Εμφάνιση 1-13 από 13
    Περιοχή
    looney land
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Χαιρετώ όλους, πριν λίγο μου ήρθε ενα sms απο την WIND (που δεν έχω ξαναπάρει) το οποίο λέει κατά λέξη:

ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ 17.86Ε ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10Ε ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ! Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30ΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ & ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ 1269 ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Για αρχή να πω οτι χρησιμοποιώ αυτό το καρτοκινητό νομίζω απο το 2000 (για να καταλάβετε η sim πάνω γράφει telestet :P), δεν χρησιμοποιώ data (κλεισμένα όλα απο τα options του κινητού), και δεν κάνω ιδιαίτερη χρήση. Το θέμα είναι οτι αυτήν την προσφορά την έχω χρόνια, και ποτέ δεν θυμάμαι ανάλογο sms. Το αστείο είναι οτι και τα υπόλοιπα είναι οτι να'ναι και δεν βγαίνει άκρη. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι πακέτο F2G εχω, απλά το έχω από το 2000 χωρίς ποτέ να αλλάξω πρόγραμμα ή να μπω σε έξτρα πακέτα/προσφορές, πέρα απο αυτήν την προσφορά διπλασιασμού της ανανέωσης πάνω απο 10 ευρώ & 300 λεπτά για ένα μήνα την οποία την έχω χρόνια και δούλευε νορμάλ μέχρι τώρα.

Τελευταία ανανέωση έκανα 18/01/2015 στις 15:00, βάζοντας 10 ευρώ, και μου έβγαλε υπόλοιπο 90.62 ευρώ, και το κλασικό 300' δωρεάν προς όλα τα δίκτυα (έχω ακόμα το sms). Συγκεκριμένα όσον αφορά στα υπόλοιπα μου βγάζει τώρα μετά απο αυτό το sms:

1) Υπόλοιπο διαθέσιμου χρόνου ομιλίας 81.43 ευρώ που λήγουν 19 Ιουλίου 2015 (λείπουν σχεδόν 10 ευρώ τα οποία απλά εξαφανίστηκαν, η ημερομηνία λήξης είναι οκ).
    2) Bonus υπόλοιπο 17.86 ευρώ που λήγουν 19 Φεβρουαρίου 2015 (wtf? 10 ευρώ κάρτα έβαλα, άρα λογικά θα έπρεπε αυτό το νούμερο να ήταν ≤ 10 ευρώ, ημερομηνία λήξης συμβαδίζει με την παραπάνω, οκ).
    3) Bonus 287' 35'' προς όλα τα εθνικά δίκτυα που λήγουν 17 Φεβρουαρίου 2015 (ξαναμανά wtf, η ανανέωση έγινε απόγευμα 18 Ιανουαρίου, τα δυο παραπάνω timers λήγουν στις 19 αντίστοιχα, εδώ γιατί λήγουν 2 μέρες πριν; ).

Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1) Γιατί "ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ" εφόσον ήταν ήδη ενεργοποιημένη εδώ και χρόνια;
    2) Τα 10 ευρώ που λείπουν απο τον πληρωμένο χρόνο ομιλίας μου, που πήγαν, γιατί πήγαν χωρίς ενημέρωση μου, και με ποια δικαιολογία;
    3) Μπακάλικα φαίνεται λες και αφαίρεσαν 10 ευρώ απο τον πληρωμένο μου χρόνο και τον πρόσθεσαν στο bonus υπόλοιπο που λήγει σε ένα μήνα. Γίνεται αυτό, και αν ναι με τι αιτιολόγηση;
    4) Πως γίνεται η ανανέωση και το renew των προσφορών που έγιναν την ίδια μέρα να έχουν απόκλιση δυο ήμερων ως προς την λήξη τους (τα δυο λήγουν στις 19, το τρίτο στις 17);
    5) Έχει κανείς εμπειρία από κάτι αντίστοιχο;

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω και μπορεί να με διαφωτίσει να το κάνει, ώστε να μπορέσω να συννενοηθώ μαζί τους, γιατί έτσι στα τυφλά δεν παίρνω να ακούω κάποιον να διαβάζει τα manuals που μοιράζουνε στην πρώτη γραμμή και να χρεώνομαι τζάμπα. Θέλω να τους πάρω και να ξέρω τι λέω. Δεν είναι τόσο τα 10 ευρώ, όσο η αίσθηση μπαχάλου που με εκνευρίζει. Ευχαριστώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος daffy : 20-01-15 στις 16:12.

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    Αν μεινουν αχρησιμοποιητα τα λεφτα στην καρτα, νομιζω τα καιει μετα απο ενα χρονο.

Περιοχή
    looney land
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gordito Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μεινουν αχρησιμοποιητα τα λεφτα στην καρτα, νομιζω τα καιει μετα απο ενα χρονο.
    Δεν κατάλαβα ακριβώς πως το εννοείς αλλα θα προσπαθήσω να απαντήσω.

Αν δηλαδή δεν μηδενίσεις ποτέ το υπόλοιπο σου φροντίζοντας πάντα να ανανεώνεις πριν τελειώσει ο προπληρωμένος χρόνος σου, παέι να πει οτι σε ένα χρόνο θα πέσει ένα αυτόματο reset και θα μηδενιστούν οι μονάδες σου; Ή εννοείς οτι "θυμάται" πότε έβαλες την κάθε κάρτα, και κρατάει κάπως ξεχωριστά τις ανανεώσεις μην βλέποντας το υπόλοιπο ως ένα εννιαίο σύνολο αλλά ως τμηματικές ανανεώσεις; Και πάλι δεν βγαίνει νόημα έτσι, μιας και δεν είναι οτι δεν τρώω καθόλου προπληρωμένο χρόνο με την χρήση που κάνω, απλά φροντίζω να το αναπληρώνω και να προσθέτω κιόλας με την επόμενη ανανέωση.

Εξάλλου, το sms που μου ήρθε μετά την τελευταία ανανέωση γράφει "Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 90.62 ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 19/07/2015". Και μετά απο 2 μέρες μου σκάει το sms στο op και βλέπω οτι το υπόλοιπο του πληρωμένου χρόνου ομιλίας είναι σχεδόν -10 ευρώ.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος daffy : 21-01-15 στις 02:00.

Περιοχή
    Παγκράτι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    8192/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΜΟΙΡΕΣ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από daffy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν κατάλαβα ακριβώς πως το εννοείς αλλα θα προσπαθήσω να απαντήσω.

Αν δηλαδή δεν μηδενίσεις ποτέ το υπόλοιπο σου φροντίζοντας πάντα να ανανεώνεις πριν τελειώσει ο προπληρωμένος χρόνος σου, παέι να πει οτι σε ένα χρόνο θα πέσει ένα αυτόματο reset και θα μηδενιστούν οι μονάδες σου; Ή εννοείς οτι "θυμάται" πότε έβαλες την κάθε κάρτα, και κρατάει κάπως ξεχωριστά τις ανανεώσεις μην βλέποντας το υπόλοιπο ως ένα εννιαίο σύνολο αλλά ως τμηματικές ανανεώσεις; Και πάλι δεν βγαίνει νόημα έτσι, μιας και δεν είναι οτι δεν τρώω καθόλου προπληρωμένο χρόνο με την χρήση που κάνω, απλά φροντίζω να το αναπληρώνω και να προσθέτω κιόλας με την επόμενη ανανέωση.

Εξάλλου, το sms που μου ήρθε μετά την τελευταία ανανέωση γράφει "Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 90.62 ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 19/07/2015". Και μετά απο 2 μέρες μου σκάει το sms στο op και βλέπω οτι το υπόλοιπο του πληρωμένου χρόνου ομιλίας είναι σχεδόν -10 ευρώ.
    Δεν ξέρω πως ακριβώς υπολογίζουν πότε πρέπει να διαγράψουν το αχρησιμοποίητο υπόλοιπο, πάντως βλέπω ότι η ημερομηνία που σου δίνουν είναι σε ένα εξάμηνο. Θεωρώ πάντως απίθανο να έγινε λάθος αφού λογικά όλα αυτά είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.
    Πάντως αφού έχεις μαζέψει τόσο υπόλοιπο γιατί δεν σταματάς να βάζεις και να το χρησιμοποιήσεις;

Περιοχή
    looney land
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anonymos1982 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω πως ακριβώς υπολογίζουν πότε πρέπει να διαγράψουν το αχρησιμοποίητο υπόλοιπο, πάντως βλέπω ότι η ημερομηνία που σου δίνουν είναι σε ένα εξάμηνο. Θεωρώ πάντως απίθανο να έγινε λάθος αφού λογικά όλα αυτά είναι πλήρως αυτοματοποιημένα.
    Πάντως αφού έχεις μαζέψει τόσο υπόλοιπο γιατί δεν σταματάς να βάζεις και να το χρησιμοποιήσεις;
    Πήρα τελικά τηλέφωνο χτες στο 1260 να δω τι παίζει, και ενημερώθηκα οτι αυτό είναι "νέα 6μηνη προσφορά" που σου διπλασιάζει τον χρόνο που βάζεις που ενεργοποιήθηκε αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές και οτι όντως έφαγε 9.κάτι ευρώ απο τον προπληρωμένο χρόνο και τον πρόσθεσε στο bonus υπόλοιπο που λήγει σε έναν μήνα όπως είχα υποπτευθεί. Είπα στην τύπισσα οτι εγω το είχα ήδη αυτό χρόνια τώρα και οτι ποτέ δεν θυμάμαι να πλήρωσα κάτι για το ενεργοποιήσω, αυτή μου έλεγε οτι δεν έβλεπε κάτι τέτοιο. Με ενημέρωσε οτι έχω δικαίωμα να ζητήσω να με βγάλουν από την "προσφορά" και να μου βάλουν πίσω τα 9.κάτι ευρώ στην κάρτα.

Το αστείο είναι οτι εδώ και μήνες (απο Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβρη 2014) μου σκάγανε απανωτά sms σχετικά με αυτήν την προσφορά που κάθε μήνα έλεγαν "τρέξε σε ένα κατάστημα wind να το ενεργοποιήσεις γιατί λήγει σε 10 μέρες" και μετά από ένα μήνα πάλι το ίδιο sms και φυσικά δεν έλεγαν τίποτα για χρέωση/ενεργοποίηση 9,κάτι ευρώ. Και δεν έδωσα σημασία γιατί το είχα ήδη το συγκεκριμένο πακέτο (άσχετα αν αυτή μου έλεγε το αντίθετο).

Όσο για την απόκλιση δυο ημερών των timers στα υπόλοιπα μου που θα έπρεπε να είναι ίδια (μιας και γίνονται reset ταυτόχρονα στην ανανέωση) η κοπέλα δεν μου απάντησε ουσιαστικά. Αυτά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Καλησπέρα.Τελικά τι έκανες; Βγήκες από την προσφορά;
    Δηλαδή αν την αποδεχθείς θα σου τρώει κάθε μήνα αυτά τα 9 και κάτι ευρώ από το υπόλοιπο σου;
    Μου το έστειλαν και σε μένα σήμερα, γι'αυτό ρωτάω.Αν είναι να το απενεργοποιήσω.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    ISP
    Not for public
    Επιβεβαιωνω αυτην την απατεωνια της Wind. Μου εφαγε και απο εμενα περιπου 9 ευρω για να δωσει το bonus των 17.86 ευρω, χωρις να το ζητησω.

Εγω δεν χρησιμοποιω τις προσφορες bonus, γιατι δεν μιλαω συχνα με το κινητο (σπανια καλω - συνηθως με καλουν).

Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησουμε με καποιο sms ?

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    Zte h267a
    υπηρξε προβλημα χτες σε πολλους συνδρομητες.
    http://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/
    ειναι η 5η ερωτηση. Η συγκεκριμενη προσφορα ενεργοποιειται απο καταστημα με ανανεωση 10 ευρω. Πολλοι χτες ειδαν (ακομα και χωρις να εχουν ανανεωσει) να αφαιρουνται 8,93 απο το υπολοιπο τους. Ταυτόχρονα αποδοθηκε μπονους 17,86 ευρω το οποιο ομως δεν χρησιμοποιειται για αγορά πακετων. Με αλλα λογια ενεργοποιησαν απο την wind μονοι τους την προσφορα χωρις να ρωτησουν κανεναν,και οχι μεσω ανανεωσης μόνο.Πρακτικα αφαιρεθηκαν 8,93 απο το υπολοιπο των συνδρομητων. Εχει γεμισει το fb παραπονα,ενω συμφωνα με ποστ σε σχετικο φορουμ πολλοι εχουν προχωρησει και σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ και στο συνηγορο του καταναλωτη. Μετα απο διαμαρτυριες στην εξυπηρετηση πελατων αναφερθηκε οτι καποιοι πηραν πισω το ποσο και τους διαγραψανε απο την επετειακη προσφορά.
    Οπως γραφει και το faq της wind,το ποσο αφαιρειται μονο τον πρωτο μηνα. Τους υπολοιπους απλα αποδιδεται μπονους κατα την 10ευρη ανανεωση,το οποίο δεν χρησιμοποιειται για πακετα. Φυσικά αυτο που εγινε χτες ηταν παρανομη ενεργοποιηση της προσφορας διοτι απλα κανεις απο αυτους που πηραν το μηνυμα δεν ειχαν ζητησει να ενταχθουν σε αυτή.Αν θελετε να διαγραφειτε,ή δεν κανετε ανανεωση 10 ευρω τους επομενους μηνες,ή τηλεφωνείτε στην εξυπηρετηση και ζητατε διαγραφή αλλά και επιστροφη του ποσού(η επιστροφή μαλλον θα χρειαστει επιμονη-υπομονη κλπ.)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kmpatra : 23-01-15 στις 01:20.

Περιοχή
    looney land
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από barkley Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα.Τελικά τι έκανες; Βγήκες από την προσφορά;
    Δηλαδή αν την αποδεχθείς θα σου τρώει κάθε μήνα αυτά τα 9 και κάτι ευρώ από το υπόλοιπο σου;
    Αύριο θα πάρω για να με βγάλουν. Δεν πρόλαβα με την δουλειά κτλ. Αν την αποδεχτείς απλά θα χάσεις 9 ευρώ που σου τράβηξε τώρα, και αν ανανεωνεις 10 ευρώ κάθε μήνα για τους επόμενους 5 μήνες θα παίρνεις bonus υπόλοιπο άλλα 10 ευρώ που θα λήγουν σε 30 μέρες. Ουσιαστικά δηλαδή αξίζει μόνο αν χρειάζεσαι πάνω απο 10 ευρώ το μήνα κάρτα, που σε αυτήν την περίπτωση όμως θα είχες καρτοσυμβόλαιο, συμβόλαιο, whatever. Είναι άσκοπη σαν προσφορά δηλαδή όταν υπάρχει παράλληλα το 300' bonus με κάθε 10 ευρώ ανανέωση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από masterfaster Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησουμε με καποιο sms ?
    Όχι, πρέπει να πάρεις στο 1260 (χρέωση 0.24 αν θυμάμαι καλά), να δώσεις νούμερο, ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας και να τους να τους πεις τι παίζει και οτι ποτέ δεν ρωτήθηκες από κανέναν αν θες να συμμετάσχεις στην "προσφορά' και απλά να απαιτήσεις ευγενικά τα λεφτά που σου τράβηξαν που συνεπάγεται και την έξοδο σου από την "προσφορά". Είναι απλό. Απλά θέλει προσοχή να τσεκάρεις μην κάνουν καμιά πονηριά (άλλη λέξη ήθελα να χρησιμοποιήσω προφανώς) και σε βγάλουν και από άλλες προσφορές όπως πχ τα 300' με κάθε ανανέωση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kmpatra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θελετε να διαγραφειτε,ή δεν κανετε ανανεωση 10 ευρω τους επομενους μηνες,ή τηλεφωνείτε στην εξυπηρετηση και ζητατε διαγραφή αλλά και επιστροφη του ποσού(η επιστροφή μαλλον θα χρειαστει επιμονη-υπομονη κλπ.)
    Αυτό που έχω boldάρει είναι λάθος. Με το να μην ανανεώνεις δεν διαγράφεσαι απο την "προσφορά", απλά χάνεις το "προνόμιο" του διπλασιασμού κάθε μήνα για τους υπόλοιπους 5. Η "προσφορά" μια χαρά ενεργή θα παραμείνει σε αυτούς τους 5 μήνες, και τα 9.19 (ή 8.93 ή τεσπα όσα εναι με ΦΠΑ ή χωρίς) θα μείνουν κρατημένα και δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρεις πίσω.

Όσον αφορά στην επιμονή/υπομονή που λες δε νομίζω οτι είναι τόσο τραγική η κατάσταση πια. Είναι καθαρά παράνομη παραπλανητική και αυθαίρετη αυτή η ενέργεια της WIND και δεν τους παίρνει να μην στα δώσουν πίσω μέχρι τελευταίο cent. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς όσα διαβάζεις στο thread του myphone.gr ή στο facebook, πολλοί εκεί φωνάζουν και ωρύονται με over 9000 θαυμαστικά μετά απο κάθε επαναστατικό επιφώνημα υποστηρίζοντας οτι η WIND τους τράβηξε 17.86 ευρώ (ενώ στην πραγματικότητα τους τράβηξε 9 και κάτι) επειδή παρανοούν την φράση "ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ 17.86 ΕΥΡΩ.."
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος daffy : 23-01-15 στις 04:42.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    Zte h267a
    Αυτό που έχω boldάρει είναι λάθος. Με το να μην ανανεώνεις δεν διαγράφεσαι απο την "προσφορά", απλά χάνεις το "προνόμιο" του διπλασιασμού κάθε μήνα για τους υπόλοιπους 5. Η "προσφορά" μια χαρά ενεργή θα παραμείνει σε αυτούς τους 5 μήνες, και τα 9.19 (ή 8.93 ή τεσπα όσα εναι με ΦΠΑ ή χωρίς) θα μείνουν κρατημένα και δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρεις πίσω.
    Εχεις δικιο,λαθος διατυπωση,με το να μην κανεις ανανεωση τους επομενους μηνες με 10 ευρω απλα δεν σου δινει το μπονους. Τα 8,93 του πρώτου μήνα οντως οταν μπαινεις στην "προσφορα" δεν τα παιρνεις πισω.Περι της επιμονης,εχει να κανει με την νοοτροπία ή την αγνοια ορισμενων υπαλλήλων που σου ξεκοβουν οτι δεν παιρνεις τιποτα πισω. Οταν αδίκως χρεωθηκα το κλασσικο 1 ευρω του mobile internet ενω ειχα ενεργο πακέτο δεδομένων,ο υπαλληλος στο 1222 της q επεμενε οτι δεν προκειται να παρω πισω λεφτα,και δεν μπορουσε να μου εξηγησει γιατι χρεωθηκα. Χρειάστηκε μηνυμα στο twitter,email στην εξυπηρετηση για να ζητησω επισημη απαντηση,και υπομονη 15 μερες για να λαβω απαντηση και τελικα πιστωση. Δεν ειναι το ποσο του 1 ευρω (αν και εδω συζηταμε για πολλα περισσοτερα) αλλα ειναι η τακτικη της παρανομιας που δεν ειναι καλο να αγνοηθεί,εφοσον εχεις τα μεσα να δικαιωθεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kmpatra : 23-01-15 στις 12:47.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    ISP
    Not for public
    Πηρα στο 1260 και τους ζητησα να το καταργησουν και να μου επιστρεψουν το ποσο. Μου ειπαν οτι μεσα σε 3 εργασιμες θα επιστραφει.

Τωρα το πως αφαιρουν (αρπαζουν) αμεσως χρηματα χωρις να προειδοποιησουν απο το κανονικο υπολοιπο, και το πως καθυστερουν 3 ημερες να τα επιστρεψουν, δεν θα το σχολιασω.

Θα ενημερωσω οταν ή αν επιστραφουν.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Το πρωί πήρα τηλέφωνο στο 1260 και τους ζήτησα ευγενικά να με βγάλουν από την προσφορά.Αμέσως μετά μου ήρθε μήνυμα ότι η υπόθεση μου καταγράφηκε.Πριν από λίγο ήρθε νέο μήνυμα.Μου επέστρεψαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    ISP
    Not for public
    Μου επιστραφηκαν

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-14, 13:32
  2. ανανεωση καρτα σε wind F2G με paypal
    Από Godian στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-14, 01:31
  3. Μηνύματα: 48
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-14, 17:07
  4. Vigor 2700 & πρόβλημα με εμφάνιση καλούντος αριθμού της PSTN σε Wind.
    Από africa_twin στο φόρουμ Draytek ADSL modems και routers
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-14, 13:44
  5. Μηνύματα: 29
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-14, 17:04

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •