Δελτίο Τύπου:
Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, έθεσε προ καιρού σε συζήτηση και δημόσια διαβούλευση τη διαδικασία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το κείμενο, τα αναλυτικά σχόλια και τα συνοπτικά συμπεράσματα της διαβούλευσης είναι διαθέσιμα στην διεύθυνση: http://www.opengov.gr/ypepth/?p=350.
Όπως τονίστηκε και τότε, σκοπός της διαβούλευσης ήταν να βελτιωθεί η διαδικασία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων και των οικογενειών τους.
Το Υπουργείο βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καινοτομία της διαδικασίας υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, με έναρξη από εφέτος.
Η εφαρμογή αυτή είναι ίσως η πολυπλοκότερη που υλοποιήθηκε στην χώρα λόγω της μορφής της. Για τον λόγο αυτό και για την επιτυχία της πρώτης εφαρμογής, σημαντικό ρόλο καλούνται να παίξουν οι εκπαιδευτικοί και οι Δ/ντές των Λυκείων. Από πλευράς του Υπουργείου έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων.
Έτσι:
- Οι υποψήφιοι, μπορούν να αντλήσουν αναλυτικές οδηγίες κατά την επεξεργασία του μηχανογραφικού τους δελτίου είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr είτε στην ιστοσελίδα του ΥΠΔΒΜΘ: www.minedu.gov.gr , είτε από τις ΟΔΗΓΙΕΣ που αποστέλλονται σε όλα τα Λύκεια.
- Για την διευκόλυνση των υποψηφίων θα λειτουργεί επίσης στο Υπουργείο Παιδείας κέντρο τηλεφωνικής υποστήριξης, καθ’όλη τη διάρκεια επεξεργασίας και οριστικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, στο τηλέφωνο 210-3443993 καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) 10:00 με 20:00, καθώς και κέντρο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και εξυπηρέτησης στο e-mail: examshd@minedu.gov.gr .
- Τέλος, τόσο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr όσο και στην ιστοσελίδα του ΥΠΔΒΜΘ: www.minedu.gov.gr , οι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν ενημερωτικό VIDEO (http://www.minedu.gov.gr/ilektroniko...iko-video.html), στο οποίο περιγράφεται η εφαρμογή και δίνονται απλές οδηγίες βήμα-βήμα για την επεξεργασία ή την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού. Στην ιστοσελίδα του ΥΠΔΒΜΘ: www.minedu.gov.gr., οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν και να κατεβάσουν οποιοδήποτε πληροφοριακό κείμενο επιθυμούν (πχ. το μηχανογραφικό δελτίο σε έντυπη μορφή), ώστε να εργάζονται με αυτό το υλικό, χωρίς να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο.
Με τη νέα καινοτόμο εφαρμογή, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο από οποιονδήποτε Η/Υ που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας και χωρίς την υποβολή δικαιολογητικών. Δίνεται όμως η δυνατότητα σε όσους υποψηφίους που, για οποιονδήποτε λόγο επιλέξουν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στο Λύκειό τους, χρήσης των Η/Υ του Λυκείου, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή ζητήσουν από τους καθηγητές τους.
Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
- Κάθε υποψήφιος με τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων που είχε κατά τη συμμετοχή του στις πανελλήνιες και τα αρχικά γράμματα των ονομαστικών του στοιχείων, επισκέπτεται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr και συμπληρώνει (πρόχειρα) το μηχανογραφικό του δελτίο. Τελειώνοντας, του εμφανίζεται ένας κωδικός δελτίου, τον οποίο πρέπει να σημειώσει. Στην επόμενη επίσκεψή του, με τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον κωδικό δελτίου, μπορεί να τροποποιήσει το (πρόχειρο) μηχανογραφικό που έχει ήδη συμπληρώσει όσες φορές επιθυμεί.
- Παράλληλα, κάθε υποψήφιος προσέρχεται στο Λύκειό του και δημιουργεί τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), προκειμένου να ταυτοποιηθεί από το ίδιο του το Λύκειο με βάση το αρχείο (βάση δεδομένων υποψηφίων έτους 2011) που έχει καταρτίσει το ΥΠΔΒΜΘ σύμφωνα με τις Αιτήσεις- Δηλώσεις του Φεβρουαρίου. Οι υποψήφιοι για το ποσοστό 10% των θέσεων εισακτέων (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ Β΄), μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ και να δημιουργήσουν και αυτοί το δικό τους προσωπικό κωδικό (password). Και για τους υποψηφίους αυτούς υπάρχει αρχείο (βάση δεδομένων υποψηφίων ετών 2009 ή 2010).
- Ο υποψήφιος μπορεί πλέον, με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), μέσω διαδικτύου να επισκέπτεται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, για να υποβάλει – οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο όταν αισθάνεται ότι έχει κάνει τις τελικές του επιλογές και είναι έτοιμος να τις οριστικοποιήσει.
Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (http://exams.minedu.gov.gr), παρέχονται στους υποψηφίους αναλυτικές οδηγίες επεξεργασίας και υποβολής του μηχανογραφικού, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι, Στατιστικά, Βάσεις Εισακτέων και Συχνές Ερωτήσεις. Με όλους αυτούς τους συνδέσμους, ο υποψήφιος θα έχει στη διάθεσή του οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τα προγράμματα σπουδών, τις επαγγελματικές προοπτικές, την ισχύουσα νομοθεσία κλπ.
Μετά από την επιτυχή είσοδο ο υποψήφιος θα βλέπει τις πρώτες σελίδες του μηχανογραφικού του δελτίου με τα πλήρη στοιχεία του και θα του ζητείται να συμπληρώνει πρόσθετα ατομικά στοιχεία π.χ. ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, την ειδική περίπτωση - κατηγορία υποψηφίου (πολύτεκνος, τρίτεκνος, κοινωνικά κριτήρια), εάν ανήκει σε μία από αυτές, όλα με αναλυτικές οδηγίες βήμα – βήμα. Στην συνέχεια εμφανίζονται τα επιστημονικά πεδία (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Β΄) ή οι τομείς (ΕΠΑΛ Α΄) που του επιτρέπονται να επιλέξει. Κατόπιν συμπληρώνει τις σχολές- τμήματα προτίμησής του, με τη σειρά που επιθυμεί. Όταν τελειώσει με τις προτιμήσεις, μπορεί να εκτυπώνει ή να αποθηκεύει το μηχανογραφικό στον προσωπικό του υπολογιστή.
Ο υποψήφιος, πριν την οριστική υποβολή, μπορεί να δημιουργήσει ηλεκτρονικά περισσότερα τους ενός πρόχειρα μηχανογραφικά, με διαφορετικά σενάρια προτιμήσεων και συνδυασμών σχολών ή τμημάτων. Το καθένα συνοδεύεται από έναν μοναδικό κωδικό αριθμό δελτίου. Ο υποψήφιος, όμως, θα οριστικοποιήσει ένα μηχανογραφικό, με το οποίο επιθυμεί να κριθεί για την επιλογή του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με την πράξη της οριστικοποίησης διαγράφονται αυτόματα, από την κεντρική βάση δεδομένων, όλα τα υπόλοιπα πρόχειρα μηχανογραφικά για λόγους ασφαλείας.
Β. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
- Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των μηχανογραφικών θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία από σήμερα Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.
- Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στα Λύκειά τους για να προμηθευτούν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) από 16-6-2011 ως 23-6-2011.
- Η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011. Οι υποψήφιοι με το 10% θα αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ και θα οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό μέσα στις ίδιες προθεσμίες.
Επισημαίνεται, ότι οι προθεσμίες είναι αποκλειστικές και δεσμευτικές και μετά την παρέλευσή τους δεν γίνεται δεκτή καμμία υποβολή ή τροποποίηση μηχανογραφικού δελτίου.
Πηγή: Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Εμφάνιση 1-15 από 84
-
14-06-11, 15:40 Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων μαθητών #1
- Εγγραφή
- 26-01-2006
- Περιοχή
- Zauberberg
- Ηλικία
- 48
- Μηνύματα
- 22.262
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
14-06-11, 15:48 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #2
Ηρθε το τελος....
Δηλαδη επρεπε να περασουν 15 χρονια...
-
14-06-11, 16:21 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #3
Αργούμε παρα πολυ !!!
αλλα κούτσα στραβά τα καταφέρνουμε... αντε να συνεχισουν όλλα ετσι....
-
14-06-11, 16:37 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #4
Επαναλαμβάνω ότι σκέφτεστε με τη λογική ότι ΟΛΑ τα παιδιά έχουν πρόσβαση στο δίκτυο. Δεν ισχύει αυτό. Ούτε όλα τα σχολεία έχουν πρόσβαση στο δίκτυο. Σε πόσα σχολεία χωριών έχετε πάει; Εκεί όσα έχουν, το έχουν από την καλή διάθεση και την χορηγία του συλλόγου γονέων. Πως θα υποβάλλουν εκείνοι δηλαδή; Μην μου πείτε στο ΚΕΠ, γιατί αυτό μπορεί να απέχει από 20-100 χλμ ή και παραπάνω. Φανταστείτε να πάνε μαζί όλοι στο σχολείο για να το κάνουν με τη σειρά με τη 2 Mbps γραμμή.
Shotokan Karate Greece, μη κερδοσκοπική οργάνωση για τη διδασκαλία του Καράτε ως πολεμική τέχνη
Moksu στο γρασίδι
παίρνω προαγωγή, παίρνω δώρα, παίρνω τηλέφωνο αλλά περνώ το δρόμο, περνώ τα μαθήματα, περνάμε τις εξετάσεις
Προσοχή προσοχή έρχεται καταστολή
Anonymous vs Υπουργείο Δικαιοσύνης
-
14-06-11, 16:50 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #5
Μα και μέχρι τώρα ηλεκτρονικά απο κάποιο σχολείο γινόταν. Πάλι δλδ απαιτούνταν η σύνδεση στο διαδίκτυο...
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
14-06-11, 16:59 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #6
Πολύ καλή κίνηση, κρίμα που έγινε κάπως αργά, δηλαδή σε μια εποχή, και για μια γενιά ολόκληρη, όπου το πτυχίο του πανεπιστημίου δεν θα αξίζει ούτε για χαρτί τουαλέτας. Η καλύτερη ευχή που μπορείς να δώσεις σε έναν υποψήφιο σήμερα είναι : εύχομαι να πας σκατά στις Πανελλήνιες, ώστε είτε να μην χάνεις τον χρόνο σου στο Ελληνικό πανεπιστήμιο και τις ανύπαρκτες προοπτικές που θα σου δώσει, είτε να φύγεις για σπουδές στο εξωτερικό γλιτώνοντας από το χαμαιτυπείο "η Ωραία Ελλάς".
-
14-06-11, 17:00 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #7
- Εγγραφή
- 26-01-2006
- Περιοχή
- Zauberberg
- Ηλικία
- 48
- Μηνύματα
- 22.262
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
Δεν είναι δύσκολο να το φανταστώ: δεν θα κατεβάσουν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, μία φόρμα θα υποβάλλουν. Πόσο bandwidth να χρειαστούν για αυτό; Όσοι και να είναι οι μαθητές μπορούν να εξυπηρετηθούν: έχουν 11 μέρες στην διάθεση τους.
Σαφώς δεν είναι το ίδιο με έναν μαθητή που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι του. Όμως ούτως ή άλλως ένας μαθητής για να συμπληρώσει το μηχανογραφικό του είτε πηγαίνει στο σχολείο του για να συμβουλευτεί κάποιον καθηγητή (αν και αυτό είναι εθελοντική δουλειά...) του είτε πηγαίνει στο φροντιστήριο του. Οπότε η μετακίνηση είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Η ηλεκτρονική υποβολή, αν όλα πάνε καλά, αφενός θα μειώσει τον φόρτο εργασίας για την επεξεργασία των μηχανογραφικών και αφετέρου -ελπίζω- θα κάνει συντομότερη την ανακοίνωση των βάσεων, κάτι που θα διευκολύνει τον προγραμματισμό των μελλοντικών φοιτητών.
-
14-06-11, 17:45 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #8
Η ηλεκτρονική υποβολή τους μάρανε, εγώ θυμάμαι στην εποχή μου που έπεφτε όλο το internet για τα αποτελέσματα για τα μόρια εισαγωγής στις σχολές, καλά για το site του ανάλογου υπουργείου δεν το συζητάμε μέσος όρος αναμονής 5 ώρες!Έπαιρνες χαρτάκι!
Όπως και να έχει καλή επιτυχία παιδιά.
Επιλέξτε σχολές που σας αρέσουν γιατί επαγγελματική αποκατάσταση είναι λέξη άγνωστη στις μέρες μας δυστηχώς.Αν και φέτος πιστεύω ότι περισσότερο από κάθε χρονιά θα παίξει ρόλο και η απόσταση απ'την σχολή λόγω των οικονομικών.
-
14-06-11, 18:40 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #9
Πολυ καλη κινηση
-
14-06-11, 19:44 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #10
- Εγγραφή
- 03-03-2004
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Ηλικία
- 40
- Μηνύματα
- 23.115
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Πώς φαίνεται ότι είσαι από μεγάλη πόλη και την έννοια χωριό την έχεις στο μυαλό σου ως κάτι μακρινό και απροσδιόριστο, και τη βγάζεις από το ντουλάπι όταν βολεύει (πχ τώρα για να ασκήσεις κριτική στο υπουργείο).
Επειδή εγώ είμαι από πραγματική επαρχία, σε πληροφορώ ότι όταν καταθέσαμε μηχανογραφικό το 2002 έπρεπε να κάνουμε 60 χιλιόμετρα για να πάμε στο κοντινότερο γραφείο δευτεροβάθμιας (στην Κυπαρισσία). Κάποια άλλα παιδιά έμεναν ακόμα πιο μακριά και χρειάστηκε να κάνουν και 80 χιλιόμετρα.
Και μιλάμε για όλα τα παιδιά. Και τουλάχιστον οι μισοί τότε το 2002 είχαμε Internet (dial-up) σπίτι μας. Και θα είχαμε προτιμήσει όλοι (και οι μισοί που είχαμε και οι άλλοι μισοί που δεν είχαν) 1000 φορές να καταθέταμε την αίτηση on-line έστω και αν σερνόταν το Internet (εδώ κατεβάζαμε τραγούδια και.... «άλλο» υλικό με την dial-up, σε μια φόρμα θα κολλούσαμε;).
Επομένως μην αυτοδιορίζεσαι δικηγόρος των φτωχών παιδιών από την επαρχία σε παρακαλώ. Όλοι μπορούν να βρουν υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet πολύ πιο εύκολα από το κοντινότερο γραφείο όπου γίνονταν μέχρι πέρυσι οι αιτήσεις.
-
14-06-11, 19:48 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #11
Την Comics Sans τί την θέλανε στην "πολυπλοκότερη εφαρμογή που υλοποιήθηκε στην χώρα" (sic)
<? while (!$success) { $try++; } ?>
-
14-06-11, 20:19 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #12
Της Κυπαρισιας νομιζα οτι ερχονταν στη Καλαματα για μηχανογραφικο
Παντως και τωρα νομιζω οτι δεν θα γινεται απο το σπιτι απλα προβα θα κανουν με το αρχειο που θα καταβασουν και μετα οπως πριν σε καποιο Λυκειο αλλα παλαιαCPU : i5770K , mobo : Gigabyte Z77 , ram : Corsair 16GB
GPU : ATI 7950 , Case : HAF932
-
14-06-11, 20:31 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #13
- Εγγραφή
- 03-03-2004
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Ηλικία
- 40
- Μηνύματα
- 23.115
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα. Είμαι και 27 χρονών πλέον....
Εμείς το 2002 πηγαίναμε Κυπαρισσία επειδή ο νομός Μεσσηνίας είχε 2 γραφεία δευτεροβάθμιας.
Για εμένα Καλαμάτα ή Κυπαρισσία ήταν το ίδιο (50 χιλιόμετρα). Και από τα δύο προτιμώ το Internet. Και από το να μου είχαν γραφείο στην Πύλο, πάλι το Internet θα προτιμούσα.
-
14-06-11, 21:28 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #14
Πλάκα έχουν.
Αν μπεις με κάποιον browser πλην explorer, firefox, safari και opera δεν μπαίνει.
Τον chrome ακόμα δεν τον έχουν μάθει εκεί;
-
14-06-11, 22:22 Απάντηση: Ξεκινάει από φέτος η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίω #15
Καλή κίνηση αν και θεωρώ πως άργησε αρκετά...
Παρόμοια Θέματα
-
Αμερική: Δεν είναι παράνομη η κατασκοπεία των μαθητών από τα σχολεία
Από gtklocker στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 42Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-10, 00:08 -
Από την 1η Μαρτίου ξεκινάει η λήξη της νόμιμης χρήσης των Windows 7 RC
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 03-03-10, 11:52 -
Το 72% των μαθητών χρησιμοποιεί το Internet
Από babality στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-06, 12:57 -
Ξεκινάει η παράγωγη των Laptop των $100 στο δεύτερο τρίμηνο του 2007
Από Reef στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-06, 15:40 -
TERENA Networking Conference 2004: Ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια στο χώρο των δικτύων υπολογιστών, φέτος το Ιούνιο στη χώρα μας
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-04, 08:49
Bookmarks