-- DuckLord Unleashed --
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Ποια πιστευέται ότι θα είναι η επίδραση του Φοιτητικού
- Ψήφισαν
- 330. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Θα επιταχύνει της εξελίξεις
212 64,24% -
Θα αποτελέσει τροχοπέδη
71 21,52% -
Δεν θα παίξει ρόλο
47 14,24%
Εμφάνιση 586-600 από 1566
-
06-06-05, 12:41 #586
-
06-06-05, 12:56 #587
Παπιάρχοντα νομίζω πως η βασική παράμετρος στο τελευταίο που είπες είναι τα 650 Ε εισόδημα και όχι τα άλλα.Όσο για τα υπόλοιπα και οι υπόλοιποι φοιτητές και μη τρώνε θέλουν να διασκεδάσουν κτλ...
Και όπως έχω πει πολλές φορές μην κρίνετε απο τώρα την προσφορά γιατί ακόμα είναι Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος είναι μακριά.Άλλωστε γι ' αυτό εγινε τώρα η ανακοίνωση.Αν έβγαινε το Σεπτέμβριο ο hot-dog και έλεγε 15 Ε στουν φοιτητές με 5 giga και οι τιμές για τους υπόλοιπους ήταν 40-50 Ε θα τον έπαιρναν με τις ντομάτες...
Ο χωρός των μειώσεων ξεκίνησε (βιβοντι) και μάλλον και ο χωρός των αναβαθμήσεων (otenet).Μακάρι να μην βγω ψεύτης...
-
06-06-05, 13:09 #588
Μακάρι να πάνε όλα καλά, να σιαχθεί το δίκτυο και να μην μπει και όριο τελικά. Δεν το κόβω όμως... Δεν μπορώ να περιμένω σοβαρές και καλές κινήσεις από τον οργανισμό που μου είπε...
"ΦΥΣΙΚΑ και μπορείς να ΜΗΝ πάρεις το Τζέτσπηντ από εμάς!"
"Σοβαρά;"
"Μα βέβαια!"
"Εεε.... Υπάρχει.... κανένα... Πρόβλημα με αυτό;"
"ΌΧΙ! Έχετε ελευθερία επιλογής! Απλώς εμείς δεν θα σας ενεργοποιήσουμε τη σύνδεση!"
"..."
"Χέλοου; Με ακούτε;"
"Ναι. Μπορείτε να το επαναλάβετε, στο σύνολό του, αυτό; Αυτό, για την πολιτική σας..."
"Μα, φυσικά! Μπορείτε να πάρετε ό,τι εξοπλισμό θέλετε με τις συνδέσεις μας και, φυσικά, να τον εγκαταστήσετε μόνος σας για να γλιτώσετε τα έξοδα! Τότε, όμως, δεν θα σας ενεργοποιήσουμε τη γραμμή!"
"Γιατί;"
"Μπορεί να προκαλέσετε ασυμβατότητες στο δίκτυο"... ()
"Δηλαδή..."
"Δηλαδή, ή θα μας πληρώσετε ρούτερ της κακιάς κατάρας σε τριπλάσια τιμή από ένα πραγματικά καλό, `εγκατάσταση` από δύο παληκάρια που θα έρθουν εκεί να τα κεράσετε καφέ και `ενεργοποίηση γραμμής` που περιορίζεται σε 3 κλίκ και μια άγρια ματιά προς ένα πισί, ή θα πάρετε εξοπλισμό, θα μας πληρώνετε σύνδεση μα δεν θα σας την ενεργοποιούμε διότι αλλιώς δεν θα δικαιολογούταν η μονοπωλιακή θέση μας"
"..."
-----
ΑΥΤΟΙ οι άνθρωπο "αναβαθμίζουν δίκτυο" και "θα δώσουν φθηνό ADSL"...
Και μου λέτε να μην αγχώνομαι, και όλα θα πάνε καλά; Όταν ο πρώτος (ξέεεερετε) μου είχε έρθει €650;;;
ΟΥΧΙ κύριοι! Θα αγχώνομαι και θα τρομάζω!
Αυτοί είναι ικανοί να με απειλήσουν πως αν θέλω να συνεχίσω να έχω ADSL θα πρέπει να πάω και να καλωδιώσω μόνος μου με οπτικές όλη την Τανάγρα για να δείξω την εκτίμησή μου προς τις υπηρεσίες τους!
Φιλικά
ΠαπιάρχονταςGood news, everyone...
http://www.pipesmag.com: Η απόλυτη παράνοια συμπυκνωμένη σε μορφή περιοδικού
http://www.productivity.gr: Tips, συμβουλές και μέθοδοι για να εργαζόμαστε καλύτερα και ευκολότερα
http://www.stoopid.gr: Το μεγαλείο της ανθρώπινης ηλιθιότητας.
