Σελ. 14 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 4912131415161924 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 196-210 από 440
    Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ATTIKΗΣ
    Downloads
    16
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    Down/Up 29970/2495 kbps
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport.entry2i
    SNR / Attn
    15.1(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DaveMurray Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια γνωστή μου, λίγο πιο πάνω από την Δέγλερη, στην πλ του άγιου γεωργιου (στο στενό του δελιολάνη), μετά τον άγιο ιερόθεο, πιάνει 11mbps.... Και εμένα μου φάνηκαν παράξενα τα 3,5-3,7mbps μόνο...
    Ναι σωστα το λες.Η δυσκολη περιοχη ειναι λιγο πιο νοτιοδυτικα καμμια 600-σαρια μετρα (θα προσπαθησω να βγαλω screenshoot απο τον χαρτη της επιτροπης).Ειμαι στα συνορα πορτοκαλι/μπλε,στο μπλε,στο κιτρινο (για μαυρο το πηγαινα και στην βιασυνη μου βγηκε κιτρινο) σημαδι.Ειναι μια σχεδον τριγωνικη μικρη περιοχη με την μια οξεια γωνια του στην πλ.Δεγλερη.

Επισυναπτω και την οθονη τοιυ χαρτη.Πολυ μικρο κομματι για το δικτυο του ΟΤΕ.
    Αυτο το κομματακι τους φοβισε,και το αφησαν ετσι με χαλκο και καφαο 100 χρονων;

Τα ορια πορτοκαλι/μπλε ειναι πιο δισδιακριτα στην πραγματικοτητα.Δεν ξερω τι εχουν κανει αλλα απο γνωστους ξερω οτι μεσα στο πορτοκαλι προς το βουνο υπαρχουν και καλυτερες απο την δικη μου,γραμμες,αλλα συμβαινει και το αντιθετο που ισχυει και για την δικη μου περιπτωση με κακες γραμμες στο μπλε.Κουλουβαχατα.
    Υποτιθεται οτι πορτακαλι=1-4 Μbps και στο μπλε = 4-8.Παραμυθια της χαλιμας.
    Για αυτο και εγω με την ευκαιρια αλλαγης εταιρειας εφυγα απο το εως 24 και πηγα εως 4.Καταντια ε;
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails adsl-speed-eett.PNG  

Περιοχή
    ΑΛΙΜΟΣ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    50000/5000
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yapergis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι δεν κουμπώνω στα 2048 αλλά λίγο πάνω, λίγο κάτω. Μέχρι στιγμής η HOL έχει δώσει βλάβη στον ΟΤΕ δύο φορές και φυσικά και τις δύο ο ΟΤΕ απεφάνθη ότι η γραμμή είναι οκ. Τώρα θα κάνουν μια ακόμα απόπειρα (ένας τεχνικός ΟΤΕ και ένας HOL) αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι αν ισχύουν τα παραπάνω που γράφονται για το θέμα.
    πφφφφ.... καλά ξεμπερδέματα.

Περιοχή
    Πάτημα Χαλανδρίου
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    199999/19999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    20.3(dB) / 1.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από petasis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικά, αν ανεβάσεις φωτογραφίες θα σου πουν αν είναι καμπίνες VDSL. Αν είναι, ίσως πρέπει να ρωτήσεις την ΕΕΤΤ, να ρωτήσει τον ΟΤΕ τι έχει κάνει στην περιοχή σου.
    Καλημέρα,

Στις συνημμένες εικόνες φαίνεται η καμπίνα πάνω από το ΚΑΦΑΟ. Μέσα στο νέο κουτί ακούγεται ήχος από ανεμιστήρα. Επίσης εδώ και ένα εξάμηνο έχουν ολοκληρώσει έργα σύνδεσης του κάθε ΚΑΦΑΟ με οπτική (υποθέτω).
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_0315.jpg  

IMG_0316.jpg  

Περιοχή
    Πάτημα Χαλανδρίου
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    199999/19999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    20.3(dB) / 1.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από rexdimos Εμφάνιση μηνυμάτων
    yapergis στατιστικα του ρουτερ του εχεις?
    Χάλια μαύρα!

Attainable data rate Kbit/s 2304 576
    ATM data rate Kbit/s 2272 416
    User data rate Kbit/s 2058 377
    Latency path interleaved interleaved
    Latency ms 8 8
    Frame Coding Rate Kbit/s 32 32
    FEC Coding Rate Kbit/s 256 32
    Trellis Coding Rate Kbit/s 284 72
    Negotiation adaptive adaptive

Signal/Noise ratio dB 12 11
    Line attenuation dB 54 32
    Status 4ebc 6

Περιοχή
    ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100000/10000
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΘΗΝΑ
    Router
    AVM FRITZ 5530
    Path Level
    Fastpath
    παντως με βαση το attenuation εισαι πολυ μακρια απο το κεντρο πιο πολυ και απο μενα ακομα

Περιοχή
    Πέρα στους πέρα κάμπους
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Καλημέρα,

Στις συνημμένες εικόνες φαίνεται η καμπίνα πάνω από το ΚΑΦΑΟ. Μέσα στο νέο κουτί ακούγεται ήχος από ανεμιστήρα. Επίσης εδώ και ένα εξάμηνο έχουν ολοκληρώσει έργα σύνδεσης του κάθε ΚΑΦΑΟ με οπτική (υποθέτω).
    Μπορείς να δώσεις οδό και αριθμό όπου βρίσκονται αυτές οι καμπίνες;

Περιοχή
    Πάτημα Χαλανδρίου
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    199999/19999
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Router
    Speedport Plus
    SNR / Attn
    20.3(dB) / 1.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 21706 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να δώσεις οδό και αριθμό όπου βρίσκονται αυτές οι καμπίνες;
    Ανεβαίνοντας την Ηρακλείτου έχει μια στο ύψος του "Βενέτη"΄και άλλες δύο πιο πάνω (πάλι στα δεξιά). Επίσης έχει μια στη γωνία Μπακογιάννη και Τήνου και άλλη μια στη γωνία Τήνου και Βυζαντίου.

Περιοχή
    Πέρα στους πέρα κάμπους
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Ανεβαίνοντας την Ηρακλείτου έχει μια στο ύψος του "Βενέτη"΄και άλλες δύο πιο πάνω (πάλι στα δεξιά). Επίσης έχει μια στη γωνία Μπακογιάννη και Τήνου και άλλη μια στη γωνία Τήνου και Βυζαντίου.
    Πέντε καμπίνες συγκεντρωμένες σε τόσο μικρή περιοχή
    δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι.
    Αν ξέρει κάποιος από τον ΟΤΕ ας μας πει.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    9Mbit
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    6(dB) / 43(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Μένω περίπου 3 χιλιόμετρα από το DSLAM(Σταυρούπολη-Παύλος Μελάς Θεσσαλονίκης) με attentuation 42db και κλειδώνω στα 6-6,9mbit.Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει "ΑΚΡΙΒΩΣ" τι γίνεται με αυτά τα mini dslam που ακούω?Επίσης κάπου είδα κάποιος να γράφει ότι τα σπίτια θα απέχουν 200 μέτρα από τα Καφάο έτσι ώστε να συγχρονίζουν όλοι ψηλά...Τι ακριβώς θα γίνει?Θα βάλουν αναμεταδότες ανά κάποια χ απόσταση???
    Ας μου εξηγήσει κανείς αναλυτικά.....

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ATTIKΗΣ
    Downloads
    16
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    Down/Up 29970/2495 kbps
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport.entry2i
    SNR / Attn
    15.1(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DANNYGR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μένω περίπου 3 χιλιόμετρα από το DSLAM(Σταυρούπολη-Παύλος Μελάς Θεσσαλονίκης) με attentuation 42db και κλειδώνω στα 6-6,9mbit.Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει "ΑΚΡΙΒΩΣ" τι γίνεται με αυτά τα mini dslam που ακούω?Επίσης κάπου είδα κάποιος να γράφει ότι τα σπίτια θα απέχουν 200 μέτρα από τα Καφάο έτσι ώστε να συγχρονίζουν όλοι ψηλά...Τι ακριβώς θα γίνει?Θα βάλουν αναμεταδότες ανά κάποια χ απόσταση???
    Ας μου εξηγήσει κανείς αναλυτικά.....
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=158820

Οταν μπαινει οπτικη ινα που εχει ελαχιστοτατες απωλειες σηματος σε σχεση με το δικτυο χαλκινων καλωδιων του οτε και καταληγει σε μινι dslam στην γειτονια μας τοτε το adsl σημα ερχεται αρκετα δυνατο στο ρουτερ μας με αποτελεσμα την επιτευξη μεγαλων ταχυτητων.Επισης οσο πιο λιγες γραμμες adsl βγαινουν απο καθε καφαο/mini dslam,τοσο λιγοτερες παρεμβολες δεχεται η γραμμη σου,τοσο καθαροτερο το σημα απο τον θορυβο που προερχεται απο παρεμβολη διπλανης γραμμης.(αλλη περιπτωση ο θορυβος που παρουσιαζεται οταν ενα σημα ειναι εξασθενημενο και αλλο ο θορυβος απο παρεμβολη).

Η ενδειξη του attenuetion που μας δινει το ρουτερ μας δεν ειναι ακριβης.Οι τυχον διαφορες της (διακυμανσεις) εχουν περισσοτερη σημασια.Ειχα πριν ενα μηνα το ρουτερ thomson tg585 και εδειχνε 54 att.τωρα εχω αλλαξει εταιρεια και εχω το thomson tg 782 μου δινει att.45,5 χωρις να εχουν αλλαξει αποστασεις και καλωδιωσεις κλπ.Οι ταχυτητες κλειδωματος μου ειναι απο 2.800 εως 3.200 συνηθως και η μεγαλυτερη που εχει επιτευχθει 3.750,πραγμα που συνεβαινε και με το αλλο ρουτερ και ας ελεγε αρκετα διαφορετικο att.Σκεψου διαφορα ενδειξης απο μοντελα της ιδιας εταιρειας,ποσο μαλλον μεταξυ ρουτερ διαφορετικων εταιρειων.

Ειναι πιθανο λοιπον το 42 που σου δινει να ειναι στην πραγματικοτητα 35 ή 38 ας πουμε.Επισης αν προσεξεις καλυτερα διαφορετικες ωρες 24-ωρου ή διαφορετικες εποχες (θερινος καυσωνας/χειμωνιατικη υγρασια,κρυο) θα παρατηρησεις διαφορετικες ενδειξεις στο μεγεθος του att.

Διαβασε το αρθρο στο οποιο σε παραπεμπω και θα καταλαβεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mirtiano : 26-10-11 στις 02:14.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    9Mbit
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    6(dB) / 43(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mirtiano Εμφάνιση μηνυμάτων
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=158820

Οταν μπαινει οπτικη ινα που εχει ελαχιστοτατες απωλειες σηματος σε σχεση με το δικτυο χαλκινων καλωδιων του οτε και καταληγει σε μινι dslam στην γειτονια μας τοτε το adsl σημα ερχεται αρκετα δυνατο στο ρουτερ μας με αποτελεσμα την επιτευξη μεγαλων ταχυτητων.Επισης οσο πιο λιγες γραμμες adsl βγαινουν απο καθε καφαο/mini dslam,τοσο λιγοτερες παρεμβολες δεχεται η γραμμη σου,τοσο καθαροτερο το σημα απο τον θορυβο που προερχεται απο παρεμβολη διπλανης γραμμης.(αλλη περιπτωση ο θορυβος που παρουσιαζεται οταν ενα σημα ειναι εξασθενημενο και αλλο ο θορυβος απο παρεμβολη).

Η ενδειξη του attenuetion που μας δινει το ρουτερ μας δεν ειναι ακριβης.Οι τυχον διαφορες της (διακυμανσεις) εχουν περισσοτερη σημασια.Ειχα πριν ενα μηνα το ρουτερ thomson tg585 και εδειχνε 54 att.τωρα εχω αλλαξει εταιρεια και εχω το thomson tg 782 μου δινει att.45,5 χωρις να εχουν αλλαξει αποστασεις και καλωδιωσεις κλπ.Οι ταχυτητες κλειδωματος μου ειναι απο 2.800 εως 3.200 συνηθως και η μεγαλυτερη που εχει επιτευχθει 3.750,πραγμα που συνεβαινε και με το αλλο ρουτερ και ας ελεγε αρκετα διαφορετικο att.Σκεψου διαφορα ενδειξης απο μοντελα της ιδιας εταιρειας,ποσο μαλλον μεταξυ ρουτερ διαφορετικων εταιρειων.

Ειναι πιθανο λοιπον το 42 που σου δινει να ειναι στην πραγματικοτητα 35 ή 38 ας πουμε.Επισης αν προσεξεις καλυτερα διαφορετικες ωρες 24-ωρου ή διαφορετικες εποχες (θερινος καυσωνας/χειμωνιατικη υγρασια,κρυο) θα παρατηρησεις διαφορετικες ενδειξεις στο μεγεθος του att.

Διαβασε το αρθρο στο οποιο σε παραπεμπω και θα καταλαβεις.
    Άρα με λίγα λόγια θα τοποθετηθεί ένα mini dslam στη γειτονιά μας,έτσι ώστε να μπορούμε όλοι να επιτυγχάνουμε υψηλές ταχύτητες λόγο μικρής απόστασης και λόγο του ότι τα καλώδια που θα φτάνουν στο mini dslam θα είναι οπτικών ινών και όχι χάλκινα...σωστά?

Όσο για το άρθρο που μου έστειλες...έχω 24ρα σύνδεση στο χωριό μου και πιάνω καθαρά 24mbit 24/7 λόγο του ότι απέχω 100-150 μέτρα το πολύ από το κτήριο του ΟΤΕ και τα DSLAM...δες το βιντεάκι που τράβηξα:
    http://youtu.be/zqsIYuS2wro

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ATTIKΗΣ
    Downloads
    16
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    Down/Up 29970/2495 kbps
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport.entry2i
    SNR / Attn
    15.1(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Συγνωμη για την καθυστερηση,αλλα το πρωι τα εφτυσε το τροφοδοτικο του desktop και τωρα το βραδι με επιασε η προκοπη να το αλλαξω.Μολις τωρα το τελειωσα και ευτυχως εκατσε με την πρωτη,φτου,φτου μην το ματιασω.

Λοιπον εντα ξει δεν ξερω αν καθε γειτονια θα εχει και το δικο της αλλα οσο ναναι θα καλυτερευσουν αισθητα τα πραγματα...

Παντως μην τολμησεις και το πεις στον οτε οτι πιανεις τοσα την εκατσες.Μην το πεις ουτε του παπα.
    Κατα τα φαινομενα καπου εκει κοντα σε σενα εχει μπει καποιο mini dslam ισως για να εξυπηρετησουν καποιες εταιρειες ή υπηρεσιες κλπ,χωρις να το διατυμπανισουν και ωφεληθηκες και εσυ.Αποκλειεται να εχεις τετοια επιδοση και το εργαλειο να ειναι στα 3 χιλιομετρα.Εκτος και αν εισαι ο μοναδικος εν Ελλαδι που την χωνει μες στο λαδι.Την γραμμη adsl εννοω.Με εννοησες;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    9Mbit
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    6(dB) / 43(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Double Post

........Auto merged post: DANNYGR πρόσθεσε 0 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Συγνωμη για την καθυστερηση,αλλα το πρωι τα εφτυσε το τροφοδοτικο του desktop και τωρα το βραδι με επιασε η προκοπη να το αλλαξω.Μολις τωρα το τελειωσα και ευτυχως εκατσε με την πρωτη,φτου,φτου μην το ματιασω.

Λοιπον εντα ξει δεν ξερω αν καθε γειτονια θα εχει και το δικο της αλλα οσο ναναι θα καλυτερευσουν αισθητα τα πραγματα...

Παντως μην τολμησεις και το πεις στον οτε οτι πιανεις τοσα την εκατσες.Μην το πεις ουτε του παπα.
    Κατα τα φαινομενα καπου εκει κοντα σε σενα εχει μπει καποιο mini dslam ισως για να εξυπηρετησουν καποιες εταιρειες ή υπηρεσιες κλπ,χωρις να το διατυμπανισουν και ωφεληθηκες και εσυ.Αποκλειεται να εχεις τετοια επιδοση και το εργαλειο να ειναι στα 3 χιλιομετρα.Εκτος και αν εισαι ο μοναδικος εν Ελλαδι που την χωνει μες στο λαδι.Την γραμμη adsl εννοω.Με εννοησες;
    Δεν ξέρω αν με κατάλαβες...αλλά έχω μια σύνδεση στο χωριό και μία εδώ στη Θεσσαλονίκη...στο χωριό απέχω καμια 100-150 μέτρα το πολύ από τον OTE και όπως είδες πιάνω 24mbit ενώ στη Θεσσαλονίκη απέχω κοντά στα 3 χιλιόμετρα και πιάνω 6mbit....γ'αυτό λέω ότι αν βάλουν ένα mini DSLAM στη γειτονιά μου θα επωφεληθούμε "άπειρα".Το καλό είναι ότι όλα τα σπίτια οι δρόμοι κτλ είναι νεόχτιστα εδώ και ίσως αυτό να βοηθούσε στο να εγκαταστούσαν εδώ mini dslam.

Υ.Σ. Δεν μπορείς να πεις πάντως....το Ίντερνετ στο χωριό μαμάει και δέρνει...!!!Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κανέναν άλλο να κλειδώνει με ADSL2+ πιο ψηλά από μένα...και το τραγικό ήταν ότι μέχρι πριν ένα χρόνο κορόϊδευα το χωριό γιατί δεν τους δίνανε ταχύτητες πάνω από 2mbit και τώρα γελάνε και οι κότες του χωριού όταν λέω ότι μένω στην "πόλη" και πιάνω 6mbit!Θα γυρίσει ο τροχός θα γ..... και ο φτωχός δεν λέει η παροιμία???Έτσι έγινε!!Άσε που θα το σβήσω το βιντεάκι που ανέβασα μην το δει κανένας από κανένα διπλανό χωριό και μας "καρφώσει" ! ! ! Εσύ,τι λές?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DANNYGR : 26-10-11 στις 23:39. Αιτία: auto merged post

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ATTIKΗΣ
    Downloads
    16
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    Down/Up 29970/2495 kbps
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport.entry2i
    SNR / Attn
    15.1(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Αστα να πανε.
    Και τα δικα μου χαλια δεν τα ειδες; Πρωτευουσιανος σουλεει,αντε να μην πω τωρα...Και στο δικο μου το χωριο στην νοτια Κρητη 8 Mbps στο σταυρο η cyta.Πορσε καγιεν στα χωρια και στις πολεις μουλαρι...και μαλιστα κουτσο.

Παντως εχει αποδειχθει στατιστικα οτι οσοι ειχαν μεγαλες ταχυτητες και ανακατεψαν τον παροχο για μικροπταισματα της γραμης τους εριξαν αρκετα την ταχυτητα,οποτε καλυτερα να μην σε ξερουν...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    9Mbit
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    6(dB) / 43(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αστα να πανε.
    Και τα δικα μου χαλια δεν τα ειδες; Πρωτευουσιανος σουλεει,αντε να μην πω τωρα...Και στο δικο μου το χωριο στην νοτια Κρητη 8 Mbps στο σταυρο η cyta.Πορσε καγιεν στα χωρια και στις πολεις μουλαρι...και μαλιστα κουτσο.

Παντως εχει αποδειχθει στατιστικα οτι οσοι ειχαν μεγαλες ταχυτητες και ανακατεψαν τον παροχο για μικροπταισματα της γραμης τους εριξαν αρκετα την ταχυτητα,οποτε καλυτερα να μην σε ξερουν...
    Ας ελπίσουμε να μπουν τα mini DSLAM κοντά μας...διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουμε τις οπτικές ίνες για να δούμε άσπρη μέρα...εμείς που απέχουμε τόσο από τα DSLAM.
    Τι να πω,οι άνθρωποι είναι γελοίοι και τα μαζεύουν από παντού...έχουν μαζέψει δις ευρώ οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών τόσα χρόνια και δεν είναι άξιες να βάλουν ένα mini DSLAM ανά κάποια χ απόσταση για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.
    Ποιο VDSL τώρα και "πράσινα άλογα" ... αν δεν μπούνε οπτικές ίνες πάλι 100 χρόνια πίσω θα μείνουμε.Στην Κορέα σου δίνουν 1GBIT με 30 ευρώ το μήνα και η κουτσή μαρία έχει 1GBIT σπίτι της χωρίς να ξέρει τι να το κάνει και πώς να το εκμεταλλευτεί.Ας έπιανα 100mbit δηλαδή το 1/10 του 1GBIT και θα έδινα και 40 ευρώ!

Σελ. 14 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 4912131415161924 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-11, 20:02
  2. Μεταφορά email από ISDN σε ADSL (Conn-x) συνδρομή.
    Από johny69 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-06-11, 17:48
  3. Διακοπή των υπηρεσιών Adsl από την Interconnect
    Από nnn στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-06, 03:36
  4. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-04, 23:47
  5. Αρθρο απο Flash.gr για παροχή aDSL μέσα στον Απρίλιο
    Από Craven στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-03, 15:05

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks