Σελ. 240 από 372 ΠρώτηΠρώτη ... 220230235238239240241242245250260 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 3.586-3.600 από 5580
    Downloads
    33
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    95500/10996
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritxBox 530
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    To bridge στη Cyta σε μένα δεν δούλεψε και δεν έφταιγαν τα ρουτερ ,

Οκ σου στέλνουν/αλλάζουν εξοπλισμό που υποστηρίζει bridge ,αν δεν κάνει ο υπάρχοντας ,αλλά ..

στην αρχή θα συγχρονίσει το νέο ρουτερ σε bridge ,αλλά κάθε 2-3 μέρες χάνεται η επικοινωνία μεταξύ τους ,δεν μπορείς να μπεις καν στις ρυθμίσεις τους και φτιάχνει μόνο με διαδοχικά ρισετ ..βράσε όρυζα ,χαμένος χρόνος ..

Εκεί που έχω Cyta παίζω μόνο με access point (ac dual band etc..) να μοιράζω wifi στα ταμπλετοτηλεφωνα ...όλα τα ρέστα τα δρομολογεί το Cyta router (Adp Pirelli Black )
    Dell G3223Q -Phanteks P600S -Corsair RM850x -MPG X570S EDGE MAX Wifi -Ryzen 5700X -Asus Dual OC 4070TiS -Kingston Fury Renegade 32Gb@3600@cl16-Samsung 980Pro & 970Evo 2*500gb

Downloads
    27
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49999/4997
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Asus RT-AC68U - Speedport
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από djuan1988 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραία! Βάζεις σε bridge Mode το modem router και λειτουργεί ως modem. Η voip τηλεφωνία συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά έτσι;

Με λίγο ψάξιμο εδώ στο forum βρήκα τους κωδικούς της Cyta για το voip, σε άλλο router θα λειτουργεί;

Καλές οι κριτικές με λίγο ψάξιμο που έκανα, αλλά με τρώει να αγοράσω Asus.

Κοιτάω και την υπέρβαση για το ac68u. Βέβαια είναι στη διπλή τιμή.
    http://www.insomnia.gr/classifieds/h...igabit-router/
    Δέν είναι δικό μου αλλά το είδα και είπα να στο γράψω.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nimik Εμφάνιση μηνυμάτων

Οκ σου στέλνουν/αλλάζουν εξοπλισμό που υποστηρίζει bridge ,αν δεν κάνει ο υπάρχοντας ,αλλά ..

στην αρχή θα συγχρονίσει το νέο ρουτερ σε bridge ,αλλά κάθε 2-3 μέρες χάνεται η επικοινωνία μεταξύ τους ,δεν μπορείς να μπεις καν στις ρυθμίσεις τους και φτιάχνει μόνο με διαδοχικά ρισετ ..βράσε όρυζα ,χαμένος χρόνος ..

Εκεί που έχω Cyta παίζω μόνο με access point (ac dual band etc..) να μοιράζω wifi στα ταμπλετοτηλεφωνα ...όλα τα ρέστα τα δρομολογεί το Cyta router (Adp Pirelli Black )
    Δεν ξέρω ποια έχουν πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον το μαύρο Pirelli πρέπει να δουλεύει σωστά.
    Έχω το Netfaster IAD της HOL (που είναι παρόμοιο) και δουλεύει απρόσκοπτα σε Bridge mode μπροστά από ένα Fritz.
    Το μόνο θέμα είναι ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, πρέπει πρώτα να συνδεθεί το Netfaster και μετά να σηκωθεί η κλήση ΡΡΡ από το Fritz.

Downloads
    33
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    95500/10996
    ISP
    Cosmote
    Router
    FritxBox 530
    SNR / Attn
    9.1(dB) / 17(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω ποια έχουν πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον το μαύρο Pirelli πρέπει να δουλεύει σωστά.
    Έχω το Netfaster IAD της HOL (που είναι παρόμοιο) και δουλεύει απρόσκοπτα σε Bridge mode μπροστά από ένα Fritz.
    Το μόνο θέμα είναι ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, πρέπει πρώτα να συνδεθεί το Netfaster και μετά να σηκωθεί η κλήση ΡΡΡ από το Fritz.
    Γιάννη έχω δοκιμάσει τα :

NETGEAR WNDR3700 συγχρόνιζε και δούλευε για 2-3 μέρες μετά τέλος και reset to reset ..εντέλει μόνο σαν access point ,σε γραμμή Hol δούλεψε τέλεια μέχρι προ ημερών που το πούλησα ..

TP-LINK ARCHER C2 AC750 ,αυτό δεν συγχρόνισε καθόλου ..μόνο σαν access point ,επωλήθη επίσης

LINKSYS EA6400 ,συγχρόνισε αλλά σερνότανε το συμπαν ..επίσης σαν access point δουλεύει σωστά ,το έχω ακόμη επάνω ..
    Υπάρχουν ups εκατέρωθεν ,αλλά για να το λες θα το ξαναψαξω ..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NiKapa : 22-11-14 στις 18:55.
    Dell G3223Q -Phanteks P600S -Corsair RM850x -MPG X570S EDGE MAX Wifi -Ryzen 5700X -Asus Dual OC 4070TiS -Kingston Fury Renegade 32Gb@3600@cl16-Samsung 980Pro & 970Evo 2*500gb

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    cyta & hol νομιζω με fritzaki θα λυσεις το προβλημα & και κατα προτιμηση να εχει ikanos τσιπακι η ενα netgear 3500 αλλα δεν ξερω απο wifi αν αξιζει
    κοιταξες αν η γραμμη σου εχει θεμα που δεν συνχρονιζουν? αλλο να μην εχουν καλες επιδοσεις με την γραμμη και αλλαο να μην συνχρονιζει, μπαινουν υποψειες

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35000/3000
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    TG788 / TP-LINK C7
    SNR / Attn
    10(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν γνωρίζω, αλλά εκτιμώ ότι θα παίζει μιας και βγαίνει από άλλο VC ανεξάρτητο από το Bridged VC1 του ADSL.
    Μπορείς να τους ρωτήσεις, κάπου είχα διαβάσει ότι το κάνει η Cyta μετά από αίτημα του πελάτη.

Όχι, μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί τρόπος. Ενώ κάνει register δεν δουλεύουν οι εισερχόμενες.
    Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες.
    Θα πάρω το πρωί ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nimik Εμφάνιση μηνυμάτων

Εμένα μου έφεραν ένα tg782 μεταχειρισμένο με SSID στο ασύρματο "manolis" και με τις mac addresses των συσκευών του άλλου πελάτη στα logs, το οποίο έχει τραγική συμπεριφορά. Κάθε βράδυ χρειάζεται reset γιατί κατεβάζει με 100 kb/s. Επίσης συγχρονίζει χαμηλά σε σχέση με τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου.

Θα έπαιρνα έτσι και αλλιώς τηλέφωνο να μου το αλλάξουν.

Από αυτά που δίνει ποιο θεωρείται το καλύτερο;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nicsid Εμφάνιση μηνυμάτων
    http://www.insomnia.gr/classifieds/h...igabit-router/
    Δέν είναι δικό μου αλλά το είδα και είπα να στο γράψω.
    Σε ευχαριστώ για την πρόταση, είναι πράγματι καλή τιμή. Το θέμα είναι βέβαια να είναι λειτουργικό το όλο σχήμα που σκέφτομαι να φτιάξω.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35000/3000
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    TG788 / TP-LINK C7
    SNR / Attn
    10(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Καλημέρα σε όλους.

Πήρα τηλέφωνο στη Cyta πριν από λίγο. Η τηλεφωνία δουλεύει κανονικά και κάνουν bridge μόνο το ίντερνετ.

Τους παίρνεις τηλέφωνο και κάνουν αυτοί την ενεργοποίηση, δεν μπορείς μόνος σου.

Για αυτό υπάρχει καμία γνώμη;

TP-LINK Archer C8 AC1750 WLAN Dualband Gigabit Router (802.11b/g/n/ac, 1750Mbit/s, 4x LAN, 1x WAN, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0)

https://www.amazon.de/dp/B00KPPCT0E/..._sAWCub1SNS71X

Θα το βγάλει σε προσφορά το γερμανικό Amazon. Τα reviews γράφουν θετικά πράγματα, εκτός από μερικά σχόλια που μιλούν για μη σταθερό wireless.
    مفاجأة

Περιοχή
    Καματερό, Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9998
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Router
    RB951G2HnD
    SNR / Attn
    14(dB) / 6(dB)

Για αυτό υπάρχει καμία γνώμη;

TP-LINK Archer C8 AC1750 WLAN Dualband Gigabit Router (802.11b/g/n/ac, 1750Mbit/s, 4x LAN, 1x WAN, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0)

https://www.amazon.de/dp/B00KPPCT0E/..._sAWCub1SNS71X

Θα το βγάλει σε προσφορά το γερμανικό Amazon. Τα reviews γράφουν θετικά πράγματα, εκτός από μερικά σχόλια που μιλούν για μη σταθερό wireless.
    Πάντα είχα θέματα με το wireless όλων των tp-link αλλά με προγραμματισμένο reboot κάθε μέρα είναι μια χαρά.
    Ακόμα και με dd-wrt δηλαδή είναι λες και κολλάει το wireless μετά από ώρες και το έχω παρατηρήσει σε πολλά tp-link.

Εκτός από αυτό που διορθώνεται είναι μια χαρά μηχανήματα και τα προτιμάω. Με άλλες μάρκες είχα πολύ πιο άσχημες εμπειρίες.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    35000/3000
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    TG788 / TP-LINK C7
    SNR / Attn
    10(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tiven Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντα είχα θέματα με το wireless όλων των tp-link αλλά με προγραμματισμένο reboot κάθε μέρα είναι μια χαρά.
    Ακόμα και με dd-wrt δηλαδή είναι λες και κολλάει το wireless μετά από ώρες και το έχω παρατηρήσει σε πολλά tp-link.

Εκτός από αυτό που διορθώνεται είναι μια χαρά μηχανήματα και τα προτιμάω. Με άλλες μάρκες είχα πολύ πιο άσχημες εμπειρίες.
    Από το θέμα της υποστήριξης; Δίνει αναβαθμίσεις;

99€ το έχει, καλή τιμή νομίζω.
    مفاجأة

Περιοχή
    Καματερό, Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    3
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    99999/9998
    ISP
    OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Router
    RB951G2HnD
    SNR / Attn
    14(dB) / 6(dB)
    Από το θέμα της υποστήριξης; Δίνει αναβαθμίσεις;

99€ το έχει, καλή τιμή νομίζω.
    Δεν γνωρίζω, χρησιμοποιώ dd-wrt. Μην περιμένεις και άπειρα πράγματα και επιλογές με το official firmware αλλά την δουλειά του την κάνει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Καλησπερα ψαχνω modem router στα 50-60 ευρω! έχω HOL με πιθανη αλλαγή στο μελλον σε ΟΤΕ! Και τα δυο μοντεμς που μου εχει δωσει η εταιρεια συγχρονιζουν ψηλα στα 15mbps και στο 10λεπτο περιπου αποσυγχρονιζει και συγχρονιζει μετα γυρω στα 8mbps! εχουν ελεγξει και κατω την πολυκατοικια και το κουτι με της γραμμες στο πεζοδορμιο και ολα τα βρισκουν μια χαρα μου λενε! ειδα σε προηγουμενα μηνυματα οτι ακουγεται πολυ το netgear dgn2200v4 και το TP-LINK TD-W8970. δεν με ενδιαφερει τοσο το wifi γτ μενω σε μικρο διαμερισμα και συνδεεται μονο ενα λαπτοπ και ενα κινητο! εσεις ποιο μου προτεινετε ειτε απο τα δυο ειτε καποιο αλλο για να μου κραταει σταθερη την γραμμη και να μου δωσει και οσο το δυνατον παραπανω ταχυτητα?

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    55.000/5.500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    SNR / Attn
    25(dB) / 9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aveiler Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα ψαχνω modem router στα 50-60 ευρω! έχω HOL με πιθανη αλλαγή στο μελλον σε ΟΤΕ! Και τα δυο μοντεμς που μου εχει δωσει η εταιρεια συγχρονιζουν ψηλα στα 15mbps και στο 10λεπτο περιπου αποσυγχρονιζει και συγχρονιζει μετα γυρω στα 8mbps! εχουν ελεγξει και κατω την πολυκατοικια και το κουτι με της γραμμες στο πεζοδορμιο και ολα τα βρισκουν μια χαρα μου λενε! ειδα σε προηγουμενα μηνυματα οτι ακουγεται πολυ το netgear dgn2200v4 και το TP-LINK TD-W8970. δεν με ενδιαφερει τοσο το wifi γτ μενω σε μικρο διαμερισμα και συνδεεται μονο ενα λαπτοπ και ενα κινητο! εσεις ποιο μου προτεινετε ειτε απο τα δυο ειτε καποιο αλλο για να μου κραταει σταθερη την γραμμη και να μου δωσει και οσο το δυνατον παραπανω ταχυτητα?
    Tην εσωτερική σου εγκατάσταση την έχεις τσεκάρει;;; Aν και τα δύο ρούτερ κάνουν το ίδιο, το ποιο πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή

και όχι στα ρούτερ. Αν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή, κανένα ρούτερ δεν θα δουλεύει σωστά.
    Imagination is more important than knowledge.
    Knowledge is limited

IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD

Albert Einstein

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    και να προσθεσω αν παρεις καποιο αναλογο μοντεμ πχ για χολ, μπορει να μην κανει για οτε αν γινει αλλαγη, δηλαδη θα δουλευουν αλλα δεν θα ειναι τελεια η μια με την αλλη γραμμη ... οποτε περνεις ενα φτηνο για τον ενα παροχο και αργοτερα αλλο φτηνο για τον αλλο

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sweet dreams Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tην εσωτερική σου εγκατάσταση την έχεις τσεκάρει;;; Aν και τα δύο ρούτερ κάνουν το ίδιο, το ποιο πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή

και όχι στα ρούτερ. Αν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή, κανένα ρούτερ δεν θα δουλεύει σωστά.
    Ειχα παει και ειχα διαβασει το για τον ελεγχο της εσωτερικης εγκαταστασης εδω στο φορουμ και δυστυχως στην πολυκατοικια που μενω δεν εχω προσβαση στα καλωδια και επισης ειχαν ερθει 2 τεχνικοι απο την HOL πανω στο σπιτι και κανανε ελεγχους στην γραμμη μου και τα βρηκαν ολα μια χαρα! και μου φαινεται οτι δεν πρεπει να ειναι η εσωτερικη καλοδιωση γτ καθε βραδυ οταν το βαλω να συγχρονισει απο την αρχη το μοντεμ απο τις 12 μεχρι τις 7 περιπου κραταει σταθερα στα 15mbps χωρις αποσυγχρονισμους μολις περασει αυτη η ωρα αποσυγχρονιζει και πιανει στα 8!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από babis3g Εμφάνιση μηνυμάτων
    και να προσθεσω αν παρεις καποιο αναλογο μοντεμ πχ για χολ, μπορει να μην κανει για οτε αν γινει αλλαγη, δηλαδη θα δουλευουν αλλα δεν θα ειναι τελεια η μια με την αλλη γραμμη ... οποτε περνεις ενα φτηνο για τον ενα παροχο και αργοτερα αλλο φτηνο για τον αλλο
    βλακεια μου που ειπα για τον ΟΤΕ μην δινεις σημασια ενα καλο μοντεμακι θελω για την HOL!

Περιοχή
    Κερκυρα
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10 / 1 Mbps
    ISP
    T-COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΡΔΕΛΑΔΕΣ
    Router
    Διαφορα
    SNR / Attn
    10(dB) / 37(dB)
    Path Level
    Fastpath
    η hol & wind ειναι μπερδεμα γιατι μπορει να παιζουν σε infineon, conexant κεντρα
    Δεν ειναι σαν την φορθνετ η οτε που εχουν standard μια μαρκα κατασκευαστη
    Αν δεν ξερεις ακριβως σε τι κεντρο παιζεται η περιοχη σου, μπορει να παρεις καποιο και να μην ταιριαζει τελεια

Παντως ενα που παει καλα πανω κατω με αυτους τους παροχους ειναι το dgn 3500
    http://www.adslgr.com/forum/threads/...89%CF%83%CE%B7
    και μερικα φτηνα φριτζακια που τα βρισκεις και εδω στο φορουμ (αγγελιες) πολυ φτηνα, κοιτα και στο section AVM να δεις με ΧΟΛ τι λενε αλλοι χρηστες
    Μεικα ασος μπορει να ειναι οκ

Βεβαια ψαξε τα και εσυ γιατι αν δεν ξερουμε το κεντρο σε τι dslam εισαι ειναι ρισκο, απλος εβαλα μερικες πληροφοριες για να ψαξεις αλλους χρηστες με τον ιδιο παροχο

Παντως αν μετα καποια συγκεκριμενη ωρα αρχιζει το προβλημα (8πμ) θα ελεγα να κοιταξεις κανα ανσανσερ, η καποια αλλη ηλεκτρονικη/ηλεκτρικη συσκευη κοντα στα καλωδια τηλεφωνου στην πολυκατοικια ... πιστευω η ζημια ειναι απο ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες και απιρεαζουν το σνρ

Σελ. 240 από 372 ΠρώτηΠρώτη ... 220230235238239240241242245250260 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ποιός είναι ο καλύτερος ISP για online-gaming
    Από lovdagaym στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-16, 11:38
  2. Ποιος ειναι ο καλυτερος Router?
    Από stubu στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-05-07, 22:04
  3. Ποιός είναι ο καλύτερος wireless router
    Από ASiC στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-07, 19:04

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία