Εδώ και τρεις μέρες είμαι χωρίς internet (γραμμή 24 mbs)
Συνοπτικά:
Παρασκευή βράδυ με πετάει ξαφνικά εξω ο router.
Προσπάθειες επανασύνδεσεις από τότε άπειρες με:
Δοκιμή 3 διαφορετικών router.
Αλλαγή 3 φορές του password.
Δοκιμή του username/password σε άλλη γραμμή.
Όλες αποτυχημένες. Τα logs του router επειμένουν οτι : pap login failed...
H γραμμή μου είναι οκ ,δηλαδή συνδέεται με άλλο συνδυασμό username/password ή με το deafult otenet@otenet.gr
Πάμε λοιπον στην "υποστήριξη":
To 1242 δεν απαντάει ποτέ είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου.
Δοκιμη του 8011135555. Απαντάνε γρήγορα χωρίς να δείνουν καμμία λύση και η κασσέτα να παίζει "δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε καλέστε το 1242" (αυτό το άκουσα αμέτρητες φορές στο background ενώ συνομιλούσα με έναν του helpdesk από τους αλλους συναδέλφους του που μιλούσαν εκείνη την στιγμή με άλλους πελάτες)
Ζήτησα προσωρινό κωδικό για να μπορέσω να συνδεθώ ώς οτου λυθεί τo πρόβλημα, ούτε αυτό μπορούσαν να το κάνουν.
Εμφάνιση 1-15 από 35
Θέμα: "Υποστήριξη" ΟΤΕ
-
10-02-08, 14:52 "Υποστήριξη" ΟΤΕ #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shadowman : 11-02-08 στις 00:06.
-
10-02-08, 16:08 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #2
Στο 121 δήλωσε βλάβη, όχι στο 1242
-
10-02-08, 20:20 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #3
-
10-02-08, 21:12 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #4
Απο την στιγμη που συνδεεσαι με τα δοκιμαστικα username και pass , δηλαδη otenet@otenet.gr
τοτε δεν υπαρχει βλαβη.Τουλαχιστον απο πλευρας ΟΤΕ. Αρα η δηλωση βλαβης στο 121 δεν εξυπηρετει. Κατι παιζει με την otenet
-
10-02-08, 21:23 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #5
κατι μου θυμίζει αυτό...
Το ίδιο πρόβλημα είχαν κατα καιρούς και άλλοι στο φορουμ. Το προβλημα διορθώνεται μόνο του και μάλλον αφορά τους σερβερ τις οτενετ απο ότι θυμάμαι.
-
10-02-08, 21:57 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #6
Κοιτα ετσι, θα σου δωσω μια συμβουλη.Εχω dsl απο τοτε που το εχει βγαλει ο ΟΤΕ.Την ιδια εξυπηρετηση που ειχε τοτε την ιδια εχει τωρα, η μονη λυση ειναι να πας στα κεντρικα τους εκει που εισαι και να τους βρισεις.Τελος...
-
10-02-08, 22:11 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #7
Σύμφωνα με το προφίλ σου εχεις ISP την VIVODI και μάλλον σε αυτούς πρέπει να απευθυνθείς.
-
10-02-08, 23:58 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #8
μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί. Αλλά τρεις μέρες και δεν διορθώνεται; απαράδεκτο. Ακόμα πιο απαράδεκτο είναι που σε ταλαιπωρούν κάνοντας τους άσχετους (otenet)
οχι δεν το έχω δώσει σε κανένα... Μάλιστα το άλλαξα 3 φορές.
Η otenet λέει με βλέπει on line αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα : "πάρτε στο 1242"
Στην τελευταία προσπάθεια που έκανα με την otenet ζήτησα να ρίξουν την σύνδεση για να συνδεθώ. Αλλά με παραπέμπουν πάλι σε κυκεώνες διαδικασιών :στείλε φαξ με ταυτότητες κτλ για να προωθηθεί το αίτημα σου... Ενω υποθέτουν οτι οι κωδικοί μου έχουν κλαπεί. έλεος
είναι παλιό το προφιλ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shadowman : 11-02-08 στις 01:21.
-
11-02-08, 02:19 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #9
Μπορουν να δουν αν το username ειναι online εκεινη την στιγμη. Αν ειναι τοτε το πιο πιθανο να εχει κλαπει απο αλλον.
Ειναι πολυ απλη διαδικασια δεν ειναι κυκεωνας οπως νομιζεις
Σε ενα απλο χαρτι εχεις την φωτοτυπια της ταυτοτητας σου ,τους λες επιθυμητο username και password το στελνεις με φαξ και σε δυο το πολυ ωρες εχουν αλαξει.
Καλου κακου βαλε δυο τρια username μηπως ειναι ηδη κατειλημενα.
-
11-02-08, 02:43 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #10
το ιδιο προβλημα εχω και εγω
εδω και 5-6 μερες την ωρα που ειμαι στο internet αυτοματως με πεταει εξω
μαλιστα την πρωτη φορα συνδεθηκα με το site του montem,οπου εκανα απειρες προσπαθιες να κανω log in, αλλα ματαια
το εκλεισα το modem, και επειτα απο 30 λεπτα εως 1 ωρα συνθεθηκα....back to normal
απο τοτε οταν μου κανει αυτες τις ιστοριες του κανω ενα log off απο τα windows, το αφηνω κανα 20λεπτο, και επειτα συνδεομαι κανονικα
κατι παιζεται οντως, διοτι δεν μπορει στα ξαφνικα να σε πεταει εξω
-
11-02-08, 05:00 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #11
-
11-02-08, 10:05 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #12
Είχα το ίδιο πρόβλημα σε δυο ρούτερ και κατάφερα να χρονίσει μόνο με απλό μόντεμ για
δοκιμάστε όσοι έχετε.
-
11-02-08, 14:37 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #13
Kάνε ότι λέει ο maik , δεν χάνεις τίποτα, και όχι δεν σε δουλεύει. Τίποτα δεν αποκλείεται.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
11-02-08, 16:30 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #14
Παρασκευή βράδυ με πετάει ξαφνικά ο router έξω και περιμέναν standby οι κλέφτες να συνδεθούν με τον κωδικό μου;
Έστω οτι έχουν τον κωδικό μου. Πως κατάφεραν και με πέταξαν έξω; Επίσης πως πρόλαβαν να συνδεθούν πρώτοι αφού εγώ έκανα προσπάθεια επανασύνδεσης σε λιγότερο από 1 λεπτό από τότε που έπεσε.
Αυτά είναι επιστημονική φαντασία.
-
11-02-08, 16:43 Απάντηση: "Υποστήριξη" ΟΤΕ #15
Σου δωσαμε μια λυση, αν δεν θελεις να την εφαρμοσεις μπορεις να πλεκεις σεναρια οσα θελεις.
Ειδικα αυτα με Chuk Noris , Bruss Lee κλπ κλπ.
Παρόμοια Θέματα
-
Πληροφοριες που δινει ο ΟΤΕ για τον "ΟΤΕ"
Από dslfan στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-08, 00:45 -
Βοήθεια για >>>dsl από "οτε" και "zy
Από eric_in στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-03, 03:11
Bookmarks