Να γίνει πρώτα μια επιβεβαίωση ότι έχουν στείλει όλοι οι ενδιαφερόμενοι τα στοιχεία τους
Εμφάνιση 271-285 από 931
-
22-03-07, 12:41 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #271
-
22-03-07, 12:51 #272
αντε παμε στειλτε την να τελειωνουμε γιατι τελοσ του μηνα θα ειμαι ενεργοποιημενος....!!!
πρεπει να ξερω τι να κανω........lol
το παιδι μου φωναζει " μπαμπα θελω ιντερνετ " 14 μηνων χεχεχεχεχεχεχε....!!!!
-
22-03-07, 12:53 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #273
Kαλημερα
το Ip range της ΟΝ ξερη κανεις??????
-
22-03-07, 12:55 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #274
ετοιμαζεσαι για attack....lol
-
22-03-07, 12:58 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #275
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις
-
22-03-07, 13:03 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #276
-
22-03-07, 13:09 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #277
Επειδή μας ενδιαφέρει και η όσο μεγαλύτερη συμμετοχή στην καταγγελία μας ίσως να ήταν σκόπιμο καταρχήν να ευαισθητοποιήσουμε και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον όσων επισκέπτονται το forum με μια ανκοίωση στο home page του adslgr ή και με off topic αναφορές στα άλλα νήματα (δεν ξέρω αν επιτρέπετε ,αλλά πρακτικά αφορά όλους τους χρήστες του διαδικτύου)
-
22-03-07, 15:23 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #278
Βρε παιδιά καλές οι παραπάνω ιδέες αλλά νομίζω ότι πρέπει να πάει η επιστολή όσο γίνετε ποιο γρήγορα....
Μην νομίζετε ότι θα πάρουμε απάντηση σύντομα όποτε καλό είναι να μην χάνουμε χρόνο...
Τι θα γίνει λοιπόν? Ας μας πει κάποιος πότε τελικά θα γίνει η αποστολή....
-
22-03-07, 15:26 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #279
Συμφωνώ και χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες σοβαρές κινητοποιήσεις γιατί στην Ελλάδα έχουμε οι καταναλωτές επαναπαυτεί πάρα πολύ στην πολιτική του «δεν βαριέσαι..». Είμαι πρόθυμος να προσυπογράψω την καταγγελία σας ακόμα κ αν δεν έχω σκοπό να γίνω συνδρομητής της ΟΝ μιας και αυτό παραβαίνει κάποια δικαιώματα μας.
Παρόλα αυτά να σημειώσω ότι αυτό είχε γίνει στο παρελθόν και από κάποιες άλλες εταιρίες και επειδή έχω στοιχεία παραθέτω την Sparknet (δεν έχω τίποτα εναντίον της εταιρίας ισα ισα που λυπήθηκα πολύ που έκλεισε).
Καλό βέβαια είναι να σκεφτούμε τους λόγους που μπορεί να γίνεται αυτό γιατί έχουμε νομιμοποίηση την παρανομία λιγάκι. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με το μέτρο αυτό αν χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της πειρατείας. Το να στερείς κάποια δικαιώματα όλων ώστε μερικοί να μην μπορούν να παρανομήσουν δεν είναι σε καμιά περίπτωση σωστό και δίκαιο. Ας βρουν καλύτερα μέτρα!
-
22-03-07, 15:37 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #280
Δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας και παρανομίας εδώ. ΟΛΑ τα εργαλεία του internet μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΚΑΙ για παράνομες ενέργειες.
Με αυτή την λογική, τα msn, irc, ftp, icq, και ένα κάρο άλλες υπηρεσίες, πρέπει να απαγορευθούν από την ΟΝ...
Ας παραμείνουμε στο θέμα μας λοιπόν.
-
22-03-07, 16:12 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #281
Παρακαλώ να μη λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι. Δεν υπήρε ποτέ και κανένας τέτοιος περιορισμός (όπως κλειδωμένοι routers, κλειστές πόρτες, κλειστά configurations ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ τέτοιο) ως επίσημη πολιτική της πρώην Sparknet.
Εφόσον ξέρεις κάτι για το αντίθετο (πρόσεξε το "επίσημη πολιτική", όχι το τι έκανε κάποιος εργαζόμενος επειδή δεν τον πληρώνανε κι επειδή εσύ δεν είχες αλλάξει το password του router!) παρακαλώ στείλε μου pm.
Όμως όλα αυτά που λέμε στην επιστολή καλύπτουν και το παραπάνω που αναφέρεις. Δηλαδή τον κακό-αδικημένο εργαζόμενο που θα προσπαθήσει να εκδικηθεί την εταιρεία! Ειλικρινά, εγώ αυτόν φοβάμαι και όχι μήπως ο πρόεδρος της On Telecoms μπει στον φάκελο F:\IllegalDocuments μου!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 22-03-07 στις 16:13.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
22-03-07, 17:52 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #282
Τα στοιχεία μου από χθες είναι στη διάθεση του psyx. Άντε να ανεβούμε σε νούμερα!
-
22-03-07, 19:50 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #283
Είτε Παίδες Ελλήνων, Είτε Παίδες Βαρβάρων!!! Και τα δύο δεν γίνεται!!! Ή γίνεται? Γίνεται γίνεται!! Παρότι έστειλα τα απαραίτητα στις 7-2-2007 μέχρι σήμερα δεν έχα πάρει ούτε ενα spliter! Όποτε πάρτε και μια ακύρωση και μια επιστολή. Και θέτω το εξής ερώτημα. Πόσοι απο εσάς ακυρωσατε κυκλωμα ADSL και τωρα πρεπει να μπειτε στην διαδικασία φτού και από την αρχή??? Εμένα μου ζητησανε να "κα8αρίσω" με τον ΟΤΕ απο θέμα ADSL και τα υπόλοιπα αυτοι!! Ημουν ο μόνος? Αν όχι γιατί δεν μαζευόμαστε να διεκδικίσουμε την επανενεργοποίηση ως δωράκι για το χρονικο διαστημα μπαρούφας που φάγαμε!?!? Εφικτο?? Δεν ξέρω!
-
22-03-07, 20:08 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #284
λοιπόν βρήκα επιτέλους χρόνο να συγκροτήσω την επιστολή
και την εσπισυνάπτω σε αυτό το ποστ... δείτε την και πείτε
μου αν νομίζετε πως πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές...
η λίστα των ονομάτων έφτασε τους 63, συν 2 ακόμα που δεν
μου στείλανε τα πλήρη στοιχεία τους και τα περιμένω...
θα ήθελα να προτείνω να στείλουμε την επιστολή Δευτέρα
πρωί, ώστε να δωθεί ο χρόνος του ΠΣΚ σε όσους δεν ξέρουνε
καν την κίνηση μας, να συμβάλλουνε... τι λέτε;
εδώ θα ήθελα να πω κάτι που απασχολεί εμένα και πολλούς φίλους που
είναι ήδη ενεργοποιημένοι... τα 65 Ευρώ ΔΕΝ τα χάνετε καθώς
έχετε το δικαίωμα της υναπαχώρησης, που συνεπάγεται την
πλήρη αποζημίωση σας... ο χρόνος σύμφωνα με το νόμο 2251/1994
(ΦΕΚ 191 Α΄/ 16 Νοεμβρίου 1994), Άρθρο 4, Παράγραφος 10,
ορίζεται στις δέκα (10) εργάσιμες μέρες για να ασκήσουμε το δικαίωμα
της αναιτιολόγητης υπαναχώρησης, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ο προμηθευτής
ΔΕΝ έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τις παραγράφου 9, που
αυτόματα σημαίνει οτι η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη...
ο νόμος: http://www.efpolis.gr/_database/docu...itefile-19.doc
10. Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού ή της υπηρεσίας, αν δεν συμφωνήθηκε μακρότερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση. Αποκλείεται η επιβάρυνσή του με δαπάνη άλλη από τα έξοδα επιστροφής.
Για την άσκηση του δικαιώματος αυτού η προθεσμία των δέκα (10) ημερών αρχίζει, για τα αγαθά, από την παραλαβή τους και, για τις υπηρεσίες, από την παραλαβή των εγγράφων που ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι έχει συναφθεί η σύμβαση.
Στην περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 9, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη. Εάν εντός της προθεσμίας των τριών μηνών παρασχεθούν οι εν λόγω πληροφορίες, ο καταναλωτής θα διαθέτει από τη στιγμή αυτή την προθεσμία υπαναχώρησης που προβλέπεται στο πρώτο εδάφιο. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα καταβληθέντα από τον καταναλωτή ποσά εντός τριάντα (30) ημερών.
9. Η σύμβαση από απόσταση είναι άκυρη υπέρ του καταναλωτή, αν αυτός δεν λάβει σε εύθετο χρόνο, κατά την εκτέλεση της σύμβασης και το αργότερο κατά τη στιγμή της παράδοσης, όσον αφορά τα αγαθά, τα οποία δεν πρόκειται να παραδοθούν σε τρίτους, γραπτά και στη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στην πρόταση σύναψης σύμβασης τις ακόλουθες τουλάχιστον πληροφορίες:
...
δ) το δικαίωμα υπαναχώρησης και, σε χωριστό έντυπο, υπόδειγμα δήλωσης υπαναχώρησης του καταναλωτή από τη σύμβαση κατά την επόμενη παράγραφο,
...
ούτε μου δώσανε κάποιο ξεχωριστό έντυπο... εσάς;
και μιας που το τεχνικό τμήμα της ΟΝ κατάλαβε την γκάφα που έκανε
και έκλεισε την 8080 μέσω Internet (αλλά ΟΧΙ εντελώς... αν είστε στην
εμβέλεια του wireless πάλι μπαίνετε αέρα-πατέρα... lol), ας θυμηθούμε
πως μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση... το video που ακολουθεί
έχει μετατραπεί σε DVD και θα αποσταλλεί στην ΟΝ και στις αρχές που
θα κοινοποιήσουμε την καταγγελία...
ENJOY : http://rapidshare.com/files/22314534...urity_Hole.zipΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Psyx : 23-03-07 στις 02:04.
There is no spoon...
-
22-03-07, 20:21 Απάντηση: Ενυπόγραφη καταγγελία στην ΟΝ-Προσχέδιο #285
Bookmarks