Σου έστειλα και εγώ τα στοιχεία μου, Psyx.
Εμφάνιση 361-375 από 931
-
23-03-07, 15:29 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #361
-
23-03-07, 15:38 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #362
Απ'ότι είπανε κι άλλα παιδιά όπως τους έχουν ενημερώσει από το CC της ΟΝ είπαν ότι το έχουν κλείσει πλέον.
Όπως ανέφερε και κάποιος άλλος πιο πριν ότι καλό θα ήταν να δοκιμάσει κάποιος χρήστης της Ον να μπει σε άλλον χρήστη της ΟΝ μήπως το έχουν κλείσει μόνο για τις εκτός ΟΝ IP. Γιατί αλλιώς είσαι ευάλωτος από τους υπόλοιπους χρήστες της ΟΝ.
-
23-03-07, 17:21 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #363
ναι το είχα πει στο post που έδωσα το video και την καταγγελία...
amora σε ευχαριστούμε πολύ για την συμβολή σου στην επεξεργασία της επιστολής...
πραγματικά πολύ καλή δουλειά... δεν έχω προλάβει να την δω αναλυτικά λόγω δουλειάς
αλλά λίγο που είδα μου άρεσε πολύ...There is no spoon...
-
23-03-07, 17:36 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #364
βέβαια δεν είναι κλείσιμο αλλά μπάλωμα... για να μην ασχοληθούνε με αλλαγές
του default login on/on, κόψανε την 8080 από το δίκτυο τους... έστειλα την ΙΡ
μου στον dream_gr να τεστάρει αν μπαίνει μέσω ΟΝ...
το screenshot δείχνει οτι στο postscan όλες οι πόρτες φαίνονται σαν closed, εκτός
από την 8080 που είναι blocked...
τέλος, σε portscan που έκανα απο την otenet στην ON, μου δείχνει οτι
είναι ανοιχτές άλλες 2 πόρτες...
δυο πόρτες εχει η ζωή, άνοιξα μια και μπήκα που λένε...
- την 5060 που σε UDP είναι η default πόρτα για VoIP
- την 8085 που δεν μπόρεσα να βρω κάτι σε TCP/UDPThere is no spoon...
-
23-03-07, 17:40 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #365
Μήπως η 8085 είναι για iptv?
-
23-03-07, 17:43 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #366
Από Google κάπου το 2004 :
In this test, the research team used packETH [11] to create artificial Ethernet packets on a Linux client
machine. They also used the Vovida Open Communication Application Library (VOCAL) [12] system
which accommodated voice communication with SIP protocol, one of the standard VoIP protocols.
First, the research team generated an attack of 500 RTP packets/sec, each of which amounted to 200 bytes,
and directed them into a Siemens Optiplus 600 – a Siemens Session Initiation Protocol (SIP) [13] phone.
(Note: the typical RTP packet flow rate of a one way voice communication is 50 packets/sec, with Codec
G711.) If a connection was already established before the attack, the voice quality was fair. However, if a
connection had not been previously established before the attack began, the Siemens phone became non-
functional. The phone could no longer make a call and had to be rebooted.
When the research team sent 2500 RTP packets/sec to the same phone, a rate five times higher than the first
trial, the voice quality was significantly deteriorated in an already existing connection and was quickly
broken. A phone without an existing connection was not functional. Moreover, access to the Web page for
the phone (note: Siemens phones allow the administration of the phone through a Web interface) was
denied.
Next, the research team attacked the phone through HTTP protocol. They generated 1000 TCP packets/sec
(500 bytes/packet) and sent them to port 8085 of the Siemens phone (note: port 8085 is the default HTTP
port of Siemens phone). The research team noticed that with an RTP attack during an already established
connection, the voice quality significantly got worse and the connection ended abruptly. After the attack,
the phone was not functional and had to be rebooted. A phone without an existing connection was not
functional and access to the phone Web page was denied.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 29gk : 23-03-07 στις 17:44.
-
23-03-07, 18:02 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #367
Psyx, το Σάββατο που έκανα το test μου έδειχνε όλες τις πόρτες πράσινες (δηλαδή blocked) και την 8080 κόκκινη (Connection made)
Από χθες με το νέο configuration file που έστειλαν φαίνεται ότι ΑΝΟΙΞΑΝ όλες τις πόρτες (Το connection closed σημαίνει ότι δεν τρέχει κάποιο service που να ακούει στην πόρτα οπότε το connection γινεται closed) και μπλόκαραν την 8080.
Για σήκωσε έναν Vnc server στην 5900 να τσεκάρεις αν έχουν ενεργοποιήσει και το port forwarding για όλους τους υπολογιστές του εσωτερικού δικτύου. Ξανατρέξε δηλαδή το passive port scan και τσέκαρε αν κοκκινίζει η 5900. Μέσα στην παραζάλη τους μπορεί και να έχουν ενεργοποιήσει το port forwarding για "βασικές" πόρτες.
Χωρίς όμως να μπορεί να τις ελέγξει ο τελικός χρήστης......Τελευταία επεξεργασία από το μέλος adynaton : 23-03-07 στις 18:03.
-
23-03-07, 18:11 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #368
λοιπόοοοοοοοοοοον... το περίμενα, το περίμενα και να που έγινε...
μετά από ατελείωτα καντήλια και αφού με πήρε ο "Δούκας" της ΟΝ,
αποφασίσανε να δούνε γιατί συγχρονίζω στα 6mbit από την Δευτέρα
που τους έχω ενημερώσει για το πρόβλημα... και τι κάνανε τα παληκάρια;
μα φυσικά μπήκανε στο ρούτερ μου!!!
όπως φαίνεται στο security log, μπήκανε από την ΙΡ 91.132.4.68,
προφανώς με admin account, κάνανε οτι κάνανε και φεύγοντας
δεν παρέλειψαν να σβήσουν το log, πατώντας Clear... φυσικά το
logout δεν μπορούσε να μην τους προδώσει και κατά τύχη μπήκα
5 λεπτά μετά και το διαπίστωσα...
δεν έχω τι να πω... είμαι χρήστης adsl από το 2003 και το αίσθημα της
παραβίασης της Internetικής μου ζωής, πρώτη φορά το νιώθω τόσο έντονα...
άλλο να το λέμε και άλλο να το βλέπετε μπροστά σας παιδιά...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psyx : 23-03-07 στις 18:13.
There is no spoon...
-
23-03-07, 18:14 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #369
-
23-03-07, 18:17 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #370
Και φυσικά αποδεικνύεται από το log psyx ότι απλώς έχουν προσθέσει στο ip filtering table του router να έχει access το συγκεκριμένο ip range.
Ποντικοί......Κουτοπόνηροι μάλιστα.....
-
23-03-07, 18:23 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #371
Απ΄τη στιγμή που αυτή είναι η πολιτική τους έπρεπε να είναι έτσι από τη πρώτη στιγμή.
Είναι 2 διαφορετικά πράγματα.
1) Το ότι ήταν ανοιχτό σε όποιον είχε όρεξη είναι ανήκουστο. Επίσης ανήκουστο είναι να το μαθαίνουν από τους ίδιους τους χρήστες και να το διορθώνουν μετά. Γι'αυτό το λόγο είναι πλέον αναξιόπιστοι στα μάτια μου.
2) Το ότι μπήκαν είναι απόρροια της φασιστικής νοοτροπίας που υιοθέτησαν για πολιτική. Γι'αυτό το λόγο έχω δώσει τα στοιχεία μου στη καταγγελία σας.
-
23-03-07, 18:26 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #372
α ξέχασα να πω οτι θα παλέψω ip spoofing με την συγκεκριμένη ΙΡ
και κάτι μου λέει οτι η 8080 θα είναι προσβάσιμη...There is no spoon...
-
23-03-07, 18:54 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #373
Μόλις σου έστειλα και εγώ τα στοιχεία μου, Psyx.
-
23-03-07, 20:04 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #374
Τελικά τι θα γίνει? Θα την κάνουμε την καταγγελία ή θα περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση για την "διαρροή" που αναφέρθηκε? και αν ναι πόσο θα περιμένουμε? Μην τυχόν και η διαρροή είναι "ραδιο αρβύλα" για να ησυχάσουν λίγο τα πνεύματα. Την τελευταία βδομάδα αυτοί που διάβαζαν για την ΟΝ ήταν πάνω από 50, τώρα έχει μειωθεί αρκετά. Μήπως -λέω τώρα- η "διαρροή" ήταν "εσκεμμένη"?Φίλε Dream_gr μακάρι από κει που το άκουσες να ισχύει όντως αλλιώς όπως το βλέπω εγώ κερδίζοπυν χρόνο -αλλά και χρήμα από τις ενεργοποιήσεις- και τις όποιες νέες αιτήσεις. Ίδωμεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spsomas : 23-03-07 στις 20:09.
-
23-03-07, 20:15 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #375
Το πολύ πολύ να καθυστερήσει να φύγει μια μέρα. Αν είναι όντως "ράδιο αρβύλα" τότε είναι που θα έχουμε τα καλά "γλέντια" πιστεύω. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχει βγει κάτι επίσημα δε νομίζω ότι πρέπει να "ηρεμήσουμε". Είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.
Bookmarks