γιατι αν και κανουν αυτοματο compile του kernel βαζουν μονο τα απαραιτητα modules ενω στα vista ....κλειστος κωδικας
και οσο αφορα το compiz ειναι ενα opengl ( ο μοναδικος αντιπαλος του directx ) ΑΡΙ που εκμεταλευεται μονο την επεξεργαστικη ισχυ της GPU ( της καρτας γραφικων δηλαδη ) και οχι της CPU![]()
Εμφάνιση 166-180 από 247
-
27-06-08, 01:45 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #166
-
27-06-08, 01:47 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #167
Start --> Control Panel --> User Accounts --> Turn User Account Control on/off
Έναρξη --> Πίνακας ελέγχου --> Λογαριασμοί Χρηστών --> τελευταία επιλογή (ούτε ξέρω πως το χει
Από τα essentials των Vista, γιατί έχω την εντύπωση ότι όσοι απεχθάνονται τα vista τα έχουν αγγίξει το πολύ 1-2 φορές. Το 2030 να χρησιμοποιέιτε XP δεν με χαλάει ότι βολεύει τον καθένα
Μάλλον επειδή και έχουν stock και επειδή έχει πέσει η αξία των XP έχουν μεγαλύτερο κέρδος, δηλαδή μπορεί στα 500 ευρώ των Vista Ultimate να έχουν 50 ευρώ κέρδος και στα 100 ευρώ των XP πάλι 50 ευρώ δεν ξέρω βέβαια τι παίζει, υποθέσεις κάνω...
Σε 1 χρόνο όταν πρωτοπήρα το pc (2004 ήμουν και 11 χρονών και δεν ήξερα πως να βρω antivirus μετά έβαλα) 6 format και χωρίς Internet
... Με το που έβαλα Vista πέταξα και Kaspersky και Nod και τα πάντα...
-
27-06-08, 01:48 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #168
-
27-06-08, 01:55 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #169TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
27-06-08, 01:58 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #170
εδω θα βρεις ενα κομματι των δραστηριοτητων μου : click me & click me again
-
27-06-08, 02:03 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #171
-
27-06-08, 02:03 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #172
-
27-06-08, 02:08 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #173
-
27-06-08, 02:09 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #174TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
27-06-08, 02:15 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #175
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος midnightsun : 27-06-08 στις 02:15. Αιτία: auto merged post
-
27-06-08, 02:21 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #176
Ακριβώς αυτό δεν είπα και φυσικά το UAC δεν είναι antivirus. Εννοούσα ότι δεν μπορεί να τρέξει πλέον το κάθε τυχάρπαστο προγραμματάκι με δικαιώματα administrator (το κύριο πρόβλημα ασφαλείας στα Windows πριν από τα Vista), εκτός αν το επιβεβαιώσει ο χρήστης. Επαφίεται λοιπόν στον χρήστη να ελέγξει κάθε παράθυρο UAC και να σιγουρευτεί ότι εκείνος ξεκίνησε το πρόγραμμα ή την διαδικασία που αναφέρεται εκεί.
Αν είναι ιός και δεν υπάρχει εγκατεστημένο AV, φυσικά και στα Vista θα το πάρει ο διάολος το σύστημα.- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
27-06-08, 02:21 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #177
-
27-06-08, 02:24 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #178
Απλα μοθ κανει πιο ευχαριστο το περιβαλλον εργασιας και τιποτα παραπανω. Και επειδη περναω πολλες ωρες στο pc βοηθαει στην ψυχολογια.
........Auto merged post: euklidis πρόσθεσε 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Μα χαιρω πολυ. Τους μισους ιους τους κολλανε απο infected προγραμματα που πανε να περασουν. Οποτε την αδεια θα την δωσει ουτως η αλλως.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euklidis : 27-06-08 στις 02:24. Αιτία: auto merged post
TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
-
27-06-08, 02:26 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #179
-
27-06-08, 02:26 Απάντηση: Η Intel δεν θα αναβαθμίσει σε Vista #180
Απλέ χρήστη, αν μου βρεις έναν υπάλληλο που να σου πουλάει XP έναντι Vista, έλα να μου το πεις να τον συγχαρώ! Όλοι πουλάνε Vista γιατί:
1) Δεν πωλούνται πια τα XP (άντε να υπάρχουν μερικά σκονισμένα σε συνοικιακά μαγαζιά)
2) Όλα τα PC θες-δε θες έρχονται με Vista!
Επίσης, μάλλον είσαι από τους τυχερούς που δεν έχουν προβλήματα... Έχω φάει 3ωρο για να εγκαταστήσω το PES 2008 σε υπολογιστή γνωστού αλλά δεν τα κατάφερα γιατί κάθε φορά (σε ανύποπτο χρόνο) έβγαζε blue-screens ή απλώς έκανε restart.
Πες τα στον αδερφό μου που του έχω βάλει OO.org και κάθε λίγο έρχεται και μου παραπονιέται ότι του κάνει βλακείες! Τελικά αποδεικνύεται ότι κάνει λάθος πράγματα ο ίδιος, που θα έβγαζαν τα ίδια λάθη και στο Office, αλλά παραπονιέται κάθε φορά γιατί είναι "καχύποπτος" ότι το OO.org "δε την παλεύει" και ότι "κάνει όλο βλακείες"...
Παρόμοια Θέματα
-
Πρέπει να αναβαθμίσει η HOL τα πακέτα των 6Mbps ?
Από nikmix στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 16:14 -
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ???
Από tuko στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-08, 23:17 -
Intel Speedstep και Vista
Από pan05 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 18:40 -
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ 536ι v6
Από germanos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-07, 19:13 -
Νορβηγία: Η Get επιλέγει Cisco IP NGN για να αναβαθμίσει το ευρυζωνικό της δίκτυο
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-07, 00:12
Bookmarks