Εμφάνιση 1-14 από 14
    Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H288A & pfSense
    SNR / Attn
    12.1(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Έχω το laptop Turbo X Iron SN84-432. Η κάρτα ήχου που έχει είναι η Realtek High Definition Audio (είναι ή 5.1 ή 7.1) . Το πρόβλημά μου είναι ότι η ένταση του ήχου δεν με ικανοποιεί. Συγκεκριμένα όταν το έχω στο τέρμα και ακούω μουσική δεν ακούγεται όσο δυνατά θα έπρεπε. Μεγαλύτερο πρόβλημα έχω όταν βλέπω ταινίες ή ακούω μουσική με ακουστικά, όπου η ένταση είναι λες και το έχω στην μέση. Έχω δοκιμάσει τους drivers που δίνει η Clevo στο site της (το laptop είναι σε σασί της Clevo) καθώς και τους επίσημους από το site της Realtek (την τελευταία τους έκδοση) και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Το netbook μου αντιθέτως (Acer D150-1BK το οποίο έχει την ίδια κάρτα ήχου, απλά είναι δικάναλη) παίζει πολύ πιο δυνατά και όταν ακούω από τα ηχεία του και (κυρίως) με ακουστικά. Το netbook στον μίκτη της Microsoft έχει μια επιλογή η οποία περιορίζει την ένταση του ήχου και αν την ενεργοποιήσω, η ένταση πέφτει στα ίδια επίπεδα με το Turbo X. Στο Turbo X δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω και τους drivers του netbook, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Είναι κρίμα που έχω τόσο καλό μηχάνημα και δεν μπορώ να ακούσω ικανοποιητικά μουσική ή να δω ταινία.

Το avatar του μέλους nikoslikos
    nikoslikos Guest
    μήπως το έχεις σε 5.1 στις ρυθμίσεις για τα ηχεία, εάν ναι βάλτο σε 2ch στέρεο και θα δεις διαφορά.

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H288A & pfSense
    SNR / Attn
    12.1(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikoslikos Εμφάνιση μηνυμάτων
    μήπως το έχεις σε 5.1 στις ρυθμίσεις για τα ηχεία, εάν ναι βάλτο σε 2ch στέρεο και θα δεις διαφορά.
    Αυτό το έχω ελέγξει πολλές φορές. Η ρύθμιση είναι 2CH Speaker.

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Router
    TL-WA5210G --> ΦΡΙΤΣ
    Άλλο πράγμα το Acer και άλλο πράγμα το Turbo-X, ειδικά αν μιλάμε για κανένα μοντέλο Acer από αυτά που έχουν πολύ καλό ήχο.

Πάντως υπάρχουν πολλά laptop διαφόρων εταιριών με εντελώς διεκπεραιωτική υλοποίηση στον ήχο, αυτά είναι μάλλον ακατάλληλα για τη χρήση που αναφέρεις, απευθύνονται σε χρήστες εφαρμογών γραφείου κτλ, ενώ πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι καλός ήχος από laptop στοιχίζει αρκετά (στον κατασκευαστή) και μπαίνει μόνο σε ορισμένα μοντέλα που συνήθως διαφημίζουν έντονα αυτή τη δυνατότητα (για αξιοπρεπή ήχο από laptop).

Μπορείς φυσικά να πάρεις εξωτερικά ηχεία... τότε ο ήχος θα είναι μια χαρά χωρίς να πειράξεις τίποτε σε κανένα driver.

........Auto merged post: aa144 πρόσθεσε 3 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αν τώρα πιστεύεις ότι αυτό που περιγράφεις δεν είναι απλά σύμπτωμα μιας φθηνής υλοποίησης, αλλά είναι πρόβλημα π.χ. στο κύκλωμα ενίσχυσης, τότε το πας πίσω για αλλαγή (εφόσον είναι σε εγγύηση).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aa144 : 23-06-09 στις 16:12. Αιτία: auto merged post
    Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H288A & pfSense
    SNR / Attn
    12.1(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aa144 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλο πράγμα το Acer και άλλο πράγμα το Turbo-X, ειδικά αν μιλάμε για κανένα μοντέλο Acer από αυτά που έχουν πολύ καλό ήχο.

Πάντως υπάρχουν πολλά laptop διαφόρων εταιριών με εντελώς διεκπεραιωτική υλοποίηση στον ήχο, αυτά είναι μάλλον ακατάλληλα για τη χρήση που αναφέρεις, απευθύνονται σε χρήστες εφαρμογών γραφείου κτλ, ενώ πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι καλός ήχος από laptop στοιχίζει αρκετά (στον κατασκευαστή) και μπαίνει μόνο σε ορισμένα μοντέλα που συνήθως διαφημίζουν έντονα αυτή τη δυνατότητα (για αξιοπρεπή ήχο από laptop).

Μπορείς φυσικά να πάρεις εξωτερικά ηχεία... τότε ο ήχος θα είναι μια χαρά χωρίς να πειράξεις τίποτε σε κανένα driver.

........Auto merged post: aa144 πρόσθεσε 3 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αν τώρα πιστεύεις ότι αυτό που περιγράφεις δεν είναι απλά σύμπτωμα μιας φθηνής υλοποίησης, αλλά είναι πρόβλημα π.χ. στο κύκλωμα ενίσχυσης, τότε το πας πίσω για αλλαγή (εφόσον είναι σε εγγύηση).
    Καταρχήν το συγκεκριμένο laptop δεν είναι για χρήση γραφείου με τα χαρακτηριστικά που έχει (με 4GB ram -τα Windows XP Professional βλέπουν τα 2,99- και κάρτα γραφικών NVIDIA 9600M GS) . Καλά ηχεία έχω (home cinema, ηχεία Magnat και ενισχυτή Yamaha) αλλά το θέμα δεν είναι να γκρεμίζω το σπίτι Θέλω να είναι δυνατή η ένταση από τα ηχεία του laptop και από τα ακουστικά. Στο λεωφορείο π.χ. από Αθήνα για Ηγουμενίτσα δεν μπορείς να κουβαλάς το home cinema... Πιστεύω ότι είναι θέμα κάποιας κρυφής ρύθμισης, δεν εξηγείται αλλιώς γιατί κατά τα άλλα το φορητό δουλεύει ΕΝΤΕΛΩΣ απροβλημάτιστα.

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Router
    TL-WA5210G --> ΦΡΙΤΣ
    Άλλο είπα, δεν είπα πόση μνήμη έχει το μηχάνημα, ούτε τι κάρτα γραφικών έχει το μηχάνημα, ούτε τι επεξεργαστή έχει το μηχάνημα.

Αν γνωρίζεις, ή αν μπορείς να επισκεφθείς ένα μαγαζί με πολλά (20 - 30) laptop σε λειτουργία (Πλαίσιο, Multirama, Media Markt στην ΑΘΗΝΑ), θα δεις κατασκευαστικές διαφορές σε αυτά που έχουν σχεδιαστεί για καλό ΗΧΟ, αυτό δεν έχει σχέση με τη μνήμη τους, ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό που λέω. Οι διαφορές είναι κυρίως στον όγκο και στο μέγεθος των ηχείων, είτε αν αυτά βρίσκονται μπροστά, είτε είναι στο πίσω μέρος, μερικά έχουν και θύρα εξόδου χαμηλών συχνοτήτων στο πίσω μέρος, αλλά πρέπει να τα δεις από κοντά για να καταλάβεις τι λέω. Τέλος υπάρχουν και laptop που έχουν κάτι ηχειάκια μικρά σαν στραγάλια, εκεί ότι κρυφή ρύθμιση και να κάνεις δεν γίνονται ηχεία τα στραγάλια.

Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τον επεξεργαστή, τη μνήμη, την κάρτα γραφικών, αλλά έχουν σχέση με το τι θέλει να κάνει αυτός που το αγοράζει, π.χ. ένα πολύ καλό (κατά τα άλλα) laptop, το R61 της lenovo έχει ήχο για γέλια, αν το πάρεις και περιμένεις καλό ήχο, έχασες, το πράγμα είναι τόσο απλό.

Και πάλι όμως θα πω, αν τυχόν πιστεύεις ότι αυτά που αναφέρεις δεν είναι φυσιολογικά τότε καλύτερα να το πας πίσω αν τυχόν έχει εγγύηση. Για χρήση τώρα μέσα σε λεωφορείο, ΚΤΕΛ ή δεν ξέρω τι άλλο, εκεί μπορείς να το συνδέσεις με το ηχητικό σύστημα του λεωφορείου και να ακούς σε ότι ένταση θέλεις.

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H288A & pfSense
    SNR / Attn
    12.1(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Δεν το πήρα για να έχω ΠΟΙΟΤΗΤΑ ήχου από τα ηχεία του, ένταση θέλω. Αν είναι της πλάκας τα ηχεία, τότε γιατί και στα ακουστικά έχει πρόβλημα με την ένταση; Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα του μηχανήματος, γιατί πριν από ένα μήνα περίπου μου άλλαξαν την μητρική λόγω προβλήματος. Και με την προηγούμενη μητρική υπήρχε το ίδιο πρόβλημα. Αποκλείω λοιπόν οποιοδήποτε πρόβλημα στο hardware του φορητού. Κάποιος άλλος που να ξέρει τι μπορεί να παίζει;

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ATTIKΗΣ
    Downloads
    16
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    Down/Up 29970/2495 kbps
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport.entry2i
    SNR / Attn
    15.1(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μερικες ερωτησεις που αφορουν το χρονικο διατημα πριν αλλαξεις τον driver του ηχου:
    1. Το εκανε αυτο απο την πρωτη στιγμη που τον αγορασες;
    2. Μηπως το εκανε μονο οταν παραζεστενοταν;
    3. Αν εχεις τον windows media player version 11.xxx στο μενου προβολη/βελτιωσεις εχει τον γραφικο ισοσταθμιστη (δεν θυμαμαι αν τον ειχε απο μονος του ή τον εγκατεστησα εγω απο τις δωρεαν βελτιωσεις στο site του εν λογω player).Ενεργοποιησε την εμφανιση βελτιωσεων και χαμηλα αριστερα στην οθονη οταν ειναι μεγιστοποιημενος ο player πατα ενα απο τα βελακια να φανει ο ισοσταθμιστης και δυναμωσε τα ολα τα ποντεσιομετρα οταν παιζει ενα τραγουδι να δεις θα σηκωσει την ενταση;
    Τωρα βεβαια για το 3 εχεις αλλαξει τον driver αλλα δεν πειραζει δοκιμασε το να δεις αν θα κανει διαφορά.

Αν η απαντηση στο 1 ειναι οχι ξαναεγκατεστησε τον driver ηχου που ειχε απο την μανα του ,ψαξε καλα ολες τις ρυθμισεις του ηχου απο τον πινακα ελεγχου και απο το συνηθισμενο μενου του ηχου,οσο και απο το ειδικο μενου της realtek παλι και αυτο στον πινακα ελεγχου.Αν δεν κανεις τιποτα τραβα τον απο εκει που τον αγορασες (μαλλον πλαισιο) να του κανουν ενα τσεκαπ.

Αν νομιζεις οτι ειναι απο υπερθερμανση παρε του μια βαση με ανεμιστηρακια.Το εχω δει το ...φαινομενο αυτο την ωρα της εξελιξης του,παλιοτερα.

Παντως το πιθανοτερο ειναι να εχει πειραχθει καποια ρυθμιση που δεν την ''πιανει το ματι σου'' και ελπιζω να ειναι αυτο και μονο.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Περιοχή
    Αθήνα, Βούλα
    Downloads
    13
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    109999/10999
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΟΥΛΑ
    Router
    ZTE H288A & pfSense
    SNR / Attn
    12.1(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mirtiano Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μερικες ερωτησεις που αφορουν το χρονικο διατημα πριν αλλαξεις τον driver του ηχου:
    1. Το εκανε αυτο απο την πρωτη στιγμη που τον αγορασες;
    2. Μηπως το εκανε μονο οταν παραζεστενοταν;
    3. Αν εχεις τον windows media player version 11.xxx στο μενου προβολη/βελτιωσεις εχει τον γραφικο ισοσταθμιστη (δεν θυμαμαι αν τον ειχε απο μονος του ή τον εγκατεστησα εγω απο τις δωρεαν βελτιωσεις στο site του εν λογω player).Ενεργοποιησε την εμφανιση βελτιωσεων και χαμηλα αριστερα στην οθονη οταν ειναι μεγιστοποιημενος ο player πατα ενα απο τα βελακια να φανει ο ισοσταθμιστης και δυναμωσε τα ολα τα ποντεσιομετρα οταν παιζει ενα τραγουδι να δεις θα σηκωσει την ενταση;
    Τωρα βεβαια για το 3 εχεις αλλαξει τον driver αλλα δεν πειραζει δοκιμασε το να δεις αν θα κανει διαφορά.

Αν η απαντηση στο 1 ειναι οχι ξαναεγκατεστησε τον driver ηχου που ειχε απο την μανα του ,ψαξε καλα ολες τις ρυθμισεις του ηχου απο τον πινακα ελεγχου και απο το συνηθισμενο μενου του ηχου,οσο και απο το ειδικο μενου της realtek παλι και αυτο στον πινακα ελεγχου.Αν δεν κανεις τιποτα τραβα τον απο εκει που τον αγορασες (μαλλον πλαισιο) να του κανουν ενα τσεκαπ.

Αν νομιζεις οτι ειναι απο υπερθερμανση παρε του μια βαση με ανεμιστηρακια.Το εχω δει το ...φαινομενο αυτο την ωρα της εξελιξης του,παλιοτερα.

Παντως το πιθανοτερο ειναι να εχει πειραχθει καποια ρυθμιση που δεν την ''πιανει το ματι σου'' και ελπιζω να ειναι αυτο και μονο.
    1) Ναι
    2) Όχι
    3) Μουσική παίζω με το Winamp. Εκεί έχω ενεργοποιήσει το Equalizer και όντως ανεβαίνει η ένταση. Και πάλι όμως έχω πρόβλημα με τα ακουστικά. Έχω δοκιμάσει και άλλο ζευγάρι ακουστικών και κάνει τα ίδια.

Έχω δοκιμάσει και τον driver της μάνας του και δεν υπάρχει καμιά διαφορά. Βάση με ανεμιστήρες έχω και δεν υπάρχει καμιά διαφορά στον ήχο όταν είναι πάνω στην βάση. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου της Realtek. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει λόγος να το πάω στο Πλαίσιο για έλεγχο, καθώς έχει γίνει αλλαγή motherboardσχεδόν ένα μήνα πριν και είχα το ίδιο θέμα και με το προηγούμενο motherboard.

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Router
    TL-WA5210G --> ΦΡΙΤΣ
    Αν θα πας στο Πλαίσιο να δεις ένα ίδιο μηχάνημα, ΟΧΙ το δικό σου, ένα άλλο ίδιο, θα κάνει τα ίδια; Ή θα παίζει κανονικά;

Τι βλάβη είχε και στο άλλαξαν; (Ή σου είπανε οτι στο άλλαξαν, ήσουνα μπροστά όταν το έλυσαν και έβαλαν άλλο Μ/Β; )

........Auto merged post: aa144 πρόσθεσε 5 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

(Άσχετο ίσως, πάντως σε παλιές κάρτες ήχου υπήρχαν πάνω διακοπτάκια για επιλογή του επιπέδου έντασης της εξόδου ήχου, είτε για σύνδεση ηχείων, είτε για επίπεδο Line Out. Μερικές φορές για οικονομία δεν έβαζαν τα διακοπτάκια καθόλου αλλά υπήρχαν ανάλογες κολλήσεις πάνω στην πλακέτα της κάρτας ήχου, κανείς δεν τα έψαχνε αυτά, πάντως οι κατασκευαστές είχαν κάνει σχετικές προβλέψεις. )

Αλήθεια, τα ακουστικά σε ποιό βύσμα τα συνδέεις; Σε βύσμα ακουστικών, ή σε βύσμα Line Out (που δεν προορίζεται για ακουστικά, απλά το βύσμα είναι ίδιο);
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aa144 : 24-06-09 στις 09:39. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους Cris Director
    Cris Director Guest
    Διαβάζω πράγματα από κάποιους που είναι μη σχετικοί με Clevo...δεν τους κατηγορώ, απλά δεν γνωρίζουν...

Να τους πω ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι στα top5 ποιοτικότερα που κυκλοφορούν στην αγορά στην κατηγορία αυτή, από όλες τις εταιρείες.

Την Κυματομορφή την έχεις τέρμα?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cris Director : 24-06-09 στις 09:50.

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Router
    TL-WA5210G --> ΦΡΙΤΣ
    Και ένα τελευταίο, τα στραγάλια δεν βγάζουν ποιοτικό ήχο προφανώς, αλλά δεν βγάζουν ούτε δυνατό ήχο, λόγω μεγέθους, είναι μικρά για να είναι φθηνά και να χωράνε εκεί μέσα.

Τα καλά μεγάφωνα για laptop είναι πάντα ογκώδη (και ακριβά) και αυτό φαίνεται στην κατασκευή του laptop που είναι "φουσκωμένο", αφού το μεγαλύτερο σε μέγεθος ηχείο, εκτός της καλύτερης ποιότητας του ήχου, μετακινεί και πολύ περισσότερο αέρα λόγω μεγέθους, άρα έχει και πολύ μεγάλη ένταση στον ήχο που παράγει και που είναι το θέμα που σε ενδιαφέρει. Είναι θέμα απλής φυσικής.

Επίσης, σε ένα laptop που περιέχει καλά μεγάφωνα, είναι και ο ενισχυτής του ήχου μεγαλύτερος και καλύτερος, αντίθετα σε ένα laptop με στραγάλια γιατί ο κατασκευαστής να βάλει μεγάλο ενισχυτή ήχου, αφού έτσι κι αλλιώς για να μειώσει το κόστος έβαλε και τα στραγάλια;

Επίσης χάλια ήχος μπορεί να προκύψει και από "άποψη" του κατασκευαστή, παράδειγμα τα IBM - Lenovo σειρά Thinkpad, ακριβά μηχανήματα από κατασκευαστή που απλά δεν τα προορίζει για κάποιον που θα ακούει τραγούδια με αυτά, άρα μεγάφωνα - στραγάλια. Αν θέλεις να ακούς τραγούδια, πάρε HP, ακόμα καλύτερα ένα μοντέλο με καλά ηχεία γιατί αυτό θα έχει και καλό ενισχυτή, π.χ. αυτά τα γράφω τώρα σε ένα Compaq Evo N1020v που περιέχει ηχεία JBL pro (και φυσικά το γράφει στην πρόσωψη ,εκεί που είναι και τα ηχεία) και ο ήχος που βγάζει, πέραν της ποιότητας, έχει τόση ένταση που ακούγεται έξω από το σπίτι.

........Auto merged post: aa144 πρόσθεσε 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Cris Director Εμφάνιση μηνυμάτων

Διαβάζω πράγματα από κάποιους που είναι μη σχετικοί με Clevo...δεν τους κατηγορώ, απλά δεν γνωρίζουν...

Να τους πω ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι στα top5 ποιοτικότερα που κυκλοφορούν στην αγορά στην κατηγορία αυτή, από όλες τις εταιρείες.

Κι εγώ είμαι ΜΠΑΟΚ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aa144 : 24-06-09 στις 10:00. Αιτία: auto merged post

Το avatar του μέλους Cris Director
    Cris Director Guest
    ΗΡΑΚΛΑΡΑ παρακαλώ, όπως θα διαπιστώσεις και από τα αθλητικά thread όπου γράφω.

Έλα Βάσια ΟΛΕ, στα άσπρα και τα μπλε
    για σένα πάνω ως κάτω, το γήπεδο γεμάτο.

1000 χρόνια Ηρακλής-Γήπεδο στον Ηρακλή

Το Iron δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο σε ηχοσύστημα. Η ένταση όμως που πρέπει να δίνει στα ακουστικά δεν έχει να κάνει με το σύστημα των ηχείων, αλλά με την κάρτα ήχου που είναι παρόμοια σε όλα τα φορητά, με μια μικρή παραλλαγή στην έκδοση.

Κοίταξε αυτό με την Κυματομορφή. Αν είναι κατεβασμένη η έντασή της, ανέβασέ την και θα δεις μεγάλη διαφορά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cris Director : 24-06-09 στις 12:14.

Περιοχή
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ATTIKΗΣ
    Downloads
    16
    Uploads
    1
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    Down/Up 29970/2495 kbps
    ISP
    OTE
    Router
    Speedport.entry2i
    SNR / Attn
    15.1(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Φιλε dimangelid δεν μπορει να παει σε κατι αλλο η σκεψη μου,εχουν δικιο και τα παιδια εδω που λενε οτι ορισμενα μοντελα φορητων σχεδιαζονται εξ αρχης για διαθεση σε κατηγοριες χρηστων που δεν τους ενδιαφερει ο ηχος πχ πλασιε , ιατρικοι επισκεπτες κλπ.
    Δεν ξερω αν με την χρηση μιας επι πλεον εικονικης καρτας ηχου αλλαξει κατι αλλα αν θες να δοκιμασεις ριξε μια ματια εδω: http://software.muzychenko.net/eng/vac.html
    Τωρα αυτα τα audio repeater που λεει εκει παρακατω δεν ξερω τι ακριβως δουλεια κανουν,αλλα αν τα Αγγλικα σου ειναι καλλιτερα απο τα δικα μου θα βγαλεις νοημα να δεις αν κανουν για την περιπτωση σου.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-09, 08:49
  2. Προβληματάκι με την ένταση του ήχου
    Από gallahant στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-12-08, 15:39
  3. Ανεξήγητο πρόβλημα με laptop Turbo X Μ37ΕW
    Από geodimis στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computing
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-10-08, 23:35
  4. Χαμηλή Ένταση Ήχου
    Από gorgis16 στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-07, 21:09
  5. Πως μπορώ να αυξήσω την ένταση του ήχου σε video αρχεία ???
    Από BeholderX στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-04, 14:03

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία