To webinterface είναι ευκολό, μην ανυσηχείς, αν πάλι έχεις κάποιο πρόβλημα ρώτα!ευχαριστω καταρχας, κατα δευτερον αλλη μια ερωτηση, εγω εχω σπιτι isdn, θα μπορεσω να συνδεθω κανονικα στο web interface του, να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις, να το κανω firmware update, ωστε να μπω μετα κανονικα στο internet? ή θα εχω προβλημα (edit)---> διοτι απο default θα ειναι για pstn;
ΥΓ. Πολυ συντομα θα γινω ο δευτερος κατοχος του στο φορουμ, αλλα δεν κατεχω τοσα πολλα οποτε, μαλλον εσυ θα επωμιστεις το βαρους του tutorial-ρυθμισεων του
το how to θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά όχι αμέσως
Εμφάνιση 16-30 από 207
-
27-10-04, 21:35 #16
-
27-10-04, 21:37 #17Υπενθυμίζω ότι υπάρχει και το USR 9105, με τα ίδια features με το 9106, με μόνη εξαίρεση την απουσία ασύρματης δικτύωσης (διορθώστε με παρακαλώ αν κάνω λάθος).
απλά είπα να δώσω τα εξτρά χρήματα και να το πάρω με wifi.
Ακόμα το review είναι on the review!! το δοκιμάζω και προσθέτω τα διάφορα στο αρχικό ποστ
-
28-10-04, 01:08 #18
Και παλι, μπορει καποιος να απαντησει στην παραπανω μου ερωτηση Pleaaaaaaaaaasssssseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
Τo mgmanager θα φερει τη παρασκευη, τους τελειωσαν, θα το εχω δευτερα-τριτη
-
28-10-04, 01:09 #19Και παλι, μπορει καποιος να απαντησει στην παραπανω μου ερωτηση Pleaaaaaaaaaasssssseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
-
28-10-04, 01:17 #20
-
28-10-04, 01:20 #21To webinterface είναι ευκολό, μην ανυσηχείς, αν πάλι έχεις κάποιο πρόβλημα ρώτα!
το how to θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά όχι αμέσως
Ναι φίλε dreadlord και εγώ το φλασάρισα πάνω σε γραμμή Isdn, φυσικά θα πρέπει πάλι να πώ οτι δεν φέρνω καμιά ευθήνη αν γίνει καμιά μαμακία με το φλασάρισμα, αλλά διάβασε λίγο το πρώτο πόστ να δείς οτι το Usr έχει προβλέψει και για αυτό
-
28-10-04, 01:20 #22
Yep!
"What is faith then but a persistent hope in the face of relentless doubt."
-
28-10-04, 01:25 #23
Εννοειται οτι δε φερβνεις ευθυνη, ποιος ηλιθιος θα σου ζηταγε και τα ρεστα...καλα εκανες και το εγραψες παντως. Thanks!!!
-
28-10-04, 06:17 #24
Συγχωρέστε με αν δημοσιεύω σε λάθος μέρος. Πιστεύω όμως ότι είναι το καταληλότερο.
Μέχρι και σήμερα συνδέομαι κανονικά με HOL 256/128. Το router μου είναι το USR 9105. Από την αρχή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα σύνδεσης.
Ενεργοποίησα την Τρίτη τη συνδρομή που δίνει η Forthnet στους εθελοντές (ADSL 384/128). Την επόμενη μέρα (χθες, Τετάρτη) με πήρανε τηλέφωνο ενημερώνοντάς με ότι η σύνδεση μου είναι ενεργοποιημένη.
Ωραία και καλά λοιπόν, μπαίνω στο site της FORTHnet προκειμένου να δω τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω στο router. Κάνω τα πάντα, αλλά το λαμπάκι WAN IP μένει κόκκινο. Συγχρονισμός γίνεται κανονικά με το DSLAM.
Τηλεφώνησα στο τεχνικό τμήμα της Forthnet, όπου μου είπαν να διατηρήσω τις ίδιες ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ και με τη HOL (αφού τους είπα ότι με HOL συνδέομαι χωρίς πρόβλημα), αλλάζοντας μόνο username και password. Δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα. Έκανα αρκετούς συνδυασμούς στις ρυθμίσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Πάντα το λαμπάκι "WAN IP" γινόταν κόκκινο.
Δοκίμασα τον κωδικό με απλό Dial Up PSTN modem και διαπίστωσα ότι λειτουργεί κανονικά. Το ίδιο και το e-mail.
Τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό είναι να έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση ως PSTN και όχι ως DSL ή να μην έχει κάνει ακόμα update το κεντρικό router για τις ADSL συνδέσεις (αυτό μου είπαν οι τεχνικοί πριν από λίγο). Καμία άλλη ιδέα; Χρειάζεται κανένα περίεργο configuration η Forthnet για το συγκεκριμένο router;
Τέλος να πω κάτι που παρατήρησα: Αφού κάνει reboot το router με τις νέες ρυθμίσεις, κατόπιν συγχρονιστεί και τελικά γίνει κόκκινο το "WAN IP", όταν πηγαίνω στο web interface του router για να ελέγξω τις ρυθμίσεις διαπιστώνω ότι στο πεδίο του username έχει επικολληθεί το password (φαίνεται με κανονικούς χαρακτήρες στο τέλος του username). Το password από κάτω είναι κανονικό (ως προς το πλήθος των ****). Ακόμη κι αν διρθώσω το username, όταν επαναλάβω την αποτυχημένη διαδικασία σύνδεσης, πάλι έτσι εμφανίζεται. Αν όντως πάει να μπει έτσι, δεν θα μπορέσει ποτέ, διότι είναι λάθος το username!
Αν έχετε καμία ιδέα σας παρακαλώ πείτε την.
Υπάρχει κανένας που να συνδέεται κανονικά με Forthnet μέσω USR 9105;
-
28-10-04, 09:09 #25
-
28-10-04, 13:03 #26
το username θα πρέπει να είναι USER.ATH.FORTHNET.GR@forthnet.gr
μπές και σε telnet και δώσε την εντολή ps θα σου βγάλει μια λίστα και θα έχει και τον τρόπο που στέλνει το username password
-
28-10-04, 13:33 #27
Εχει protocol inspectors για τις παρακάτω εφαρμογές (που σημάινει οτι δεν χρείαζεται να ανοίξετε πόρτες
FTP - File Transfer TCP 21
TFTP UDP TCP 69
TALK UDP 517-518
H.323 TCP 1720
IRC TCP 6667
SNMP UDP 161-162
PPTP TCP 1723
Window’s Media Player (Note 2) UDP 7000-7007
DirectX Game (Note 3) UDP 2300-2400
AOL Instant Messenger (Note 4) TCP 5190
MSN Messenger (Note 4) TCP 1863
Μπραβο sdikr πολύ καλό, σκέφτωμαι καποια στιγμή να πάρω ενα τέτοιο και να το βάλω κατευεθείαν στη πρίζα του πΟΤΕ κι απο εκεί και πέρα WιFi χωρίς καλώδια! Μετά βάζω βγάζω οτι pc θέλω όποτε θέλω όπως θέλω! Πάλι η USR έδειξε το δρόμο!
Κι εγκώ πάρει USR
(μια ζωη USR, ποτέ δε με απογοήτευσαν)
-
28-10-04, 15:05 #28
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στο username, χωρίς επιτυχία. Πώς μπαίνω με telnet;
Επίσης από χτες το router κάνει 8-10 λεπτά να συγχρονιστεί, ενώ προηγουμένως έκανε 30 sec (Νομίζω ότι είχα επιλέξει PPoA σε συνδυασμό με Encapsulation LLC, ενώ τώρα που συγχρονίζεται πιο αργά έβαλα τη ρύθμιση που προτείνει η HOL: PPoA με VCMux. Τι προτείνετε εσείς.
-
28-10-04, 15:13 #29
pppoa δουλέυει με vcmux
πας start/run γράφεις telnet 192.168.1.1, στου user βάζεις αυτά που έχεις και για το web και εφόσον σε βάλει γράφεις ps
-
28-10-04, 15:16 #30
Ευχαριστώ sdikr.
Τα έκανα ήδη αυτά, με έβαλε μέσα, έγραψα ps και μου βγάζει μία λίστα με εντολές που δεν ξέρω πως να χρησιμοποιήσω.
Παρόμοια Θέματα
-
US ROBOTICS SURECONNECT 9107 ή ZYXEL Prestige 660HA;
Από geraki στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-06, 20:50 -
Δίκτυο 2PC με το U.S. Robotics SureConnect
Από fenomeno66 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-05, 02:43
Bookmarks