να σημειοσω οτι το vodafone σταθερο υλοποιητε μεσω του δυκτιου της, κινητης τηλεφωνιας.
(ειναι και ο λογος οπως εχω ειδη πει που στα 12.50€ που κοστιζει η υπηρεσια προστιθεντε και τα τελη κινητης τηλεφωνιας)
δεν ξερω αν δεινει σταθερο τυπου 21XXXXXXXX.
παντος λειτουργει με καρτα sim κι αν ζητησετε να μην εχετε αποκριψη θα εμφανιζετε αριθμος τυπου 694xxxxxxx.
υποθετω οτι μονο στον τομεα adsl-internet υπαρχει συνεργασια με την hol
Εμφάνιση 61-75 από 162
Θέμα: HOL vs VODAFONE (.gr)
-
08-08-07, 00:42 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #61
-
08-08-07, 01:02 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #62
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
08-08-07, 01:30 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #63
ΝΟΜΟΣ 3431/2006
Αρθρο 59
Φορητότητα αριθμού
1. Όλοι οι συνδρομητές των δημόσιων τηλεφωνικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των κινητών υπηρεσιών, μπορούν να διατηρούν, μετά την υποβολή αίτησης, τον αριθμό ή τους αριθμούς τους, ανεξαρτήτως της επιχείρησης, που παρέχει την υπηρεσία (φορητότητα αριθμού):
α) εφόσον πρόκειται για γεωγραφικούς αριθμούς, σε συγκεκριμένο τόπο, και
β) εφόσον πρόκειται για μη γεωγραφικούς αριθμούς, σε οποιονδήποτε τόπο.
Η παρούσα παράγραφος δεν ισχύει για τη μεταφορά αριθμών μεταξύ δικτύων, που παρέχουν υπηρεσίες σε σταθερές θέσεις και δικτύων κινητής τηλεφωνίας.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karavagos : 08-08-07 στις 01:31.
-
11-08-07, 11:06 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #64
μου σκασανε το παραμυθι οτι ναι μεν η αιτηση εγινε 17 ιουλιου αλλα ειχε καποιο λαθος κι επιτραφηκε απο τον οτε. διορθωθηκε και σταλθηκε παλι στις 23 ιουλιου....
και αντε να μην ειναι παραμυθι αφου περνω τηλ 2-3 φορες τη βδομαδα, τωρα το ειδαν?
25 εργασιμες συμπληρονω τωρα 25 αυγουστου. περι τις 23 μου ειπαν. ειδωμεν..
παντος 13 (14 για την ακριβεια) εργασιμες για παραδοση βροχου απο οτε περασαν.
κατα ποσο υπαρχει συνεπεια (και ελαστικοτητα) στις προθεσμιες δεν ξερω. ξερω οτι ειναι ακομα εδω και αρκετες μερες στο τελικο σταδιο ενεργοποιησης.
-
12-08-07, 15:12 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #65
Έχω κάνει και εγώ αίτηση από την Τρίτη 7/8/2007 για 3 σε 1 (είχα ήδη συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας). Η κάρτα sim έχει ενεργοποιηθεί για εξερχόμενες κλήσεις από 9/8 και μόλις κοπεί ο ΟΤΕ (σε 2 εβδομάδες περίπου) θα ενεργοποιηθεί και για τις εισερχόμενες. Internet σε περίπου 1 μήνα. Αυτά μου είπαν τουλάχιστον. Είδωμεν.
-
13-08-07, 21:06 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #66Η μεγαλύτερη λαλακία που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι ότι για το χάλι μας φταίνε οι πολιτικοί. Χα....
-
14-08-07, 01:25 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #67
Αν κατάλαβα καλά η Vodafone αυτή τη στιγμή είναι η μόνη εταιρεία που δίνει naked ADSL (μέσω της HOL). Δηλαδή full LLU χωρίς τηλέφωνο. Σωστά;
Η HOL κάνει κάτι αντίστοιχο;Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
14-08-07, 02:36 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #68
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
14-08-07, 03:14 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #69
Σωστά, είχα ξεχάσει τη Vivodi. Το DSLphone είναι ξεχωριστή υπηρεσία.
Καλή παρατήρηση αυτή με το office πακέτο της FORTHnet.
Τελικά η HOL δίνει μόνη της naked ADSL ή μόνο πίσω από τη Vodafone;Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
14-08-07, 10:04 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #70
Γιατί ποτε έδωσε τηλεφωνία η HOL?
eVoice με διαφοροποιημένο τιμολόγιο είναι... δεν είναι ούτε PSTN ούτε ISDN
-
14-08-07, 18:50 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #71
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
15-08-07, 02:20 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #72
δεν μπορει να ειναι τετοιο λαθος πολυ απλα γιατι δεν υφιστατε γραμμη οτε.
προκειτε για απευθειας σε μενα γραμμη μονο ιντερνετ.
φανταζομαι οτι βαλανε στην αιτηση το τηλ που δηλωσα (εντος πολυκατοικιας) για να γεινει ο ελεγχος σαν δικο μου κτλ....
δεν μπορω να φανταστω λαθος καπου αλλου.
βρισκομαι για δεκαπενταυγουστο εκτος των τοιχων....
πειιρα το ρουτερ το ασυρματο που εχω μαζι μου.
ειχα τους κωδικους της βονταφον σεταρισμενους.
μπαινω απο την αρυς γραμμη του αδερφου μου που εχει conn-x. λετε να με χρεωσουν?
εχω την εντυπωση οτι μπορεις να τους χρησημοποιηση κανεις για dial-up μμεχρι να ενεργοποιηθει.
-
19-08-07, 00:27 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #73
-
19-08-07, 01:00 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #74
-
23-08-07, 20:45 Απάντηση: HOL vs VODAFONE (.gr) #75
μετα απο 1 μηνα (ή αλιλιως 25 εη) με αρκετα τηλεφωνα κι ενα ε-μαιλ αιτηματος γραπτης ενημερωσης ειρθε η στιγμή της ενεργοποιησης-μη ενεργοποιησησης.
τι εννοω?
πειρα τηλ το πρωι για να δω μια που κι απο οσο μου ειχανε πει ειναι οι μερες της ενεργοποιησης.
εδωσα ανομα και αριθμο να με παρουν πισω.
καποια στιγμη με πειραν και ρωταγαν τι προβλημα εχω. να ενημερωθω λεω θελω και γιατι δεν εχω ενεργοποιηθει λεω και πριν ολοκληρωσω οτι ηθελα να πω μου λενε οτι η γραμμη ειναι ετοιμη και με ρωταγανε πως εχω συνδεσει το ρουτερ κτλ.
τους ειπα ξερω δεν ειμαι ασχετος και μου ελεγε πως να τα συνδεσω σα να μιλανε σε αρχαριο.
εν το μεταξυ ειχα συνδεμενο και σεταρισμενο ενα ασυρματο d-link που ειχα και με βαλανε να βγαλο το δικο τους. τιποτα γραμμη γιοκ.
(με γυνεκα μιλαγα)μου πεταει τη σποντα συνδεσατε το καλοδιο σας στο κατανεμητη?
λεω πιο καλοδιο και τι δοθλεια εχω εγς στο κατανεμητη.
μου λεει πως εμας οι ενεργιες μας μεχρι εκει ηταν.
με τα πολλα μου παν ή να καλεσω ηλεκτρολογο ή τεχνικο τους με χρεωση
αν δε μπορω να κανω την συνδεσμολογια και να βρω τα καλωδια.
λεω θα παω να κοιταξω και θα σας καλεσω. αλλα να χρεοθω επιπλεον δεν το δεχομαι γιατι το συγκεκριμενο σας το ρωτησα και μου πανε οτι δεν χρειαζετε να κανω κατι για ραντευου κι οτι θα ρθει τεχνικος και θα βρει μονος του ποια καλοδια ειναι κι οτι εγω θα το βρω ετοιμο με το μονο που θα χω να κανω ειναι το σεταρισμα στο ρουτερ.
πειγα δεν βρηκα ενδειξεις που μου λεγανε τους πειρα και με ξανακαλεσανε.
αφου ελεξαν οτι τα χω κανει σωστα μου πειραν τα στοιχεια για να μου κλεισει τεχνικος ραντευου.
αυτα
Παρόμοια Θέματα
-
vodafone-hol
Από philip80 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-08, 20:34 -
VODAFONE=ΔΙΚΤΥΟ HOL???
Από ANONYMOS στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-08, 16:15 -
vodafone -Hol no adsl
Από psps στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-07, 22:16 -
Vodafone & HOL
Από zerard στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-07, 00:31
Bookmarks