Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-30 από 30
    Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6100/920
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    TD 5130
    SNR / Attn
    6(dB) / 44,5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Πάντως σε αποστολή μηνύματος, για ενημέρωση υπολοίπου....μου λέει ότι έχω 21€ και 850 λεπτά που μπορούν να καταναλωθούν εώς 24/3

Περιοχή
    Greece.gif
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΛΟΠΑΣ
    Όσοι χρήστες κάνουν ανανέωση στο εξής και παραμείνουν σε πρόγραμμα Καρτοσυμβόλαιο ΧΧ Παλαιό δε θα έχουν πλέον τα δωρεάν 1500 λεπτά προς Cosmote.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξουν σε νέο Καρτοσυμβόλαιο ΔΧΟ. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση τα ποσό που θα τους πιστώνεται κάθε μήνα θα είναι αυτό που αντιστοιχεί στο πρόγραμμά τους και είναι σημαντικά μικρότερο από ότι στα παλιά καρτοσυμβόλαια.

Όσοι έχουν προλάβει να ανανεώσουν με το παλιό καθεστώς λογικά θα παραμείνουν σε αυτό μέχρι τη λήξη της δέσμευσης, αλλά για σιγουριά κάντε μία κλήση στο 13838.

Κρίση τέχνας κατεργάζεται...

Περιοχή
    Νέα Ιωνία- Αττική
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    5124/680
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    9(dB) / 40,6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dslmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσοι χρήστες κάνουν ανανέωση στο εξής και παραμείνουν σε πρόγραμμα Καρτοσυμβόλαιο ΧΧ Παλαιό δε θα έχουν πλέον τα δωρεάν 1500 λεπτά προς Cosmote.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξουν σε νέο Καρτοσυμβόλαιο ΔΧΟ. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση τα ποσό που θα τους πιστώνεται κάθε μήνα θα είναι αυτό που αντιστοιχεί στο πρόγραμμά τους και είναι σημαντικά μικρότερο από ότι στα παλιά καρτοσυμβόλαια.

Όσοι έχουν προλάβει να ανανεώσουν με το παλιό καθεστώς λογικά θα παραμείνουν σε αυτό μέχρι τη λήξη της δέσμευσης, αλλά για σιγουριά κάντε μία κλήση στο 13838.

Κρίση τέχνας κατεργάζεται...
    Λοιπόν, μπήκα στο ΚαρτοΣυμβόλαιο το Δεκέμβριο του 2008 και απλά ανανέωνα χωρίς να αγοράζω συσκευή ως τώρα, οπότε απλά μου έδιναν κάποια έκπτωση πέρυσι και φέτος. Έκανα ανανέωση του συμβολαίου μου τον Φεβρουάριο και πήρα 20% έκπτωση και πάλι. Ωστόσο προχθές μου ήρθε μήνυμα οτι καταργούνται τα 1500 λεπτά και οτι αν θέλω να τα διατηρήσω να καλέσω το 13838. Πήρα τηλέφωνο και μου είπανε οτι πρέπει να μεταφερθώ στο καινουριο πακέτο εάν θέλω να έχω τα 1500 λεπτά, διαφορετικά απλά θα μου τα καταργήσουν. Αναγκάστηκα και το έκανα αλλά δεν είμαι καθόλου ευτυχής γι αυτό. Πρώτον γιατί στέλνω πολλά μηνύματα οπότε θα τρέχω καθε λίγο για να ανανεώνω, μια και δεν θα έχω τα 20 Ευρώ υπόλοιπο για να τα καταναλώσω όπως θέλω εγώ κάθε μήνα. Πολλές φορές μάλιστα, που δεν έκανα ιδιαίτερη χρήση μου έμενε ένα σημαντικό υπόλοιπο το οποίο πήγαινε στον επόμενο μήνα μαζί με το νέο υπόλοιπο και έτσι έχτιζα ένα καλό υπόλοιπο σε περιπτώσεις που χρειαζόμουν να κάνω μεγαλύτερη χρήση. Δεύτερον, τα 20 λεπτά το μήνα και τα 180 λεπτά σε άλλα δίκτυα (δώρο αυτό για τρείς μήνες) δεν με ξετρελαίνουν καθότι οι περισσότερες επαφές μου έχουν COSMOTE. Για να δούμε αν τα 5 Ευρώ πίστωση θα με καλύπτουν για τα SMS μου.....Τελικά ίσως με συμφέρει καλύτερα να μπω σε πρόγραμμα συμβολαίου.......μια χαρα τα καταφέρανε πάντως......απο χρήστης What's Up απο το 2001 που το έχω, τελικά με καταφέρανε και μπήκα σε καρτοσυμβόλαιο.....τώρα σύντομα θα με καταφέρουν να καταλήξω σε συμβόλαιο σκέτο! Προφανώς τα προηγούμενα πακέτα δεν τους συνέφεραν και γι αυτο και τα κάνουν ασύμφορα πλέον για τον πελάτη ( ; )
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vitruvian78 : 26-03-11 στις 19:00.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vitruvian78 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, μπήκα στο ΚαρτοΣυμβόλαιο το Δεκέμβριο του 2008 και απλά ανανέωνα χωρίς να αγοράζω συσκευή ως τώρα, οπότε απλά μου έδιναν κάποια έκπτωση πέρυσι και φέτος. Έκανα ανανέωση του συμβολαίου μου τον Φεβρουάριο και πήρα 20% έκπτωση και πάλι. Ωστόσο προχθές μου ήρθε μήνυμα οτι καταργούνται τα 1500 λεπτά και οτι αν θέλω να τα διατηρήσω να καλέσω το 13838. Πήρα τηλέφωνο και μου είπανε οτι πρέπει να μεταφερθώ στο καινουριο πακέτο εάν θέλω να έχω τα 1500 λεπτά, διαφορετικά απλά θα μου τα καταργήσουν. Αναγκάστηκα και το έκανα αλλά δεν είμαι καθόλου ευτυχής γι αυτό. Πρώτον γιατί στέλνω πολλά μηνύματα οπότε θα τρέχω καθε λίγο για να ανανεώνω, μια και δεν θα έχω τα 20 Ευρώ υπόλοιπο για να τα καταναλώσω όπως θέλω εγώ κάθε μήνα. Πολλές φορές μάλιστα, που δεν έκανα ιδιαίτερη χρήση μου έμενε ένα σημαντικό υπόλοιπο το οποίο πήγαινε στον επόμενο μήνα μαζί με το νέο υπόλοιπο και έτσι έχτιζα ένα καλό υπόλοιπο σε περιπτώσεις που χρειαζόμουν να κάνω μεγαλύτερη χρήση. Δεύτερον, τα 20 λεπτά το μήνα και τα 180 λεπτά σε άλλα δίκτυα (δώρο αυτό για τρείς μήνες) δεν με ξετρελαίνουν καθότι οι περισσότερες επαφές μου έχουν COSMOTE. Για να δούμε αν τα 5 Ευρώ πίστωση θα με καλύπτουν για τα SMS μου.....Τελικά ίσως με συμφέρει καλύτερα να μπω σε πρόγραμμα συμβολαίου.......μια χαρα τα καταφέρανε πάντως......απο χρήστης What's Up απο το 2001 που το έχω, τελικά με καταφέρανε και μπήκα σε καρτοσυμβόλαιο.....τώρα σύντομα θα με καταφέρουν να καταλήξω σε συμβόλαιο σκέτο! Προφανώς τα προηγούμενα πακέτα δεν τους συνέφεραν και γι αυτο και τα κάνουν ασύμφορα πλέον για τον πελάτη ( ; )
    Μου ήρθε κι εμένα αυτό το μήνυμα σήμερα, ότι καταργούνται τα 1500 λεπτά σε λίγο καιρό. Φυσικά εκνευρίστηκα πολύ.

Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως γιατί μετάνιωσες που πήγες στα νέα καρτοσυμβόλαια; Αφού και στα παλιά καταργούν τα δωρεάν λεπτά και ποιος ξέρει τι άλλο σε λίγο καιρό...Για να μην παρεξηθούμε δε λέω ότι τα νέα καρτοσυμβόλαια είναι καλά, αλλά αφού στα παλιά δεν υπάρχουν δωρεάν λεπτά, συγκριτικά είναι καλύτερα πια....
    Lenovo Y50-70

Περιοχή
    Νέα Ιωνία- Αττική
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    5124/680
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    9(dB) / 40,6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DESTR0YER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου ήρθε κι εμένα αυτό το μήνυμα σήμερα, ότι καταργούνται τα 1500 λεπτά σε λίγο καιρό. Φυσικά εκνευρίστηκα πολύ.

Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως γιατί μετάνιωσες που πήγες στα νέα καρτοσυμβόλαια; Αφού και στα παλιά καταργούν τα δωρεάν λεπτά και ποιος ξέρει τι άλλο σε λίγο καιρό...Για να μην παρεξηθούμε δε λέω ότι τα νέα καρτοσυμβόλαια είναι καλά, αλλά αφού στα παλιά δεν υπάρχουν δωρεάν λεπτά, συγκριτικά είναι καλύτερα πια....
    Δεν μετάνιωσα, φυσικά και είναι καλύτερο να μετακινηθείς αναγκαστικά στο νέο καρτοσυμβόλαιο. Απλά στο παλιό σου έβαζε 20 Ευρώ κάθε μήνα και τα χρησιμοποιούσες όπως εσύ ήθελες (κλήσεις σε άλλα δίκτυα ή/και μηνύματα). Τώρα σου δίνει τα 1500 λεπτά σε άλλα Cosmote, 20 λεπτά σε άλλα δίκτυα (όσο περίπου αναλογούσε και πριν στα 20 ευρώ που σου δίνανε π.χ.) και πλέον σου δίνουν μόνο 5 Ευρώ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πίστωση, αντι για 20. Οπότε για μηνύματα έχεις 5€. Οπότε εγώ που γενικά έστελνα πολλά μηνύματα, τώρα δεν ξέρω αν με συμφέρει αυτό το καρτοσυμβόλαιο. Σκέφτομαι να το κανω Απεριόριστα 25 για να έχω και αρκετα μηνύματα προς όλους......θα το δοκιμάσω για ένα δύο μήνες να δω πώς μου βγαίνει το νέο πρόγραμμα και βλέπουμε....ίσως καλό θα ήτανε απο εδώ και στο εξής να μιλάω περισσότερο παρά να στέλνω μηνύματα......εσένα σε εξυπηρετεί;

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vitruvian78 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μετάνιωσα, φυσικά και είναι καλύτερο να μετακινηθείς αναγκαστικά στο νέο καρτοσυμβόλαιο. Απλά στο παλιό σου έβαζε 20 Ευρώ κάθε μήνα και τα χρησιμοποιούσες όπως εσύ ήθελες (κλήσεις σε άλλα δίκτυα ή/και μηνύματα). Τώρα σου δίνει τα 1500 λεπτά σε άλλα Cosmote, 20 λεπτά σε άλλα δίκτυα (όσο περίπου αναλογούσε και πριν στα 20 ευρώ που σου δίνανε π.χ.) και πλέον σου δίνουν μόνο 5 Ευρώ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πίστωση, αντι για 20. Οπότε για μηνύματα έχεις 5€. Οπότε εγώ που γενικά έστελνα πολλά μηνύματα, τώρα δεν ξέρω αν με συμφέρει αυτό το καρτοσυμβόλαιο. Σκέφτομαι να το κανω Απεριόριστα 25 για να έχω και αρκετα μηνύματα προς όλους......θα το δοκιμάσω για ένα δύο μήνες να δω πώς μου βγαίνει το νέο πρόγραμμα και βλέπουμε....ίσως καλό θα ήτανε απο εδώ και στο εξής να μιλάω περισσότερο παρά να στέλνω μηνύματα......εσένα σε εξυπηρετεί;
    Πρώτ'απ'όλα, φυσικά και το προηγούμενο ήταν καλύτερο. Τώρα δε θα έχω ούτε δωρεάν SMS, ούτε δωρεάν Internet...άρα δεν με εξυπηρετεί φυσικά. Θα ψάξω αν έχει κανένα καλύτερο πακετό, αλλά αν δε βρω με βλέπω να στέλνω πολύ λίγα μηνύματα...

........Auto merged post: DESTR0YER πρόσθεσε 6 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Τώρα που βλέπω το Cosmote απεριόριστα, φαίνεται πολύ καλύτερο...1500' και 1500 SMS προς Cosmote, 50' και 30 SMS προς τα υπόλοιπα και 100 MB Internet. Φυσικά και συμφέρει ένανατι του καρτοσυμβολαίου 25, εκτός αν υπάρχουν και κάποια κατά που παρέβλεψα....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DESTR0YER : 31-03-11 στις 08:43. Αιτία: auto merged post
    Lenovo Y50-70

Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Kαι πάνω που σκεφτόμουν για ένα καρτοσυμβόλαιο.. Όμως άκουσα πως οι επιδοτήσεις είναι απλά για γέλια. 25€ το χρόνο κτλ. Ξέρει κανείς τι ακριβώς ισχύει?

........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 0 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ποια η διαφορά με αυτό;
    Ότι το προηγούμενο είναι πιο αναλυτικό..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος senkradvii : 06-04-11 στις 19:38. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Εγώ πάντως σκέφτομαι το Cosmote απεριόριστα....συμφέρει πολύ περισσότερο απο το καρτοσυμβόλαιο 25 που έχω τώρα νομίζω....
    Lenovo Y50-70

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ πάντως σκέφτομαι το Cosmote απεριόριστα....συμφέρει πολύ περισσότερο απο το καρτοσυμβόλαιο 25 που έχω τώρα νομίζω....
    Αν μιλάς σχεδόν αποκλειστικά με cosmote ναι.
    Αν μιλάς και αλλού -> Frog/Q

Το 1 λεπτό ελάχιστη διάρκεια χρέωσης (ντροπή και που το γράφω)
    Είναι 50 φορές τον μήνα να πεις εκτός cosmote "Γεια που είσαι ; Εκεί ; Έρχομαι σε 5 λεπτά" και μετά ληστρικά.

Σε frog μιλάς με 13 ευρώ την ώρα προς όλους, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης.
    Αν βάλω και την προσφορά που τρέχει μιλάς με περίπου 8 ευρώ την ώρα.
    Για 100 μηνύματα τον μήνα θες επίσης 5 ευρώ.

Σε όλα αυτά δεν βάζω την ΔΕΣΜΕΥΣΗ για ένα χρόνο, αναλόγως πως αισθάνεται κανείς.
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    Trapped inside a physical form..
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΙΩΛΚΟΣ
    Router
    NetFasteR -IAD
    SNR / Attn
    11(dB) / 26(dB)
    Με Q μπορείς να μας πεις τι παίζει ή είναι το ίδιο με την Frog?

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από senkradvii Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με Q μπορείς να μας πεις τι παίζει ή είναι το ίδιο με την Frog?
    Ισχύει ότι και στην Frog με μια διαφορά.
    Το SMS είναι 6 λεπτά, δηλ 100 SMS = 6 ευρώ
    ενώ δεν υπάρχει η προσφορά για διπλασιασμό της κάρτας FROG (που ισχύει ως τον Ιούνιο) και μπορεί να παραταθεί όπως έχει γίνει συνεχώς καιρό τώρα.
    Επίσης η Frog είναι ξεκάθαρη ενώ στην Q χρειάζεται να στείλεις ένα SMS για να μπεις στον νέο κατάλογο ( τιμές ίδιες με Frog ). Τίποτε σημαντικό απλά επισημαίνω.
    Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manosdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μιλάς σχεδόν αποκλειστικά με cosmote ναι.
    Αν μιλάς και αλλού -> Frog/Q

Το 1 λεπτό ελάχιστη διάρκεια χρέωσης (ντροπή και που το γράφω)
    Είναι 50 φορές τον μήνα να πεις εκτός cosmote "Γεια που είσαι ; Εκεί ; Έρχομαι σε 5 λεπτά" και μετά ληστρικά.

Σε frog μιλάς με 13 ευρώ την ώρα προς όλους, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης.
    Αν βάλω και την προσφορά που τρέχει μιλάς με περίπου 8 ευρώ την ώρα.
    Για 100 μηνύματα τον μήνα θες επίσης 5 ευρώ.

Σε όλα αυτά δεν βάζω την ΔΕΣΜΕΥΣΗ για ένα χρόνο, αναλόγως πως αισθάνεται κανείς.
    ΤΟ 90% των τηλεφώνων που κάνω είναι προς Cosmote

Το διέγραψαν το άλλο θέμα ε;
    Lenovo Y50-70

Περιοχή
    ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Downloads
    15
    Uploads
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE VDSL2
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
    Router
    H1600
    Path Level
    Fastpath
    ΤΟ 90% των τηλεφώνων που κάνω είναι προς Cosmote

Το διέγραψαν το άλλο θέμα ε;
    Τότε πας στο απεριόριστα 25

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    wind
    Router
    3g
    ποιο εχεις;;
    εχω το παλιο που δινει τα 25€ στην καρτα καθε μηνα συν τα 1500' προς ολη την cosmote.
    απαιχτο για την χρηση που κανω.

το αλλο θεμα που πηγε;;

@ manosdoc:τωρα σου δινει 30' στο 25αρι προς ολους συν τα 7€ της καρτας.
    νταξ,ενα γεια το λες...
    το καλο με αυτα οτι σου μεταφερουν το υπολοιπο της καρτας τον αλλο μηνα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amoyda : 07-04-11 στις 06:06.
    http://www.fuelprices.gr/GetGeography
    1.αυτα ειναι, να παρακαλαμε να πληρωσουμε αυτο που παραγγειλαμε.
    ο ξεπεσμος στο μεγαλειο του.
    2.ντε ειμαι ξανθια αλλα οδευω

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από amoyda Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιο εχεις;;
    εχω το παλιο που δινει τα 25€ στην καρτα καθε μηνα συν τα 1500' προς ολη την cosmote.
    απαιχτο για την χρηση που κανω.
    Και γω το παλιό 25άρι έχω.....απλά ήρθε μήνυμα ότι τα 1500' προς Cosmote γιοκ....άρα δε συμφέρει πια....
    Lenovo Y50-70

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-11, 08:52
  2. Cosmote: νέα προγράμματα Internet on the go
    Από nnn στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-12-10, 19:37
  3. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-10, 14:31
  4. Μηνύματα: 56
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-08, 22:56