Είμαι πελάτης της Forthnet τα τελευταία 7 χρόνια. Πέρσι τέτοια εποχή δεσμεύτηκα για 12 μήνες με αντάλλαγμα αρκετά ανταγωνιστικές προσφορές που μου έγιναν (μεγάλη μείωση παγίου κλπ.) για 2 γραμμές (2play & 3play) που διατηρώ.
Φέτος, που τους ζητάω να δεσμευτώ ξανά με αντάλλαγμα έστω κάποια μικρή μείωση του παγίου, αρνούνται με την αιτιολογία ότι τα πάγια που ήδη έχω είναι τα χαμηλότερα που δίνουν και το μόνο που μου προσφέρουν είναι κάποιες μικρο-αναβαθμίσεις (π.χ. +2 ώρες κινητά).
Είμαι εκνευρισμένος, διότι αφενός είμαι παλιός πελάτης της εταιρείας και αφετέρου η ποιότητα των υπηρεσιών τους έχει πέσει (συχνές τεχνικές βλάβες). Επιπλέον, με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ρισκάρουν να με κάνουν πελάτη αορίστου χρόνου, που σημαίνει ότι θα μπορώ να φύγω όποτε θέλω.
Επειδή είχα παρόμοια αντιμετώπιση από την Cosmote για 2 γραμμές κινητού τηλεφώνου (το έπαιζαν δύσκολοι) και όταν πια αποφάσισα και έκανα αίτηση να πάω σε άλλη εταιρεία για να με πάρουν πίσω μου έκαναν προσφορά -60% στο πάγιο που πλήρωνα, σκέφτομαι να κάνω το ίδιο στην Forthnet.
Έχει επιχειρήσει κανείς να κάνει το ίδιο με και με τι αποτελέσματα; Αν δε θέλετε να γράψετε δημόσια στείλτε μου πμ.
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-15 από 1138
-
23-07-15, 15:41 Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #1
-
24-07-15, 11:12 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #2
Αν είσαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν τότε δεν το κουνάς, διότι υπάρχει πάντα ο φόβος να πας σε χειρότερα. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι ποσά πληρώνεις και τι προσφορές σου έχουν κάνει, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι αν κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο, τότε θα πάρεις και καλύτερη προσφορά. Υπάρχει βέβαια και ένα μικρό ενδεχόμενο να μην σε καλέσουν καθόλου ή η προσφορά που θα σου κάνουν επίσης να μη σε καλύπτει, οπότε έχεις να επιλέξεις αν θα παραμείνεις ή θα μεταφερθείς στο νέο πάροχο.
-
25-07-15, 18:34 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #3
Ειναι στανταρ τα πραγματα που δινουν ακομα και με φορητοτητα...
Δεν ξερουμε τι τιμες-πακετα εχεις αλλα η εμπειρια εχει δειξει, οτι η τιμη σε ιδιο πακετο πεφτει μονο στα παλια εξωφρενικα πακετα... Αυτο που δινουν πιο ευκολα ειναι αν ανεβεις χρηματικα Η' ζητησεις εμπλουτισμο του πακετου, με HD, δευτερο δεκτη κτλ
Πχ αν εχεις σπορτ πακ στα 39,90 αυτη η τιμη δεν προκειται να πεσει δεν παρα να απειλησεις οχι μονο με φυγη απο την εταιρια αλλα και με εξοδο απο την χωραΕκει θα παλεψεις να σου δωσουν το φουλ πακ που υπαρχουν αρκετοι που το εχουν παρει αρκετοι στα 39,90...
Η' αν εχεις σταρτ πακ (με ή χωρις Σπορτ 1) στα 29,90 ουτε αυτο πεφτει ουτε με σφαιρες... Εκει ή πας στα 39,90 για κατι καλυτερο (που θα στο δωσουν) Η' θα σου δωσουν το σπορτ 1 και το νοβα 1 στην ιδια τιμη...Otenet -> Netone -> ON -> Wind -> Forthnet -> Cyta - Vodafone -> Cosmote -> Nova
-
25-07-15, 23:10 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #4
Τι πληρώνεις τώρα και για ποιές υπηρεσίες?
-
01-08-15, 19:29 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #5
Καλησπερα, στις 10/03/2014 ειχα ενεργοποιησει το triple-play nova με αθλητικο πακετο. Σε λιγες ημερες κλεινω την 18μηνη δεσμευση και θελω να βγαλω το αθλητικο πακετο μεχρι να αποφασισω αν θα παω ΟΤΕ ή παραμεινω στην forthnet με 29,90€ απο 49,90€ που πληρωνω σημερα.
Το εχει κανεις για να μου πει ποσες ημερες πριν κλεισω 18μηνο πρεπει να παω σε καποιο καταστημα; ή πρεπει να κλεισω και τους 18 μηνες και μετα; Γιατι αν ειναι ετσι θα χρεωθω αλλον ενα μηνα με αθλητικο πακετο..
-
01-08-15, 20:15 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #6
-
07-08-15, 02:34 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #7
Μπορω να ζητησω 2mbit upload? Ποσο εξτρα παει η τιμη? Χανω σε download?
-
13-08-15, 11:07 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #8
Υπαρχει το τελος ενεργοποιησης υφισταμενης γραμμβς 34.90 ή τρεχει καποια προσφορα που το δινει δωρεαν?
-
13-08-15, 11:20 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #9
-
13-08-15, 11:37 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #10
Δινει το ακριβοτερο πακετο 2play στα 24.9, χρεωνει και το τελος ενεργοποιησης? Κατι δεν κανει σωστα. Παιζει αν πας σε καταστημα να σου το κανουν δωρο?
-
13-08-15, 12:41 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #11
-
18-08-15, 15:37 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #12
το σίγουρο ειναι οτι εχουν τμήμα ειδικών προσφορών οπως ολες οι τηλεφωνικές εταιρίες απλά μάλλον επειδή μπλέκεται κ η nova στην μέση δεν μπορούν να κάνουν κ πάρα πολλά .
-
19-08-15, 15:07 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #13
Κανε μια αιτηση στον οτε και θα δεις τι καλη προσφορα θα σου δωσουν. Σε μας προσφεραν full pack, απεριοριστα σταθερα, 30 λεπτα προς κινητα με 39,50 για παντα απο τα 66 ευρω που ειναι τωρα.
Ευτυχως ομως επεισα τους δικους μου και δεν δεχτηκαν την προσφορα οποτε με τα ιδια απο αυριο πανε στον ΟΤΕ
-
19-08-15, 16:53 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #14
-
19-08-15, 17:58 Απάντηση: Τμήμα Προσφορών – Προσφορές #15
Παρόμοια Θέματα
-
Τηλεφωνο για το τμημα προσφορων;
Από MANTHES στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-15, 03:12 -
Ερώτηση για τηλέφωνο HOL & προώθηση πακέτων και προσφορών
Από christos79 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-15, 12:58 -
Στις 21 Νοεμβρίου στις 2 πμ, η ψηφιακή τηλεοπτική μετάβαση στην Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και τμήμα Στερεάς
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 46Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-15, 21:25 -
Αξιοπιστία τηλεφωνικών προσφορών σχετικά με πακέτα τηλεφωνίας-internet-συνδρομητικής τηλεόρασης
Από researcher στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 16-09-14, 15:44
Bookmarks