Αγόρασα την περασμένη βδομάδα από το Πλαίσιο τον media player της raid sonic
ICY BOX IB-mp302, http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1030345.
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μου εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους. Ενώ το αρχείο video αναπαράγεται κανονικά, οι υπότιτλοι εμφανίζονται σαν ιδεογράμματα.
Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα που ενσωματώνουν το αρχείο των υποτίτλων στο αρχείο video, όπως το AVIAddXSub και το Setup Subtitle Creator αλλά δεν το έχω καταφέρει. Έχω ψάξει για update του firmware αλλά ούτε τέτοιο πράγμα υπάρχει.
Μήπως έχει αγοράσει κανείς τον ίδιο εξωτερικό σκληρό δίσκο και έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εμφάνιση 1-15 από 62
-
24-12-07, 20:51 Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #1
-
27-12-07, 20:26 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #2
φιλε μου και εγω βασίστηκα σε αυτο το ποστ
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=132062
και το πήρα ακομα δεν εχω βγάλει ακρη.
το δουλεύω σε fat32 αλλα προσπάθησα και σε ntfs χωρις επιτυχία
Αν βρεις κάτι let me knowΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimipimi : 27-12-07 στις 20:48.
-
28-12-07, 21:26 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #3
Στο post που αναφέρεις μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο το 301. Εκεί όντως δεν έχω πρόβλημα με τα ελληνικά και πιστεύω πως τα έχει βγάλει ήδη τα λεφτά του.
Δοκιμάστε στο AVIAddXSub να ανεβάστε τους υπότιτλους λίγο πιο πάνω... Επίσης μέσα απο το menu του IcyBox επιλέξτε default γλώσσα τα ελληνικά [el]. Τρίτον βεβαιωθειτε οτι την ώρα που παίζει το αρχείο πατήσατε το κουμπί "subtitles" και έχετε επιλέξει το (συνήθως) stream 1 των υποτίτλων.AdvancedRM: Κι άλλο ένα Router Traffic Monitor
PCMon: Monitoring Utility για HDD activity, CPU usage, memory usage...
-
28-12-07, 22:26 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #4
ναι βρε δεν είπα τπτ το κατάλαβα οτι το προηγούμενο firmware υποστήριζε ελ.υπότιτλους. Το καινούριο πάντως δεν έχει κάν επιλογή για ελληνική γλώσσα στα settings του.
Ισως αν βρίσκαμε παλιότερο firmware αυτό που έχει το 301
aviaddsubs δοκιμασα ολα τα format ακομα και τεστ file αλλα τζίφος
εδώ dvd rip me dvdshrink και επιμένει να μην βλέπει ελληνικούς ούτε καν αλαμπρουρνέζικα
προς στιγμή μόνο το srt έχω καταφέρει να δει αλλά τα βλέπει κινέζικα :PΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimipimi : 28-12-07 στις 22:29.
-
28-12-07, 23:42 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #5
Δυστυχώς παιδιά και γω την πάτησα έτσι και το πηρα πριν απο λιγες ωρες. Ελληνικά γιοκ. Αύριο πρωί πρωί επιστροφή στο πλαίσιο. Οχι τίποτα άλλο αλλα προοριζόταν και για δώρο....
-
29-12-07, 16:54 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #6
έστειλα ενα μαιλ στη radisonic από την σελίδα τους με το πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν πήγε.
Αν μου στείλουν τπτ καινούριο θα ποστάρω να σας πώ.
-
29-12-07, 20:03 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #7
Από divx παίζει τα πάντα ή έχει ιδιαιτερότητες όπως κάποια dvd players που υποστηρίζουν divx;
-
29-12-07, 20:08 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #8
παιδια δυστυχως το παραγγειλα και εγω χτες (την πατισα ε ) και μου ειπαν οτι την τριτη θα το εχω τη λετε μπορω να το ακυρωσω.
τουλαχιστον mp4 απο nero παιζει.
-
29-12-07, 21:20 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #9
Αφήστε παιδιά και 'γω έκανα το λάθος και το αγόρασα υπάρχει κάποια λύση με τους υπότιτλους ή επιστροφή ?
-
01-01-08, 18:31 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #10
καλη χρονια σε ολους!!! να πεταξω μια ιδεα μπας και βοηθισει μηπως τους υποτιτλους τους θελει σε μορφη .vob και οχι .srt για να δουλεψει.
και κατι λιγο of topic, εχω το ιδιο και θελω να το βαλω και σε win 98se πρεπι να ειναι σε φορματ fat32 και αν ναι πως γινεται αυτο, τωτα το εχω σε nts
Ευχαριστω ευτιχισμενο το νεο ετος!!!!!!!!!!!!!!
-
02-01-08, 04:06 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #11
καλη χρονια σε ολους!!! λοιπον δεν γωοριζω αν βρικατε λυση νε το firmware για αυτη την συσκευη, αν ναι δοστε και απο εδω τα πολυτιμα φωτα σας!!! παντως προσορινα βρικα μα λυση!!!
Αν μετατραπουν οι διαλογοι σε greeklish τοτε τους εμφανιζει και διαβαζονται!! προσορινα μας λυνει τα χερια μεχρι να ελθει καποιο update!!!
ευχαριστω!!
-
04-01-08, 17:19 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #12
Παιδια η λυση ειναι μια γιατι καει τους υποτιτλους στο βιντεο και δεν τους βαζει σε ενσωματωμενο subtitle stream
AVI ReComp - latest version
http://videopedia.pl/avirecomp/download.php
Με ευχαριστειτε αργοτεραAMD FX-8320 | HYPER 212 EVO | 2X ARCTIC COOLING F12 PWM 120MM | CORSAIR CARBIDE 200R | ASUS M5A97 R2.0 | Kingston HyperX 1600MHZ@1866 9-10-9 2X4GB | ASUS 760 GTX OC DCUII @1300/7000 | THERMALTAKE SE SMART MODULAR 630W
-
05-01-08, 10:24 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #13
το avi recomp κάνει πολύ ώρα για να κολλήσει τους υπότιτλους στην ταινία.
Γι'αυτή τη δουλειά υπάρχει και το winavi. Εμεις χρειαζόμαστε κατι που θα τους ενσωματώνει
γρήγορα στην ταινία ή θα αναγνωρίζει τους υπότιτλους όταν είναι ξεχωριστό αρχείο.
Σ' ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.
-
05-01-08, 13:49 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #14
τους υποτιτλους μια χαρα τους βγαζει , αυτο που δεν εχει ειναι η κωδικοποιηση για τα ελληνικα συμβολα γιαυτο και δεν τα αναγνωριζει, μονο λατινικα εχει μεσα!
(Α μου εβγαλε και ενα προβλημα το οποιο μου το ελυσαν απο την icy box μετα απο ε-μαιλ μου, πολλες φορες μου εβγαζε μηνυμα no hard disc και για να μην γινεται αυτο μου προτιναν να το γυρισω στο 1,5 G με ενα jumper
αυτο μονο σαν πληροφορια το παραθετω!!!)
Ευχαριστω!!!
-
06-01-08, 01:50 Απάντηση: Δεν βλέπω ελληνικούς υπότιτλους στο ICY BOX IB-mp302 #15
παιδια εσας τα mp4 ta παιζει
Παρόμοια Θέματα
-
Καλύτερο site για ελληνικους υποτιτλους
Από Witchcraft στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-08, 19:49 -
εγγραφη dvd με ελληνικους υποτιτλους
Από georgia στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-07, 17:25 -
Kaffeine Kmplayer - Πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους
Από ironwiller στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-07, 16:42 -
avi με ελληνικούς υπότιτλους srt
Από Ntavelis στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-07, 22:55 -
Πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους!
Από eon.s60@ στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-06, 22:28
Bookmarks