Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 61
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Σας ανεβάζω την επιστολή που πήρα από την ΕΕΤΤ για να παραστώ στην ακρόαση της ΕΕΤΤ στις 7 Ιουλίου.

Παρακαλώ επίσης αν κάποιοι υπέγραψαν και μένουν Αθήνα και έχουν τεχνικές γνώσεις να επικοινωνήσουν μαζί μου με pm για να παραστούν και εκείνοι στην ακρόαση

Τα έξοδα είναι εισιτήριο Intercity Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη το οποίο βγαίνει 64 η β θέση και 90 η α (το πρόβλημα μου με τη β θέση είναι ότι κάποιες καρέκλες ειναι ανάποδα από τη φορά του τρένου και ζαλίζομαι τρελά), και 84 βγαίνει η διανυκτέρευση στο President.

Το paypal που υπάρχει για να βοηθήσετε όσοι θέλετε στην κάλυψη των εξόδων είναι [αφαιρεθηκε] - ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails EETT akroasi_Page_1.jpg  

EETT akroasi_Page_2.jpg  

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MNP-10 : 29-06-09 στις 00:52. Αιτία: edit αρχικου post - συμπληρωθηκαν τα χρηματα

Downloads
    92
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    14/1 | 8/1
    ISP
    Wind | Cyta
    Router
    Fritz 7170 |NetfasterIAD2
    Ωραία, ελπίζω να παραστουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας και να μην χρειαστει να αλλάξει η ημερομηνια.

Φαντάζομαι για να λες κόστος εισιτηρίων οτι μπορείς να κατεβεις εκεινη τη μερα στην Αθηνα.

Δυστυχως δεν εχω πολλές τεχνικές γνωσεις και ελπίζω να μπορέσουν καποιοι που γνωρίζουν να μπορέσουν να παραστουν.
    Αν δεν βρεθουν ατομα θα ερθω εγω εστω και με οσες γνωσεις εχω.

Θα επικοινωνησω μαζι σου και με pm.

Για Ελάτε 510 ατομα ειμασταν στην καταγγελία, ας δειξουμε την υποστηριξή μας σε μια υπόθεση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Μπορώ να κατέβω Δευτέρα και να γυρίσω Τρίτη ναι. Αυτό το διάστημα δεν δουλεύω. Συμμετοχή δε βλέπω βασικά και τελικά μάλλον θα τρέχω μόνη μου.

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έστω και μετά από 7 μήνες από την διαμαρτυρία και ενώ αρκετοί από εμάς (τους 510) έχουν φύγει από την Forthnet, θεωρώ αρκετά σημαντικό να φτάσει το θέμα έως το τέλος για να δούμε μήπως και υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Προσωπικά δεν επιθυμώ απλώς να βάλει η ΕΕΤΤ ένα ακόμα πρόστιμο στην Forthnet (όπως δεκάδες άλλα που έχουν "φάει" οι πάροχοι) αλλά ευελπιστώ να υπάρξει σοβαρή εκπροσώπηση από την Forthnet (), να αναγνωρίσει επιτέλους το πρόβλημα και να λάβει κάποια μέτρα ώστε να μην επαναλαμβάνεται κάθε τόσο. Για μένα είναι εξίσου σημαντικό να κρατά ενήμερους τους συνδρομητές με συχνές ανακοινώσεις σε προβλήματα που αφορούν πολλαπλούς συνδρομητές και όχι να τους κοροϊδεύει με κάκιστες δικαιολογίες (περί "εφαρμογών ψυχαγωγικού χαρακτήρα") ή μη αποδοχή μαζικής διαμαρτυρίας.

Από εκεί και πέρα, θα μπορούσε αυτή η ακρόαση να είναι σταθμός για να ανοίξει η πόρτα ώστε να οριστούν κάποιες επιπλέον προδιαγραφές (πέρα από τους δείκτες ποιότητας). Όχι δεν ονειροπολώ ότι ξαφνικά θα δώσουν τρελό SLA με αποζημιώσεις σε ευρυζωνική σύνδεση με την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική, αλλά ούτε θεωρώ λογικό ένα δίκτυο να έχει 600-1000αρι ms latency, συνεχόμενο packet loss και <10% απόδοση transfer (ακόμα και προς εσωτερικούς προορισμούς) για ώρες σε εβδομαδιαία βάση και να μην κουνιέται φύλλο αλλά σιγή ιχθύος από την πλευρά του παρόχου. Πέρα από χρήση εφεδρικών κυκλωμάτων και την πιθανότητα αποζημιώσεων σε εκτεταμένα προβλήματα, θεωρώ άκρως απαραίτητη την ενημέρωση των συνδρομητών για να μην χρειάζεται να τους πρήζουμε στα τηλέφωνα κάθε τόσο για να μάθουμε απλώς τι συμβαίνει.

Τέλος, να υπενθυμίσω ότι η nmavro73 δεν κάνει 500+ χλμ για διακοπές μερικών ωρών, ούτε "τρέχει" στην ΕΕΤΤ για αποκλειστικά προσωπικό της συμφέρον (όπως θέλει να το παρουσιάσει η Forthnet) αλλά και για όλους εμάς, οπότε καλό θα ήταν να βοηθήσει ο καθένας μας με όποιον τρόπο μπορεί. Το γεγονός και μόνο ότι η Forthnet προσπάθησε να παρουσιάσει την αγανάκτηση διαμαρτυρία 510 ατόμων ως προσωπική, είναι ένας ακόμα βασικός λόγος να δείξουμε ως κοινότητα και ως καταναλωτές ότι δεν ανεχόμαστε να μας περιπαίζουν & να μας υποβιβάζουν με τέτοιο τρόπο.

Υ.Γ. Άπειρες φορές έχω σκεφτεί ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι πλέον (και το έχω προσπαθήσει ) αλλά την προκλητική απάντηση της Forthnet ("η επιστολή διαμαρτυρίας εκφράζει προσωπικές απόψεις" και "έχει τη δυνατότητα να ζητήσει τη διακοπή των υπηρεσιών" που εγώ αντιλαμβάνομαι ως: άμα δε σας αρέσει, να φύγετε), δεν πρόκειται να την ξεχάσω..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psyxakias : 25-06-09 στις 21:18.

Περιοχή
    Πατρα
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8M/0.8:home-14 M/0.8:off
    ISP
    OTE:home-FΟRΤΗ:office
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ
    Router
    SIEMENS SL2-LINKSYS
    SNR / Attn
    9/6(dB) / (dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τα γράφεις πολύ σωστά Psyxakia -γι ακόμη μια φορά-
    Και θυμίζω αν χρειαστεί η κοπέλα κάποια οικονομική βοήθεια για το ταξίδι στην Αθήνα εγώ προσωπικά είμαι εδώ.
    -Τύχη είναι όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Μπορείς να συνεισφερεις στο paypal που ανεφερα

Περιοχή
    HEATville
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Νομίζω οι 510 το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε ένα μικρό χρηματικό ποσον στο paypal της Αναστασίας.

Εγώ προέβην σε αυτό, εάν έχει κανεις όρεξη ας πάει για συμπαράσταση μαζί της. Αφού δεν έβαλε την ακρόαση το 15 Αύγουστο η ΕΕΤΤ πάλι καλά φαντάζομαι

Περιοχή
    Κατερίνη, Πιερία
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    13000/1021
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Tellas - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Router
    Thomson TG585v7
    SNR / Attn
    9(dB) / 27.5(dB)
    Όπως είχα πει και στο άλλο thread, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε κάτι ελάχιστο για τα έξοδα της Αναστασίας. Μόλις έστειλα 5€. Ελπίζω με την παρουσία της Αναστασίας στην ακρόαση της ΕΕΤΤ να έχει αποτέλεσμα 5,000,000€ πρόστιμο για την φορθνετ (άντε και 500,000 καλά είναι )

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DiM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω οι 510 το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε ένα μικρό χρηματικό ποσον στο paypal της Αναστασίας.

Εγώ προέβην σε αυτό, εάν έχει κανεις όρεξη ας πάει για συμπαράσταση μαζί της. Αφού δεν έβαλε την ακρόαση το 15 Αύγουστο η ΕΕΤΤ πάλι καλά φαντάζομαι
    Σε περίμενω Κηφισίας 60, 7 Ιουλίου στις 12.50 το μεσημέρι

Περιοχή
    HEATville
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Μην ανησυχείς ψήνω κοινό μας γνωστό να έρθει για συμπαράσταση που θα τα πει καλύτερα από εμενα και δεν θα τους αρχίσει στα καντήλια

Εάν δεν ψηθεί θα κάνω κινητή στο ικαριαμ διπλα του μαζί με μερικούς φίλους ahahaha

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    OTE Fiber Speed 100
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DiM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην ανησυχείς ψήνω κοινό μας γνωστό να έρθει για συμπαράσταση που θα τα πει καλύτερα από εμενα και δεν θα τους αρχίσει στα καντήλια

Εάν δεν ψηθεί θα κάνω κινητή στο ικαριαμ διπλα του μαζί με μερικούς φίλους ahahaha
    Ποιον;Γιατί ένας ήδη προσφέρθηκε

Περιοχή
    HEATville
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Path Level
    Fastpath
    Είναι κρυφή δύναμη δεν τον ανακοινώνουμε επίσημα για να σκάσει kinder έκπληξη στην ΕΕΤΤ

Σπρώξιμο θέλει αλλα το χει μωρέ δε τον φοβάμαι θα σε στείλει PM την κατάλληλη στιγμή γιατί ξέρω τις συντεταγμένες του ικαριαμ είπαμε ahahaha.

Το βασικό θέμα είναι να συνεισφέρουμε όλοι στα έξοδα σου κατά εμενα.

Περιοχή
    UK
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    3G/3G
    ISP
    CommunityFibre
    Router
    opnsense
    Δυστυχώς εγώ δίνω μάθημα τότε οπότε μάλλον πως δεν θα έρθω!
    Εύχομαι να έχει καλό αποτέλεσμα η διαδικασία για τους καταναλωτές!

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Shared
    Ταχύτητα
    18328/831
    ISP
    FORTHnet Νεα φιλαδελφεια
    Router
    siemens-cl -110-i
    SNR / Attn
    6(dB) / 22(dB)
    Αναστασια θα ειμαι και εγω εκει.Ελπιζω να ειμασται αρκετοι ταλεποροι πελατες της forthnet

Downloads
    56
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    500M/250M
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Αν η ακρόαση είναι Μαρούσι, τότε μιλάμε για 10 λεπτά από την δουλειά μου οπότε οι πιθανότητες να πάρω μία μικρή άδεια 2 ωρών είναι μεγάλη.

Σελ. 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 46
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-09, 17:02
  2. Καταγγελια στην ΕΕΤΤ για Forthnet
    Από dantekavala στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-09, 16:57
  3. Μηνύματα: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-09, 20:25
  4. Καταγγελία στην ΕΕΤΤ αναφορικά με την Forthnet
    Από cohones στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-06, 21:26