Σας ανεβάζω την επιστολή που πήρα από την ΕΕΤΤ για να παραστώ στην ακρόαση της ΕΕΤΤ στις 7 Ιουλίου.
Παρακαλώ επίσης αν κάποιοι υπέγραψαν και μένουν Αθήνα και έχουν τεχνικές γνώσεις να επικοινωνήσουν μαζί μου με pm για να παραστούν και εκείνοι στην ακρόαση
Τα έξοδα είναι εισιτήριο Intercity Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη το οποίο βγαίνει 64 η β θέση και 90 η α (το πρόβλημα μου με τη β θέση είναι ότι κάποιες καρέκλες ειναι ανάποδα από τη φορά του τρένου και ζαλίζομαι τρελά), και 84 βγαίνει η διανυκτέρευση στο President.
Το paypal που υπάρχει για να βοηθήσετε όσοι θέλετε στην κάλυψη των εξόδων είναι [αφαιρεθηκε] - ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Εμφάνιση 1-15 από 61
-
25-06-09, 16:18 Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MNP-10 : 29-06-09 στις 00:52. Αιτία: edit αρχικου post - συμπληρωθηκαν τα χρηματα
-
25-06-09, 16:30 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #2
- Downloads
- 92
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 14/1 | 8/1
- ISP
- Wind | Cyta
- Router
- Fritz 7170 |NetfasterIAD2
Ωραία, ελπίζω να παραστουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας και να μην χρειαστει να αλλάξει η ημερομηνια.
Φαντάζομαι για να λες κόστος εισιτηρίων οτι μπορείς να κατεβεις εκεινη τη μερα στην Αθηνα.
Δυστυχως δεν εχω πολλές τεχνικές γνωσεις και ελπίζω να μπορέσουν καποιοι που γνωρίζουν να μπορέσουν να παραστουν.
Αν δεν βρεθουν ατομα θα ερθω εγω εστω και με οσες γνωσεις εχω.
Θα επικοινωνησω μαζι σου και με pm.
Για Ελάτε 510 ατομα ειμασταν στην καταγγελία, ας δειξουμε την υποστηριξή μας σε μια υπόθεση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ.
-
25-06-09, 18:42 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #3
Μπορώ να κατέβω Δευτέρα και να γυρίσω Τρίτη ναι. Αυτό το διάστημα δεν δουλεύω. Συμμετοχή δε βλέπω βασικά και τελικά μάλλον θα τρέχω μόνη μου.
-
25-06-09, 21:06 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #4
Έστω και μετά από 7 μήνες από την διαμαρτυρία και ενώ αρκετοί από εμάς (τους 510) έχουν φύγει από την Forthnet, θεωρώ αρκετά σημαντικό να φτάσει το θέμα έως το τέλος για να δούμε μήπως και υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Προσωπικά δεν επιθυμώ απλώς να βάλει η ΕΕΤΤ ένα ακόμα πρόστιμο στην Forthnet (όπως δεκάδες άλλα που έχουν "φάει" οι πάροχοι) αλλά ευελπιστώ να υπάρξει σοβαρή εκπροσώπηση από την Forthnet (
), να αναγνωρίσει επιτέλους το πρόβλημα και να λάβει κάποια μέτρα ώστε να μην επαναλαμβάνεται κάθε τόσο. Για μένα είναι εξίσου σημαντικό να κρατά ενήμερους τους συνδρομητές με συχνές ανακοινώσεις σε προβλήματα που αφορούν πολλαπλούς συνδρομητές και όχι να τους κοροϊδεύει με κάκιστες δικαιολογίες (περί "εφαρμογών ψυχαγωγικού χαρακτήρα") ή μη αποδοχή μαζικής διαμαρτυρίας.
Από εκεί και πέρα, θα μπορούσε αυτή η ακρόαση να είναι σταθμός για να ανοίξει η πόρτα ώστε να οριστούν κάποιες επιπλέον προδιαγραφές (πέρα από τους δείκτες ποιότητας). Όχι δεν ονειροπολώ ότι ξαφνικά θα δώσουν τρελό SLA με αποζημιώσεις σε ευρυζωνική σύνδεση με την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική, αλλά ούτε θεωρώ λογικό ένα δίκτυο να έχει 600-1000αρι ms latency, συνεχόμενο packet loss και <10% απόδοση transfer (ακόμα και προς εσωτερικούς προορισμούς) για ώρες σε εβδομαδιαία βάση και να μην κουνιέται φύλλο αλλά σιγή ιχθύος από την πλευρά του παρόχου. Πέρα από χρήση εφεδρικών κυκλωμάτων και την πιθανότητα αποζημιώσεων σε εκτεταμένα προβλήματα, θεωρώ άκρως απαραίτητη την ενημέρωση των συνδρομητών για να μην χρειάζεται να τους πρήζουμε στα τηλέφωνα κάθε τόσο για να μάθουμε απλώς τι συμβαίνει.
Τέλος, να υπενθυμίσω ότι η nmavro73 δεν κάνει 500+ χλμ για διακοπές μερικών ωρών, ούτε "τρέχει" στην ΕΕΤΤ για αποκλειστικά προσωπικό της συμφέρον (όπως θέλει να το παρουσιάσει η Forthnet) αλλά και για όλους εμάς, οπότε καλό θα ήταν να βοηθήσει ο καθένας μας με όποιον τρόπο μπορεί. Το γεγονός και μόνο ότι η Forthnet προσπάθησε να παρουσιάσει τηναγανάκτησηδιαμαρτυρία 510 ατόμων ως προσωπική, είναι ένας ακόμα βασικός λόγος να δείξουμε ως κοινότητα και ως καταναλωτές ότι δεν ανεχόμαστε να μας περιπαίζουν & να μας υποβιβάζουν με τέτοιο τρόπο.
Υ.Γ. Άπειρες φορές έχω σκεφτεί ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι πλέον (και το έχω προσπαθήσει) αλλά την προκλητική απάντηση της Forthnet ("η επιστολή διαμαρτυρίας εκφράζει προσωπικές απόψεις" και "έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τη διακοπή των υπηρεσιών" που εγώ αντιλαμβάνομαι ως: άμα δε σας αρέσει, να φύγετε), δεν πρόκειται να την ξεχάσω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 25-06-09 στις 21:18.
-
25-06-09, 22:16 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #5
Τα γράφεις πολύ σωστά Psyxakia -γι ακόμη μια φορά-
Και θυμίζω αν χρειαστεί η κοπέλα κάποια οικονομική βοήθεια για το ταξίδι στην Αθήνα εγώ προσωπικά είμαι εδώ.-Τύχη είναι όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία.
-
25-06-09, 22:59 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #6
Μπορείς να συνεισφερεις στο paypal που ανεφερα
-
26-06-09, 00:15 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #7
Νομίζω οι 510 το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε ένα μικρό χρηματικό ποσον στο paypal της Αναστασίας.
Εγώ προέβην σε αυτό, εάν έχει κανεις όρεξη ας πάει για συμπαράσταση μαζί της. Αφού δεν έβαλε την ακρόαση το 15 Αύγουστο η ΕΕΤΤ πάλι καλά φαντάζομαι
-
26-06-09, 00:40 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #8
Όπως είχα πει και στο άλλο thread, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε κάτι ελάχιστο για τα έξοδα της Αναστασίας. Μόλις έστειλα 5€. Ελπίζω με την παρουσία της Αναστασίας στην ακρόαση της ΕΕΤΤ να έχει αποτέλεσμα 5,000,000€ πρόστιμο για την φορθνετ
(άντε και 500,000 καλά είναι
)
-
26-06-09, 01:10 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #9
-
26-06-09, 01:25 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #10
Μην ανησυχείς ψήνω κοινό μας γνωστό να έρθει για συμπαράσταση που θα τα πει καλύτερα από εμενα και δεν θα τους αρχίσει στα καντήλια
Εάν δεν ψηθεί θα κάνω κινητή στο ικαριαμ διπλα του μαζί με μερικούς φίλους ahahaha
-
26-06-09, 01:29 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #11
-
26-06-09, 01:36 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #12
Είναι κρυφή δύναμη δεν τον ανακοινώνουμε επίσημα για να σκάσει kinder έκπληξη στην ΕΕΤΤ
Σπρώξιμο θέλει αλλα το χει μωρέ δε τον φοβάμαι θα σε στείλει PM την κατάλληλη στιγμή γιατί ξέρω τις συντεταγμένες του ικαριαμ είπαμε ahahaha.
Το βασικό θέμα είναι να συνεισφέρουμε όλοι στα έξοδα σου κατά εμενα.
-
26-06-09, 01:36 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #13
Δυστυχώς εγώ δίνω μάθημα τότε οπότε μάλλον πως δεν θα έρθω!
Εύχομαι να έχει καλό αποτέλεσμα η διαδικασία για τους καταναλωτές!
-
26-06-09, 09:14 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #14
Αναστασια θα ειμαι και εγω εκει.Ελπιζω να ειμασται αρκετοι ταλεποροι πελατες της forthnet
-
26-06-09, 10:25 Απάντηση: Ακρόαση στην ΕΕΤΤ για την μαζική καταγγελία κατά της Forthnet #15
Αν η ακρόαση είναι Μαρούσι, τότε μιλάμε για 10 λεπτά από την δουλειά μου οπότε οι πιθανότητες να πάρω μία μικρή άδεια 2 ωρών είναι μεγάλη.
Παρόμοια Θέματα
-
Kοινοποίηση της ΕΕΤΤ στην HOL σχετικά με την καταγγελία μας
Από Georgevtr στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-09, 17:02 -
Καταγγελια στην ΕΕΤΤ για Forthnet
Από dantekavala στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 26Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-09, 16:57 -
Προσωπική καταγγελια στην ΕΕΤΤ για τα προβληματα της Forthnet
Από tupolev στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-09, 20:25 -
Καταγγελία στην ΕΕΤΤ αναφορικά με την Forthnet
Από cohones στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-06, 21:26
Bookmarks