Εμφάνιση 676-690 από 1268
-
28-12-08, 02:29 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #676
-
30-12-08, 13:53 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #677
Χαζεύοντας σήμερα στην ιστοσελίδα της forthnet ανακάλυψα το παρακάτω στην σελίδα http://www.forthnet.gr/templates/sup...spx?c=10003817 :
Προβλήματα σε εφαρμογές VoIP & Multicast
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε ορισμένους χρήστες ADSL παρουσιάζονται καθυστερήσεις και ιδιαίτερα υψηλοί χρόνοι απόκρισης , τα αποτελέσματα των οποίων γίνονται ιδιαιτέρως αισθητά σε εφαρμογές που λειτουργούν με χρήση πρωτοκόλλων VoIP & Multicast. Τα συγκεκριμένα προβλήματα φαίνεται πως παρουσιάζονται ανεξαρτήτως παροχέα υπηρεσιών Internet. Η Forthnet έχει μελετήσει από την πλευρά της το πρόβλημα και στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον ΟΤΕ του έχει κοινοποιήσει όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ο ΟΤΕ μελετά το πρόβλημα και περιμένουμε σχετική ενημέρωση. Τέλος τα στοιχεία που έχει η Forthnet σχετικά με το πρόβλημα έχουν κοινοποιηθεί και στην ΕΕΤΤ.
Δεν ξέρω πότε αναρτήθηκε αλλά μήπως έχει σχέση με την ομαδική καταγγελία; (στην οποία συμμετείχα και εγώ)
Η λύση δλδ θα έρθει από τον πΟΤΕ;
-
30-12-08, 14:50 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #678
Έχει πάνω από 2-3 χρόνια που έχει αναρτηθεί ! Όποιος θυμάται καλύτερα ας το πει. Βασικά έχει αναφερθεί ότι υπάρχει η ανακοίνωση από τόσο παλιά σε ένα από τα θέματα που συζητούσαμε για το πρόβλημα αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Είναι απίστευτο πόσο χρόνο είναι η ανακοίνωση ανερτημένη. Λέτε να την αφήσαν επειδή από τότε δεν κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα ή για να είναι καλυμμένοι ότι αυτοί το ψάχνουν.....Πάντως ptakis όπως είδες αναφέρει τον ΟΤΕ ως τρόπο να βγάλει την ευθύνη από πάνω της. Το ότι αναφέρει τον ΟΤΕ είναι επίσης επειδή αναφερόταν σε εποχές που δεν είχε ιδιόκτητο δίκτυο και έδινε μόνο μέσω ΑΡΥΣ, για να καταλάβεις από πότε μιλάμε....
-
30-12-08, 16:36 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #679
Ακριβώς. Και εγώ χρόνια την θυμάμαι εκεί αυτήν την ανακοίνωση...
-
30-12-08, 16:57 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #680
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
Βρίσκεται εκεί από τότε που είχε γίνει η καταγγελεία για το pps limit που υπήρχε στις ΑΡΥΣ συνδέσεις στα DSLAM του ΟΤΕ.
OK boomer
-
30-12-08, 22:42 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #681
κανα νεο απο τη καταγγελια????
-
30-12-08, 23:38 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #682
-
31-12-08, 21:28 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #683
(christmas spirit)
σήμερα η σύνδεση πάει χειρότερα από 64k isdn....25kb/s με microsoft windows updates.....
(christmas spirit)
-¨Αγιε μου Βασίλη για τη νέα χρονιά θέλω 500gbps έξτρα διασύνδεση της forthnet με εξωτερικό.
- Ένα ελαφάκι για τους συνδρομητές της Forthnet.
τώρα και εικονογραφημένο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greekfragma : 31-12-08 στις 21:52.
-
31-12-08, 23:36 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #684
-
01-01-09, 02:11 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #685
και πες οτι ο Άγιος Βασίλης σου δίνει 500Gbps νομίζεις ότι δίκτυο της FORTHnet θα μπορεί να τα σηκώσει ;
Εδώ μπουκώνει το ίδιο τής το δίκτυο .
-
01-01-09, 06:10 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #686
-
01-01-09, 12:40 Απάντηση: Τελικό Κείμενο και Νεώτερα Για την καταγγελία #687
-
01-01-09, 14:39 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #688
Ρε φιλε Lagman τα ξερουμε ποια ειναι τα προβληματα της φορθνετ, δεν χρειαζετε να μας πριζεις συνεχως κατανταει αηδια. Εφοσον ειχες προβλημα καλα εκανες και εφυγες αλλα οπως φαινεται παντου τα ιδια συμβαινουν τι να κανουμε ελλαδα ειναι.
-
05-01-09, 20:13 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #689
σήμερα μίλησα με forthnet και πήρα πίστωση 2 μηνών για τα αποδεδειγμένα προβλήματα με εξωτερικό.η επικοινωνία έγινε μέσω τηλεφώνου με το τμήμα 2play με αναμονή 5λέπτου. Σε λίγα λεπτά ο κύριος που με εξυπηρέτησε συνέταξε μια φόρμα όπου παρέθεσε το αίτημά μου και το ιστορικό βλαβών το τελευταίο 3μηνο που διασταυρώσαμε επιτόπου και με ενημέρωσε οτι την Δευτέρα θα ξέρω εάν θα πιστωθεί αυτή ή η επόμενη διμηνία ωστέ να τακτοποιήσω αντιστοίχως το λογαριασμό που ήρθε.
για να δούμε.
-
06-01-09, 00:22 Απάντηση: Συζήτηση για τα προβλήματα της Forthnet μετά την καταγγελία #690
Αν πάρεις λεφτά θέλω τα στοιχεία σου.
Έλεος βρε παιδιά σήμερα πήρα pm για συμμετοχή στην καταγγελία!Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που την έστειλα
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλήματα μετά την τοποθέτηση της κάρτας ήχου
Από inakel στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-06, 22:52 -
Η νέα μετοχική σύνθεση της Forthnet μετά την αποχώρηση της Intracom
Από [+=]Neo_Geo{Ech13} στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-06, 21:56 -
OTE: Αλλάζει την καμπάνια για το Conn-X μετά από δικαίωση της FORTHnet
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-05, 11:23
Bookmarks