Επιστροφή στο Forum : Πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιό πρόγραμμα συμφέρει;
dimitri_ns
12-04-22, 20:09
Ο Λάτσης πάλι στην φτήνεια την βγάζει.
Τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους ?
Καλησπέρα σας συμφορίτες .
Έχει κάποιος εμπειρία από την εταιρεία WE ENERGY η οποία έχει σταθερό πρόγραμμα στο ρεύμα το WE YELLOW ?
Καλησπέρα σας συμφορίτες .
Έχει κάποιος εμπειρία από την εταιρεία WE ENERGY η οποία έχει σταθερό πρόγραμμα στο ρεύμα το WE YELLOW ?
Ναι σταθερο... Αλλα υπαρχει και αλλου να κοιταξεις.. Αν εχεις και νυχτερινο δεν σε συμφερει... Ψαξου...
@takoulou τελικά με το ΘΑΛΗ ξέρεις αν έγινε η ενημέρωση πριν κανα δίμηνο ? Αν δεν ξέρεις , οκ δεν έγινε τίποτα αλλά μπορείς και να απαντήσεις
@takoulou τελικά με το ΘΑΛΗ ξέρεις αν έγινε η ενημέρωση πριν κανα δίμηνο ? Αν δεν ξέρεις , οκ δεν έγινε τίποτα αλλά μπορείς και να απαντήσεις
Δεν το γνωριζω...
Δεν το γνωριζω...
ευχαριστώ :)
- - - Updated - - -
Αλλαγές στο excel , στα κυμαινόμενα απαραίτητα συμπληρώνετε χοντρική μιας και 9/10 δεν καταλάβαιναν οτι οι τιμές μεταβάλλονται
στο επαγγελματικό εκτός χοντρικής βάζετε και επιδότηση
Καλησπέρα σας
Χρειάζομαι την βοήθεια σας καθως ειμαι πελαγωμενος δεν ξερω τι να κοιτάξω και πως να επιλεξω νεο πάροχο. Καταρχην να σας πω οτι πρόκειται για επαγγελματικο χώρο 880τμ με παροχη β21 κ εδω κ 1μισο χρόνο ειχα κανει διακοπή απο την Ηρων. Καταλαβαίνω οτι έχουν αλλάξει πολλά πλεον αλλα προσπαθώ να βρω μια οικονομική λύση διοτι πρόκειται για κέντρο εκδήλωσεων κ με αυτα που ακουω κ βλέπω το πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορώ βα κοστολογήσω το μενού.
Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων για την βοήθεια
Υγ. Το excel που είναι?
Καλησπέρα σας
Χρειάζομαι την βοήθεια σας καθως ειμαι πελαγωμενος δεν ξερω τι να κοιτάξω και πως να επιλεξω νεο πάροχο. Καταρχην να σας πω οτι πρόκειται για επαγγελματικο χώρο 880τμ με παροχη β21 κ εδω κ 1μισο χρόνο ειχα κανει διακοπή απο την Ηρων. Καταλαβαίνω οτι έχουν αλλάξει πολλά πλεον αλλα προσπαθώ να βρω μια οικονομική λύση διοτι πρόκειται για κέντρο εκδήλωσεων κ με αυτα που ακουω κ βλέπω το πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορώ βα κοστολογήσω το μενού.
Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων για την βοήθεια
Υγ. Το excel που είναι?
Στην υπογραφή του :p
Μείωση της χονδρικής τιμής ρεύματος στο μισό εξετάζει η κυβέρνηση
https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2128133/meiosh-ths-hondrikhs-timhs-reymatos-sto-miso-exeta.html
Δηλαδή τι θα κάνουν; Θα κόψουν τη ρήτρα στο μισό; :hmm:
Καλησπέρα σας
Λαθος εκανα γ21 είναι τελικά μπορείτε να προτείνετε τι να κανω??
Καλησπέρα σας
Λαθος εκανα γ21 είναι τελικά μπορείτε να προτείνετε τι να κανω??
ή σταθερό ή με ρήτρα και επιδοτήσεις
κατέβασε το excel της υπογραφής μου και βάλε τιμές . Άγνωστο πόσο θα είναι η χοντρική και άγνωστο οι επιδοτήσεις , τώρα είναι 270 και 0,23 (στο Γ21) όμως άλλα θα ισχύουν τον επόμενο μήνα
Αν θες να συγκρίνεις με άλλο ρητροπρόγραμμα , βάζεις στο "Πρόγραμμά σας" τη διαφημιζόμενη τιμή και απο κάτω συμπληρώνεις τα στοιχεία υπολογισμού ρήτρας του προγράμματος για να βγει η τελική . Προσυμπληρωμένο είναι το Γ21 της δεη
achilleas1978
15-04-22, 01:16
Τελικά για πιο λόγο αφαίρεσε η ΔΕΗ το my home enter από το e-bill;
μάλλον προσωρινή τεχνική δυσλειτουργία
dimitri_ns
15-04-22, 10:38
μάλλον προσωρινή τεχνική δυσλειτουργία
Στο e-bill της ΔΕΗ μόνο το online
Τα enter μόνο σε κατάστημα ή τηλεφωνικά και μάλλον τα πάνε προς κατάργηση.
Γιατί το online έγινε 12μηνο (από 24μηνο)
Πλήρώνεται πλέον και με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) εκτός από πάγια ενολή σε τράπεζα.
Η πληροφόρηση είναι από χθές, γιατί χθες επικοινώνησα.
Εχουν αρχίσει να έρχονται 1000αριές σε διάφορους και δεν έχουν να τα πληρώσουν.
Διακανονισμός από 5 δόσεις και πάνω.
Το θέμα είναι τι κάνεις αν τον επόμενο μήνα αντί για 1000 σου έρθει 700 €
Καταναλώσεις γύρω στα 2000-2300 kwh
Στο e-bill της ΔΕΗ μόνο το online
Τα enter μόνο σε κατάστημα και μάλλον τα πάνε προς κατάργηση.
Γιατί το online έγινε 12μηνο (από 24μηνο)
Πλήρώνεται πλέον και με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) εκτός από πάγια ενολή σε τράπεζα.
Η πληροφόρηση είναι από χθές, γιατί χθες επικοινώνησα.
Τα εντερ στην αρχή της βδομάδας τα αύξησαν, δε βγάζει νόημα να καταργηθούν.
Ολα έχουν γίνει 12 μηνα από τις προηγούμενες αυξήσεις.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο site για online χωρίς πάγια εντολή
Δε μου φαίνεται απίθανο να τα έβγαζε απ το μυαλό του αυτός που επικοινώνησες (δε θα είναι η πρώτη φορά)
Όπως γράφει και ο korakios:
μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια, διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά και γωνίες
Παιδιά αλλάζουν τις τιμές στο σύστημα για αυτό δεν υπάρχει και το έντερ. Εμείς από το τηλεφωνικό δεν μπορούμε να κάνουμε ηλεκτρονικά συμβόλαια μέσω μειλ για αυτόν τον λόγο. Αν περιμένετε λίγες μέρες θα μπορείτε να το ενεργοποιήσετε όσοι δείτε ότι σας συμφέρει
dimitri_ns
15-04-22, 10:57
Το online ήταν 24μηνο kai μόνο πάγια εντολή, τον Δεκέμβρη που μας πέρασε του 21.
Αρα κάπου άλλαξε
Η πιθανή κατάργηση των enter είναι γιατί αντί για 3 παραπλήσια προγράμματα φτιάξουν ένα.
Αυτός που πληροφόρησε ήταν η ΔΕΗ και τα είπε σωστά.
Πιθανά κάτι δεν κατάλαβες.
Εμείς ακόμα πουλάμε το απλό εντερ και το εντερ+ βέβαια η διαφορά τους είναι μικρή μόνο το πάγιο αλλάζει και αυτή η βλακεια το Greenpass. Οπότε ναι ίσως να δίνουν μόνο ένα σταθερό που ενεργοποιείς χειροκίνητα με υπογραφή και ένα πλήρως ηλεκτρονικό.
Το online ήταν 24μηνο kai μόνο πάγια εντολή, τον Δεκέμβρη που μας πέρασε του 21.
Αρα κάπου άλλαξε
3/12 έγινε 12μηνο όταν άλλαξε ο τιμοκατάλογος
Αυτός που πληροφόρησε ήταν η ΔΕΗ και τα είπε σωστά.
Πιθανά κάτι δεν κατάλαβες.
Όλα τα κατάλαβα
Δεν πιστεύω τίποτα προφορικό
Όταν βγει επίσημα γραπτά, το συζητάμε
Μέχρι τότε το θεωρούμε προσωπική άποψη αυτού που μίλησες
Και οπως και να χει δεν κάνει διαφορά. Οι τιμές παίζουν ρόλο, οχι αν θα λέγεται online ή enter
dimitri_ns
15-04-22, 11:25
3/12 έγινε 12μηνο όταν άλλαξε ο τιμοκατάλογος
Όλα τα κατάλαβα
Με συγχωρείτε.
Πρόλαβε τις παλιές τιμές (2/12) :p
Εγώ από Νοέμβριο.
Σύσταση-πόρισμα του συνηγορου καταναλωτή προς την ΕΠΑ Αττικής για κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος (http://synigoroskatanaloti.gr/docs/reports/2021-04-12.%CE%A3%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%95%CE%A0%CE%91-%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82.pdf)
Σύσταση-πόρισμα του συνηγορου καταναλωτή προς την ΕΠΑ Αττικής για κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος (http://synigoroskatanaloti.gr/docs/reports/2021-04-12.%CE%A3%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%95%CE%A0%CE%91-%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%82.pdf)
για να λέει όνομα εταιρίας , δε δέχτηκε η εταιρία , πρέπει να πάει μέσω ΡΑΕ ή δικαστικώς (έπρεπε βασικά μιας και είναι περσινό)
Το σκηνικό απο ότι κατάλαβα ήταν οτι κάποιος ενεργοποίησε το ΚΟΤ ,και τον πέταξε σε βασικό πρόγραμμα
- - - Updated - - -
έχει αναφερθεί και απο κάποια άλλα μέλη , επικοινωνείς γραπτώς με το τμήμα του ebill και μετά εμφανίζεται , είναι λάθος απο το σύστημα
Όντας πελάτης του myHome Online καταχώρισα την ένδειξη του μετρητή (15/03/2022) στο ebill και εκδόθηκε ΕΝΑΝΤΙ (24/03/2022).
Μετά από λίγες μέρες πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ (23/03/2022) και καταχώρισε και αυτός ένδειξη οπότε εκδόθηκε και ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ (28/03/2022).
Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ (με ημερομηνία εξόφλησης 18/04/2022) περιλαμβάνει τον ΕΝΑΝΤΙ (με ημερομηνία εξόφλησης 15/04/2022) ως ανεξόφλητο.
Υπό άλλες συνθήκες δε θα ασχολιόμουν, αλλά επειδή υπάρχει η πάγια χρέωση σε κάρτα την ημερομηνία εξόφλησης του κάθε λογαριασμού φοβήθηκα για διπλή χρέωση, μία στις 15/04 και μία στις 18/04.
Επικοινώνησα με το 800 900 1000 και η εκπρόσωπος μετά από συνεννόηση με προϊστάμενο μού ανέφερε ότι θα υπάρξει μόνο μία χρέωση στις 18/04.
Επειδή θέλω την απάντησή τους και γραπτώς, έστειλα και έντυπο αμφισβήτησης λογαριασμού στο customercare@dei.gr εξηγώντας την κατάσταση.
Σίγουρα δε θα είμαι ο πρώτος που την παθαίνει έτσι. Υπάρχει κάποια παρόμοια εμπειρία;
ΥΓ. Θεωρώ πως με τη συμπλήρωση 4μήνου το ΔΕΗ ebill δε θα πρέπει να σου επιτρέπει την καταχώριση ένδειξης για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων. Στο Γ1 που είχα πριν έδινα ενδείξεις εναλλάξ με τον ΔΕΔΔΗΕ. Δυστυχώς με την αλλαγή στο myHome Online έχασα το μέτρημα. Για την επόμενη φορά όμως θα είμαι έτοιμος.
Σε σχέση με το παραπάνω, σήμερα έγινε χρέωση στη χρεωστική ενός μέρους του ποσού που δεν ταυτίζεται ούτε με το συνολικό ποσό του ΕΝΑΝΤΙ (24/03/2022) ούτε φυσικά με το συνολικό ποσό του ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ (28/03/2022) λογαριασμού.
Ο ΕΝΑΝΤΙ είχε ημερομηνία λήξης 15/04, ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ 18/04, τη Δευτέρα. Θα περιμένω να δω τί θα γίνει.
Γεια σας φιλοι μου....Αφου φαγαμε γερες κατραπακιες απο την ΔΕΗ, πηρα των ομματιων μου και εφυγα οσο πιο γρηγορα γινεται....Υπογραψαμε συμβολαιο με το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, για ρευμα...Κουβεντιασαμε αρκετα πριν το συμβολαιο, μας πεισανε για πολυ χαμηλη χρεωση. ας το δοκιμασουμε ειπα με την οικογενεια(3μελης ειμαστε)....Σημερα λοιπον, 15 4 22, ηρθε ο πρωτος λογαριασμος που αφορα 2μηνο, συγκεκριμενα 54 ημερες....Με μια πρωτη ματια, ειναι νομιζω ικανοποιητικο. Θα βαλω ενα αντιγραφο,εδω,οποτε ριχτε του μια ματια, αξιζει νομιζω. Θα ηθελα την γνωμη σας για το πως το βλεπετε εσεις....Σας ευχαριστω.
237029
Γεια σας φιλοι μου....Αφου φαγαμε γερες κατραπακιες απο την ΔΕΗ, πηρα των ομματιων μου και εφυγα οσο πιο γρηγορα γινεται....Υπογραψαμε συμβολαιο με το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, για ρευμα...Κουβεντιασαμε αρκετα πριν το συμβολαιο, μας πεισανε για πολυ χαμηλη χρεωση. ας το δοκιμασουμε ειπα με την οικογενεια(3μελης ειμαστε)....Σημερα λοιπον, 15 4 22, ηρθε ο πρωτος λογαριασμος που αφορα 2μηνο, συγκεκριμενα 54 ημερες....Με μια πρωτη ματια, ειναι νομιζω ικανοποιητικο. Θα βαλω ενα αντιγραφο,εδω,οποτε ριχτε του μια ματια, αξιζει νομιζω. Θα ηθελα την γνωμη σας για το πως το βλεπετε εσεις....Σας ευχαριστω.
Κρίμα που δεν διάβασες τίποτα απ' όσα γράφονταν τόσους μήνες σε αυτό το θέμα, και αντί να έχεις πάει σε πρόγραμμα της ΔΕΗ με σταθερές χαμηλές τιμές, πήγες σε ρητροπρόγραμμα του φυσικού αερίου, επειδή "σας πείσανε για πολύ χαμηλή τιμή".
Μόλις θα σου έρθει ο εκκαθαριστικός λογαριασμός με τη ρήτρα αναπροσαρμογής, θα καταλάβεις το λάθος που έκανες.
Από το απόσπασμα που έβαλες δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα.
Μόνο με την ανάλυση που να φαίνεται αν είναι εκκαθαριστικός ή έναντι, πόσο χρεώνεται το ρεύμα, πόσες οι ρήτρες, πόσες οι λοιπές χρεώσεις, τι από αυτά αφορά δήμο, ΕΡΤ κλπ καταλαβαίνεις.
Και φυσικά αυτοί που "σας πείσανε για πολύ χαμηλή τιμή" φαντάζομαι σας τα έδωσαν εγγράφως, και σας εξήγησαν αναλυτικά τη ρήτρα αναπροσαρμογής, ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.
237029
Νομίζω ότι δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα. Αγαπητέ σε 2 μήνες θυμήσου να μας ποστάρεις τον εκκαθαριστικό με τη ρήτρα αναπροσαρμογής μπας και σωθεί ο επόμενος.
stelakis1914
15-04-22, 19:25
Όπως τα γράφουν οι φίλοι παραπάνω. Ακόμα δεν ένιωσες κατραπακιά, σε δυο μήνες θα τη νιώσεις! :rofl:
Θα ηθελα την γνωμη σας για το πως το βλεπετε εσεις....
λυπηρό
Για θυμίστε μου να του δώσω το σταθερό του κέντρου για να φύγει τρέχωντας για ΔΕΗ ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ μα βρε αδερφέ για όνομα πια!!!Κοίτα μην έχει η φυσικό αέριο κανένα σταθερό πρόγραμμα μπας και σώσεις οτι σώζεται!!! Ακούει ο φίλος για χαμηλές τιμές και μια ματιά στους όρους να δει τι υπογράφει δεν ρίχνει
Κοίτα μην έχει η φυσικό αέριο κανένα σταθερό πρόγραμμα μπας και σώσεις οτι σώζεται!!!
Όπως μπορείς να δείς απ το excel του κοράκιου, δεν υπάρχει πλέον συμφέρον σταθερό πρόγραμμα (και απ το φυσικό αέριο δεν πρέπει και να υπήρχε)
Όπως μπορείς να δείς απ το excel του κοράκιου, δεν υπάρχει πλέον συμφέρον σταθερό πρόγραμμα (και απ το φυσικό αέριο δεν πρέπει και να υπήρχε)
όσο πάει.....καλυτερεύει
dimitri_ns
15-04-22, 21:02
Aραγε
του χρόνου τέτοια εποχή
θάχει σωθεί τίποτα
ή θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε 500άρες και 1000άρες ?
ΥΓ
Και τα airbnb θα ακριβύνουν.
Γίνεται πανικός.
Μικρά σπίτια, αλλά με κλιματισμό και θερμοσίφωνα, όπου άλλος πληρώνει τον λογαριασμό.
Ενταξει φιλοι μου...το μηνυμα εληφθη...σας ευχαριστω πολυ. καλο σας βραδυ!
Aραγε
του χρόνου τέτοια εποχή
θάχει σωθεί τίποτα
ή θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε 500άρες και 1000άρες ?
Του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα έχουμε ανάγκη το αέριο του Πατερουλη, όποτε κάτι θα δούμε στην τσέπη μας
dimitri_ns
15-04-22, 21:08
Του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα έχουμε ανάγκη το αέριο του Πατερουλη, όποτε κάτι θα δούμε στην τσέπη μας
Αλλαξε πλευρό.
Το ρεύμα αυξήθηκε από το χρηματιστήριο των δυτικών.
ΥΓ
Οτι θα δεις θα δείς.
Αλλά φοβάμαι ότι βγαίνει και δεν θα μπαίνει.
Αλλαξε πλευρό.
Το ρεύμα αυξήθηκε από το χρηματιστήριο των δυτικών.
ΥΓ
Οτι θα δεις θα δείς.
Αλλά φοβάμαι ότι βγαίνει και δεν θα μπαίνει.
Οχι το ρεύμα αυξήθηκε απο τον πατερουλη
peragialos
15-04-22, 22:52
Ενταξει φιλοι μου...το μηνυμα εληφθη...σας ευχαριστω πολυ. καλο σας βραδυ!
Ελπίζω να το διαβάσεις γιατί με αυτά που άκουσες δεν ξέρω αν θα ξαναμπεις στο φόρουμ πόσο δε μάλλον στο θρέντ. Αν δεν τα έχεις κάνει κάντα άμεσα:
1. Βαλε νυχτερινό ρεύμα με χρέωση 42 ευρώ
2. Αίτηση για ΚΟΤ αν το δικαιούσαι
3. Σιγουρέψου ότι στο Ε1 είναι δηλωμένη η παροχή σου
4. Ασχολήσου λίγο με τις καταναλώσεις σου για να κάνεις λίγη οικονομία αν μπορέσεις π.χ. θερμοσίφωνας καλοκαίρι έρχεται.
2. Αίτηση για ΚΟΤ αν το δικαιούσαι
https://www.adslgr.com/forum/threads/393259-%CE%88%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82?p=7244644&viewfull=1#post7244644 :whistle:
peragialos
15-04-22, 23:07
https://www.adslgr.com/forum/threads/393259-%CE%88%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82?p=7244644&viewfull=1#post7244644 :whistle:
Υποθέτω ότι θα σεβαστούν την προτροπή της επιστολής. Τι, όχι;
Υποθέτω ότι θα σεβαστούν την προτροπή της επιστολής. Τι, όχι;
Το ότι δημοσιεύτηκε σημαίνει ότι τους έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
237029
Έλα πες την αλήθεια
9 μηνες έβλεπες ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ σε επαναλήψεις !!
Έλα πες την αλήθεια
9 μηνες έβλεπες ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ σε επαναλήψεις !!
Αχχαχχαα έκλαψα να ξέρεις...
Πραγματικά πάντως εγώ δεν την παλεύω άλλο...από τον Δεκέμβριο του 20 το λέω σε συγγενείς γνωστούς φίλους και με γράφουν κανονικά .. και όταν έρχονται οι εκκαθαριστικοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Δεν υπάρχει σωτηρία ....
leasedline
16-04-22, 11:46
το νέο πρόγραμμα Online με 0,22 για κάποιους ξεχασμένους στο Γ1Ν χωρίς ΚΟΤ συμφέρει;
το νέο πρόγραμμα Online με 0,22 για κάποιους ξεχασμένους στο Γ1Ν χωρίς ΚΟΤ συμφέρει;
Δες το excel του Κοράκιου.
Εξαρτάται από το αν έχουν πολύ μεγάλες καταναλώσεις, πόση θα είναι κάθε μήνα η κρατική επιδότηση (και για πόσο), πόση θα είναι η ρήτρα κάθε μήνα, κλπ που δύσκολα μπορείς να τα προβλέψεις.
Αχχαχχαα έκλαψα να ξέρεις...
Πραγματικά πάντως εγώ δεν την παλεύω άλλο...από τον Δεκέμβριο του 20 το λέω σε συγγενείς γνωστούς φίλους και με γράφουν κανονικά .. και όταν έρχονται οι εκκαθαριστικοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Δεν υπάρχει σωτηρία ....
Ω περίμενε έχει και χειρότερο. Γνωστή μου είναι στον Ήρων, τρώει 500αρα ρήτρα, την είχα προειδοποιήσει όπως επίσης και τα 0.0000000055555 προγράμματα οτι είναι κυμαινόμενα....τι έκανε η αθεόφοβη......πήγε στην φυσικό αέριο σε κυμαινόμενο. Είχε 0.05 στον ηρωνα, έφυγε απο εκεί με ρήτρα στο κεφάλι και πήγε στο 0.05 της Φυσικό Αέριο..........μνημόνια και κούλη μέχρι τελικής πτώσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
Δηλαδή σε ποιόν ψυχίατρο να το πω και να μην γελάει
Προσωπικά εχω 4-5 γνωστούς που μου φιλάνε τα χέρια και παρακαλάνε να με κεράσουν που είτε τους το ειπα ειτε το έγραψα στο Facebook για ΔΕΗ και τα πακέτα έως τον Νοέμβριο 2021 (0,09&0,07) για 2 χρόνια …
Με 2 παιδιά οι περισσότεροι και ανάγκη για φουλ θερμοσιφωνα, θέρμανση με κλιματισμό κλπ
Οι αλλοι τωρα άρχισαν να ρωτάνε που τους έκοψαν μονομερώς οι αλλοι τα συμβόλαια και τους ηρθε ο εκκαθαριστικός με χρεωση ολο το 4μηνο η ΤΟΠ ρήτρα!!!
Τους λεω δεν ασχολούμαι αλλο, η αγορά κλείδωσε πλέον και να παρακαλάτε να μείνει η επιδότηση μπας και γλυτωσετε 10-15 ευρω
Ω περίμενε έχει και χειρότερο. Γνωστή μου είναι στον Ήρων, τρώει 500αρα ρήτρα, την είχα προειδοποιήσει όπως επίσης και τα 0.0000000055555 προγράμματα οτι είναι κυμαινόμενα....τι έκανε η αθεόφοβη......πήγε στην φυσικό αέριο σε κυμαινόμενο. Είχε 0.05 στον ηρωνα, έφυγε απο εκεί με ρήτρα στο κεφάλι και πήγε στο 0.05 της Φυσικό Αέριο..........μνημόνια και κούλη μέχρι τελικής πτώσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
Δηλαδή σε ποιόν ψυχίατρο να το πω και να μην γελάει
Εντάξει απίστευτο!!!
Με είχε πάρει ο Ήρωνας πριν εφαρμοστεί η ρήτρα κ μου πρόσφερε με 0,05 την kwh και μόνο στα πόδια δεν έπεσε για να υπογράψω για μένα και για το πατρικό μου. Φυσικά κ δεν υπέγραψα καθώς μέσα σε ολα όταν τον ρώτησα αν θα εφαρμοστεί η ρήτρα κ ότι όλα θα γίνουν με το νεοσύστατο χρηματιστήριο ενέργειας μου απάντησε : κύριε μου το χρηματιστήριο έχει ιδρυθεί εδώ και 20 χρόνια (σσ εννοουσε το αξιων ).. ρε φύγε μπρο από δω !!
Το χειρότερο για μένα είναι που περπατάω έξω από τη ΔΕΗ και συχνά πυκνά βλέπω διαμαρτυρίες, μοίρασμα φυλλαδίων μ και πέταγμα χαρτακιών με συνθηματα έξω απ τη μόνη εταιρία που δεν άλλαξε μονομερώς όρους προγραμμάτων, και που συνεχίζει να είναι σχετικά η πιο φθηνή.
@ ADSLgr.com All rights reserved.