Πώς να πάρετε τον καφέ από τα ρούχα;


Υπάρχουν πολλοί λάτρεις ενός αρωματισμένου ποτού. Ωστόσο, όλοι είναι αναστατωμένοι όταν βλέπουν τους λεκέδες από τον αγαπημένο τους καφέ. Ειδικά στα λευκά ρούχα. Φυσικά, τέτοιου είδους μολυσματικές ουσίες γίνονται άμεσα ορατές, ξεχωρίζουν και είναι δύσκολο να πλυθούν. Αλλά τι να κάνετε; Ρίχνοντας ένα αγαπημένο πράγμα;
 Στην πραγματικότητα, μην βιαστείτε. Υπάρχει διέξοδος. Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από καφέ;
1. Πρώτα πρέπει να αντικαταστήσετε ένα μέρος κάτω από το νερό. Ο πίδακας πρέπει να είναι ζεστός. Καλύτερα να το κάνετε από μέσα προς τα έξω. Πρέπει να πλύνετε τις επίμονες ουσίες από τις ίνες.
2. Όταν περάσει μισό λεπτό, το πράγμα πρέπει να πλυθεί επειγόντως. Με τη βοήθεια του φθηνότερου σαπουνιού?
3. Πολύ συχνά συμβαίνει ότι ένα πράγμα δεν μπορεί να πλυθεί αμέσως. Αυτό συμβαίνει όταν ένα άτομο δεν είναι στο σπίτι. Αλλά στο ίδιο καφέ μπορείτε να ζητήσετε αλάτι. Αφαιρεί την υγρασία και εξοικονομεί ρούχα θα είναι πολύ πιο εύκολη. Με την ευκαιρία, ένα μείγμα αλάτι και σαπούνι πλυντηρίου μπορεί εύκολα να αφαιρέσει ένα φρέσκο ​​καφέ λεκέ.
Αλλά τι να κάνει με την παλιά βρωμιά;
1. Αμμωνία και ζεστό νερό. Το πράγμα τοποθετείται σε ένα δοχείο (ας πούμε μια λεκάνη), αφού το μίγμα χυθεί πάνω σε ένα λεκέ. Πλύνετε για 15 λεπτά, ξεπλύνετε. Εάν η κηλίδα δεν έχει αφαιρεθεί, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί.
2. Για συνθετικά χρειάζεστε αλκοόλ. Ωστόσο, μερικές νοικοκυρές χρησιμοποιούν ακόμη και απορρυπαντικό πιάτων. Κατάλληλο για περιπτώσεις όπου ο καφές δεν ήταν μαύρος χωρίς ακαθαρσίες, αλλά με κρέμα γάλακτος, γάλα και πρόσθετα πρόσθετα.
3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γλυκερίνη. Αλλά πρέπει να θερμανθεί. Συνιστάται ένα βαμβάκι, το οποίο εμποτίζεται στο προϊόν και αφήνεται στη θέση του για 30 λεπτά. Φυσικά, τότε το πράγμα πρέπει ακόμα να πλυθεί.
4. Γλυκερίνη και επιτραπέζιο αλάτι, το οποίο εφαρμόζεται στο λεκέ και αφήνεται να αναβοσβήσει για 10-15. Για να μην στεγνώσει το αλάτι, μπορείτε να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας με μια ταινία.
5. Σκουπίστε τη λεκέ με ένα διάλυμα βόρακα και γαλακτοκομικού προϊόντος. Μετά τη διαδικασία, χρειάζεστε ένα πλύσιμο.
6. Αμμωνία - τρίβεται με ένα πινέλο ή στυλεό στο διάλυμα. Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, μπορείτε να το επαναλάβετε αρκετές φορές.
7. Κιτρικό οξύ και ξύδι - καλά εκκαθάριση της ρύπανσης σε ελαφρύ ρουχισμό, αλλά απαγορεύεται για το χρώμα.

Στην περίπτωση των λεκέδων του καφέ, δεν μπορείτε:
• Χρησιμοποιήστε χαρτοπετσέτες - διαφορετικά ο καφές θα παραμείνει ακόμη περισσότερο στις ίνες και θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο να "ψαρεύει" από εκεί. Φυσικά, μπορείτε να πάρετε υγρό, αλλά απλά δεν τρίβετε
• Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό - μαλλί και συνθετικά δεν μπορεί να σταθεί. Και η ρύπανση θα γίνει ακόμα πιο επίμονη.
• Επιθετικά λευκαντικά - απαγορεύονται τέτοια προϊόντα. Φυσικά, ο λεκέ θα αφαιρεθεί, αλλά το πράγμα μπορεί να καταστραφεί. Make huge money above your imagination, I want to inform you of the latest and interesting facts of GETTING RICH ABOVE YOUR IMAGINATION, have you ever heard about DARK WEB, you can google it to understand better. We are Russian Hackers from the dark web and we offer different types of hacking services, follow the link for more details. GET OVER $100,000 MONTHLY THROUGH BANK TRANSFER HACKERS AND CLONE ATM CLONED CARDS. The North Korea has been benefiting from this scheme and recently hacked banks over $2 Billion USD which you can confirm it on google. WELCOME; Come and make your dream life a reality.