Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 30
  1. #1
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.859
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Wind Hellas
    Την πορεία της σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ της Wind παρουσίασε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του αντίστοιχου κομματιού της εταιρείας κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης, κάνοντας έτσι όχι μόνο έναν απολογισμό για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα αλλά και προδιαγράφοντας την μελλοντική πορεία της εταιρείας στην συγκεκριμένη αγορά. Έτσι πλέον η Wind καταμετρά περισσότερους από 400.000 πελάτες, υπερδιπλάσιους σε σύγκριση με το 2009 (108% αύξηση). Το νούμερο αυτό καθίσταται πιο σημαντικό αν λάβουμε υπόψη μας τους εξής παράγοντες: πρώτον, η ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρείας στάθηκε πιο μεγάλη από την συνολική ανάπτυξη της αγοράς (δηλαδή η Wind αύξησε το μερίδιο της στην αγορά σταθερή τηλεφωνίας και ίντερνετ) και δεύτερον οι δείκτες εξυπηρέτησης πελατών (χρόνοι αναμονής, ανοιχτά tickets κ.α.) έχουν μειωθεί σημαντικά, πράγμα που η εταιρεία το μεταφράζει σε σαφέστατη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Οι εκπρόσωποι της Wind στην σημερινή παρουσίαση δεν δίστασαν να παραδεχθούν πως το επίπεδο παρεχομένων σταθερών υπηρεσιών εν έτει 2009 δεν βοηθούσε την συνολική εταιρική εικόνα, δυσκολεύοντας έτσι την προώθηση συνδυαστικών πακέτων σταθερής και κινητής, κάτι που πλέον δεν συμβαίνει.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  w1.PNG 
Εμφανίσεις:  539 
Μέγεθος:  6,8 KB 
ID: 116167


    Στο παρακάτω διάγραμμα βλέπουμε την πορεία των μεριδίων των εναλλακτικών παρόχων την τελευταία τριετία. Η βασική εικόνα διαμορφώνεται με την Cyta και την Wind να κερδίζουν συνεχώς μερίδιο, την hellas online να διατηρεί την θέση της με μικρές απώλειες και την Forthnet να χάνει ένα μικρό αλλά ενδεικτικό κομμάτι της αγοράς. Η συνεχής πτώση των υπολοίπων (οι οποίοι πρακτικά είναι η On Telecom) δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  w2.PNG 
Εμφανίσεις:  560 
Μέγεθος:  9,7 KB 
ID: 116168


    Επιστρέφοντας στο θέμα των συνδυαστικών πακέτων της Wind, το 39% των πελατών της σταθερής έχει και υπηρεσίες κινητής από την ίδια εταιρεία ενώ το νούμερο είναι ακόμα μεγαλύτερο στους εταιρικούς πελάτες (μικρές επιχειρήσεις) με 68%.

    Πολύ καλή είναι και η πορεία της εταιρείας εντός του 2012, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις φορητότητες αριθμών (περισσότερες από 1 στις 3 φορητότητες ήταν προς την Wind). Στην δεύτερη θέση είναι η hellas online η οποία κρατάει την θέση της, τρίτη η Cyta με μειωμένο μερίδιο σε σχέση με πέρσι και τελευταία η Forthnet η οποία έχει λάβει μόλις το 7% των νέων συνδέσεων εντός του 2012. Ως προς τις αποσυνδέσεις η Wind καταφέρνει να κρατάει σταθερό τον αριθμό αυτό, σημειώνοντας όμως πως το 50% των αποσυνδέσεων δεν είναι φορητότητες, αλλά καταργήσεις γραμμών λόγω οικονομικής κρίσης.

    Περνώντας στο θέμα του VDSL η Wind παρουσίασε την δική της πρόταση για VDSL συνδέσεις από το Α/Κ έναντι 10€/μήνα, κάτι που το adslgr.com είχε αποκαλύψει από την προηγούμενη άνοιξη. Η στρατηγική της Wind σε σχέση με το VDSL έχει τα εξής τρία σκέλη:
    • Πώληση προϊόντων VDSL 50Mbps/10Μbps από το A/K. Η υπηρεσία παρέχεται αποκλειστικά από την Wind και προς το παρόν δεν έχει τέλος ενεργοποίησης. Όταν θα λήξει η προσφορά το τέλος ενεργοποίησης θα ανέρχεται στα 40€.
    • Πώληση προϊόντων VDSL 30 και 50Μbps από το KV μέσω ΟΤΕ. Η υπηρεσία παρέχεται μέσω του OTE, ως VPU, όπου υπάρχουν εγκατεστημένες καμπίνες. Η μηνιαία τιμή είναι και εδώ η ίδια (10€) ενώ το κόστος ενεργοποίησης ανέρχεται στα 15€. Συνοπτικά, το προϊόν VPU προβλέπει την παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας από τον εναλλακτικό πάροχο και την παροχή υπηρεσιών VDSL από τον ΟΤΕ (χονδρική μεταπώληση).
    • Πώληση προϊόντων VDSL από το KV μέσω Wind. Πρόκειται για ένα πιλοτικό σχήμα της εταιρείας η οποία "πειραματίζεται" με τις σχετικές προβλέψεις του RUO, προκειμένου να λάβει αποφάσεις για την πιθανή ανάπτυξη δικτύου ιδιόκτητου δικτύου VDSL. Προς το παρόν έχει εγκαταστήσει δύο καμπίνες και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.


    Μεγάλη σημασία προσδίδει η εταιρεία στο εργαλείο εκτίμησης ταχύτητας για VDSL το οποίο έχει αναπτύξει. Με βάσει το εργαλείο αυτό η Wind σκοπεύει να απαντάει στον υποψήφιο πελάτη με την μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά για το κατά πόσον μπορεί να λάβει την υπηρεσία VDSL από το Α/Κ. Θέτει ως ελάχιστη ταχύτητα πρόσβασης τα 35Mbps. Δηλαδή αν σύμφωνα με την πρόβλεψη του εργαλείου δεν είναι δυνατή η παροχή ταχύτητας έστω 35Mbps, τότε ο πελάτης δεν θα λαμβάνει υπηρεσία VDSL. Οι προβλέπεις του κ. Τζωρτζακάκη σχετικά με την ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού έναντι του VDSL ήταν μάλλον μετριοπαθείς, αν και ασφαλώς όλα θα εξαρτηθούν από την συνολική οικονομική πορεία της χώρας.

    Aκριβώς λόγω αυτής της "αυστηρότητας" στην παροχή δυνατότητας σύνδεσης VDSL, οι μετρήσεις για την ικανοποίηση των πελατών στο πιλοτικό πρόγραμμα VDSL από το Α/Κ ήταν ιδιαίτερα θετικές: το 79% των συμμετεχόντων στο πιλοτικό πρόγραμμα δήλωσε πως θα ήθελε να κρατήσει την υπηρεσία ενώ εξ αυτών το 86% ότι θα το συνιστούσε σε φίλους του. Οι μετρήσεις ταχύτητας στα πλαίσια των δοκιμών της Wind αναφέρουν πως εν τέλει ο πελάτης είχε την εμπειρία ενός ταχύτερου δικτύου κατά 2.5 φορές σε σχέση με το adsl.

    O κ. Τζωρτζακάκης απάντησε εμμέσως στις γνωστές αιτιάσεις του ΟΤΕ, περί εμποδίων από τους εναλλακτικούς στο θέμα του VDSL, λέγοντας πως η εταιρεία του δεν ήθελε ούτε και προσπάθησε να μπλοκάρει την διάθεση υπηρεσιών VDSL. Αντιθέτως ανέφερε πως η θέση της Wind είναι ξεκάθαρη: η ένσταση αφορά όχι την ίδια την υπηρεσία αλλά την συμπίεση περιθωρίου κόστους (margin squeeze). Στάθηκε αρκετή ώρα στο περίφημο κοστολογικό μοντέλο της ΕΕΤΤ και εξήγησε πως έχει ζητήσει από την Αρχή να τους παραδώσει την μεθοδολογία του, αλλά ακόμα δεν υπάρχει απάντηση.

    Για το θέμα της εξαγοράς της Forthnet, τονίστηκε πως η Wind ενδιαφέρεται μόνο για το κομμάτι της σταθερής τηλεφωνίας και ιντερνετ και πως ο πυρήνας των διαπραγματεύσεων είναι το συνολικό χρέος του Ομίλου, το οποίο πρέπει, προκειμένου να προχωρήσει η πώληση, να επιμεριστεί στην Forthnet και την Nova.

    Αλλά στοιχεία της συνέντευξης:
    • Στη διάρκεια του 2012 η WIND απέκτησε το 44% των νέων συνδέσεων στην αγορά LLU, έχοντας αυξήσει τις νέες συνδέσεις της κατά 8,4% σε σύγκριση με το 2011. Συνολικά φέτος, η WIND απέκτησε 155.000 νέους πελάτες σταθερής τηλεφωνίας.
    • Μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, η WIND κατείχε την πρωτιά σε φορητότητα σταθερών γραμμών καθώς απέκτησε το 37% των γραμμών που έκαναν φορητότητα φέτος.
    • Η WIND αφιερώνει σταθερά πάνω από το 25% των ετήσιων επενδύσεών της σε νέες τεχνολογίες καθώς και στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου υποδομής σταθερής τηλεφωνίας και Internet. Διαθέτει σήμερα 273 κέντρα ανά την Ελλάδα, αριθμός που αυξάνει ετησίως.


      adslgr.com

  2. #2
    Εγγραφή
    29-01-2004
    Περιοχή
    Evosmos,Thessaloniki
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    2.613
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11287/ 1020 kbps
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nnn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δελτίο Τύπου:

    Κοιτάζοντας μπροστά, η WIND χαράζει για το 2013 μια εμπορική στρατηγική που προσαρμόζεται με συνέπεια στη νέα εποχή, προσφέροντας λύσεις οικονομίας για όλους


    Δ.Τ. Wind
    κοιτάζοντας μπροστά, διαφοροποιηθείτε από τους άλλους 2...και κάτι θα γίνει.

  3. #3
    Εγγραφή
    06-10-2008
    Μηνύματα
    4.276
    Downloads
    12
    Uploads
    5
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    SNR / Attn
    2/7(dB) / (dB)
    Path Level
    Interleaved
    Χμ... δεν τα πήγε και άσχημα. Βέβαια αυτά αλλάζουν κύριοι της wind εύκολα.... όπως θα ξέρετε

  4. #4
    Εγγραφή
    22-02-2007
    Μηνύματα
    4.272
    Downloads
    51
    Uploads
    21
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    HOL - ΦΟΙΝΙΚΑΣ
    Router
    Philips CGA5720N,ST 530v6
    SNR / Attn
    31(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    θετικά τα δείγματα της εν λόγω εταιρείας

  5. #5
    Εγγραφή
    27-06-2007
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    2.947
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    12608/883
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZXHN H208N
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dpa2006 Εμφάνιση μηνυμάτων
    θετικά τα δείγματα της εν λόγω εταιρείας
    απαραδεκτη εταιρια σχεδον σε ολους τους τομεις.. τις προαλες χρειαστηκα εξυπηρετηση και δεν το σηκωναν επι ωρες ..

  6. #6
    Εγγραφή
    12-04-2005
    Μηνύματα
    1.265
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    18000/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Thomson TG 585v8
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 12,5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από guzel Εμφάνιση μηνυμάτων
    απαραδεκτη εταιρια σχεδον σε ολους τους τομεις.. τις προαλες χρειαστηκα εξυπηρετηση και δεν το σηκωναν επι ωρες ..
    Θα το προτιμούσες αν το σήκωναν και δεν σε εξυπηρετούσαν?
    "Είμαι άνθρωπος και έχω αξιοπρέπεια.
    Δεν δέχομαι να με διαφεντεύει ένας ξένος γιατί τότε είμαι σκλάβος"
    Sami Sharaf (former Egypt Minister)
    για τη διαχείρηση της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους

  7. #7
    Εγγραφή
    29-03-2005
    Μηνύματα
    2.379
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Σύμφωνα με τα παραπάνω, μου έκαναν εντύπωση 2 πράγματα :

    1. Πώληση προϊόντων VDSL από το KV μέσω Wind. Πρόκειται για ένα πιλοτικό σχήμα της εταιρείας η οποία "πειραματίζεται" με τις σχετικές προβλέψεις του RUO, προκειμένου να λάβει αποφάσεις για την πιθανή ανάπτυξη δικτύου ιδιόκτητου δικτύου VDSL. Προς το παρόν έχει εγκαταστήσει δύο καμπίνες και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
    Αυτό είναι θετικό, αν αποφασίσει να το κάνει.

    2. Θέτει ως ελάχιστη ταχύτητα πρόσβασης τα 35Mbps. Δηλαδή αν σύμφωνα με την πρόβλεψη του εργαλείου δεν είναι δυνατή η παροχή ταχύτητας έστω 35Mbps, τότε ο πελάτης δεν θα λαμβάνει υπηρεσία VDSL.
    Αυτό είναι αρνητικό, γιατί το "εργαλείο" της είναι για τα μπάζα (αν το φτιάξουν, έχει καλώς) και πολλοί που μπορούν να βάλουν VDSL, δεν θα μπορούν να βάλουν εξαιτίας της λάθος "μέτρησης" του εργαλείου τους.

  8. #8
    Εγγραφή
    25-01-2008
    Περιοχή
    #skg
    Ηλικία
    42
    Μηνύματα
    18.768
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    220/22 Mbps
    ISP
    Fiber 200
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Nokia/Speedport Plus
    στη κινητη τα εχει αφησει λιγακι στον κοκορα.το σημα οσο παει κ μειωνεται ,ευτυχως υπαρχει η Q

    τωρα στη σταθερη..δεν ακουω κ τα καλυτερα,αλλα εκει ποιος ειναι καλος εκτος απο τον οτε?
    VAMOS ARIS

  9. #9
    Εγγραφή
    24-06-2011
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    79
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    2048/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Netgear N300/DGN2200V3
    SNR / Attn
    10(dB) / 54(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    στη κινητη τα εχει αφησει λιγακι στον κοκορα.το σημα οσο παει κ μειωνεται ,ευτυχως υπαρχει η Q
    μα η Q δεν κάνει roaming πάνω στο σήμα της wind????

  10. #10
    Εγγραφή
    25-01-2008
    Περιοχή
    #skg
    Ηλικία
    42
    Μηνύματα
    18.768
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    220/22 Mbps
    ISP
    Fiber 200
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Nokia/Speedport Plus
    αυτο λεω,αν δεν ηταν η Q θα της ειχα πει αντιο προ πολλου...οπως κ αρκετοι αλλοι φανταζομαι..
    VAMOS ARIS

  11. #11
    Εγγραφή
    29-04-2002
    Περιοχή
    Cavern III, Hallway VII
    Ηλικία
    39
    Μηνύματα
    4.224
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Αν και είχα ορκιστεί να μην ξαναδώσω ποτέ λεφτά στη Wind (στο κομμάτι της κινητής θεωρούσα και θεωρώ ότι δεν έχουν εξυπηρέτηση. Έχουν μόνο κοροϊδία και εμπαιγμό, και γενικότερα είναι αδιανόητα ανίκανοι σε θέματα διαδικασιών κτλ), το 'pants down mode' της Q που έκανε φέτος με προσέλκυσε ξανά.

    Στην σταθερή, το μερίδιο αγοράς είναι θεμιτό και σωστό, αν και βέβαια έχει επίσης κατεβάσει τα παντελόνια σε τιμές, δεν γνωρίζω κοστολογικά αν της βγαίνει. Βέβαια, με μικρά (ή και πολύ μικρά) περιθώρια κέρδους, με μεγάλη εισροή πελατών, πάει καλύτερα το πράγμα, άρα ΟΚ.

    Τέλος, μου έκανε εντύπωση που το μερίδιο αγοράς "άλλων" (για το 2010 υποθέτω εννοεί on / net one, 2011 και μετά μόνο on) πέφτει τόσο, αλλά από την άλλη το 2012 δεν μου κάνει εντύπωση καθώς είναι γνωστό πως η On αδυνατεί να ενεργοποιήσει νέους πελάτες, παρ' όλες τις επίσης καλές τιμές που παραδοσιακά είχε.
    Το avatar μου προς τιμήν των 25 χρόνων του Command & Conquer (1995 - 2020).
    Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!

  12. #12
    Εγγραφή
    17-09-2005
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    1.627
    Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Ζte 288a
    SNR / Attn
    6(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sovjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και είχα ορκιστεί να μην ξαναδώσω ποτέ λεφτά στη Wind (στο κομμάτι της κινητής θεωρούσα και θεωρώ ότι δεν έχουν εξυπηρέτηση. Έχουν μόνο κοροϊδία και εμπαιγμό, και γενικότερα είναι αδιανόητα ανίκανοι σε θέματα διαδικασιών κτλ), το 'pants down mode' της Q που έκανε φέτος με προσέλκυσε ξανά.

    Στην σταθερή, το μερίδιο αγοράς είναι θεμιτό και σωστό, αν και βέβαια έχει επίσης κατεβάσει τα παντελόνια σε τιμές, δεν γνωρίζω κοστολογικά αν της βγαίνει. Βέβαια, με μικρά (ή και πολύ μικρά) περιθώρια κέρδους, με μεγάλη εισροή πελατών, πάει καλύτερα το πράγμα, άρα ΟΚ.

    Τέλος, μου έκανε εντύπωση που το μερίδιο αγοράς "άλλων" (για το 2010 υποθέτω εννοεί on / net one, 2011 και μετά μόνο on) πέφτει τόσο, αλλά από την άλλη το 2012 δεν μου κάνει εντύπωση καθώς είναι γνωστό πως η On αδυνατεί να ενεργοποιήσει νέους πελάτες, παρ' όλες τις επίσης καλές τιμές που παραδοσιακά είχε.
    αυτο με την on ετσι οπως το βλεπω ειναι οτι κανενας και δεν εχει λεφτα να την παρει και δεν θελει κιολασ.. απλα περιμενον τα κλεισει για να καβατζοσουν με μαζικες φορητοτητες τους συνδρομητες...

  13. #13
    Εγγραφή
    28-06-2008
    Μηνύματα
    266
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta Hellas
    Η cyta παντως μεσα σε δυο χρονια διπλασιασε το ποσοστο της,εχει τη μεγαλυτερη αναπτυξη απ'ολες τις εταιριες στη σταθερη και πιστευω οτι σε δυο χρονια θα ειναι δευτερη πισω απο τον οτε..οσο για τη wind αν ειχε καλυτερες τιμες θα ειχε ανεβασει το ποσοστο της περισσοτερο...

  14. #14
    Εγγραφή
    17-09-2005
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    1.627
    Downloads
    52
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    Router
    Ζte 288a
    SNR / Attn
    6(dB) / 0(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Picard Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η cyta παντως μεσα σε δυο χρονια διπλασιασε το ποσοστο της,εχει τη μεγαλυτερη αναπτυξη απ'ολες τις εταιριες στη σταθερη και πιστευω οτι σε δυο χρονια θα ειναι δευτερη πισω απο τον οτε..οσο για τη wind αν ειχε καλυτερες τιμες θα ειχε ανεβασει το ποσοστο της περισσοτερο...
    χωρις κινητη τηλ η συνδρομητικη τβ δε νομιζω...

  15. #15
    Εγγραφή
    26-01-2006
    Περιοχή
    Zauberberg
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    22.262
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Έγιναν κάποιες ενημερώσεις στο αρχικό άρθρο, σχετικά με την εξαγορά της Forthnet και τα μερίδια νέων πελατών για το 2012....

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-03-11, 18:23
  2. Μηνύματα: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-09, 10:05
  3. Μηνύματα: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-09, 02:31

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας