Με το Wifi δεν έχω κανένα πρόβλημα
Αλλά η συσκευή δεν ξέρω αν είναι μόνο η δικιά μου είναι για πέταμα το switch της.
Θα ζητήσω αντικατάσταση.
Καμένο ένα port και όποτε θέλει δεν κάνουν ping τα μηχανήματα μεταξύ τους.
Εμφάνιση 106-120 από 214
Θέμα: Vood IAD 453w
-
14-10-06, 21:23 #106Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
15-10-06, 21:36 #107
Να ρωτήσω εγώ κάτι λίγο off Topic? Στον λογαρισμό υπάρχει μηνιαία χρέωση για το vood? Κάτι σαν ενοίκιο δηλαδή? Δεν μου έχει έρθει ακόμα ο πρώτος λογαριασμός και το έχω απορία...
-
16-10-06, 03:07 #108
Θελω να βαλω και δικτυο Lan της πολυκατοικιας πανω...ξερει κανεις πως?...βαζω το καλωδιο σε μια θυρα....αναβει το σχετικο λαμπακι αλλα μετα τι????
-
16-10-06, 10:29 #109
-
17-10-06, 03:08 #110
-
17-10-06, 03:24 #111
-
17-10-06, 09:53 #112Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
17-10-06, 20:30 #113
-
17-10-06, 20:50 #114
Αν λες για το vood, η vivo το δίνει δωρεάν με μορφή χρησιδανείου όταν είσαι σε full llu..
Σαν ανεξάρτητο προϊον, δηλαδή να το πάρεις από κατάστημα δε νομίζω να έχει κυκλοφορήσει ακόμα τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα, γιατί μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να είναι πολυ ηλίθια από πλευράς tilgin (χωρίς manual χωρίς support χωρίς τπτ), καθώς όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως είμαστε beta testers..
-
17-10-06, 23:09 #115
Ναι... χρησιδάνειο και κουραφέξαλα.. και το πληρώνεις 4,5€ το μήνα μαζί με τον λογαριασμό. Αν το ήξερα από πριν θα το αγόραζα! Ήμαρτον! Σε αναγκάζουν να βάλεις το δικό τους το καφοκούτι και τους το πληρώνεις κιόλας!!! Ε ρε γλέντια!!
-
18-10-06, 01:46 #116
Παιδιά , δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αυτή η ερώτηση αλλά δεν την παλεύω να διαβάσω δεκαφεύγα σελιδες μπας και....
Λοιπόν το θέμα είναι πως ενώ κάνω port forwarding και τo router παίρνει τις ρυθμίσεις , αν κλείσω τον υπολογιστή και ΔΕΝ κλείσω το vood τότε δεν τις κρατάει και πρέπει να ξανακάνω port forwarding! Αντιθέτως αν κλείσω και το router και μετά το ξανανοίξω με το pc κρατάει τις ρυθμίσεις για τα διάφoρα ports! Είναι φυσιολογικό αυτό?
-
18-10-06, 02:22 #117
-
18-10-06, 03:37 #118
Ναι είναι adsl2+. Εδώ θα δεις λίγες λεπτομέρειες.
-
18-10-06, 05:34 #119
Ολα ειναι φυσιολογικα απο την στιγμη που καθημερινα αναβαθμιζουν το configuration παιδες.Καθε φορα που το κλεινετε,περνει και νεες ρυθμισεις,εντολες ενω παραλληλα αποθηκευει τις παλιες.Αυτο ακριβως ειναι το βασικο του προβλημα, που θα επρεπε ομως να ειναι πλεονεκτημα.Ειναι real time configuration router.Οπερ και σημαινει οτι καθημερινα στελνει,λαμβανει και αποθηκευει ολων μας τις ρυθμισεις σε ενα κεντρικο συστημα.Εμενα π.χ οχι απλα σταματησε να δεχεται "ξαφνικα" μια πορτα αλλα παραλληλα δεν δεχοταν με τπτ την εισαγωγη νεας.Μετα απο κανα 4ωρο "ξαφνικα" ξυπνησε και δεχτηκε,αλλα το προγραμμα (p2p) εξακολουθουσε να μου την βλεπει κλειστη ακομα και μετα απο αμετρητα restart και ξανα εισαγωγη.Μετα απο κανα 4ωρο ακομη ολοκληρωθηκε το "ξυπνημα" και εκανα την δουλεια μου.
Προτεινω: Βγαζεις τις add ports,κανεις "apply" και "save all" και το κλεινεις.Το βγαζεις απο το ρευμα και το αφηνεις για κανα τεταρτακι.Το ανοιγεις και το αφηνεις κανα μισαωρο να κατεβασει το νεο configuration,μετα ανοιγεις pc,κανεις "add" τα ports,"apply και μετα παλι "save all".Και μετα φυσικα τον σταυρο σου...
Απο οτι ειδα αναβαθμισανε το conf απο "RC-1" σε "RC-2" με οτι και να σημαινει αυτο...Δυστυχως ειναι πιο unstable απο πριν και για αυτο θα εχουμε νεο κυκλο προβληματων για μερικο καιρο μεχρι να ξανασταθεροποιηθει.Λυση οταν κολλαει?Περιπου οτι ειπα και παραπανω για port forwarding.Κλεινεις,αποσυνδεεις,περιμενεις,συνδεεις,ανοιγεις,περιμεν εις ανοιγεις pc και Internet και φυσικα δεν ξεχνας ποτε...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ!
υ.γ: Με τα τοσα που εχουν δει τα ματακια μου με το Vood με βλεπω να γινομαι expert στο τελος...Ρε μπας να ανοιξω και καμια τεχνικη υποστηριξη κατοχων Vood εν Ελλαδι?
υ.γ 2: Απο οτι ειδα μερικοι το πληρωνετε κιολας.Εγω παλι καλα το εχω τσαμπε οσο εχω vivo,μετα θα δειξει.
-
18-10-06, 09:25 #120
Και δλδ θέλουμε δεν θέλουμε θα μπει η RC2 μέσα που είναι χειρότερη όπως λες?
Προσεύχομαι να μην πέσει το ρεύμα.
Πάντως εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να κόψω το dslphone και να γυρίσω πίσω στο αγαπητό, αξιόπιστο USR9106 και το τηλέφωνο τι να πω.Θα μάθω. Αλλά το σκέφτομαι.
Πάντως είμαι σε φάση να ζητήσω αντικατάσταση.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Παρόμοια Θέματα
-
VOOD Iad 453w και προβλήματα
Από anideos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-08, 01:17 -
VOOD Iad 453w Hardware Reset Guide
Από chat1978 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-07, 23:10 -
Vood IAD 453w - TUTORIAL
Από Chrisad στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-07, 00:00
Bookmarks