Χα!
Σας έπιασα μικρά φανμπόγια (στρουμφάκια ή οτι άλλο θέλετε)
Σε ΤΕΣΣΕΡΑ (όχι ένα) διαφορετικά μηχανήματα με ATi κάρτες, ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να αλλάξω τον χρονισμό της οθόνης δοκιμάζοντας επί πολλά χρόνια αναβαθμίσεις. Μόνο όταν κατέβασα τα ati tray tools βρήκα την υγεία μου με το "force mode". Όμως δεν θα έπρεπε να σκίζονται (δ)εθελοντές να φτιάχνουν 3rd party driver-o-interface επειδή στην ATi είναι επιεικώς ανίκανοι.
Επίσης, το ati tray tools, δεν δούλεψε σε onboard chip της ATi...
Κοινώς μου βγάλανε την ψυχή για το πιο μικρό πράγμα....
Καλά, δεν συζητάω για το catalyst....![]()
![]()
Εμφάνιση 16-30 από 75
-
29-07-10, 17:39 Re: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #16
Good... Bad... I'm tha guy with tha Gun...
WAntilles: Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο - γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τα Windows.
Trolling με γεύση παπάγια
-
29-07-10, 17:42 Απάντηση: Re: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #17
για windows αυτο που λες δεν ισχυει. Μια χαρα ειναι οι catalyst.
Δεν ξερω αυτη τη περιοδο τι παιζει με τους forceware, αλλα θυμαμαι, στα 64αρια xp, αργουσε τους drivers πανω απο 6 μηνες. Το τι beta, leaked κλπ ειχα περασει δε λεγεται.
H δε ATi εβγαζε καινουριους drivers, για πλακα. Αυτο μπορει να μην ενδιαφερει το κοσμο, αλλα τον gamer τον καιει, οταν το παιχνιδι του, λογω καποιου patch, θελει φρεσκο driver.
Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q
-
29-07-10, 17:47 Απάντηση: Re: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #18
Τι να πει; Θα σου πω εγώ.
Έχω εντελώς διαφορετικά συναισθήματα για τα drivers των 2 εταιρειών. Από προσωπικές εμπειρίες στο παρελθόν και από φίλους που έχουν Nvidia και ΑΤΙ. Σε Linux δεν ξέρω τι γίνεται. Σε Windows... βουβουζέλα η Nvidia.
Και μετά λέει τους άλλους fanboys
-
29-07-10, 17:50 Απάντηση: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #19
Τώρα όμως νομίζω ότι κατάλαβε η nvidia το λάθος της και για αυτό έβγαλε την GTX 460. Πάντως σαφώς η nvidia έχει την καλύτερη (μονοπύρηνη) κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή. Οι Fermi δείχνουν ότι μπορόυν να πάρουν μέγαλη βελτίωση ακόμα.
-
29-07-10, 18:00 Απάντηση: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #20
Καλά το ότι οι ForceWare είναι ανώτεροι από τους Catalyst νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ισχύει.
Στην αρχή (πριν 2 χρόνια) είχα απογοητευτεί από τους ForceWare αλλά πλέον τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ.
Απλά και οι Catalyst δεν είναι με τίποτα τόσο χάλια όσο λέτε.
-
29-07-10, 18:07 Απάντηση: Re: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #21
Μια χαρά ήταν.
Και φυσικά τους είχε έτοιμους πολλούς μήνες πριν από την ATi.
Αυτό ακριβώς το φωνάζω χρόνια τώρα.
Η ATi βγάζει drivers για πλάκα, και γι' αυτό είναι της πλάκας.
Βγάζει drivers πολύ πιο συχνά απ' ό,τι χρειάζεται, καθαρά για P.R., κάθε μήνα. Δεν πα να είναι ανέτοιμος ο driver, ατεστάριστος, να μην έχει να προσφέρει κάτι καινούριο, να μην έχει λόγο να βγει, θα βγει.
Και είχα πει και παλιότερα ότι για να βγάλεις έναν driver απαιτείται κάποια προεργασία:
- branching νέου κλαδιού κώδικα από το main trunk, και freezing του κώδικα
- testing του κώδικα
- installer / packaging του driver
- documentation του driver
Αν λοιπόν αυτά παίρνουν π.χ. 2 εβδομάδες, και βγάζεις driver κάθε μήνα, σημαίνει ότι έχεις τα μισά human resources σου να κατασπαταλώνται μόνο για τα releases. Εμ τότε πώς να βγάλεις σοβαρούς drivers;
Αντίθετα, η nVidia θα βγάλει έναν driver, μόνο όταν χρειάζεται, για την ουσία, όχι για τις δημόσιες σχέσεις.
Συνήθως μία φορά το 3μηνο.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
29-07-10, 18:08 Απάντηση: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #22
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Θα ανησυχήσω όταν δω μια από τις δύο να σταθεροποιείται κοντά στο 70%.
Όσο παίζουν μεταξύ 40-60% πάμε καλά. Αν η Ati έφτιαξε για κάποιο διάστημα καλύτερο hardware καλό είναι που αμοίβεται με υψηλότερο μερίδιο αγοράς για να πιεστεί η άλλη να φτιάξει ακόμα καλύτερο.
-
29-07-10, 18:11 Απάντηση: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #23
H αλλαγή αυτή δικαιολογείται από τους υπερ-υπέροχους drivers που βγάζει για linux
Αν δεν ανοίξει τους drivers η nvidia σε λίγο καιρό το αντίθετο θα προκαλεί είδηση.Ενός λάθους μύρια έπονται...
-
29-07-10, 18:13 Απάντηση: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #24
απλα το θεμα με τους Catalyst (ατι εχω και εγω...) εχουν πολλα bugs εδω και 6-9 μηνες και ακομα παιδευονται με αυτα και δεν μας δινουν μεγαλυτερη ταχυτητα σε games επειδη ασχολουνται με τις μα....κιες που εκαναν... (κατι που η Nvidia κανει εδω και 6 μηνες με μεγαλες διαφορες απο εκδοση σε εκδοση και φυσικα σχεδον bug-free)
οσο για τις καρτες γραφικων η διαφορα τους ειναι οτι η ατι ειναι φτινη και αρκετα καλη αλλα η nvidia ειναι πιο ποιοτικη (τα περισοτερα rma/επιστροφες ελατοματικων γινονται σε ατι καρτες) και σε συνδιασμο με καλυτερους drivers αξιζει για μενα η διαφορα στην τιμη (αν και με την gtx 460 η σχεση τιμης αποδοσης ξεπερασε αυτη της Ατι επειδη αποδιδει σαν κατι αναμεσα σε 5830 και 5850 ενω κοστιζει πολυ λιγοτερο!!! )
-
29-07-10, 18:13 Απάντηση: Re: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #25
-
29-07-10, 18:13 Απάντηση: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #26
Πάντα η AMD θα βρίσκεται μπροστά!!
-
29-07-10, 18:14 Απάντηση: Re: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #27
Με τις απανωτές πατάτες που έχει κάνει η nvidia τον τελευταίο καιρό, μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσο καιρό να γινει αυτό
-
29-07-10, 18:15 Απάντηση: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #28
-
29-07-10, 18:17 Απάντηση: Re: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #29
μα γι'αυτο η nvidia βγαζει beta drivers πολυ συχνα για τους gamers ενω η Ατι βγαζει τους beta σαν stable πραγμα που δεν ειναι καλο γιατι κοροηδευει ετσι αυτον που θελει κατι stable
edit: @Τιven κι ομως ετσι ειναι!!!! εκτος εαν μπορεις να πεις το αντιθετο!!!!
edit2: σου το λεει ενας που εχει Ατι εδω και 2 χρονια(ελπιζω το πρωτο μου edit να μην φανικε επιθετικο δεν ηθελα κατι τετοιο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iakoboss7 : 29-07-10 στις 18:28.
-
29-07-10, 18:18 Απάντηση: Η AMD ξεπερνάει τη Nvidia σε πωλήσεις chips γραφικών #30
Παρόμοια Θέματα
-
Η Western Digital ξεπερνάει σε πωλήσεις δίσκων την Seagate
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-10, 00:41 -
Στην αγορά η νέα σειρά καρτών γραφικών 9000 της nVidia - Μειώσεις τιμων απο AMD
Από flamelab στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 65Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 22:35
Bookmarks