Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την προσπαθεια σας.
Στο προκειμενο τωρα.
Απο το πρωι εχω μιλησει με 3 διαφορετικα ατομα στο cc σας στο 13860 και εχω παρει διαφορετικες απαντησεις,κομπιασματα και δυσκολια επικοινωνιας.
Αποφασισα λοιπον να ποσταρω εδω μηπως παρω μια πιο ξεκαθαρη απαντηση γιατι το προσωπικο του cc μου εδωσε την εντυπωση οτι αγνοει καποια πραγματα.
Αφορα το θεμα της συμπληρωσης της αιτησης.
α)Εχω ηδη γραμμη ΟΤΕ με ενεργη adsl απο αλλο παροχο στο ονομα του πατερα μου.
β)Στο διαμερισμα έρχονται 2 γραμμες απο τον κατανεμητη.Η μια ανηκει στον ΟΤΕ.Εχω αλλη μια ελευθερη την οποια θελω να ενεργοποιησω στο ονομα μου.
γ)Θελω απο την NetOne καινουρια γραμμη και αριθμοδοτηση δηλαδη ανενεργο βροχο στο ονομα μου.
Στο δια ταυτα.
Απο το πρωι κανενας δεν μπορει να μου πει πως να συμπληρωσω σωστα την αιτηση.Αλλοι μου λενε οτι δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα η τεχνολογια για να εχω ταυτοχρονα 2 γραμμες σπιτι μου και πρεπει ή να καταργησω τον ΟΤΕ(ανενεργος βροχος) ή να βαλω μεριζομενο.Στην ερωτηση η υπηρεσια πληρους ενεργου βροχου τι καλυπτει πηρα κομπιασμα και εεεε ως απαντηση και μια απιστευτη ισχυρογνωμοσυνη οτι δεν γινεται αυτο που λεω.Μαλιστα η τελευταια υπαλληλος προσπαθουσε να με πεισει οτι ο ανενεργος βροχος σημαινει παραλληλη καταργηση του ΟΤΕ.
(1) Εγω λοιπον στο Νο2 της αιτησης τι συμπληρωνω που θελω ανενεργο βροχο,νεα γραμμη χωρις καταργηση του ΟΤΕ???
(2) Στο Νο4 για τους τροπους πληρωμης ο ορος Καταθεση τι σημαινει???Οτι ειναι σαν τον ΟΤΕ,ερχεται ο λογαριασμος,πας στα ΕΛΤΑ και πληρωνεις και τελος ή οπως το εκανε παλια η Forthnet που πηγαινες σε Τραπεζα εκανες καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο και μετα εστελνες καθε μηνα με fax το αποδεικτικο καταθεσης???
(3) Στο Νο6 της 2ης σελιδας οταν λετε Στοιχεια Κατοχου Γραμμης τι εννοειτε ακριβως γιατι και παλι το cc μου εδωσε 3 διαφορετικες απαντησεις.Ποια γραμμη εννοειται???Αυτη που ζηταω απο εσας ή τη γραμμη που προυπαρχει του ΟΤΕ αλλα δεν θελω να καταργησω???
Θελετε δλδ τα δικα μου στοιχεια οπως θα τα γραψω και στην 1η σελιδα γιατι θα ειμαι εγω ο συνδρομητης σας ή θελετε τα στοιχεια του πατερα στον οποιο ανηκει η υπάρχουσα γραμμη ΟΤΕ??
Αν ειναι το 2ο τι ακριβως τα χρειαζεστε τα στοιχεια του κατοχου της γραμμης του ΟΤΕ αφου εγω δεν θελω να καταργησω τον ΟΤΕ για αυτο ακριβως ζηταω ανενεργο βροχο.
Αν δλδ ημουν σε καινουριο διαμερισμα χωρις καθολου τηλεφωνο τι θα συμπληρωνα στο Νο6??
(4) Ομοιως για το Νο7 χρειαζεται να συμπληρωθει ή αφορα μονο περιπτωσεις Ενεργου Βροχου ή Μεριζομενου??
(5) Στην περιπτωση του ανενεργου βροχου απαιτειται Λογαριασμος ΟΤΕ μαζι με τα δικαιολογητικα???
Γενικα πρεπει να διευκρινησετε αν τα 6 και 7 στην αιτηση σας αφορουν και τον Ανενεργο Βροχο(οπως εχετε κανει με το 8 και 9 που το ξεκαθαριζετε στην παρενθεση).
Επειδη θελω να αποφυγω τα μπλεξιματα και τις καθυστερησεις με τον ΟΤΕ αν συμπληρωθει λαθος η αιτηση θα επιθυμουσα μια κατατοπιστικη απαντηση στο παρον thread.
Τα γραπτα μενουν αλλωστε.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας.
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
23-05-07, 19:26 Οδηγιες για την συμπληρωση της αιτησης!!!! #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sebu : 23-05-07 στις 19:35.
-
24-05-07, 21:54 Απάντηση: Οδηγιες για την συμπληρωση της αιτησης!!!! #2
Αγαπητέ Φίλε,
Τα πράγματα είναι αρκετά απλά στην περίπτωση του Ανενεργού Βρόχου.
1. Στην πρώτη σελίδα συμπληρώνεις το Προϊόν «Οικιακή Σύνδεση Πλήρη Βρόχου» και το «Επιθυμώ την ενεργοποίηση της υπηρεσίας σε νέα γραμμή»
2. Στη δεύτερη σελίδα δεν συμπληρώνεις καμία ενότητα αφού δεν χρειάζεται εξουσιοδότηση για τον Ανενεργό Βρόχο και επίσης δε θες φορητότητα. Το μόνο που συμπληρώνεις στη δεύτερη σελίδα είναι στο κάτω μέρος Ημερομηνία, Ονοματεπώνυμο και Υπογραφή Συνδρομητή
3. Παρ’ όλα αυτά αν ήθελες φορητότητα θα έπρεπε εκτός από την ανάλυση φορητότητας αριθμών να συμπληρώσεις και τις ενότητες 6 & 7 γιατί χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τα δημογραφικά στοιχεία του κατόχου του αριθμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν αναγράφεται σε παρένθεση ότι δεν συμπληρώνεται για ανενεργό βρόχο γιατί υπάρχει η περίπτωση κάποιος να ζητήσει ανενεργό με φορητότητα.
4. Όσο αφορά την πληρωμή μέσω κατάθεσης τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληρώσεις στα ΕΛΤΑ ή Τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται η Net One χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω.
Σε ευχαριστουμε
Παρόμοια Θέματα
-
Βοήθεια στην συμπλήρωση της αίτησης
Από homo_digital στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 01-01-08, 18:59 -
Site για να δω την καταστασή της αιτησής μου
Από UnStoPP4bLe στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-07, 09:18 -
Βοηθεια στην συμπληρωση αιτησης 2play
Από megapixel στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-07, 11:36 -
Τη βοηθεια σας για τη συμπληρωση της Αιτησης!!!
Από Sebu στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 25-05-07, 03:42 -
Ερωτήσεις για συμπλήρωση αίτησης 2play
Από Jikail στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-07, 12:12
Bookmarks