Καλή μου, μάλλον από την υστερία σου δε με διαβάζεις καλά! take a deeep breath, calm down και ξαναδιάβασε με γιατί σου έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό........
"είναι αυτονόητο ότι αν παρέχεται η φραγή των εισερχόμενων κλήσεων από απόκρυψη καλούσας γραμμής, θα ενημερώνεσαι με μήνυμα ότι πρέπει να καλέσεις με εμφάνιση αριθμού για να ολοκληρωθεί η κλήση και θα σου παρέχεται συμπληρωματικά η δυνατότητα της επιλεκτικής εμφάνισης του αριθμού"
δεν νομίζω ότι θα σε αφήσει έτσι η forthnet, να μην μπορείς να καλέσεις αν η υπηρεσία παρασχεθεί απ τους 4 μεγάλους παρόχους στην αγορά!! α και by the way γιατί δεν κάνεις μια καταγγελία και στη forthnet να βγάλει αυτήν την καινούρια "σπαστική" υπηρεσία που απορρίπτει τις κλήσεις από απόκρυψη? Τι? μόνο στην ΕΕΤΤ θα προσφύγεις?!
και επιπλέον τι σε νοιάζει εσένα αν θα μπορούν να καλούν αυτοί που έχουν vodafone σταθερή? Αφού εσύ έχεις forthnet! Κοινώς , από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί? δεν την έχετε την παροιμία αυτή εκεί επάνω...? Από ότι ξέρω, από συγγενείς μου, την έχετε! Να δω τι άλλο ξένο με εσένα επιχείρημα θα σκαρφιστείς, για να μας αποτρέψεις να στείλουμε την καταγγελία....! Α ρε, γυναικεία φύση...!!!
Και ηρέμησε λίγο γιατί με τη στάση σου με κάνεις και γελάω πολύ, ενώ καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες να σε πάρω στα σοβαρά! με δυσκολεύεις αρκετά στην προσπάθεια μου όμως...
Εμφάνιση 46-60 από 420
-
23-07-08, 18:44 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #46
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος swind : 23-07-08 στις 18:56.
-
23-07-08, 19:31 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #47
Αρχικό μήνυμα από swind
-
23-07-08, 19:47 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #48
Παιδια κ εγω μεσα!! πολυ καλη κινηση!!
-
23-07-08, 19:48 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #49
-
23-07-08, 20:15 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #50
Αρχικό μήνυμα από swind
-
23-07-08, 21:03 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #51
-
23-07-08, 22:10 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #52
Μακάρι να είναι έτσι (παράνομη η πρακτική του Caller ID Spoofing)
Εάν υπολογίσουμε ότι ούτε καν στην Αμερική δεν είναι παράνομο ακόμη (έχουν καταθέσει σχέδιο νόμου αλλά δεν έχει περάσει ακόμη), δε πιστεύω ότι έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα τέτοιος νόμος (ίσως κάνω λάθος)
Αρχικό μήνυμα από http://en.wikipedia.org/wiki/Caller_ID_spoofing
Καταγγελία Mini-Howto: http://www.adslgr.com/forum/showpost...5&postcount=19
-
23-07-08, 23:03 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #53
Αρχικό μήνυμα από maik49
-
24-07-08, 00:09 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #54Καταγγελία Mini-Howto: http://www.adslgr.com/forum/showpost...5&postcount=19
-
24-07-08, 00:36 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #55
Περιμεντε λιγο να δουμε κατι νομικες λεπτομερειες και θα προχωρησουμε και στις υπογραφες
-
24-07-08, 14:27 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #56
-
25-07-08, 16:53 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #57
Λοιπον, η καταγγελια εχει κλεισει (το υφισταμενο κειμενο μας καλυπτει), στειλτε μου στοιχεια σε pm
*Ονομα,
*Επωνυμο,
*Διευθυνση,
*Ταχυδρομικος κωδικας
προαιρετικα
*Τηλεφωνο
Το κειμενο ειναι αυτο:Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MNP-10 : 25-07-08 στις 17:20.
-
25-07-08, 21:14 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #58
Signed! (έχεις pm με full στοιχεία)
Μπράβο για τη πρωτοβουλία και τη προσπάθεια (swind + MNP+ others)!Καταγγελία Mini-Howto: http://www.adslgr.com/forum/showpost...5&postcount=19
-
25-07-08, 21:25 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #59
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
Μπραβο στην πρωτοβουλια και απο μενα. Signed!
-
25-07-08, 21:44 Απάντηση: Υπηρεσία απόρριψης κλήσεων με απόκρυψη καλούσας γραμμής απ τους ΣΙΑ και σχετική #60
Ειμαστε 8 ως τωρα.. πολυ καλα για τις πρωτες 5 ωρες.. (ουτε)
Παρόμοια Θέματα
-
H Skype ανακοινώνει υπηρεσία απεριόριστων κλήσεων σε σταθερά για την Ελλάδα και την Ευρώπη
Από gtl στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 167Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-08, 23:15 -
Συσκευή για Απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη
Από pfoul στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 42Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-08, 14:52
Bookmarks