Ο ΟΤΕ έχει εγκαταστήσει εδώ και μήνες οπτικές ίνες στην περιοχή μου (Ηλιούπολη) και πλέον διαθέτει VDSL εώς και 50 mbps. Το πρόβλημα είναι οτι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν μου προσφέρουν VDSL για κάποιο λόγο. Αυτό που ήξερα ήταν οτι όλοι χρησιμοποιούν τις γραμμές του ΟΤΕ οπότε θεώρησα με το που ολοκληρωθούν τα έργα θα μπορούσα να έχω VDSL και μέσω της Vodafone, με την οποία έχω συμβόλαιο για σχεδόν 2 χρόνια ακόμη. Μετά απο αρκετή επικοινωνία με την τεχνική υποστρήριξη μίλησα με κάποια υπεύθυνη στην Vodafone η οποία υπέβαλλε ερώτημα εσωτερικό και της απάντησαν αρχικά οτι υπολογίζεται οτι τις πρώτες μέρες του Μαϊου θα μπορούν να μου προσφέρουν και οτι θα επικοινωνήσει μαζί μου τηλέφωνικα μόλις έχει νεότερα. Με πήρε και με ενημέρωσε οτι το συστημά τους δεν τους δίνει τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση στον ΟΤΕ για τη γραμμή μου και οτι μόλις έχει νεότερα θα με καλέσει πάλι.
Το ερώτημα μου ειναι το εξής:
Εφόσον ολοκληρωθούν τα έργα VDSL από τον ΟΤΕ, υπάρχει πλέον οπτική ίνα μέχρι την καμπίνα και ο ίδιος ΟΤΕ προσφέρει VDSL στη γραμμή μου, μετά απο πόσο χρονικό διάστημα μπορούν να προσφέρουν και οι υπόλοιποι πάροχοι;
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
08-05-17, 02:57 Διάστημα καθυστέρησης διαθεσιμότητας VDSL από εναλλακτικούς παρόχους μετά τα έργα του ΟΤΕ #1
-
08-05-17, 06:34 Απάντηση: Διάστημα καθυστέρησης διαθεσιμότητας VDSL από εναλλακτικούς παρόχους μετά τα έργα του ΟΤΕ #2
ρώτησες κι άλλους παρόχους πχ forthnet,cyta,wind??
-
08-05-17, 13:20 Απάντηση: Διάστημα καθυστέρησης διαθεσιμότητας VDSL από εναλλακτικούς παρόχους μετά τα έργα του ΟΤΕ #3
σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της ΕΕΤΤ οι εναλλακτικοί πρέπει να ενημερωθούν 4 μήνες πριν την ενεργοποίηση της καμπίνας. Κάνε λίγη υπομονή γιατί βγήκε την προηγούμενη βδομάδα οπότε σύντομα θα έχεις. Υ.Γ άντε και σε καλή μεριά εγώ περιμένω 5 χρόνια και τίποτα ακόμα
-
08-05-17, 15:55 Απάντηση: Διάστημα καθυστέρησης διαθεσιμότητας VDSL από εναλλακτικούς παρόχους μετά τα έργα του ΟΤΕ #4
-
08-05-17, 22:53 Απάντηση: Διάστημα καθυστέρησης διαθεσιμότητας VDSL από εναλλακτικούς παρόχους μετά τα έργα του ΟΤΕ #5
εεε και ένα μήνα να κάνεις υπομονή σε σχέση με εμάς που θα περιμένουμε άλλο ένα χρόνο στην καλύτερη μια χαρά σου είναι
-
15-05-17, 17:14 Απάντηση: Διάστημα καθυστέρησης διαθεσιμότητας VDSL από εναλλακτικούς παρόχους μετά τα έργα του ΟΤΕ #6
Περιμένω και εγώ το ίδιο από το Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα τπτ από Forthnet...
-
16-05-17, 03:16 Απάντηση: Διάστημα καθυστέρησης διαθεσιμότητας VDSL από εναλλακτικούς παρόχους μετά τα έργα του ΟΤΕ #7
H WIND παντως δινει κανονικα VDSL στην Ηλιούπολη απο το ΑΚ της δάφνης σχεδον αμεσα...
8 τα ενεργοποήσε ο ΟΤΕ 10 ειχαν διαθεσιμοτητα.
Η vodafone ενω στον φαινεται να υπαρχει στο site στην εξυπηρετηση λενε οχι.
-
16-05-17, 06:39 Απάντηση: Διάστημα καθυστέρησης διαθεσιμότητας VDSL από εναλλακτικούς παρόχους μετά τα έργα του ΟΤΕ #8
Παρόμοια Θέματα
-
Πανελλαδικός Χάρτης διαθεσιμότητας VDSL μέσω Google Earth / Street View
Από sharky στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 211Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-19, 00:47 -
Ενεργοποίηση καμπίνας από εναλλακτικούς παρόχους
Από dproductionz στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-17, 21:30 -
Χρεώσεις COSMOTE προς εναλλακτικούς παρόχους για τεχνική υποστήριξη πεδίου
Από aster1x στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-16, 08:10 -
Έλεγχος διαθεσιμότητας vdsl cosmote
Από derma στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-16, 12:29 -
Δίνει η Cyta VDSL από τα νέα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ ή μόνο από Αστικό Κέντρο;
Από GTherion2 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-16, 22:48
Bookmarks