Εμφάνιση 1-11 από 11
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    SNR / Attn
    12(dB) / 25(dB)
    Καλησπέρα παιδιά.

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας καθώς θέλω να αγοράσω ένα καλό σετ ηχείων. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 50 έως 80 (δύσκολα 100) ευρώ. Τώρα σε αυτό το εύρος τιμών προτιμώ 2.0 τα οποία θα αποδίδουν πολύ καλά παρά 2.1 με μέτριο ήχο. Βέβαια αν βρεθούν καλά 2.1 καμία αντίρηση. Η χρήση θα είναι casual(μουσική, ταινίες, παιχνίδια) απλά με ενδιαφέρει η καθαρότητα του ήχου. Ακόμη, η αγορά μπορεί να γίνει από Ευρώπη αν παραμένει μέσα στο budget.

Τώρα σκεφτόμουν τα Logitech Z-523 αλλά φίλος που τα έχει μου λέει πως δεν είναι ευχαριστημένος...

Τώρα είδα και τα Creative Gigaworks T20 Series II και Creative Gigaworks T40 Series II τα οποία κρίνονται καλά αλλά και λίγο ακριβά για όσα προσφέρουν, από όσα διάβασα.

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή και συγγνώμη αν σας κούρασα.
    Ευχαριστώ!

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    kbps 1.020 / 21.348
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    Router
    Thomson TG585 v8
    SNR / Attn
    6.5(dB) / 12.5(dB)
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν Ελλάδα. Τα άκουσα σε NET CAFE . Τριών δρόμων, από τους καλύτερους ήχους που έχω ακούσσει, αν και λίγο μεγάλα σε μέγεθος.
    μην φανταστείς απλά μικρά ηχεία υπολογιστή,
    για την τιμή τους όμως, για μένα προσωπικά,
    ο καλύτερος ήχος που μπορείς να έχεις από υπολογιστή.

Genius SP-HF1800A 3 Way Wood Hi-Fi Speakers
    ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Downloads
    0
    Uploads
    0

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    SNR / Attn
    12(dB) / 25(dB)
    Ευχαριστώ για τις προτάσεις θα τις κοιτάξω προσεκτικότερα το πρωί(να δω και κανένα review).

Όποια άλλη πρόταση καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Πάντως μη δώσεις παραπάνω από τα 80€ το PC δεν γίνεται Stereo για μουσική, τα Philips και τα Altec Lansing τα έχω ακούσει.

Τα altec lansing παλιότερα τα έβρισκες 35€ και ήταν τέλεια για αυτήν την τιμή.Είχα τα προηγούμενα VS2421 και το μόνο κακό που είχαν ότι μάζευαν παρεμβολές(ασύρματο Wifi, κινητά όταν χτυπάγαν).Τα 2621 δεν έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν ρυθμίζεται ή το μπάσο ή τα treble δεν θυμάμαι αλλό είναι ΟΚ για PC.Άσε που είναι και σκυλιά τα Altec Lansing.

Tα Genius τα προτείνω γιατί έχω ακούσει άλλα που θεωρούνται κατώτερα μοντέλα και παίζουν μιά χαρα στην μουσική δεν πιάνουν μερικές συχνότητες αλλά για τα λεφτά τους είναι πάντα καλά.

Στο e-shop έχει στα Crazy Sundays δηλαδή μέχρι Σάββατο βράδυ και αυτά που για 22€ αξίζουν αλλά όχι για 32€ στην κανονική τους τιμή και είναι 2.0 ά και μη σε ενθουσιάζουν και τόσο τα σχόλια αλλά για 22€ δεν θα βρεις καλύτερα.

Τα philips έχουν καλό μπάσο ήχο γενικά είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή μέχρι τα 80€ αλλά με ψάξιμο σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερα σε αυτά τα λεφτά.

Αυτά.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Z€r0 : 20-09-11 στις 15:27.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    SNR / Attn
    12(dB) / 25(dB)
    Και εγώ τα Philips σκέφτομαι καθώς διάβασα καλά σχόλια, τα είδα και τα άκουσα στο youtube και γενικά μου φαίνονται καλή επιλογή(amazon 68 ευρώ - στο skroutz είναι πιο ακριβά όσα είναι διαθέσιμα).

Τώρα και η πρόταση του biggeo65 μου άρεσε αλλά είδα το μέγεθος τους και με ξενίζει... Ειδικά αφού έχω και εναλλακτική.
    Βέβαια ψάχνω ακόμη... Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας και τις αιτιολογήσεις σας.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ktr23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τώρα και η πρόταση του biggeo65 μου άρεσε αλλά είδα το μέγεθος τους και με ξενίζει...
    Δεν τα ξέρω αλλά λογικά με αυτό το μέγεθος θα μπορούν να βγάλουν και όσο μπάσο χρειάζεται χωρίς subwoofer.Και μπορεί να σε βολεύουν γιατί δεν θα έχεις το sub.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    SNR / Attn
    12(dB) / 25(dB)
    Και αυτό σωστό.

Το θέμα είναι ότι το sub έχει πάνω του το διακόπτη on/off στα Philips οπότε το βάζω κάτω παράλληλα ή κάθετα με τον τοίχο ή πάνω στο γραφείο κάτω από έναν από τους δορυφόρους για να μη ψάχνομαι κάθε φορά που ανοίγω/κλείνω;

Εδώ έγκειται η ερώτηση αν θα βολεύει και πώς θα επηρεάζει η θέση του τον ήχο... Διάβασα ότι αν το τοποθετήσω δεξιά ή αριστερά μπροστά μου θα ακούω ομοιόμορφα και δε υπάρχει πρόβλημα λόγω της φύσης των κυμάτων, ισχύει αυτό ε; Και ότι αν το βάλω κάτω μειώνεται η ένταση αλλά είναι πιο 'μαλακός' ο ήχος. Βέβαια το σωστότερο είναι να τα δοκιμάσω απλά τότε θα τα έχω πάρει ήδη... Το δωμάτιο τώρα δεν είναι ούτε μικρό ούτε μεγάλο.

Απλά τα αναφέρω αυτά επειδή λες ότι μπορεί να βολεύει που δε θα έχω sub παίρνοντας τα Genius SP-HF1800A. Αναφέρεσαι σε πιθανό πρόβλημα χώρου στο γραφείο ή σε θέμα ακουστικής;

Περιοχή
    Παιανία
    Downloads
    1
    Uploads
    1
    Ταχύτητα
    8222/660
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΙΑΝΙΑ
    Router
    W8960N v8/C7 V5 Openwrt
    Path Level
    Interleaved
    Αν πάντως πας στα Genius κάνε παραγγελία απο το http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...&condition=new amazon.co.uk και ας είναι out of stock , κάποια στιγμή θα τα φέρουν γιατι μπορείς να ζητησεις free μεταφορικά ενώ στη AML θα πληρώσεις κανα 20λιρακι
    Gentoo Linux, οδηγός εγκατάστασης

ASUS P8Z77-V @1908 || Intel Core i5 3570K || Windows 10 Enterprise LTSB || G.skill F3-12800CL10-16GBXL || GX-550W || GTX680-DC2T-2GD5 || SAMSUNG 830 256 GB || WDC WD1002FAEX-00Y9A0 || iHAS124 C LL0G || Hyper 612S || Define R3 Usb3.0 || HP LP1965

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Σε θέμα πώς βολεύει ο χώρος αναφερόμουν.

Εγώ την κούτα/subwoofer πάντα αριστερά ή δεξιά λόγω χώρου την είχα και δεν είχα πρόβλημα.Αλλά είναι καλύτερο να είναι στην μέση.Νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει να σε απασχολεί πάντως.

Καλύτερα μην βάλεις ηχείο πάνω στο subwoofer.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    SNR / Attn
    12(dB) / 25(dB)
    Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις

........Auto merged post: ktr23 πρόσθεσε 6 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vtester Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν πάντως πας στα Genius κάνε παραγγελία απο το http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...&condition=new amazon.co.uk και ας είναι out of stock , κάποια στιγμή θα τα φέρουν γιατι μπορείς να ζητησεις free μεταφορικά ενώ στη AML θα πληρώσεις κανα 20λιρακι

Ναι οι περισσότεροι τρίτοι πωλητές δε συμφέρουν λόγω μεταφορικών/έξτρα κόστους. Έχω βγάλει από το μυαλό ένα δύο πράγματα που ήθελα καθώς η τιμή με τα μεταφορικά άλλαζε τελείως... Ειδικά αν μιλάμε για 10-20 λίρες παραπάνω σίγουρα αξίζει να περιμένω το amazon.
    Και αν δε το αποφασίσω μάλλον αυτό θα γίνει γιατί από ότι είδα και τα Philips πάνε να εξαντληθούν.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ktr23 : 20-09-11 στις 17:25. Αιτία: auto merged post

Παρόμοια Θέματα

1. Αγορά ηχείων
    Από Linus στο φόρουμ Hardware Γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-10, 17:23
  2. Logitech G51 - Σετ ηχείων 5.1
    Από Nodens στο φόρουμ Προσφορά - Ανενεργές Αγγελίες
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-09, 11:14
  3. αγορα σετ πληκτρολογιο-ποντικι
    Από ks1981 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακά
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-08, 23:49
  4. Αγορα ηχειων 2.1
    Από mplamplampla στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-07, 14:54
  5. αγορα ηχείων
    Από kotsalo στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνες
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-07, 15:31

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα