Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 22
  1. #1
    Εγγραφή
    26-01-2006
    Περιοχή
    Zauberberg
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    22.262
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    OTE
    Δελτίο Τύπου:


    Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2013

    Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Πρωθυπουργού για την επιτυχημένη πορεία και τον μετασχηματισμό του ΟΤΕ, καθώς και για τις εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ειδική αναφορά στα μελλοντικά επενδυτικά σχέδια του ΟΤΕ, ύψους 1,2 δισ. ευρώ, και τη συμβολή του στην ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών υποδομών της χώρας.

    Μετά τη λήξη της συνάντησης ο Πρωθυπουργός δήλωσε: «Τα νέα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και υποδομές είναι παρακαταθήκη για το μέλλον και εγγύηση εισόδου της χώρας στη νέα ψηφιακή εποχή. Στηρίζουν τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών επιχειρήσεων, την αύξηση της παραγωγικότητας και εξωστρέφειας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Οι επενδύσεις που ο ΟΤΕ προγραμματίζει για τα επόμενα 4 χρόνια στην Ελλάδα αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και επιβεβαιώνουν αυτό που συχνά τονίζουμε, ότι η πολυπόθητη ανάπτυξη θα έρθει μέσα από τις επενδύσεις. Η επιτυχημένη πορεία του ΟΤΕ επιβεβαιώνει την ορθότητα της στρατηγικής των αποκρατικοποιήσεων, αποτελώντας κορυφαίο παράδειγμα ενός πρώην κρατικού μονοπωλίου που μέσα σε λίγα χρόνια έχει μετασχηματιστεί πλήρως σε μια υγιή, ανταγωνιστική εταιρεία, προς όφελος όλων των πολιτών της χώρας μας».

    Ο κ. Τσαμάζ υπογράμμισε: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στον Πρωθυπουργό τις επενδύσεις που πραγματοποιεί ο Όμιλος ΟΤΕ στην Ελλάδα και οι οποίες την τελευταία πενταετία ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ. Ήδη το ADSL είναι διαθέσιμο στο 91% του πληθυσμού της χώρας ενώ ο ΟΤΕ επενδύει εντατικά στην ανάπτυξη δικτύου FTTC-VDSL με τις οπτικές ίνες να φθάνουν σταδιακά στις γειτονιές και ταχύτητες 50 Mbps να είναι ήδη διαθέσιμες σε 1 εκατ. νοικοκυριά. Στην κινητή τηλεφωνία η COSMOTE πρώτη διέθεσε και αναπτύσσει με γοργούς ρυθμούς, υπηρεσίες 4G, με την πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου να ξεπερνάει σε λιγότερο από 1 χρόνο το 50%». Ο κ Τσαμάζ προσέθεσε: «Τα επόμενα 4 χρόνια σχεδιάζουμε επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ, σημαντικό μέρος των οποίων αφορά σε δίκτυα Νέας Γενιάς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Ο ΟΤΕ διαθέτει το μέγεθος, την τεχνογνωσία και την οικονομική ευρωστία και θα συνεχίσει τις απαραίτητες επενδύσεις εκσυγχρονίζοντας τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές της χώρας και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων του Ψηφιακού Θεματολογίου 2020 και τη μετάβαση της χώρας στη νέα ψηφιακή εποχή προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».

    Στη συνάντηση μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν:

    • Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι σημαντικός εργοδότης στην Ελλάδα, με 14.700 εργαζομένους, ενώ είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία περισσότερων από 100.000 έμμεσων θέσεων εργασίας.
    • Το 2012, ο ΟΤΕ συνεισέφερε περισσότερο από 1 δισ. ευρώ στην εθνική οικονομία μέσω φορολογίας και κοινωνικών εισφορών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάθε αύξηση 10 ποσοστιαίων μονάδων της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας οδηγεί σε αύξηση 1,2% του ΑΕΠ. Η αύξηση της ευρυζωνικής διείσδυσης στην Ελλάδα στα επίπεδα του ευρωπαϊκού μέσου όρου, θα μπορούσε να επιφέρει αύξηση του ΑΕΠ κατά περίπου 4 δισ. ευρώ και ενίσχυση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας. Σημειώνεται ότι η διείσδυση της ευρυζωνικότητας στο σύνολο των τηλεφωνικών γραμμών στη χώρα μας ενισχύθηκε κατά περίπου 25 ποσοστιαίες μονάδες τα τελευταία τέσσερα χρόνια[1], ενώ οι ταχύτητες πρόσβασης διπλασιάστηκαν, με ορατά οφέλη στην ψηφιακή μας οικονομία. Ενδεικτικά η χρήση του ηλεκτρονικού εμπορίου το ίδιο διάστημα (2008-2012) διπλασιάστηκε. Παράλληλα, ενισχύθηκε η χρήση υπηρεσιών e-government συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας του δημόσιου τομέα.



    Πηγή: ΟΤΕ



    Σύμφωνα με πληροφορίες του adslgr.com η ενημέρωση κινήθηκε σε τρεις πυλώνες: στις τρέχουσες αλλά και μελλοντικές επενδύσεις του Οργανισμού, στον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μία εύρωστη εταιρεία και στην προσήλωση της εταιρείας στους στόχους της Digital Agenda 2020. Πιο ειδικά ο κ. Τσαμάζ τόνισε στον κ. Σαμαρά πως ο ΟΤΕ έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 2 δισ. € την τελευταία πενταετία και σχεδιάζει να επενδύσει άλλα 1.2 δισ. € στην επόμενη τετραετία, απασχολώντας 14.700 εργαζόμενους και δημιουργώντας άλλες 100.000 έμμεσες θέσεις εργασίας. Η συνολική συνεισφορά του ΟΤΕ στην εθνική οικονομία φτάνει το 1 δισ. € ετησίως (φορολογία και κοινωνικές εισφορές).

    Ο κ. Τσαμάζ σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση επισήμανε πως η πληθυσμιακή κάλυψη ADSL φτάνει το 91% ενώ το VDSL του ΟΤΕ καλύπτει 1 εκατομμύριο νοικοκυριά. Αντίστοιχα, η κάλυψη της COSMOTE σε 4G φτάνει το 50% του πληθυσμού της χώρας. Και προσέθεσε:

    «Τα επόμενα 4 χρόνια σχεδιάζουμε επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ, σημαντικό μέρος των οποίων αφορά σε δίκτυα Νέας Γενιάς σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Ο ΟΤΕ διαθέτει το μέγεθος, την τεχνογνωσία και την οικονομική ευρωστία και θα συνεχίσει τις απαραίτητες επενδύσεις, εκσυγχρονίζοντας τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές της χώρας και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων του Ψηφιακού Θεματολογίου 2020 και τη μετάβαση της χώρας στη νέα ψηφιακή εποχή, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».

    Ως προς την αναδιοργάνωση του ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ υπογράμμισε τόσο τον μετασχηματισμό της εμπειρίας του πελάτη στην επαφή του με τον Οργανισμό, όσο και την αλλαγή στις προϊόντικες γραμμές με το VDSL, το 4G και το OTE TV.

    Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΤΕ υλοποίησε ένα γενναίο και πολυεπίπεδο πλάνο αναχρηματοδότησης και μείωσης του δανεισμού του, με το οποίο κατόρθωσε να μειώσει το καθαρό του χρέος κατά πάνω από 50% από το 2011, σε 1.8 δισ. ευρώ. Μάλιστα, το Φεβρουάριο του 2013, ο ΟΤΕ πέτυχε παρά την κρίση, να βγει στις αγορές και να αντλήσει 700 εκατ. ευρώ με την έκδοση ομολόγων, με τις προσφορές να ξεπερνούν τα 1,9 δισ. ευρώ.

    Με τις θετικές ταμειακές ροές του να καλύπτουν τις λήξεις των δανείων του τα επόμενα χρόνια, και περιθώριο EBITDA 34%, ο ΟΤΕ είναι πλέον σε ισχυρή οικονομική θέση και έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες επενδύσεων στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά.

    Για την COSMOTE ανέφερε πως είναι πρότυπο ανάπτυξης και επιτυχίας και πως κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη.

    Γενικότερα, ο ΟΤΕ είναι ήδη μακράν ο μεγαλύτερος επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει το 2012 πάνω από το 60% των επενδύσεων από το σύνολο των παρόχων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην αγορά.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάθε αύξηση 10 ποσοστιαίων μονάδων της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας οδηγεί σε αύξηση 1,2% του ΑΕΠ. Στην Ελλάδα η διείσδυση της ευρυζωνικότητας στο σύνολο των τηλεφωνικών γραμμών ενισχύθηκε κατά περίπου 25 ποσοστιαίες μονάδες τα τελευταία τέσσερα χρόνια , ενώ οι ταχύτητες πρόσβασης διπλασιάστηκαν, με ορατά οφέλη στην ψηφιακή μας οικονομία. Ενδεικτικά η χρήση του ηλεκτρονικού εμπορίου το ίδιο διάστημα (2008-2012) διπλασιάστηκε. Παράλληλα, ενισχύθηκε η χρήση υπηρεσιών e-government συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας του δημόσιου τομέα.

    Το επενδυτικό πλάνο του ΟΤΕ περιλαμβάνει επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια, σημαντικό μέρος των οποίων αφορά την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων σταθερής και κινητής Νέας Γενιάς (New Generation Access-NGA) που μπορούν να στηρίξουν την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη.

    adslgr.com

  2. #2
    Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Σωστά όλα αυτά αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που έχει χαραγμένη πάνω της την μείωση κατά χιλιάδες του προσωπικού και την συνεχή συρρίκνωση του ομίλου. Δεν θα εξετάσω τις καταστάσεις και αν ορθώς υπάρχει αυτή η πραγματικότητα αλλά δεν θα έπρεπε να συζητηθούν και αυτά με τον πρωθυπουργό;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeliss : 25-09-13 στις 17:11.

  3. #3
    Εγγραφή
    22-09-2003
    Μηνύματα
    81.767
    Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από emeliss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά όλα αυτά αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που έχει χαραγμένη πάνω της την μείωση κατά χιλιάδες του προσωπικού και την συνεχή συρρίκνωση του ομίλου. Δεν θα εξετάσω τις καταστάσεις και αν ορθώς υπάρχει αυτή η πραγματικότητα αλλά δεν θα έπρεπε να συζητηθούν και αυτά με τον πρωθυπουργό;
    Αυτά δεν "χωράνε" στο success story
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

  4. #4
    Εγγραφή
    09-05-2005
    Περιοχή
    Μαρούσι -Αθήνα- Ηράκλειο Κρήτης
    Ηλικία
    61
    Μηνύματα
    454
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    Oxygen Hpv1500
    SNR / Attn
    9.5(dB) / (dB)
    Αλλη μια επιτυχια των γερμανων Αγορασαν για ψιχουλα τον κραταιο ΟΤΕ που ειχε ετοιμαστει γι αυτο με κρατικη προικα ακινητων και δικτυου.Φορτοσαν τα ασφαλιστικα ταμεια. Εκλεισαν την ΕΡΤ και εφτιαξαν πανω στα λειψανα τον ΟΤΕ Τv. Kαμια κουβεντα περι αθεμιτου ανταγωνισμου πια.
    Τι θελουν αραγε ακομη να ζητησουν απο τον προθυπουργο ?
    Θέματα παρόχων Δικτύων τηλεφωνίας- ίντερνετ,Συμβάσεις παρόχων τηλεφωνίας με ειδικές τιμές και όρους ,Τηλεφωνικές εγκαταστασεις ,τηλ κέντρα Συστήματα ασφαλείας

  5. #5
    Εγγραφή
    25-01-2008
    Περιοχή
    #skg
    Ηλικία
    42
    Μηνύματα
    18.736
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    220/22 Mbps
    ISP
    Fiber 200
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Nokia/Speedport Plus
    ελπιζουμε σε βελτιωση της αντιμετωπισης του οτε απεναντι σε εργαζομενους κ σε διαφορες ευπαθεις κοινωνικες ομαδες
    VAMOS ARIS

  6. #6
    Εγγραφή
    23-08-2005
    Περιοχή
    ILION
    Μηνύματα
    3.499
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    232000/33000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μας έχουν κάνει τα κανάλια να ακούμε δις και να λέμε πφφφ ψίχουλα!!
    0.3 δις είναι πολλά λεφτά
    Τα λεφτα πανε σε συνδυασμο με την εταιρια. Αλλα τα 300 εκ για τη φορθνετ,αλλα για τον οτε και αλλα για την deutche telecom.Προφανως για τους πρωτους ειναι πολλα λεφτα ,για τον δευτερο ειναι κατι και για τον τριτο ειναι ψιχουλα. Αν ισχυει το 1 διςανα ετος των προηγουμενων ετων τοτε για μενα τα 300 εκ δεν ειναι success story. Υπαρχει επεκταση vdsl που πρεπει να γινει καθως και. 4g.. Δε νομιζω οτι τα λεφτα αρκουν..Thats it.Δεν ειπε κανεις οτι τα 300εκ ειναι ψιχουλα γενικα. Συγκριση εγινε με τα παλια δεδομενα(αν ισχυουν, αν ειναι λαθος και δεν ειχε τετοιες επενδυσεις ο Οτε για ολοκληρο τον ομιλο στο παρελθον-και φυσικα εν μεσω κρισης τότε οκ πασο,μια χαρα ειναι τα 300 εκ.) .
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος baskon : 25-09-13 στις 22:15.

  7. #7
    Εγγραφή
    18-11-2011
    Μηνύματα
    1.353
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΜΕΓΑΡΑ
    Αυτές οι εταιρίες βαζούν πολλά λεφτα πάντως Το θέμα είναι τα βγάζουν η είναι φούσκα

  8. #8
    Εγγραφή
    03-07-2005
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    1.418
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Δεν αναρωτήθηκε κανείς άλλος τι δουλειά είχε με τον πρωθυπουργό της χώρας;

  9. #9
    Εγγραφή
    20-01-2011
    Μηνύματα
    431
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    19500/1024
    ISP
    Forthnet
    Path Level
    Fastpath
    Οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους επικεφαλής των 20 μεγαλύτερων εταιρειών της χώρας, θα έπρεπε να ήταν σε τριμηνιαία βάση. Να υπάρχει και από τις δύο μεριές ανταλλαγή απόψεων και επίλυση των θεμάτων (με αμοιβαίες υποχωρήσεις) για να μην σηκώνονται και φεύγουν εταιρείες ένα ωραίο πρωί (βλέπε ΦΑΓΕ, Βιοχάλκο, κλπ).

    Εν τω μεταξύ, η συγχώνευση OTE - Cosmote προχωράει κανονικά με μικρές "απώλειες" και "γκρίνιες" (ανακοινώθηκε προ 10ημέρου το νέο οργανόγραμμα στο IT) και έρχεται σιγά-σιγά στο προσκήνιο η νέα εθελουσία ώστε να ξεφορτωθεί πλεονάζον προσωπικό (με το αζημίωτο φυσικά).

    Ο Τσαμάζ - αν και δεν μας γέμιζε το μάτι σε πολλούς - αποδεικνύεται καλός καπετάνιος στις φουρτούνες. Για να δούμε...

    - - - Updated - - -

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από emeliss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά όλα αυτά αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που έχει χαραγμένη πάνω της την μείωση κατά χιλιάδες του προσωπικού και την συνεχή συρρίκνωση του ομίλου.
    Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το downsizing δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό - ειδικά σε εποχές δύσκολες και για τη χώρα αλλά και για τον όμιλο. Εκτός του ότι "ξελάσπωσε" οικονομικά, επικέντρωσε τη στρατηγική του στις core δραστηριότητες του ομίλου. Άλλωστε, ποιος νοιάστηκε στο κάτω-κάτω για το δορυφόρο και τη Globul?

  10. #10
    Εγγραφή
    26-01-2006
    Περιοχή
    Zauberberg
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    22.262
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Υπήρξε ένα αρχικό λάθος στο άρθρο: οι επενδύσεις του ΟΤΕ στην πενταετία είναι 2 δισ. Διορθώθηκε!

  11. #11
    Εγγραφή
    10-09-2007
    Μηνύματα
    365
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49996/4996
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    SNR / Attn
    31(dB) / 20(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Για την πρόσβαση του VDSL2 σε 1Μ νοικοκυριά, μετράει και το VDSL2 από ΑΚ ;
    Ταυτίσου με τ' αυτί σου

  12. #12
    Το avatar του μέλους emeliss
    emeliss Guest
    Πάμε πάλι tolisscsd. Έγραψα και θα τηρήσω ότι δεν θα ασχοληθώ με το αν όλα αυτά είναι στην σωστή κατεύθυνση.
    Όμως η μείωση των θέσεων εργασίας στο μισό μια εταιρίας που απασχολεί χιλιάδες είναι σίγουρα άξια συζήτησης από την στιγμή που μιλήσανε για την επίπτωση του ομίλου στις θέσεις εργασίας. Επίσης τόσα χρόνια οι πολιτικοί συζητούσαν σε κάθε ευκαιρία για την ηγετική θέση του ομίλου στην νοτιανατολική Ευρώπη, άρα είναι σίγουρα άξια συζήτησης η μεγάλη συρρίκνωση.
    Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν αυτοί. Εγώ και εσύ βγάζουμε τα δικά μας. Νομίζω ήμουν και είμαι σαφής.

    - - - Updated - - -

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stud1118 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την πρόσβαση του VDSL2 σε 1Μ νοικοκυριά, μετράει και το VDSL2 από ΑΚ ;
    Σίγουρα.

  13. #13
    Εγγραφή
    22-12-2007
    Ηλικία
    38
    Μηνύματα
    633
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από athenaum Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλη μια επιτυχια των γερμανων Αγορασαν για ψιχουλα τον κραταιο ΟΤΕ που ειχε ετοιμαστει γι αυτο με κρατικη προικα ακινητων και δικτυου.Φορτοσαν τα ασφαλιστικα ταμεια. Εκλεισαν την ΕΡΤ και εφτιαξαν πανω στα λειψανα τον ΟΤΕ Τv. Kαμια κουβεντα περι αθεμιτου ανταγωνισμου πια.
    Τι θελουν αραγε ακομη να ζητησουν απο τον προθυπουργο ?
    Αν μη τι αλλο η ιδιωτικοποιηση του ΟΤΕ ηταν απο τις πιο επιτυχημενες, εγινε σε ιστορικα υψηλα της τιμης της μετοχης του, μην λεμε κι οτι θελουμε, ασχετα αν διαφωνουμε η οχι με αυτο το μοντελο "αναπτυξης".

  14. #14
    Εγγραφή
    29-03-2008
    Ηλικία
    37
    Μηνύματα
    1.134
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    7974/ 1020
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΤΟΥΜΠΑ
    SNR / Attn
    9.0(dB) / 38(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πάντως η όλη φάση με τις συναντήσει τώρα, όπως και νωρίτερα με εκπορώπους vodafone-wind, το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι αστεία και προφανώς όλα είναι για τα μάτια του κόσμου. Που και πάλι αν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο υπάρχει ο αρμόδιος υπουργός για να τους συναντήσει. Όχι ο πρωθυπουργός.. Δηλαδή προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ξαφνικά ξεκίνησαν τόσο σοβαρές επενδύσεις σην Ελλάδα, που πάνε να το πουν στον πρωθυπουργό; Και είναι νέες επενδύσεις, που δεν θα τις έκαναν έτσι κι αλλιώς;

    Τραγικό, θεωρώ, πως είναι αυτό το φαινόμενο γενικά..
    CPU: AMD Phenom ΙΙ X4 955, CPU Fan: CoolerMaster Hyper T4, MoBo: ASUS M3A78-T, RAM: 2x2GB Kingston Hyper-X + 2x2GB 800MHz, GPU: Gigabyte GTX 750 TI 2GB Windforce, Case: CoolerMaster HAF 922, PSU: SEASONIC G-550 GOLD 550W

  15. #15
    Εγγραφή
    21-06-2006
    Περιοχή
    Περιστέρι
    Μηνύματα
    6.763
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Ευτυχώς που πήραμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είδαμε ADSL γιατι με τον ΟΤΕ, ακόμα στις ISDN θα είμασταν και αυτές τις ADSL βλέπω να τις έχουμε μέχρι να πεθάνουμε έτσι όπως το πάει.
    Πως να μετατρέψετε το Linksys WRT320N σε Linksys Ε2000

    Router Dynalink DL-WRX36 : OpenWrt 23.05.2 Shapshot
    Modem Zyxel VMG8623-T50B : Firmware Version: V5.50(ABPM.7.3)C0


Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Μηνύματα: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-13, 22:42
  2. Μηνύματα: 206
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-13, 01:50
  3. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-13, 17:27
  4. Μηνύματα: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-12, 10:36

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Το HTML είναι εκτός λειτουργίας