-
06-06-05, 15:20 #589
- Περιοχή
- internet
- Downloads
- 58
- Uploads
- 17
- Άρθρα
- 9
- Ταχύτητα
- 49999 / 4999
- ISP
- ΟΤΕ Conn-x
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
Στα ΜΜΜ είναι 50% μείων οπότε στα 22.5€ το φοιτητικό Flat-rate και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι...Gentoo Linux: mess with the best and you might learn something
δικτυακή παράσταση | twitter | within specifications
Αν φτάσω τα 100 και με ρωτήσουν το μυστικό της μακροζωίας θα πω: Πάντα είχα 3 ποτήρια μπροστά μου· ένα με νερό, ένα με καφέ & ένα με αλκοόλ.
-
06-06-05, 15:43 #590
-
06-06-05, 15:47 #591
Αρχικό μήνυμα από ermis333
-
06-06-05, 15:51 #592
Αρχικό μήνυμα από ermis333
"If you believe in forever, then life is just a one-night stand,
If there's a rock 'n' roll heaven, well you know they've got a hell of a band" ...
Storm, by Tim Minchin
-
06-06-05, 18:15 #593
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Είχα μέρες να ξαναγράψω εδώ, αλλά παρατήρησα πως ο Ducklord με εξέφρασε 100%. Μερικοί φοιτητές βλέπω πως επιμένουν όμως και θα ήθελα πλέον (gloves off) να ξαναπώ κάποια πράγματα (όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αντρέξουν σε προηγούμενες σελίδες και να δουν τα post μου):
Στη χώρα που ζούμε έχουμε παρανοήσει σοβαρά κάποια πράγματα, και απ' ότι βλέπω αυτό διαιωνίζεται αν κρίνω από τις απόψεις των εδώ φοιτητών. Ας τα πιάσουμε ένα-ένα λοιπόν:
Παρανόηση πρώτη : Άλλο κοινωνική πολιτική άλλο παροχές προς συγκεκριμένες ομάδες για ψηφοθηρία. Η πρώτη είναι η πολιτική για την μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού και την εξασφάλιση ενός κοινωνικού 'διχτυού ασφαλείας', οι δεύτερες είναι ό,τι κατεβαίνει στην κούτρα του κάθε πολιτικού που το βαφτίζει κοινωνικό για να κερδίσει ψήφους ή/και την υποστήριξη κάποιας ομάδας. Το φτηνό φοιτητικό DSL, θέλοντας και μη, εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία. Είναι επιθυμητό, ναι, καλό για όλους τους φοιτητές, ναι, αλλά όχι και ότι συμβάλλει και στην κοινωνική σύγκλιση στην Ελλάδα, μην τρελλαθούμε εντελώς!!! Και σίγουρα, και με κανένα τρόπο δεν εντάσσεται στο πλέγμα κοινωνικών πολιτικών (όπως η υποτιθέμενη δωρεάν ανώτατη παιδεία).
Παρανόηση δεύτερη κανείς δεν δικαιούται τίποτα, φίλοι φοιτητές και φίλες φοιτήτριες! Τι σημαίνει δικαιούμαι δωρεάν (ή φτηνό) ADSL; Από πού και ως πού; Το ότι δικαιούστε δωρεάν (ή φτηνή) πρόσβαση στο Ιντερνέτι είναι γεγονός και κάτι που παρέχεται (τουλάχιστον από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στην Αθήνα, έτσι έβγαλα 1 1/2 χρόνο το μεταπτυχιακό μου). Αλλά, γιατί ADSL, και μάλιστα 512; Σίγουρα η ADSL είναι καλύτερη αλλά όχι να την παρουσιάζουμε και ως το εκ των ουκ άνευ φοιτητικό αγαθό για την απόκτηση πτυχίου! Δηλαδή η ISDN 128 (για παράδειγμα) δεν μας κάνει; Το μαγικό είναι η ADSL και μάλιστα 512, κάτι που δυστυχώς στην Ελλάδα με τις παρούσες τιμές είναι λιμουζίνα;
Παρανόηση τρίτη : Το έχω ξαναπεί, αν το ADSL είναι απαραίτητο αγαθό για κάποιους και πρέπει πριν και πάνω από όλους να το έχουν δωρεάν (από εχθές!!!) είναι τα Άτομα με Αναπηρία . Είναι οι μόνοι για τους οποίους το γρήγορο Ίντερνετ αποτελεί το (μοναδικό ίσως) παράθυρο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο! Αλλά από κάτι τέτοια φαίνεται η ευαισθησία την Ελληνικής κοινωνίας (και βέβαια των εκπροσωπούντων της Ελλήνων πολιτικών).
Και πριν αρχίσετε να μου λέτε πως ζηλεύω ή χαλιέμαι με τους φοιτητές... Καθόλου!!!!! Δωρεάν DSL, OK δωρεάν DSL (αν και like it or not είναι επιδοτούμενο από όλους τους υπόλοιπους κανονικούς χρήστες, αυτή είναι και η έννοια της δημόσιας επιδότησης)!! Αλλά μην προσπαθούμε να βαφτίσουμε το κρέας ψάρι! Δεν είναι ούτε κοινωνική, ούτε εκπαιδευτική πολιτική, είναι απλά πολιτική ψήφων!
Πάψτε λοιπόν, όσοι το κάνετε, να το 'ντύνετε' με επιχειρήματα περί κοινωνικού συμφέροντος και άλλα τέτοια μεγαλοπρεπή γιατί δεν είναι! Και όσο πιο μικρός το καταλάβει κανείς αυτό, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να ξεφύγουμε κάποια στιγμή από τέτοιες μικροσυμφεροντολογικές σκέψεις και νοοτροπίες που αποτελούν μεγάλη πηγή κακών για αυτόν τον τόπο!The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
06-06-05, 19:03 #594
Αρχικό μήνυμα από Ducklord
Οπως ξέρεις ο ΟΤΕ αν μπορούσε θα μας είχε ακόμα σε 28.8 αναλογικά με χρονοχρέωση.
Το ότι κάποιος τους αναγκάζει (γιατί στην ουσία εξαναγκασμός είναι για ψηφοθηρικούς λόγους) να δώσουν φτηνή DSL σημαίνει ότι θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές για όλους. Ηδη φάνηκε αυτό με τις μειώσεις τιμών στη Vivodi (άσχετα αν εγώ προσωπικά δεν τις είδα ακόμα στο λογαριασμό μου) και τις αναβαθμίσεις που εξήγγειλαν. Ξέρω πολλούς που δεν βάζουν DSL (αν και θέλουν) γιατί τα 60 € το μήνα τους είναι πολλά. Αλλά με 30-40 θα έβαζαν και θα βάλουν τώρα, Εδώ βλέπεις thread που κάθεται ο άλλος και υπολογίζει ως και το ρεύμα που θα του τρώει το always on.
Επίσης μην ξεχνάς ότι εσύ είχες DSL και την πλήρωνες με 150€ το μήνα, οπότε στην πολύ χειρότερη περίπτωση με 150 € το μήνα θα πάρεις τώρα 2 ADSL από 2 providers ώστε να μπορείς να είσαι καλυμένος. Ακόμα και αν πέσει η ποιότητα πάλι ο λόγος ποιότητας/τιμή βελτιώνεται υπέρ σου. Αλλά αν πιταριστούν τα DSLAM πιο μεγάλη πίεση θα ασκήσουν 100000 παραπονούμενοι φοιτητές από 100 επαγγελματίες. Η μάζα μετράει όπως ξέρεις.
Βέβαια με όλα αυτά που έχουμε δει και έχοιυμε ζήσει αν μας πουν αύριο σας δίνουμε 10 Mbit με 20 € το μήνα πάλι θα την ψάχνουμε και θα λέμε τα δικά μας...http://www.betglory.com Προγνωστικά για το στοίχημα
-
06-06-05, 20:59 #595
Αρχικό μήνυμα από PopManiac
Είμαστε τόσο ευκολόπιστοι. Ας δώσουν ότι είναι να δώσουν, να δούμε τι θα γίνει εν συνεχεία...
-
06-06-05, 22:17 #596
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Ducklord έγραψες.
Για να δούμε τι θα γίνει τελικάWe'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
07-06-05, 04:35 #597
Υπάρχουν οι εξής εξελίξεις:
1) Οι ISP όπως είδατε προσφέρουν κουτσουρεμένο ADSL σε υπερβολική τιμή και προτείνουν στον πρωθυπουργό ογκοχρέωση, χωρίς στην ουσία να μειώνουν σημαντικά την τιμή προκειμένου να μην μπει στη μέση το ΕΔΕΤ.
2) Ο ΟΤΕ έχει μειώσει αρκετά την τιμή: 6 ευρώ/μήνα με τον Φ.Π.Α..
3) Το ΕΔΕΤ είναι πανέτοιμο να δώσει ADSL σε οποιαδήποτε ταχύτητα δώσει σε καλή τιμή ο ΟΤΕ (προς το παρόν έχει μειώσει την τιμή μόνο στην 512/128 Kbps) χωρίς ογκοχρέωση και με σχέδια για πίεση συνεχούς αναβάθμισης της ταχύτητας του ΟΤΕ (το οποίο οι ISP δεν θα κάνουν με τίποτα, αλλά θα παραμείνουν οι φοιτητές για πολύ καιρό στις 512/128 με ογκοχρέωση). Δηλαδή για 1 Mbps σε χρονικό ορίζοντα περίπου ενός έτους μετά το αρχικό 512/128. Ο μόνος λόγος που δεν δίνει το ΕΔΕΤ ADSL στους φοιτητές, είναι οι πιέσεις των ISP προς την κυβέρνηση, για να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τους πολίτες.
4) Αν δρομολογηθεί η πρόσβαση μέσω ΕΔΕΤ, θα μπει στη μέση ISP για να κάνει authentication και να έχει το help desk. Αυτό θα δώσει προμήθεια στους ISP περί τα 3 ευρώ.
Δηλαδή συνολική τιμή με γραμμή ΟΤΕ 512/128 και πρόσβαση ΕΔΕΤ flat-rate: 5 + 3 + Φ.Π.Α. = 9 έως 10 ευρώ/μήνα.
Έχω ήδη στείλει σχετικό e-mail στα κυβερνητικά στελέχη που λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις.
Όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει flat-rate 512/128 (με όλες τις προοπτικές που ανέφερα) μέσω ΕΔΕΤ με 10 ευρώ/μήνα τελική τιμή, αντί για 18 ευρώ για την κοροϊδία των ISP με την ογκοχρέωση, ας στείλει e-mail στους ακόλουθους παραλήπτες αναφέροντας την προσπάθεια εκμετάλλευσης από τους ISP:
Πολιτικό γραφείο Πρωθυπουργού: ndpress1@nd.gr
Υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας: dimgsioufas@parliament.gr
Έχω ετοιμάσει ένα αρκετά καλό κείμενο το οποίο έστειλα. Όποιος θέλει μπορεί να μου το ζητήσει με private messege, ώστε να το κάνει paste και να το στείλει.
Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε κάτι καλό. Κάθε e-mail μετράει.
Πάμε γερά!Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
07-06-05, 07:35 #598
Αρχικό μήνυμα από ipo
Αρχικό μήνυμα από ipo
Και γιατί να μπει μόνο ένας? Και αν μπουν παραπάνω, πως θα επιλέγονται από τον bras? round-robin? Και αν ένας χρήστης μπει παραπάνω από 1 φορές (μέσω διαφορετικού radius) τι γίνεται?
Και αν έχει πρόβλημα το adsl, ο χρήστης θα έχει να κάνει με τον ΟΤΕ, το ΕΔΕΤ και τον ISP?
Και αν υπάρχει πρόβλημα στον bras του ΕΔΕΤ, που θα ξέρει ο ISP τι πρόβλημα υπάρχει? Θα έχει και το ΕΔΕΤ help-desk? Ή το help-desk του ISP θα έχει πρόσβαση στον bras του ΕΔΕΤ?
Ποιος ο λόγος να γίνεται το authentication από τον ISP? Το ΕΔΕΤ δεν μπορεί να το κάνει?
Θα βάλει proxy-radius το ΕΔΕΤ για να "ελέγχει/ρυθμίζει" τα aaa requests/responses? Αν ναι, γιατί δεν παίρνει επάνω του όλο το aaa? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την "database"? Αν όχι, πως θα ελέγχει τι attributes περνάει o aaa server του ISP στους φοιτητές?
Με τι ips θα παίζουν x χιλιάδες φοιτητές? Θα τους δώσει πραγματικές το ΕΔΕΤ ή θα παίζουν με NAT?
Δεν περιμένω απαντήσεις, απλά θέτω προβληματισμούς.....
-
07-06-05, 08:15 #599
Συμφωνώ απόλυτα με τους προβληματισμούς του Chatasos πραγματι δεν είναι τοσο απλά τα πραγματα ειδικά για την ΕΔΕΤ. Κατι που έχει την δυνατότητα να κάνει ο ΟΤΕ είναι απαράδεκτο να μην το κάνει ως κοινωνική προσφορά (βέβαια εριξε την τιμή της γραμμής - όμως κατι τέτοιο έτσι και αλλιώς θα επρεπε να το έχει κάνει για όλους)
-
08-06-05, 20:05 #600
Το εκανα split Εδω
Ας το αφήσουμε για το dsl & τους φοιτητές εδω και ας συνεχίσουμε τα υπόλοιπα στο άλλο νήμα
Παρόμοια Θέματα
-
Καλό & Κακό!!!
Από boss στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-07, 13:02 -
Πειρατεία: Κατι καλό η κατι κακό???
Από alexis2044 στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 191Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-06, 15:36 -
Τι πιστευετε για τη σχεση ΟΤΕ με τους υπολοιπους isp's?
Από boneco στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-06, 22:08 -
Και κάτι κακό για τον οτε
Από Dionyssios στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-05, 13:23 -
Και κάτι καλό για τον οτε
Από Dionyssios στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-05, 22:34
Bookmarks