Σελ. 706 από 1465 ΠρώτηΠρώτη ... 686696701704705706707708711716726 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 10.576-10.590 από 21966

Θέμα: Inalan

Περιοχή
    Αιγάλεω
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Router
    FRITZ!Box 5590 Fiber
    Αν μπορεί να κάνει livestream με 8000 bitrate είναι ότι καλύτερο για 1080p.

Περιοχή
    Αθηνα/Περισσος
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G + 0.5G/0.25G
    ISP
    Cosmote FTTH x2
    Router
    Speedport Smart, 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Prototype Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν μπορεί να κάνει livestream με 8000 bitrate είναι ότι καλύτερο για 1080p.
    που το τσεκαρεις αυτο ? εδω παιζει ο γιος μου στα 1080/60p

https://youtu.be/807huZNcjbI

Περιοχή
    Αιγάλεω
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Nova
    Router
    FRITZ!Box 5590 Fiber
    Δεν έχω PS5 να σου πω...λογικά στις ρυθμίσεις που έχει για το Youtube. Μια χαρά είναι η ποιότητα.

Το avatar του μέλους objecto
    objecto Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από INALAN TEAM Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε? Στείλτε μας τον 10ψήφιο κωδικό συνδρομητή σας σε π.μ. για να δούμε το ιστορικό σας και να καταλάβουμε τι έχει γίνει.

Ευχαριστούμε.
    Τι να βοηθήσετε; Δεν έχω γράψει ουτε ένα αρνητικό σχόλιο εδω και 1+ χρόνο που ειμαι συνδρομητής σας. Δεν σηκώνετε τα τηλέφωνα και στο messenger δίνουν απαντήσεις να σου φευγει το μυαλό.
    Χθες το βράδυ με βγάλατε απο τα ρούχα μου, φώναζα στην εξυπηρέτηση σαν τρελός και είμαι πολύ ηρεμος άνθρωπος. Με βαλατε να συνομιλήσω με την everypay που δεν είμαι υποχρεωμένος για ένα απλό πράγμα.
    ΝΑ ΠΑΡΩ EMAIL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!! και εσεις μου ζητούσατε επιβεβαίωση πληρωμής. Το θέατρο του παραλόγου. Στην everypay γέλαγε η κοπέλλα.

Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε λίγο.

PS.Το email ακόμα δεν το έχω λάβει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1GB download/upload
    ISP
    inalan.gr
    Καλημέρα σας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που πάνω από 1 χρόνο δεν είχατε κανένα παράπονο από την εταιρία μας και λίγο μας στενοχωρεί το γεγονός πως ο λόγος που πλέον έχετε ,είναι ένα e-mail και μια κακή συνεννόηση- παρεξήγηση.. Για τον λόγο αυτό, ζητήσαμε και τα στοιχεία σας για να καταλάβουμε τι έχει πάει λάθος αυτή τη φορά.
    Η πληρωμή σας έχει φανεί, παρ' όλα αυτά? Ίσως μόνο δεν λάβατε το e-mail, συμβαίνουν αυτά και ειδικά σε τόσο ζορισμένες ηλεκτρονικά ,και όχι μόνο, εποχές.
    Μέχρι να φτάσει η πληρωμή σε εμάς, περνάει διάφορα στάδια, στα οποία δεν έχουμε σαφώς πρόσβαση. Αυτό είναι η δική σας τράπεζα, η τράπεζα που συνεργάζεται η everypay και τέλος την λαμβάνουμε εμείς. Εάν δεν την έχουμε λάβει, είναι απόλυτα λογικό να σας κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με το εάν τα λεφτά φύγανε από τον λογαριασμό σας, εάν έχετε κωδικό συναλλαγής και εάν λάβατε μέιλ ολοκλήρωσης πληρωμής, που στη προκειμένη βέβαια, λέτε δεν λάβατε.
    Όσον αφορά τις γραπτές απαντήσεις, ας υπολογίσουμε λίγο ,πως εύκολα παρεξηγείτε ο γραπτός λόγος...Είτε γράφεται κάπως περίεργα από βιασύνη, είτε διαβάζεται διαφορετικά.
    Αναμένουμε να μας στείλετε τα στοιχεία σας, ώστε να σας βοηθήσουμε όσο καλύτερα και πιο άμεσα γίνεται.

Ευχαριστούμε.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    Inalan
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από objecto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να βοηθήσετε; Δεν έχω γράψει ουτε ένα αρνητικό σχόλιο εδω και 1+ χρόνο που ειμαι συνδρομητής σας. Δεν σηκώνετε τα τηλέφωνα και στο messenger δίνουν απαντήσεις να σου φευγει το μυαλό.
    Χθες το βράδυ με βγάλατε απο τα ρούχα μου, φώναζα στην εξυπηρέτηση σαν τρελός και είμαι πολύ ηρεμος άνθρωπος. Με βαλατε να συνομιλήσω με την everypay που δεν είμαι υποχρεωμένος για ένα απλό πράγμα.
    ΝΑ ΠΑΡΩ EMAIL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!! και εσεις μου ζητούσατε επιβεβαίωση πληρωμής. Το θέατρο του παραλόγου. Στην everypay γέλαγε η κοπέλλα.

Χωρις να θελω να δικαιολογησω την ταλαιπωρια, μηπως να προσπαθησεις εναλλακτικο τροπο πληρωμης;
    Π.χ. μεσω winbank μπορω να πληρωσω με λογαριασμο τραπεζης ή και πιστωτικη καρτα.
    Φανταζομαι κι υπολοιπες τραπεζες θα εχουν κατι παρομοιο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1GB download/upload
    ISP
    inalan.gr
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από objecto Εμφάνιση μηνυμάτων

Ψάχνοντας λίγο τις χθεσινές υποθέσεις, βρήκαμε ,μάλλον, ποιος συνδρομητής είστε και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η πληρωμή σας φάνηκε κανονικά χθες 23/11 στις 17:20.
    Φαίνεται κανονικά το θετικό σας υπόλοιπο στο my.inalan καθώς και έχει εκδοθεί η απόδειξη πληρωμής, χθες την ίδια ώρα.

objecto Guest
    Ψάχνοντας λίγο τις χθεσινές υποθέσεις, βρήκαμε ,μάλλον, ποιος συνδρομητής είστε και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η πληρωμή σας φάνηκε κανονικά χθες 23/11 στις 17:20.
    Φαίνεται κανονικά το θετικό σας υπόλοιπο στο my.inalan καθώς και έχει εκδοθεί η απόδειξη πληρωμής, χθες την ίδια ώρα.
    Και θα πω και δημοσίως αυτό που σας είπα και τηλεφωνικώς. Είστε υποχρεωμένοι να μου δώσετε τον αριθμό συναλλαγής με την everypay γιατί σε περίπτωση που το υπόλοιπο δεν ανανεωνόταν (και ξέρετε οτι αργεί) δεν εχω αποδεικτικό πληρωμής.
    Την συναλλαγή της κάρτας με την everypay απο την εγγραφή της Eurobank δεν την κάνατε δεκτή. Εγω πως θα αποδείξω λοιπόν οτι πλήρωσα σε περίπτωση λάθους. Πόσο δύσκολο είναι αυτό που σας λέω;
    Όπως είπα και στην εκπρόσωπό σας, (οχι τον/την απαράδεκτο του messenger), την σύνδεση δεν την χρησιμοποιούμε ούτε για games ούτε για netflix μόνο. Δεν χωράει περιθώριο διακοπής αυτό τον καιρό και πρέπει να είμαστε και οι πελάτες ΑΠΟΛΥΤΩΣ καλυμμένοι.
    Απορώ γιατί πρέπει να αναλύονται αυτά τα πράγματα. Δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού απο μέρους σας.

Περιοχή
    Galatsi
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Έχει κανείς θέμα; Γαλάτσι σε εμένα φαίνεται down.

objecto Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pavlidisd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει κανείς θέμα; Γαλάτσι σε εμένα φαίνεται down.
    Εμένα ειναι οκ, Λαμπρινή

Περιοχή
    Galatsi
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    thanks - εστρωσε μετά από περίπου 25'

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    ΠΡΟΣ INALAN TEAM

Καλησπερα, σχετικα με την πληρωμη που εκανα, να ενημερωσω οτι σημερα βλεπω στην σελιδα σας την πληρωμη, στην καρτα απο την εφαρμογη του κινητου που βλεπω τις κινησεις την δειχνει τωρα σαν δεσμευμενο ποσο, αλλα παρολαυτα email επιβεβαιωσης δεν εχει ερθει οπως ερχοταν με το παλιο συστημα που ειχατε πριν την αλλαγη στο συστημα πληρωμης.
    Καλο θα ηταν να δειτε γιατι δεν ερχονται.
    Ευχαριστω

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1GB download/upload
    ISP
    inalan.gr
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΠΡΟΣ INALAN TEAM

