Πώς να απαλλαγείτε από hickeys στο σώμα


Μερικές φορές κατά τη διάρκεια μιας θυελλώδους βραδιάς ή νύχτας, με πάθος, ένας από τους συνεργάτες μπορεί να αφήσει ένα χίκι, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Μετά από μια καλή στιγμή, πρέπει τώρα να απαλλαγείτε από τις συνέπειες. Όμως, για μερικούς ανθρώπους, ειδικά για τους άνδρες, το hickey είναι ένα τρόπαιο που μπορεί να καυχηθεί σε φίλους. Εκείνοι που δεν ορίζονται σε αυτό το στρώμα ανθρώπων αναζητούν μεθόδους για να τους ξεφορτωθούν.
Πρώτα πρέπει να καταλάβετε τι είναι το hickey. Η αναρρόφηση είναι μια συνηθισμένη μώλωπα ή αιμάτωμα. Δηλαδή, έκρηξη τριχοειδών κάτω από το δέρμα. Εξαφανίζεται σαν μώλωπες, σε περίπου 10-14 ημέρες.
Πώς να τα απαλλαγείτε;
Εάν η αναρρόφηση έχει ρυθμιστεί πρόσφατα, τότε υπάρχουν διάφοροι τρόποι:
1. Κόψτε τις πατάτες σε δακτυλίους και απλώστε στην κατεστραμμένη περιοχή. Κάθε φέτα είναι περίπου 20 λεπτά. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε μασάζ.
2. Απλώστε πάγο και περιμένετε.
3. Φτιάξτε ένα μείγμα σόδας και νερού. Τρίψτε αυτή τη λύση στην πληγείσα περιοχή.
4. Μπορείτε να πάρετε οδοντόκρεμα και να λερώσετε την αναρρόφηση, ξεπλύνετε μετά την ξήρανση.
Υπάρχουν επίσης λαϊκές μέθοδοι για να απαλλαγείτε από hickeys:
1. Πάρτε μια φέτα ωμό βόειο κρέας και προσθέστε στη μώλωπα για 15 λεπτά, μετά από μισή ώρα, επαναλάβετε ξανά τη διαδικασία.
2. Πάρτε ένα φύλλο λάχανου, πιέστε το χυμό από αυτό και κολλήστε στο αιμάτωμα και αφήστε το για μια νύχτα.
3. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, πιέστε το χυμό και συνδέστε το
Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν βοήθησαν, τότε θα πρέπει να στραφείτε στην παραδοσιακή ιατρική και να πάτε στο φαρμακείο για χρήματα. Οι ηγέτες μεταξύ των αλοιφών είναι μια ποικιλία από διασώστες, "μώλωπες" και ούτω καθεξής. Εφαρμόστε την αλοιφή όσο πιο συχνά γίνεται.
Εάν η αναρρόφηση δεν έχει βγει σε λίγες μέρες, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι θέρμανσης ή σφουγγάρι βρεγμένο με ζεστό νερό.
Τι πρέπει να κάνετε όταν αύριο είναι μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση όπου πρέπει να φαίνετε όσο το δυνατόν πιο αυστηροί και μπορείτε να δείτε ένα λαγουδάκι στο λαιμό σας. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να το κρύψεις. Πού μπορώ να το βάλω;
Πώς να καλύψετε ένα hickey;
1. Το αιμάτωμα μπορεί να κρυφτεί πίσω από ένα όμορφα τραύμα, κομψό μαντήλι ή κασκόλ.
2. Χρησιμοποιήστε τονικό σε διάφορα στρώματα πασπαλισμένα πάνω από τη σκόνη.
3. Εάν ένας άντρας έχει αναρρόφηση, μπορείτε να το κολλήσετε με ένα λουράκι και να τα πετάξετε με ένα ξυράφι.
4. Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτουργεί ούτε βοηθά καθόλου, μπορείτε να πάτε στο σολάριουμ.
Μία από τις παραπάνω μεθόδους σίγουρα θα βοηθήσει. Αλλά την επόμενη φορά που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί τα φιλιά θα πρέπει να φέρνουν μόνο τις πιο τρυφερές και πιο ευχάριστες αναμνήσεις από το βράδυ και να μην ενθουσιάζουν για 2 εβδομάδες. Practice hard and get the highest ranks in our slot machines. Level up to the top of our rankings. Train your best skills in our video slots and enjoy our free slot machines. Remember that thousands of coins are waiting for you in our online slot games. Overcome challenges and multiply your prizes. If you want ot try free slots for fun only you have to choose the software first. Ease up in our online casino with the best and more entertaining slot games. Start off with games to win experience and gems to unlock your favorite games.