Σελ. 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 367891013 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 106-120 από 214

Θέμα: Vood IAD 453w

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Με το Wifi δεν έχω κανένα πρόβλημα

Αλλά η συσκευή δεν ξέρω αν είναι μόνο η δικιά μου είναι για πέταμα το switch της.
    Θα ζητήσω αντικατάσταση.

Καμένο ένα port και όποτε θέλει δεν κάνουν ping τα μηχανήματα μεταξύ τους.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    51
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12470/940
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Gennet Oxygen (Tellas)
    SNR / Attn
    4(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Να ρωτήσω εγώ κάτι λίγο off Topic? Στον λογαρισμό υπάρχει μηνιαία χρέωση για το vood? Κάτι σαν ενοίκιο δηλαδή? Δεν μου έχει έρθει ακόμα ο πρώτος λογαριασμός και το έχω απορία...

Το avatar του μέλους Amon-Ra
    Amon-Ra Guest
    Θελω να βαλω και δικτυο Lan της πολυκατοικιας πανω...ξερει κανεις πως?...βαζω το καλωδιο σε μια θυρα....αναβει το σχετικο λαμπακι αλλα μετα τι????

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimitris013 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω εγώ κάτι λίγο off Topic? Στον λογαρισμό υπάρχει μηνιαία χρέωση για το vood? Κάτι σαν ενοίκιο δηλαδή? Δεν μου έχει έρθει ακόμα ο πρώτος λογαριασμός και το έχω απορία...
    Όχι δεν υπάρχει ενοικίαση. Απλά πρέπει να το επιστρέψεις. Εϊναι κάτι σαν το netmod.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Fritz! Box 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από obelix3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μηπως εχει δοκιμασει κανεις ενα αλλο wifi μηχανημα που να δουλευει με Full llu + dsl phone??? Γιατι σκεφτομαι να παρω το Vood 453 για να εχω wifi net, αλλα διαβαζω οτι ειναι καπως δυσχρηστο

Ευχαριστω
    Mε shared LLU δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.

Περιοχή
    Saloniki!!!!!!!!!!
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    17697/1021
    ISP
    Forthnet
    Router
    USR-9108
    SNR / Attn
    6,1(dB) / 19(dB)
    μηπως εχει δοκιμασει κανεις ενα αλλο wifi μηχανημα που να δουλευει με Full llu + dsl phone??? Γιατι σκεφτομαι να παρω το Vood 453 για να εχω wifi net, αλλα διαβαζω οτι ειναι καπως δυσχρηστο

Ευχαριστω
    [action=gastone_2005]Mε Full llu + dsl phone κανένα πρόβλημα στο wifi με το vood..όλα κανονικά![/action]

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    OTEnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gastone_2005 Εμφάνιση μηνυμάτων
    * gastone_2005 Mε Full llu + dsl phone κανένα πρόβλημα στο wifi με το vood..όλα κανονικά!

thanks!! ποσο κανει ξερει κανεις??

Περιοχή
    Saloniki!!!!!!!!!!
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    17697/1021
    ISP
    Forthnet
    Router
    USR-9108
    SNR / Attn
    6,1(dB) / 19(dB)
    thanks!! ποσο κανει ξερει κανεις??
    Αν λες για το vood, η vivo το δίνει δωρεάν με μορφή χρησιδανείου όταν είσαι σε full llu..

Σαν ανεξάρτητο προϊον, δηλαδή να το πάρεις από κατάστημα δε νομίζω να έχει κυκλοφορήσει ακόμα τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα, γιατί μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να είναι πολυ ηλίθια από πλευράς tilgin (χωρίς manual χωρίς support χωρίς τπτ), καθώς όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως είμαστε beta testers..

Περιοχή
    Ζωγράφου
    Downloads
    51
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12470/940
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Gennet Oxygen (Tellas)
    SNR / Attn
    4(dB) / 21(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ναι... χρησιδάνειο και κουραφέξαλα.. και το πληρώνεις 4,5€ το μήνα μαζί με τον λογαριασμό. Αν το ήξερα από πριν θα το αγόραζα! Ήμαρτον! Σε αναγκάζουν να βάλεις το δικό τους το καφοκούτι και τους το πληρώνεις κιόλας!!! Ε ρε γλέντια!!

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    14246/882
    ISP
    Forthnet
    Router
    Technicolor TG589vn v3
    SNR / Attn
    8.2(dB) / 24.4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παιδιά , δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αυτή η ερώτηση αλλά δεν την παλεύω να διαβάσω δεκαφεύγα σελιδες μπας και....

Λοιπόν το θέμα είναι πως ενώ κάνω port forwarding και τo router παίρνει τις ρυθμίσεις , αν κλείσω τον υπολογιστή και ΔΕΝ κλείσω το vood τότε δεν τις κρατάει και πρέπει να ξανακάνω port forwarding! Αντιθέτως αν κλείσω και το router και μετά το ξανανοίξω με το pc κρατάει τις ρυθμίσεις για τα διάφoρα ports! Είναι φυσιολογικό αυτό?

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    OTEnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Dimitris013 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι... χρησιδάνειο και κουραφέξαλα.. και το πληρώνεις 4,5€ το μήνα μαζί με τον λογαριασμό. Αν το ήξερα από πριν θα το αγόραζα! Ήμαρτον! Σε αναγκάζουν να βάλεις το δικό τους το καφοκούτι και τους το πληρώνεις κιόλας!!! Ε ρε γλέντια!!
    κ μπορεις να μου πεις αν αξιζει τα λεφτα του? δηλαδη λεει να το αγορασει κανεις κ οχι να το νοικιαζεις απο την βιβο? ειναι κ για adsl2?? υποστηριζε κ μεγαλυτερες ταχυτητες???

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM Fritz!Box 7590
    Ναι είναι adsl2+. Εδώ θα δεις λίγες λεπτομέρειες.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    Fritz! Box 5530
    Ολα ειναι φυσιολογικα απο την στιγμη που καθημερινα αναβαθμιζουν το configuration παιδες.Καθε φορα που το κλεινετε,περνει και νεες ρυθμισεις,εντολες ενω παραλληλα αποθηκευει τις παλιες.Αυτο ακριβως ειναι το βασικο του προβλημα, που θα επρεπε ομως να ειναι πλεονεκτημα.Ειναι real time configuration router.Οπερ και σημαινει οτι καθημερινα στελνει,λαμβανει και αποθηκευει ολων μας τις ρυθμισεις σε ενα κεντρικο συστημα.Εμενα π.χ οχι απλα σταματησε να δεχεται "ξαφνικα" μια πορτα αλλα παραλληλα δεν δεχοταν με τπτ την εισαγωγη νεας.Μετα απο κανα 4ωρο "ξαφνικα" ξυπνησε και δεχτηκε,αλλα το προγραμμα (p2p) εξακολουθουσε να μου την βλεπει κλειστη ακομα και μετα απο αμετρητα restart και ξανα εισαγωγη.Μετα απο κανα 4ωρο ακομη ολοκληρωθηκε το "ξυπνημα" και εκανα την δουλεια μου.

Προτεινω: Βγαζεις τις add ports,κανεις "apply" και "save all" και το κλεινεις.Το βγαζεις απο το ρευμα και το αφηνεις για κανα τεταρτακι.Το ανοιγεις και το αφηνεις κανα μισαωρο να κατεβασει το νεο configuration,μετα ανοιγεις pc,κανεις "add" τα ports,"apply και μετα παλι "save all".Και μετα φυσικα τον σταυρο σου...

Απο οτι ειδα αναβαθμισανε το conf απο "RC-1" σε "RC-2" με οτι και να σημαινει αυτο...Δυστυχως ειναι πιο unstable απο πριν και για αυτο θα εχουμε νεο κυκλο προβληματων για μερικο καιρο μεχρι να ξανασταθεροποιηθει.Λυση οταν κολλαει?Περιπου οτι ειπα και παραπανω για port forwarding.Κλεινεις,αποσυνδεεις,περιμενεις,συνδεεις,ανοιγεις,περιμεν εις ανοιγεις pc και Internet και φυσικα δεν ξεχνας ποτε...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ!

υ.γ: Με τα τοσα που εχουν δει τα ματακια μου με το Vood με βλεπω να γινομαι expert στο τελος...Ρε μπας να ανοιξω και καμια τεχνικη υποστηριξη κατοχων Vood εν Ελλαδι?

υ.γ 2: Απο οτι ειδα μερικοι το πληρωνετε κιολας.Εγω παλι καλα το εχω τσαμπε οσο εχω vivo,μετα θα δειξει.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Και δλδ θέλουμε δεν θέλουμε θα μπει η RC2 μέσα που είναι χειρότερη όπως λες?
    Προσεύχομαι να μην πέσει το ρεύμα.

Πάντως εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να κόψω το dslphone και να γυρίσω πίσω στο αγαπητό, αξιόπιστο USR9106 και το τηλέφωνο τι να πω.Θα μάθω. Αλλά το σκέφτομαι.

Πάντως είμαι σε φάση να ζητήσω αντικατάσταση.

Σελ. 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 367891013 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. VOOD Iad 453w και προβλήματα
    Από anideos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-08, 01:17
  2. VOOD Iad 453w Hardware Reset Guide
    Από chat1978 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-07, 23:10
  3. Vood IAD 453w - TUTORIAL
    Από Chrisad στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-07, 00:00

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία