Σελ. 12 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 166-180 από 247
    Το avatar του μέλους Reb0rn
    Reb0rn Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MadAGu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι καινούριες εκδόσεις του linux (ubuntu 8.04 , opensuse 11 κτλ) παίζουν μια χαρά σε συστήματα 4 και 5 ετών , ενώ τα vista θέλουν πάρα πολύ ισχυρά συστήματα... να είναι τα γραφικά??? (συγκρίνουμε compiz με aero? το θεωρώ αστείο τουλάχιστον). Άρα μήπως είναι να μας εκβιάσουν να πάρουμε καινούρια συστήματα? επομένως η λύση είναι η εξής: ή στρέφομαι προς το opensource με τα γνωστά πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες του ή παραμένω εγκλωβισμένος αναμένοντας τις επιλογές της M$ για να ακολουθήσω από πίσω....
    και πραγματικά μια απορία: αν απλά κάποιος χρειάζεται έναν web browser και ένα office τον χαλά το openoffice και ο firefox?
    γιατι αν και κανουν αυτοματο compile του kernel βαζουν μονο τα απαραιτητα modules ενω στα vista .... κλειστος κωδικας

και οσο αφορα το compiz ειναι ενα opengl ( ο μοναδικος αντιπαλος του directx ) ΑΡΙ που εκμεταλευεται μονο την επεξεργαστικη ισχυ της GPU ( της καρτας γραφικων δηλαδη ) και οχι της CPU

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kurozuka Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια και μιλατε για vistα (την χειροτερη γνωμη εχω που τα εβαλα στο καινουριο πισι της αδερφης μου) ,υπαρχει τροπος να σταματαει το σπαστικο να σε ρωταει για το εαν θες να κανεις αυτο που πας να κανεις?Δλδ πας να κανεις install,σου πεταει παραθυρο -θες να κανεις install? Oxi απλως σπαστικο....
    Start --> Control Panel --> User Accounts --> Turn User Account Control on/off
    Έναρξη --> Πίνακας ελέγχου --> Λογαριασμοί Χρηστών --> τελευταία επιλογή (ούτε ξέρω πως το χει
    Από τα essentials των Vista, γιατί έχω την εντύπωση ότι όσοι απεχθάνονται τα vista τα έχουν αγγίξει το πολύ 1-2 φορές. Το 2030 να χρησιμοποιέιτε XP δεν με χαλάει ότι βολεύει τον καθένα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από crypter Εμφάνιση μηνυμάτων
    πουλωντας μας τα "φθηνοτερα" xp θα βγαλουν περισσοτερα χρηματα οι πωλητες?
    αυτο τωρα πως θα γινει?
    Μάλλον επειδή και έχουν stock και επειδή έχει πέσει η αξία των XP έχουν μεγαλύτερο κέρδος, δηλαδή μπορεί στα 500 ευρώ των Vista Ultimate να έχουν 50 ευρώ κέρδος και στα 100 ευρώ των XP πάλι 50 ευρώ δεν ξέρω βέβαια τι παίζει, υποθέσεις κάνω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JediMasterMANIAC Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι οχι εγω χωρις antivirus τα ειχα κ παιζει να εκανα φορματ σε 8 χρονια 3 φορες κ αμα (ετσι για να καθαρισει ο δισκος οχι λογω προβληματων)
    Σε 1 χρόνο όταν πρωτοπήρα το pc (2004 ήμουν και 11 χρονών και δεν ήξερα πως να βρω antivirus μετά έβαλα ) 6 format και χωρίς Internet ... Με το που έβαλα Vista πέταξα και Kaspersky και Nod και τα πάντα...

Το avatar του μέλους midnightsun
    midnightsun Guest
    @Reb0rn όταν ακούω για compiz καταλαβαίνω ο χρήστης πόση δουλειά κάνει με το σύστημα του.

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16.300/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Linksys WAG120
    SNR / Attn
    7(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από midnightsun Εμφάνιση μηνυμάτων
    @Reb0rn όταν ακούω για compiz καταλαβαίνω ο χρήστης πόση δουλειά κάνει με το σύστημα του.
    Το να θελεις να εχεις ευχαριστω περιβαλλον που κολλαει με το τι κανεις με το συστημα σου;
    TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
    Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!

Reb0rn Guest
    εδω θα βρεις ενα κομματι των δραστηριοτητων μου : click me & click me again

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Kurozuka Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια και μιλατε για vistα (την χειροτερη γνωμη εχω που τα εβαλα στο καινουριο πισι της αδερφης μου) ,υπαρχει τροπος να σταματαει το σπαστικο να σε ρωταει για το εαν θες να κανεις αυτο που πας να κανεις?Δλδ πας να κανεις install,σου πεταει παραθυρο -θες να κανεις install? Oxi απλως σπαστικο....
    Έχε υπόψη σου ότι είναι σημαντικό στοιχείο ασφαλείας των Vista. Αν το απενεργοποιήσεις, πέφτεις στο ίδιο επίπεδο ασφαλείας με τα XP, όσον αφορά τους ιούς, τα trojan και τα συναφή. Αποτελεί πιο ριζική προστασία ακριβώς επειδή δεν επιτρέπει στο κάθε πρόγραμμα να κάνει αλλαγές στο σύστημα με το έτσι θέλω.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

midnightsun Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euklidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το να θελεις να εχεις ευχαριστω περιβαλλον που κολλαει με το τι κανεις με το συστημα σου;
    Βλέπεις μπιχλιμπίδια μπορεί να είναι το aero αλλά και το compiz είναι μια από τα ίδια.
    Δεν προσφέρουν τίποτα σε ευχρηστία & αυξάνουν την περιπλοκότητα του συστήματος με ότι καλά συνεπάγεται αυτό.

Reb0rn Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skaf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχε υπόψη σου ότι είναι σημαντικό στοιχείο ασφαλείας των Vista. Αν το απενεργοποιήσεις, πέφτεις στο ίδιο επίπεδο ασφαλείας με τα XP, όσον αφορά τους ιούς, τα trojan και τα συναφή. Αποτελεί πιο ριζική προστασία ακριβώς επειδή δεν επιτρέπει στο κάθε πρόγραμμα να κάνει αλλαγές στο σύστημα με το έτσι θέλω.
    δηλαδη θελεις να πεις οτι αν "τρεξεις" ενα προγραμμα που ειναι υιος και του πεις ναι του UAC ( UAC=REGISTRY KEY , not a antivirus program ) οτι δεν θα παθει τιποτα το λειτουργικο ?

just ][_ ([]) ][_

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16.300/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Linksys WAG120
    SNR / Attn
    7(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Βλέπεις μπιχλιμπίδια μπορεί να είναι το aero αλλά και το compiz είναι μια από τα ίδια.
    Δεν προσφέρουν τίποτα σε ευχρηστία & αυξάνουν την περιπλοκότητα του συστήματος με ότι καλά συνεπάγεται αυτό.
    Μονο που το compiz ειναι πολυ καλυτερο και πολυ πιο ελαφρυ. Τα μπιχλιμπιδια δεν ειναι κακα αρκει να μην σκιζουν τον υπολογιστη και να μην μενει η αναπτυξη μονο στα εφε.
    Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!

midnightsun Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Reb0rn Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω θα βρεις ενα κομματι των δραστηριοτητων μου : click me & click me again
    So what ? Ασχολείσαι με τον υπολογιστή για χόμπι ή για δουλειά ;

........Auto merged post: midnightsun πρόσθεσε 5 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euklidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο που το compiz ειναι πολυ καλυτερο και πολυ πιο ελαφρυ. Τα μπιχλιμπιδια δεν ειναι κακα αρκει να μην σκιζουν τον υπολογιστη και να μην μενει η αναπτυξη μονο στα εφε.
    Ευχόλογα... πως αυξάνει την παραγωγικότητα σου το compiz ή κάνει πιο εύχρηστο τον υπολογιστή ;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος midnightsun : 27-06-08 στις 02:15. Αιτία: auto merged post

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Nova
    Router
    VMG8623-T50B & Debian
    δηλαδη θελεις να πεις οτι αν "τρεξεις" ενα προγραμμα που ειναι υιος και του πεις ναι του UAC ( UAC=REGISTRY KEY , not a antivirus program ) οτι δεν θα παθει τιποτα το λειτουργικο ?

just ][_ ([]) ][_
    Ακριβώς αυτό δεν είπα και φυσικά το UAC δεν είναι antivirus. Εννοούσα ότι δεν μπορεί να τρέξει πλέον το κάθε τυχάρπαστο προγραμματάκι με δικαιώματα administrator (το κύριο πρόβλημα ασφαλείας στα Windows πριν από τα Vista), εκτός αν το επιβεβαιώσει ο χρήστης. Επαφίεται λοιπόν στον χρήστη να ελέγξει κάθε παράθυρο UAC και να σιγουρευτεί ότι εκείνος ξεκίνησε το πρόγραμμα ή την διαδικασία που αναφέρεται εκεί.
    Αν είναι ιός και δεν υπάρχει εγκατεστημένο AV, φυσικά και στα Vista θα το πάρει ο διάολος το σύστημα.
    - Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
    - Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.

Reb0rn Guest
    So what ? Ασχολείσαι με τον υπολογιστή για χόμπι ή για δουλειά ;

........Auto merged post: midnightsun πρόσθεσε 5 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........
    και για δουλεια και για διασκεδαση ... γιατι να τα ξεχωριζουμε ?

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16.300/1023
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    On Telecoms - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Linksys WAG120
    SNR / Attn
    7(dB) / 23(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Απλα μοθ κανει πιο ευχαριστο το περιβαλλον εργασιας και τιποτα παραπανω. Και επειδη περναω πολλες ωρες στο pc βοηθαει στην ψυχολογια.

........Auto merged post: euklidis πρόσθεσε 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Skaf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς αυτό δεν είπα και φυσικά το UAC δεν είναι antivirus. Εννοούσα ότι δεν μπορεί να τρέξει πλέον το κάθε τυχάρπαστο προγραμματάκι με δικαιώματα administrator (το κύριο πρόβλημα ασφαλείας στα Windows πριν από τα Vista), εκτός αν το επιβεβαιώσει ο χρήστης. Επαφίεται λοιπόν στον χρήστη να ελέγξει κάθε παράθυρο UAC και να σιγουρευτεί ότι εκείνος ξεκίνησε το πρόγραμμα ή την διαδικασία που αναφέρεται εκεί.
    Αν είναι ιός και δεν υπάρχει εγκατεστημένο AV, φυσικά και στα Vista θα το πάρει ο διάολος το σύστημα.
    Μα χαιρω πολυ. Τους μισους ιους τους κολλανε απο infected προγραμματα που πανε να περασουν. Οποτε την αδεια θα την δωσει ουτως η αλλως.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος euklidis : 27-06-08 στις 02:24. Αιτία: auto merged post

midnightsun Guest
    και για δουλεια και για διασκεδαση ... γιατι να τα ξεχωριζουμε ?
    Στο ίδιο μηχάνημα και τα 2 ;

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Netgear DGN2200v3
    SNR / Attn
    10(dB) / 32(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από clhorus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγάλει ποτέ η Microsoft και σταματήστε να αναπαράγετε τις αηδίες που σας λένε οι πωλητές pc που θέλουν να σας πουλήσουν την απαρχαιωμένη έκδοση των XP για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.
    Απλέ χρήστη, αν μου βρεις έναν υπάλληλο που να σου πουλάει XP έναντι Vista, έλα να μου το πεις να τον συγχαρώ! Όλοι πουλάνε Vista γιατί:
    1) Δεν πωλούνται πια τα XP (άντε να υπάρχουν μερικά σκονισμένα σε συνοικιακά μαγαζιά)
    2) Όλα τα PC θες-δε θες έρχονται με Vista!

Επίσης, μάλλον είσαι από τους τυχερούς που δεν έχουν προβλήματα... Έχω φάει 3ωρο για να εγκαταστήσω το PES 2008 σε υπολογιστή γνωστού αλλά δεν τα κατάφερα γιατί κάθε φορά (σε ανύποπτο χρόνο) έβγαζε blue-screens ή απλώς έκανε restart.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από MadAGu Εμφάνιση μηνυμάτων
    και πραγματικά μια απορία: αν απλά κάποιος χρειάζεται έναν web browser και ένα office τον χαλά το openoffice και ο firefox?
    Πες τα στον αδερφό μου που του έχω βάλει OO.org και κάθε λίγο έρχεται και μου παραπονιέται ότι του κάνει βλακείες! Τελικά αποδεικνύεται ότι κάνει λάθος πράγματα ο ίδιος, που θα έβγαζαν τα ίδια λάθη και στο Office, αλλά παραπονιέται κάθε φορά γιατί είναι "καχύποπτος" ότι το OO.org "δε την παλεύει" και ότι "κάνει όλο βλακείες"...

Σελ. 12 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 271011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-08, 16:14
  2. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ???
    Από tuko στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-08, 23:17
  3. Intel Speedstep και Vista
    Από pan05 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-07, 18:40
  4. ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ 536ι v6
    Από germanos στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routers