Καλησπέρα.

Επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 3μηνη απουσία και ανακάλυψα ότι φυσικά τα κανάλια μας δεν εκπέμπουν πια αναλογικά (το περίμενα για να είμαι ειλικρινής). Έχοντας ξοδέψει τους προηγούμενους τρεις μήνες στην Αυστραλία και βλέποντας πως λειτουργεί το PlayTV για το PS3 εκεί αποφάσισα αντί να αγοράσω έναν άλλο αποκωδικοποιητή να πάρω αυτό το εξάρτημα που επιπλέον εγγράφει προγράμματα στο δίσκο του PS3.
Με χαρά μου το πήρα σήμερα λοιπόν και το σύνδεσα όπως αναφέρεται στις οδηγίες (την κεντρική μου κεραία στο PlayTV, μετά σύνδεση του PlayTV στο PS3 με USB, και τέλος σύνδεση του PS3 στην τηλεόραση).
ΔΥΣΤΥΧΩΣ αν και δοκίμασα πολλές φορές εξακολουθώ να λαμβάνω ένα μήνημα που λέει "Νο Signal on this frequency" . Σημειωτέον ότι μου έδινε την επιλογή χώρας και φυσικά αφού η Ελλάδα δεν αναφέρεται ξεχωριστά (μόνο Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία αναφέρονται ξεχωριστά) επέλεξα το Οther.
Μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι κάνω λάθος ή τι συμβαίνει? Να πω επίσης ότι μια άλλη τηλεόραση που έχουμε στο σπίτι λαμβάνει κανονικά τα κανάλια (προφανώς επειδή είναι πιο καινούρια από την κεντρική μου Brsvia, έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG4).
Θα σας είμαι ευγνώμων αν ξέρετε τι συμβαίνει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

~Μάρθα~