Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των τηλεπικοινωνιακών υποδομών σε όλη τη χώρα, που στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Internet υψηλής ποιότητας, η ΟΤΕ ΑΕ ανακοινώνει ότι μέχρι την 17ηΙουνίου 2019 θα προχωρήσει και θα έχει ολοκληρώσει την αναβάθμιση των υπηρεσιών τηλεφωνίας μέσω τεχνολογιών νέας γενιάς των συνδρομητών στα παρακάτω Αστικά Κέντρα:
Προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση και ορθή λειτουργία της σύνδεσής τους, οι συνδρομητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με το 13888 (για Οικιακούς πελάτες) και 13818 (για Εταιρικούς πελάτες) πριν την 10η Ιουνίου 2019 για να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με τις ενέργειες που απαιτούνται. Σε κάθε περίπτωση η ΟΤΕ ΑΕ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε εκπρόσωπός μας να καλέσει τους συνδρομητές και να τους ενημερώσει για τη διαδικασία μετατροπής της γραμμής τους.
Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των τηλεπικοινωνιακών υποδομών σε όλη τη χώρα, που στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Internet υψηλής ποιότητας, η ΟΤΕ ΑΕ ανακοινώνει ότι μέχρι την 16ηΣεπτεμβρίου2019 θα προχωρήσει και θα έχει ολοκληρώσει την αναβάθμιση των υπηρεσιών τηλεφωνίας μέσω τεχνολογιών νέας γενιάς των συνδρομητών στα παρακάτω Αστικά Κέντρα:
Προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση και ορθή λειτουργία της σύνδεσής τους, οι συνδρομητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν με το 13888 (για Οικιακούς πελάτες) και 13818 (για Εταιρικούς πελάτες) πριν την 9η Σεπτεμβρίου2019 για να λάβουν τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με τις ενέργειες που απαιτούνται. Σε κάθε περίπτωση η ΟΤΕ ΑΕ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε εκπρόσωπός μας να καλέσει τους συνδρομητές και να τους ενημερώσει για τη διαδικασία μετατροπής της γραμμής τους.
Εμφάνιση 1-15 από 36
-
02-04-19, 13:51 COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #1
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
02-04-19, 14:07 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #2
αυτες οι περιοχες εχουν γινει και vectored η θα γινουν εως τοτε?
-
02-04-19, 14:17 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #3
Αυτό σημαίνει ότι αν παίρνεις από αστικό κέντρο Καλλιθέας και είσαι σε άλλη εταιρεία η τηλεφωνία σου θα μετατραπεί σε voip και σε σενα;
-
02-04-19, 14:30 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #4
Μετατροπή απο PSTN σε Voip...
Υπαρχουν περιοχες που οι διακοπες ρευματος το χειμωνα ειναι συνηθες φαινομενο και αμα τους πεις για το UPS (που επρεπε να το παρεχουν μαζι με το ρουτερ)
σου λενε οτι εχει εξαντληθει.
Πριν 2 βδομαδες στο νοτιο Πηλιο αλλαξαν πολλους συνδρομητες σε voip χωρις να εχουν ενημερωσει-στειλει τον απαραιτητο εξοπλισμο.
-
02-04-19, 14:38 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #5
Δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιηθεί το vectoring για να σε αλλάξουν σε VOIP. Πήγανε να αλλάξουνε και εμένα τον περασμένο μήνα και τους έδωσα άκυρο μέχρι να ενεργοποιήσουν το vectoring τουλάχιστον. Αν δεν δίνουν το UPS δεν μπορούν να σε αναγκάσουν αν αλλάξεις.
-
02-04-19, 14:44 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #6
Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν η διαδικασια για επιστροφη σε PSTN θα παρει 2-3 εβδομαδες(!!!) και μολις γινει PSTN θα σε ξαναγυρισουν (με το "ετσι το θελω") σε voip.
UPS δεν στελνουν. Πρεπει να το ζητησεις αλλιως δεν δινουν.
Δυστυχώς στην περιοχη δεν υπαρχει αλλος παροχος και κανουν οτι θελουν...
-
02-04-19, 14:57 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #7
Μπορούν να σε αναγκάσουν* απο την στιγμή που ο παλιός εξοπλισμός σταματάει να δουλεύει
*οι επιλογές σου μετά είναι ή μένεις χωρίς τηλέφωνο, διακόπτεις ή πας σε voip.
- - - Updated - - -
Οχι αυτό αφορά πελάτες του ΟΤΕ μόνο, οι άλλοι πάροχοι θα συνεχίσουν να δίνουν με τον δικό τους τρόπο
-
02-04-19, 15:20 Re: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #8
Σήμερα εγώ απο αλεξανδρούπολη παρέλαβα router της cosmote για συγγενικο πρόσωπο έλεγε ανακαινισμένο ελπίζω να κρατήσει
μια ερώτηση εγώ που είμαι σε vdsl 50 vodafone θα περάσω και εγώ σε voip η δεν επηρεάζομαι ;
-
02-04-19, 16:25 Απάντηση: Re: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #9
-
02-04-19, 17:22 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #10
Επιτέλους...
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
02-04-19, 19:53 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #11
-
02-04-19, 20:50 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #12
στην εργασία μου μας κάλεσαν από την COSMOTE (13818) εταιρικών πελατών για να μας ενημερώσουν για την ευρυζωνική (VoIP) τηλεφωνία
έχουμε τα νέα routers αλλά θέλουμε αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου (εκεί έχει κολλήσει το θέμα γιατί πάει πολύ ο λογαριασμός...και το σκέφτονται) από την COSMOTE βέβαια δεν μπορούμε να ζητήσουμε ευθύνη σε κάτι αυτή έκανε ότι απαιτείται από την δική της την μεριά έτσι δεν είναι?
ότι αφορά τα miniUPS εμένα με το FTTH (μέσω του sfbb.gr) μου έχουν δώσει δύο miniUPS δωρεάν.
ίσως πάρω και άλλα από την αγορά...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 02-04-19 στις 20:58.
-
02-04-19, 22:13 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #13
Το έχω αιτηθεί 3 φορές έως τώρα από τότε που πρώτο-ξεκίνησε το voip αλλά μου είπαν ότι δεν έδιναν ακόμα σε απλές τηλεφωνικές συνδέσεις.
Τους πείρα τηλ. σήμερα το απόγευμα και μου είπαν ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία.
Το πέρασαν σαν αίτημα και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει τεχνικός μαζί μου για την έναρξη της διαδικασίας μετάβασης, την παραλαβή του εξοπλισμού κλπ.
Περιμένω...
2-3 μέρες μου είπαν ότι διαρκεί η όλη διαδικασία της μετάβασης.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
02-04-19, 22:39 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #14
-
02-04-19, 22:39 Απάντηση: COSMOTE Σταθερή: αναβάθμιση τεχνολογίας τηλεφωνίας σε Α/Κ #15
Δεν λεω για εταιρικους πελατες... απλοι συνδρομητες, ιδιαιτερα στα χωρια μεγαλης ηλικιας, που εχουν το σταθερο ως μεσο αναγκης.
Οι περισσοτεροι δηλωσαν βλαβη γραμμης βλεποντας το σταθερο τους να ειναι νεκρο.
Bookmarks