Τότε πρόσεξε ποιος θα ψηφίσεις την επόμενη φόρα,
Δεν σου χρωστάει πλέον κάτι ο ΟΤΕ, τον πούλησες, ή αυτοί που ψήφισες τον πούλησαν
Δεν είναι δικός σου δεν είναι δικός μου, είναι μια ΑΕ
ΥΓ το δικτύο last mile το έχει ακόμα το κράτος, τα dslam ο ΟΤΕ τα έχει βάλει σαν ΑΕ
Ενά τέτοιο ποστ θα είχε νόημα για πριν το 2000
Εμφάνιση 196-210 από 510
-
21-07-07, 00:34 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #196
-
21-07-07, 01:59 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #197
ναι είναι γενονός, ο ΟΤΕ έχει γίνει το υποδειγμα μιας κλασσικής ΑΕ
έχεις δει πολλές ΑΕ να μην μπορούν οι υπάλληλοι να επικοινωνήσουν μεταξύ τους από το ένα κατάστημα στο άλλο; να μην σηκώνουν το τηλέφωνο ΠΟΤΕ (κατάστημα Νέας Ιωνίας); με εθελούσια έξοδο και αποζημίωση των 40.000-60.000 ευρώ;Να δηλώνουν αναρμόδιοι και να αδιαφορούν γιατί δεν παίζει απόλυση στο μαγαζί αυτό; Να μην υπάρχει κρίση του προσωπικού για τις υπηρεσίες που προσφέρει;
Εκτός αν εννοείς Λευκός Ελέφαντας ΑΕ
Το ότι το last mile ανήκει στο κράτος το ξέρουν οι υπάλληλοι του οτε;
-
21-07-07, 10:36 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #198
Φιλος παραπάνω είπε 'έχεις δει πολλές ΑΕ να μην μπορούν οι υπάλληλοι να επικοινωνήσουν μεταξύ τους από το ένα κατάστημα στο άλλο; να μην σηκώνουν το τηλέφωνο ΠΟΤΕ (κατάστημα Νέας Ιωνίας); με εθελούσια έξοδο και αποζημίωση των 40.000-60.000 ευρώ;'
Μεγάλες αλήθειες που πονάνε1 Πονάνε γιατί τόσα χρόνια ο ΟΤΕ ήταν δυσκίνητος και τώρα είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής. Γιατι να πληρώνουμε παγια την στιγμή που με τα ιδια χρήματα μπορούμε να κάνουμε κλήσεις και Ιντερνέτ αλλάζοντας πάροχο.
Το θέμα είναι ότι πλέον ακόμα έχουμε να δούμε πολλά...
-
21-07-07, 11:23 #199
Η εφαρμογή των άρθρων αυτών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά, έχει τεράστιο ενδιαφέρον και προβλέπεται πολύ θερμό Φθινόπωρο ...
INMHO η διοίκηση του ΟΤΕ έχει παίξει σωστά την παρτίδα πόκερ, έπαιξε μελετημένα, με μακροπρόθεσμο σχέδιο, έστησε τις μπλόφες της την ώρα που έπρεπε, έχει σαστίσει τον αντίπαλο και περιμένει να βγάλει τους Άσσους στο τραπέζι ...
Περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις
-
21-07-07, 11:55 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #200
Μην πάιζεις με τις λέξεις, τίποτα από τα παραπάνω δεν συμβαίνουν πραγματικά, μόνο εικονικά, όσο ο βουρλούμης και ο κάθε βουρλούμης θα διορίζεται από την κυβέρνηση, όσο θα ρωτάει τον υπουργό μεταφορών και επικοινωνιών ακόμα και για να κλάσει τότε δεν μπορεί να ισχύουν όλα τα παραπάνω που αναφέρεις, εκτός και αν θες να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spartacus : 21-07-07 στις 11:57.
Ο ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ
-
21-07-07, 12:22 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #201
-
21-07-07, 12:24 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #202
Φίλε sdikr ,
Μάλλον για τα δίκτυα δεν έχει την ίδια γνώμη ο κος Βουρλούμης αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ... ( και στο κάτω κάτω δεν είναι αυτό το κύριο που με απασχολεί )
Το αν εγώ στις εκλογές έχω κάνει το χρέος μου δεν μπορείς να το γνωρίζεις ούτε να το κρίνεις . ( και μπορώ φαντάζομαι να έχω τις απόψεις μου για το αν ορθά έγινε και πουλήθηκε ο ΟΤΕ )
Στην καλύτερη περίπτωση έχεις παρεξηγήσει τις τοποθετήσεις μου - τις οποίες φυσικά και εξακολουθώ να στηρίζω μέχρι την τελευταία λέξη - , επειδή κάποιος σε προηγούμενο post επεχείρησε να διαστρέψει τα λεγόμενά μου και να τα ομαδοποιήσει με απόψεις με μερικές από τις οποίες δε συμφωνώ ! Σου προτείνω λοιπόν αν θέλεις να διαβάσεις και τα προηγούμενα post μου και όχι μονο το τελευταίο μου το οποίο και παρατέθηκε μεμονωμένα , και από το οποίο προφανώς έβγαλες εσφαλμένα συμπεράσματα ( λόγω του ότι ο φίλος πάνω στη βιασύνη του να κρίνει και μάλιστα όχι επί της ουσίας τα λεγόμενά μου προσπάθησε να τα εντάξει , κρίνοντας φαίνεται εξ ιδίων , στο "στρατόπεδο" της μιας πλευράς ' αν δεν είχε φορτιστεί συναισθηματικά τόσο πολύ θα είχε αντιληφθεί ότι δεν κατηγορώ μόνο τον ΟΤΕ αλλά και τους εναλλακτικούς ) .
Αν πάλι κουράζεσαι να το κάνεις θα το επαναλαβώ εδώ λοιπόν ( γιατί το έχω ήδη αναφέρει ) πως έχω σύνδεση ΟΤΕ , έχω τούτη τη στιγμή και εδώ και κάμποσους μήνες ενεργοποιημένο Conn-x talk ( οπότε και ξέρω ακριβώς και από πρώτο χέρι για τί πράγμα μιλάω , όπως και γιατί θα το διακόψω όμως αφου τα δικά μου γούστα δεν τα ικανοποιεί - δικαίωμά μου όπως και δικαίωμα σε κάποιον άλλο να του αρέσει , φαντάζομαι εδώ δεν είναι το θέμα το δικό μου να με πείσει κάποιος να μην το διακόψω ) και ξαναλέω ότι δεν σκοπεύω να φύγω από τον ΟΤΕ το προσεχές διάστημα και ούτε το βλέπω και για πολύ πολύ καιρό ακόμη όσο δεν υπάρχει στην αγορά κάποια σοβαρή εναλλακτική επιλογή . Τώρα που σε ενημέρωσα σε παρακαλώ ξανα διάβασε τουλάχιστον το τελευταίο μου post και μάλιστα στην αρχική θέση που βρίσκεται για να μην επηρεάζεσαι και με κρίνεις άδικα και όχι στο post στο οποίο παρατίθεται για να χρεώσει τις απόψεις μου με δήθεν οπαδισμό ( ;! ) . Μ' αυτά που λέω και περισσότερο με την στάση μου να μένω στον ΟΤΕ μάλλον για το αντίθετο θα έπρεπε να κατηγορηθώ ! Να λέγαμε καλύτερα για την ουσία , ίσως ;
Δεν είχα ούτε τη διάθεση να ξανατοποθετηθώ αλλά δε θέλω να φανεί ότι θα κρυφτώ ... Ναι και εγώ πιστεύω και το ξαναγράφω ότι ο ΟΤΕ ενδεχομένως πιέζεται από την ΕΕΤΤ για να "ανοίξει" η αγορά ( έτσι το λένε ) , ότι από την πλευρά του σαφώς και την έχει τη δυνατότητα να σκορπίσει τους λεγόμενους εναλλακτικούς και να τους πετάξει από κει που 'ρθανε αλλά δεν το κάνει γιατί δεν τον αφήνει η ΕΕΤΤ ( για ποιο άραγε λόγο ; η γνώμη μου είναι επειδή έχει κυρίαρχη και εδραιωμένη θέση στην αγορά και αυτό είναι αλήθεια και μάλιστα αδιαμφισβήτητη ' και εδώ που τα λέμε ποιος σοβαρός ή ασόβαρος επενδυτής θα ερχόταν να στήσει με τα λεφτά του μια επιχείρηση στην Ελλάδα όταν ξέρει ότι απέναντί του ορθώνεται ένα πρώην κρατικό μεγαθήριο που επιπροσθέτως ελέγχει σχεδόν το σύνολο της αγοράς ; Και θα υπενθυμίσω ότι στην κινητή καλώς ή κακώς δε θα το κρίνω , γι' αυτό το λόγο υποχρεώθηκε ο ΟΤΕ να απέχει από την αγορά για κάποιο διάστημα ακριβώς για να προσελκυστούν ιδιώτες επενδυτές με μεγάλα κεφάλαια και η Cosmote αναγκάστηκε να δραστηριοποιηθεί αργότερα για να ηγεμονεύσει στο τέλος την αγορά και μπράβο της ) και ότι είναι κρίμα και είναι γεγονός ότι από την όλη υπόθεση δυστυχώς δυστυχέστατα ζημιώνεται η ελληνική ύπαιθρος ( τα ελληνικά χωριά και κωμοπόλεις , όπου δηλαδή δεν έχουν φτάσει εναλλακτικοί και δεν ενδιαφέρεονται να φτάσουν στο άμεσο μέλλον ) και βραχυμεσοπρόθεσμα ίσως και τα μεγάλα αστικά κέντρα ( Αθήνα , Θεσσαλονίκη κλπ ) . Και για να πούμε την αλήθεια σε όλη της την έκταση βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται ακόμα και σε χειρότερή εκδοχή ' σε σχέση με το απώτερο παρελθόν καθώς και πάλι ήταν η ελληνική περιφέρεια που είχε αδικηθεί κάποτε όταν και καθυστερούσαν να φτάσουν οι υποδομές και τα δίκτυα του τηλεφώνου , μόνο που τότε την ευθύνη την είχε ο κρατικός οργανισμός ΟΤΕ ... ( πόσα χωριά δηλαδή δεν είχαν για χρόνια τηλέφωνο και την ίδια στιγμή υπήρχαν σε πολλά σπίτια στις πόλεις ; ) . Ή μήπως και σήμερα , πολύ κακώς μια και πρόκειται για δημόσια έργα και επιχειρήσεις , έχουν αποκλειστεί από το φυσικό αέριο να φέρω ένα μόνο παράδειγμα ολόκληρες περιφέρειες του ελληνικού κράτους ( βλέπε Ήπειρος ) , ξεχασμένες για χρόνια και καταδικασμένες στην υπανάπτυξη ; Η γνώμη μου είναι ότι κανείς που ζει σε κάποιο από τα μεγάλα αστικά κέντρα δε δικαιούται να μιλάει περισσότερο από τους ήρωες της περιφέρειας .
[ Και μετά από αυτό καταλαβαίνετε ότι δε με αγγίζει η μομφή για την "επαρχία" γιατί εγώ υπερθεματίζω στο ζήτημα αυτό ' καλύτερα από τη στιγμή που κάποιος δε γνωρίζει τις πεποιθήσεις ενός συνανθρώπου του να μην κρίνει με επιπολαιότητα αλλά να ανοίγει καλύτερα κανένα λεξικό , όπως επίσης και ότι δεν υπάρχουν λέξεις υποτιμητικές αλλά οι έννοιες φαίνονται από τα συμφραζόμενα και αναλόγως προσδίδονται τέτοια χαρακτηριστικά . Δε νομίζω επομένως ότι αυτό πλέον με αφορά , άλλωστε όλοι από κάπου έλκουμε την καταγωγή μας και αυτό το κάπου δεν είναι απαραίτητα η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη με την οποία παρεπιμπτόντως έχω και κάποιους δεσμούς ... ]
Και στο εξωτερικό πάλι δε συμβαίνουν αντίστοιχα φαινόμενα με ανισότητες ; Σε ό,τι όμως έχει να κάνει με ιδιωτικές επενδύσεις η αιτία ανάγεται στη λογική του κέρδους , όταν όμως επενδύει δημόσια επιχείρηση - βλέπε ΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια ή πχ φυσικό αέριο - που τη χρηματοδοτούμε άμεσα ή έμμεσα όλοι οι Έλληνες πολίτες κάτι τέτοιο έιναι ανεπίτρεπτο και αδιανόητο !
Συμφωνώ όμως και εγώ ως προς το σκέλος ότι αυτά είναι ημίμετρα . Γιατί , έστω και σε ένα εχθρικό επιχειρηματικά ( λόγω γραφειοκρατίας θέλετε , λόγω μικρής αγοράς , πολλούς λόγους μπορεί να βρει κάποιος ) και είτε το θέλουμε είτε όχι ασφυκτικά ελεγχόμενο από τον ΟΤΕ καθεστώς , δε μπορεί να στηριζόμαστε σε αφερέγγυους επενδυτές για να χτίσουμε ένα υγιές και ανταγωνιστικό περιβάλλον . Επανερχόμαστε επομένως σ' αυτό που είπα , ότι δηλαδή αυτά θα τραβάμε όσο ο ΟΤΕ θα παραμένει πρακτικά μονοπώλιο και όσο δεν εμφανίζονται στην ελληνική αγορά πραγματικοί επενδυτές . Και δεν έχω καμία διάθεση να κρίνω το αν και κατά πόσον η ΕΕΤΤ κάνει καλά τη δουλειά της ( δηλαδή η ΕΕΤΤ τί άλλο θα έπρεπε να κάνει : ή να εμποδίσει τον ΟΤΕ να εφαρμόσει μονοπωλιακές πρακτικές όπως στην προκειμένη περίπτωση δεδομένου ότι ελέγχει το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς ή να επιλέξει να "σπασει" τον ΟΤΕ σε κομμάτια κάτι που θα είχε το αποτέλεσμα να απορρυθμιστεί τελείως η αγορά ) .
Και ειδικότερα από την άλλη το ότι η ΕΕΤΤ εμποδίζει τον ΟΤΕ να αντιμετωπίσει στα ίσα τους εναλλακτικούς σε καμία περίπτωση δεν του δίνει το δικαίωμα και ούτε τον υποχρέωσε κανείς να βγάζει παραπλανητικές διαφημίσεις πως το Conn-x talk δίνει "απεριόριστες" κλήσεις ( γιατί ακόμα και αν υποθέσουμε ότι το 24/7 δε γίνεται αποδεκτό από την ΕΕΤΤ , το πακέτο για 20:00-08:00 και για τα Σαββατοκύριακα θα συνεχίσει να υφίσταται όπως μέχρι σήμερα που έτσι κι αλλιώς μιλάει για απεριόριστες ) . Από μια σοβαρή επιχείρηση με τη βαρύτητα μάλιστα που έχει ως πρώην κρατική περιμένουμε ( αφελείς άραγε ; ) να μας λέει την αλήθεια .
Αλλά αν κρίνω τον ΟΤΕ το κάνω γιατί πρώτον αυτές είναι οι απόψεις μου και νομίζω έχω το δικαίωμα της γνώμης και δεύτερον και βασικό γιατί επιθυμώ κάποια μέρα να έχω φτηνές ποιοτικές υπηρεσίες και να μη με ενδιαφέρει ποιος πάροχος θα μου τις παρέχει ! Θέλω όμως παράλληλα και να ξέρω ότι δε θα είμαι εγκλωβισμένος σε μία και μόνη επιλογή όπως είναι σήμερα ο ΟΤΕ στη σταθερή τηλεφωνία , αλλά ότι ανά πάσα στιγμή θα διατηρώ το δικαίωμα της επιλογής ώστε να φεύγω όταν δεν είμαι ικανοποιημένος ( κάτι που πρακτικά δεν υφίσταται σήμερα , ποιος δηλαδή εναλλακτικός είναι πλέον σοβαρός και οργανωμένος για να τον προιμήσω ; ) . Κάτι όπως στην κινητή , όπου μπορεί άλλος να λέει ότι του κάνει η Cosmote γιατί είναι καλύτερη ( μπορεί και να έιναι ) , σε άλλον να κάνει η Vodafone και σε άλλον η Wind . Αυτές όμως τις εταιρείες στην κινητή , παρά τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά καιρους ( από την κάλυψη του σήματος μέχρι τις ...υποκλοπές αν θέλεις ) για ένα πράγμα δεν μπορεί να τις κατηγορήσει κανείς : ότι δεν έχουν επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια κεφάλαια στην κινητή τηλεφωνία συνολικά σαν επιχειρήσεις , κάτι το οποίο αρνούνται , το πιθανότερο λόγω αδυναμίας , να κάνουν οι σημερινοί εναλλακτικοί .
Τί κερδίζουμε αναρωτιέμαι δηλαδή με το να μην υπάρχει βάθος στην αγορά ; Λίγο , αυτό το ελάχιστο μερίδιο , που πήραν από τον ΟΤΕ οι ψευτοεναλλακτικοί και αυτό στα μεγάλα αστικά κέντρα ( Αθήνα ,Θεσσαλονίκη κά ) , και αυτό ήταν αρκετό για να αλλάξει τιμολογιακή πολιτική ο ΟΤΕ . Μ' αυτούς τους σκιτζήδες που έχει για ανταγωνιστές ... Και όχι λοιπόν , αρνούμαι να μπω στη λογική να υπερασπιστώ τον ΟΤΕ γιατί αν ήταν ολομόναχος ακόμα στην εποχή της χρονοχρέωσης θα ήμασταν ! Θυμάμαι τότε όταν και ανακοίνωνε την αντικατάσταση των αναλογικών του κέντρων με ψηφιακά και σχολίαζαν περιχαρείς πόσο θα φούντωναν τα έσοδα της , προβληματικής κατά τα λοιπά στη λειτουργία της , επιχείρησης μόνο με τη χρονοχρέωση και κανείς τότε δεν ενδιαφερόταν πχ πώς θα περισταλούν οι λειτουργικές δαπάνες μιας επιχείρησης που λειτουργούσε χωρίς ανταγωνιστή , κανονικό κανονικότατο μονοπωλιο , ώστε να μπορέσει κάποια μέρα να προσφέρει φθηνότερς υπηρεσίες ! Και τώρα πανηγυρίζουμε αν πέσαν λίγο οι τιμές ... Οι τιμές δεν πέφτουν ούτε γιατί είναι καλός ο ΟΤΕ ούτε οι εναλλακτικοί , κανείς δε χαρίζει τίποτα και σε κανένα ειδικά όταν μιλάμε για ιδιωτικές εταιρείες που είναι σχεδόν όλοι τους , ο ανταγωνισμός τις κάνει να πέφτουν και καλό είναι να το συνειδητοποιήσουμε αυτό !
Και αν διαμαρτύρομαι το κάνω γιατί ακόμα και σήμερα που μιλάμε , για τα δικά μου κριτήρια ο ΟΤΕ μόνος του είναι ουσιαστικά . Δεν έχει βρεθεί αξιόπιστος εναλλακτικός . Οι άλλοι είναι τουλάχιστον ανύπαρκτοι και ασόβαροι ... Δεν ενδιαφέρονται να επεκταθούν εκτός αστικών κέντρων αλλά και εκεί που έχουν παρουσία τί να το κάνεις , έχουν σε μεγαλό βαθμό απογοητεύσει ! Μαύρο και σ' αυτούς όπως μαύρο και στον πανάκριβο και δυσκίνητο ΟΤΕ ! Με το να υπάρξει όμως κάποια στιγμή εκτός του ΟΤΕ κάποιος ή κάποιοι άλλοι πάροχοι που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο , θα έχουν χρήματα για να τα επενδύσουν και θα στέκονται με σοβαρότητα και ευθύνη στην αγορά , και όχι σαν τους δήθεν εναλλακτικούς που έχουμε σήμερα ( αχυροεναλλακτικούς τους απεκάλεσα σαν τους αχυρανθρώπους ) , ο μόνος που έχει να ωφεληθεί θα είναι ο καταναλωτής γιατί από τη μία και ο ίδιος ο ΟΤΕ θα αναγκαστεί σταδιακά και ουσιαστικά να βελτιωθεί αλλά και από την άλλη δε θα υποκύπτει ο πελάτης-καταναλωτής σε εκβιαστικά διλήμματα του τύπου "ή ΟΤΕ και όπως όπως ή το χάος" .
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι δε μου αρέσει ούτε να μονοπωλώ με δικά μου post τη συζήτηση ( συγνώμη για το μακροσκελές του post αλλά δε γινόταν διαφορετικά αφου έπρεπε να δώσω κάποιες απαντήσεις και δεν έχω λόγους να δείχνω ότι κρύβομαι ) , ειδικότερα δε για ζητήματα εκτός θέματος της κουβέντας γι' αυτό και απέφυγα προηγουμένως να απαντήσω από την πρώτη στιγμή και παρ' όλο που είδα να σπiλώνονται οι απόψεις μου . Και ούτε επίσης θέλω να εμπλέκομαι σε άμεσες προσωπικές αντιπαραθέσεις με κανέναν . Αλλά αναγκάζομαι να απαντήσω από τη στιγμή που βλέπω αυτό το πράγμα να συνεχίζεται . Αν θεωρείς τελικά ότι οι απόψεις μου δεν έχουν θέση στο παρόν forum δεσμεύομαι να μην ξανατοποθετηθώ στο εξής εάν τελικά ζητήσεις κάτι τέτοιο .
Φιλικά πάντα
ΥΓ : Αγαπητέ EvilHawk συμφωνώ ότι η διοίκηση του ΟΤΕ παίζει καλό πόκερ , μήπως άραγε δεν είναι περίεργο που στο δελτίο τύπου του Conn-x talk 24/7 αναφέρει "Το νέο «conn-x talk» τελεί υπό την έγκριση της ΕΕΤΤ." χωρίς όπως δείχνουν τα πράγματα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αναρωτιέμαι μήπως ... ; Το σίγουρο είναι πως έχουμε να γελάσουμε πολύ ακόμα με όλους τους !Τελευταία επεξεργασία από το μέλος groovion : 21-07-07 στις 13:44.
-
21-07-07, 12:29 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #203
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
O μικρός stmour πιάστηκε κορόιδο από τη γλυκιά φωνή του 134, και θα ήταν καλό να μην το διατυμπανίζει τόσο πολύ εκτός αν δεν τον ενοχλεί να γελάμε με την περίπτωσή του.
Ο λόγος; Πολύ απλά, οι κλήσεις προς 800, 801 δε μπαίνουν στην προεπιλογή. Δεν υπάρχει τέτοια option. Κάποιες εταιρίες σου λένε ότι μπορείς να τις κάνεις καλώντας το πρόθεμά τους πρώτα, κάποιες δε λένε καν αυτό, πάντως μέσω προεπιλογής δεν περνάνε.
Και όπως έχω ξαναπεί, το φόρουμ το έχουμε για να μην μας πιάνει κότσο κάθε γλυκιά φωνή από κάθε τηλεφωνικό κέντρο.
Να ρωτάτε εμάς που ξέρουμε.
ΥΓ. Κρίμα που μόνο άλλος ένας χρήστης βρέθηκε να το γράψει αυτό. Δεν ενόχλησε κανέναν άλλον αυτή η παραποίηση της αλήθειας;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lewton : 21-07-07 στις 12:31.
-
21-07-07, 12:43 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #204
-
21-07-07, 12:47 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #205
-
21-07-07, 12:49 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #206
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
21-07-07, 13:41 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #207
-
21-07-07, 13:54 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #208
- Περιοχή
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
21-07-07, 14:00 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #209
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=2088580
ΟΤΕ όπως Telefonica;
Την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα βρέθηκε κλιμάκιο της Κομισιόν που είχε συναντήσεις με όλους τους παράγοντες της αγοράς τηλεπικοινωνιών, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την ετήσια έκθεση σχετικά με την πρόοδο της απελευθέρωσης.
Στη διάρκεια των συναντήσεων οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια, σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ στο θέμα των ευρυζωνικών συνδέσεων. Με υπομνήματά τους ορισμένοι εναλλακτικοί πάροχοι παραπονούνται πως η διαφορά μεταξύ χονδρικής και λιανικής τιμής του ΟΤΕ στις ADSL συνδέσεις είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει να διαθέτουν ανταγωνιστικά πακέτα παρά μόνο με ζημιά.
Η Κομισιόν ασκεί πιέσεις στην ΕΕΤΤ προκειμένου να καταλήξει σε σχετική απόφαση, προειδοποιεί παράλληλα όμως πως αν υπάρξουν καθυστερήσεις θα παρέμβει παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της. Αφήνουν, επίσης, να εννοηθεί πως καθώς η χώρα μας εμφανίζει από τα χαμηλότερα ποσοστά στη χρήση των ευρυζωνικών γραμμών, θα εφαρμόσει και στον ΟΤΕ τη σκληρή γραμμή που υιοθέτησε εναντίον της Telefonica.
Πριν από 10 ημέρες η Κομισιόν της επέβαλε πρόστιμο-ρεκόρ 152 εκατ. ευρώ, κρίνοντας ότι με την τιμολογιακή της πολιτική και τις μικρές διαφορές μεταξύ χονδρικής και λιανικής η Telefonica δημιούργησε σοβαρά εμπόδια στην ανάπτυξη του ανταγωνισμού και την αύξηση της χρήσης του Διαδικτύου στην Ισπανία.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karavagos : 21-07-07 στις 14:03.
-
21-07-07, 14:27 Απάντηση: Conn-x talk : Απεριόριστες κλήσεις και Internet όλο το 24ώρο #210
Το θέμα με τα όρια των αρμοδιοτήτων αυτών που ρίχνουν "σφαλιάρες" θα μας απασχολήσει αρκετά στο άμεσο μέλλον γιατί μερικοί δεν κάθονται να φάνε σφαλιάρες και χαλάνε την "σούπα" http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=114727
Παρόμοια Θέματα
-
Ο ΟΤΕ παρουσιάζει το CONN-X Talk: Και γρήγορο internet και απεριόριστες κλήσεις
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 73Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-06, 18:08
Bookmarks