Καλησπερα, σχετικα με την πληρωμη που εκανα, να ενημερωσω οτι σημερα βλεπω στην σελιδα σας την πληρωμη, στην καρτα απο την εφαρμογη του κινητου που βλεπω τις κινησεις την δειχνει τωρα σαν δεσμευμενο ποσο, αλλα παρολαυτα email επιβεβαιωσης δεν εχει ερθει οπως ερχοταν με το παλιο συστημα που ειχατε πριν την αλλαγη στο συστημα πληρωμης.
    Καλο θα ηταν να δειτε γιατι δεν ερχονται.
    Ευχαριστω
    Καλησπέρα σας.
    Έρχονται 2 ειδοποιήσεις. Μια από την everypay - αποδεικτικό συναλλαγής ,που αναφέρει και τον αριθμό της συναλλαγής και μια από εμάς, που επιβεβαιώνει την πληρωμή.
    Δεν λάβατε καμία από τις 2? Θα δούμε τι έχει συμβεί, από κοινού με την everypay. Μέχρι αυτό τον μήνα όλα λειτουργούσαν κανονικά. Οπότε πρέπει να καταλάβουμε τι άλλαξε.
    Το σημαντικό είναι ότι η πληρωμή σας έχει περαστεί κανονικά.

Σας ευχαριστούμε.

Περιοχή
    Πλ. Κολιάτσου
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbit / 500Mbit
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Huawei HG8145V5
    Φαντάζομαι ότι έχετε ελέγξει όλοι τα ανεπιθύμητά σας έτσι; (σπαμ/junk κλπ)

Πολύ χαζή ερώτηση, αλλά ειδικά για το gmail το έχω δει να μου συμβαίνει.
    Την μία φορά να είναι στα εισερχόμενα και την άλλη να πάει στα spam χωρίς να το έχω μαρκάρει εγώ.

Και κάνω την προφανή ερώτηση, γιατί όλοι μας κοιτάμε τα εισερχόμενα καθημερινά αλλά όχι όλοι τα ανεπιθύμητα...

Περιοχή
    Ν. Ηράκλειο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/1Gbps
    ISP
    InaLan
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    AVM Fritz 7590
    Καλημέρα σας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που πάνω από 1 χρόνο δεν είχατε κανένα παράπονο από την εταιρία μας και λίγο μας στενοχωρεί το γεγονός πως ο λόγος που πλέον έχετε ,είναι ένα e-mail και μια κακή συνεννόηση- παρεξήγηση.. Για τον λόγο αυτό, ζητήσαμε και τα στοιχεία σας για να καταλάβουμε τι έχει πάει λάθος αυτή τη φορά.
    Η πληρωμή σας έχει φανεί, παρ' όλα αυτά? Ίσως μόνο δεν λάβατε το e-mail, συμβαίνουν αυτά και ειδικά σε τόσο ζορισμένες ηλεκτρονικά ,και όχι μόνο, εποχές.
    Μέχρι να φτάσει η πληρωμή σε εμάς, περνάει διάφορα στάδια, στα οποία δεν έχουμε σαφώς πρόσβαση. Αυτό είναι η δική σας τράπεζα, η τράπεζα που συνεργάζεται η everypay και τέλος την λαμβάνουμε εμείς. Εάν δεν την έχουμε λάβει, είναι απόλυτα λογικό να σας κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με το εάν τα λεφτά φύγανε από τον λογαριασμό σας, εάν έχετε κωδικό συναλλαγής και εάν λάβατε μέιλ ολοκλήρωσης πληρωμής, που στη προκειμένη βέβαια, λέτε δεν λάβατε.
    Όσον αφορά τις γραπτές απαντήσεις, ας υπολογίσουμε λίγο ,πως εύκολα παρεξηγείτε ο γραπτός λόγος...Είτε γράφεται κάπως περίεργα από βιασύνη, είτε διαβάζεται διαφορετικά.
    Αναμένουμε να μας στείλετε τα στοιχεία σας, ώστε να σας βοηθήσουμε όσο καλύτερα και πιο άμεσα γίνεται.

Ευχαριστούμε.
    και εγω πληρωσα χθες απο eurobank οπως παντα με RF και δεν εχει ερθει μαιλ επιβεβαίωσης οπως παντα οτι λαβατε την πληρωμή.

στο λογαρισμό μου φαινεται θετικο το υπολοιπο και η πληρωμη, οποτε μάλλον κάτι εγινε με τα μαιλς.

απλα πρέπει να σταθεροποιήσετε το πως μας ενημερωνετε για να πληρωσουμε και για το οτι εγινε πληρωμη.

μου ερχονται τυχαια με mail, viber, ...

δεν εχω βρει patern στο καναλι επικοινωνίας σας τους τελευταιους μηνες.

Σελ. 706 από 1465 ΠρώτηΠρώτη ... 686696701704705706707708711716726 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία