Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1739. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

540 31,05%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

655 37,67%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,11%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,18%
Σελ. 422 από 1689 ΠρώτηΠρώτη ... 402412417420421422423424427432442 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 6.316-6.330 από 25323
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gup Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα
    θα ήθελα την γνώμη σας πως να χειριστώ το παρακάτω.
    Είμαι στην Ελιν από τον περασμένο Απρίλιο. Ο προτελευταίος εκαθαριστικός μου είχε έρθει στις 23/09 και είχα καταναλώσει το 4μηνο 1365 kwh (έχει σημασία η κατανάλωση). Πριν από λίγο μου ήρθε ο εκκαθαριστικός με ημερομηνία καταμέτρησης (υποτίθεται) στις 26/01 για 742 kwh πιστωτικός -58€.
    (3641 τελευταία καταμέτρηση 2899 προηγούμενη 742 διαφορά)
    Το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζω ότι στο 4μηνο εχω καταναλώσει 1494 kwh. Γνωρίζω ακριβώς την κατανάλωση γιατί από το τέλος Οκτωβρίου έχω βάλει μετρητή κατανάλωσης στον πίνακα τον οποίο έχω τσεκάρει αρκετες φορές και μέρα - μέρα οποτε γνωρίζω ότι καταγράφει με μεγάλη ακρίβεια τις kwh.

Μάλιστα επειδή γνώριζα την ημερομηνία καταμέτρησης (26/01) το βράδυ 25/01 είδα το ρολόι και έγραφε : 25/01/2021: 4505 (3627 ημερα - 878 νυχτα)
    Άρα μέχρι 26/01 έχουμε χονδρικά διαφορά 864 kwh (μου έχουν χρεώσει λιγότερες). Από 26/01 μέχρι και σήμερα έχω καταναλώσει 480 και υπολογίζω ότι θα έχω 450 kwh τον Μάρτιο και ακόμα 400 τον Απρίλιο. Θα έχω λοιπόν σύνολο στην επόμενη καταμέτρηση (αν την κάνουν σωστά) 2.224 kwh.
    Αυτό σημαίνει (αν έχω καταλάβει σωστά) ότι θα πρέπει να πληρώσω για τις επιπλέον των 1600 kwh του τετραμήνου ακριβότερη ΥΚΩ κλπ.

Μπορώ / πρέπει να κάνω κάτι ωστε να γίνει σωστά ο υπολογισμός και να αποδείξω ότι κάνουν λάθος. Υπάρχει λογος να επικοινωνήσω μαζί τους ή θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λόγος? Πάντως η καταμέτρηση που έχουν κάνει είναι 100% λάθος. Προφανώς θα το ρίξουν στον ΔΕΔΗΕ και στην τελική δεν με ενδιαφέρει, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει λάθος και θέλω να δω αν πρέπει να διορθωθεί.
    Ευχαριστώ
    Πέρα από το γεγονός ότι η ΕΛΙΝ δέχεται μόνον τις ενδείξεις του ΔΕΔΔΗΕ, είτε εκκαθαριστικές είτε άπό την προηγούμνη αντίστοιχη περίοδο, το θέμα που περιγράφεις εντοπίζεται σε διαφορά μεταξύ του ρολογιού του σπιτιού σου και του δικού σου μετρητή. Αλλά γράφεις ότι τοποθέτησες τον μετρητή σου στο τέλος ΟΚΤ, οπότε δεν έχεις την κατανάλωση του μετρητή από την ημερομηνία μέτρησης του ΔΕΔΔΗΕ (όχι 23/9 που παρέλαβες το λογαριασμό) μέχρι την ημέρα που τον τοποθέτησες.
    Επίσης, γράφεις μπερδεμένες τις ενδείξεις/καταναλώσεις, άλλοτε συνολικές (Κ+Ν) και άλλοτε ξεχωριστές.
    Ξανακοίταξε όσα έχεις γράψει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέρα από το γεγονός ότι η ΕΛΙΝ δέχεται μόνον τις ενδείξεις του ΔΕΔΔΗΕ, είτε εκκαθαριστικές είτε άπό την προηγούμνη αντίστοιχη περίοδο, το θέμα που περιγράφεις εντοπίζεται σε διαφορά μεταξύ του ρολογιού του σπιτιού σου και του δικού σου μετρητή. Αλλά γράφεις ότι τοποθέτησες τον μετρητή σου στο τέλος ΟΚΤ, οπότε δεν έχεις την κατανάλωση του μετρητή από την ημερομηνία μέτρησης του ΔΕΔΔΗΕ (όχι 23/9 που παρέλαβες το λογαριασμό) μέχρι την ημέρα που τον τοποθέτησες.
    Επίσης, γράφεις μπερδεμένες τις ενδείξεις/καταναλώσεις, άλλοτε συνολικές (Κ+Ν) και άλλοτε ξεχωριστές.
    Ξανακοίταξε όσα έχεις γράψει.
    Θα προσπαθήσω να μιλήσω με ΔΕΔΗΕ αν και δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να βγάλω άκρη.
    Άχετα από τις μετρήσεις του δικού μου μετρητή αναφέρω ότι η τελευταία καταμέτρηση στις 23/09 ήταν στις 2,899 kwh, και ότι στις 25/01 το βράδυ ήταν (στο ρολόι της ΔΕΗ) 4505 kwh και όχι 3641kwh που αναφέρουν.
    Αυτό μας κάνει κατανάλωση 1606 kwh και όχι 742 που επίσης αναφέρουν.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  2309.jpg 
Εμφανίσεις:  4 
Μέγεθος:  15,4 KB 
ID: 224915

Όνομα:  2601.jpg 
Μέγεθος:  14,4 KB 
ID: 224914
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 2309.jpg  

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Τα λες μπερδεμένα πραγματικά και δεν θα προσπαθήσω να καταλάβω αναλυτικά, γιατί δεν χρειάζεται κι όλας.

Ο μετρητής που έχεις στον πίνακά σου δεν υπεισέρχεται πουθενά στην εξίσωση, είναι σαν να μην υπάρχει. Όντως ο ΔΕΔΔΗΕ ειναι υπεύθυνος οπότε επικοινωνείς μαζί του για επαλήθευση μέτρησης. Στείλε τους καμμια φωτογραφία από τον μετρητή που αποδεικνύει το λάθος.

Βεβαια σαν καταναλωτής μπορείς και καλό θα ήταν να επικοινωνίσεις και με την εταιρεία σου και να τους θέσεις το πρόβλημα προκειμένου να τσιγγλίσουν κι εκείνοι το ΔΕΔΔΗΕ. Γιατί όντως είναι πιθανόν να οδηγήσει σε μεγαλύτερες χρεώσεις (μου έχει τύχει με λάθος έναντι). Θεωρητικά και να μην γινει άμεσα μπορεί να διορθωθεί αναδρομικά και στο μέλλον.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θα προσπαθήσω να μιλήσω με ΔΕΔΗΕ αν και δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να βγάλω άκρη.
    Άχετα από τις μετρήσεις του δικού μου μετρητή αναφέρω ότι η τελευταία καταμέτρηση στις 23/09 ήταν στις 2,899 kwh, και ότι στις 25/01 το βράδυ ήταν (στο ρολόι της ΔΕΗ) 4505 kwh και όχι 3641kwh που αναφέρουν.
    Και πάλι μπερδεύεις τις καταναλώσεις.
    Ανέβασες screenshots με τις ενδείξεις/καταναλώσεις μόνον του ενός ρολογιού του ΔΕΔΔΗΕ (μάλλον Ημερήσιο) ενώ στην περιγραφή σου αναφέρεις και νυκτερινό και μάλιστα κάνεις το λάθος και αθροίζεις τις δύο καταναλώσεις.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Και πάλι μπερδεύεις τις καταναλώσεις.
    Ανέβασες screenshots με τις ενδείξεις/καταναλώσεις μόνον του ενός ρολογιού του ΔΕΔΔΗΕ (μάλλον Ημερήσιο) ενώ στην περιγραφή σου αναφέρεις και νυκτερινό και μάλιστα κάνεις το λάθος και αθροίζεις τις δύο καταναλώσεις.
    Πήρα τον ΔΕΔΔΗΕ και μου είπε να στείλω μειλ στα κατάστημα που εξυπηρετεί και να τους ενημερώσω.
    Για να γίνει κατανοητό με μέτρηση από το ρολόι της ΔΕΗ έχω καταναλώσει 1606 kwh και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει καταγράψει 742.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πήρα τον ΔΕΔΔΗΕ και μου είπε να στείλω μειλ στα κατάστημα που εξυπηρετεί και να τους ενημερώσω.
    Για να γίνει κατανοητό με μέτρηση από το ρολόι της ΔΕΗ έχω καταναλώσει 1606 kwh και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει καταγράψει 742.
    Δεν απαντάς στις συγκεκριμένες ερωτήσεις που έκανα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Δεν απαντάς στις συγκεκριμένες ερωτήσεις που έκανα.
    Τι δεν σου απάντησα? Ξεχασε τα όλα. Σου λέω ότι έχω καταναλώσει 1606 kwh και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει καταγράψει 742.
    Το νυχτερινό δεν το λαμβανω υπόψιν γιατί έχω το electriocοn νυχτερινο 365 και δεν παίζει ρόλο η νυχτερινη κατανάλωση.

*ενημέρωσα και την Ελιν και μου είπαν ότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι πρέπει να μιλήσω με ΔΕΔΔΗΕ.
    στον ΔΕΔΔΗΕ δεν το σηκώνουν και έχω απλά ένα μειλ για να εκφράσω τα παραπονα μου

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το νυχτερινό δεν το λαμβανω υπόψιν γιατί έχω το electriocοn νυχτερινο 365 και δεν παίζει ρόλο η νυχτερινη κατανάλωση.
    Στο αρχικό σου post προσμετράς και τη νυκτερινή κατανάλωση και τα νούμερα δεν βγαίνουν.
    Επίσης μετράς με το δικό σου μετρητή από τέλος ΟΚΤ και αυτό δεν το υπολογίζεις στους υπολογισμούς που κάνεις.
    Τέλος, με το τηλέφωνο δεν θα κάνεις κάτι. Πρέπει να πας στον ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής σου.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _

Όνομα:  2309.jpg 
Μέγεθος:  15,4 KB 
ID: 224915

Όνομα:  2601.jpg 
Μέγεθος:  14,4 KB 
ID: 224914
    Εγώ κατάλαβα πάντως τι λες.

25/01 το ρολόι σου έγραφε 4505, και την επόμενη μέρα ο ΔΕΔΔΗΕ κατέγραψε 3641 λανθασμένα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μη πληρώσεις τα κέρατα σου σε ΥΚΩ είναι να αμφισβητήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ την καταμέτρηση που έγινε στις 26/1 και να γίνει πλήρη ακύρωση της. Έπειτα να έρθουν για νέα έκτακτη καταμέτρηση άμεσα. Μόνο με με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει ο πάροχος να σου πιστώσει την κατανάλωση μέχρι 26/1 κι έπειτα να σου εκδώσει νέο εκκαθαριστικό λογαριασμός με μεγαλύτερο εύρος στις ημέρες κατανάλωσης πχ 150 μέρες.

Αν ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει την μαλακία να έρθει να πάρει νέα μέτρηση χωρίς να ακυρώσει την καταμέτρηση στις 26/1, τότε θα φαίνεται σαν να κατανάλωσες ένα σωρό κιλοβατώρες σε 1 μήνες και θα έρθουν τα ΥΚΩ φουσκωμένα.

---

Αυτό για το νυχτερινό κι εγώ σε έχασα. Πως γίνει να έχεις νυχτερινό μετρητή, αλλά στο λογαριασμό να φαίνεται μόνο η μέτρηση για το ημερήσιο; Ακόμα κι αν έχεις το 365, ο ΔΕΔΔΗΕ μετράει και τον ημερήσιο μετρητή για τον νυχτερινό, και μετά ο πάροχος κάνει πρόσθεση της κατανάλωσης και χρεώνει με ίδια τιμή προμήθειας.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    30720 \ 3071
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Vodafone H300s
    SNR / Attn
    11(dB) / 26.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πήρα γραπτή απάντηση... ισχύει για τον Γενάρη το (0.029 + 0,006) -45% = 0,01925

Τελικά ο κάθε προμηθευτής μπορεί πλέον ελεύθερο να κάνει συμφωνίες και να προμηθεύεται απ'όπου θέλει, αλλά όμως και να τιμολογεί όπως θέλει.
    Πριν απο λίγο, εκπρόσωπος του Ηρωνα μου έγραψε στο FB οτι "Το κόστος προμήθειας δημοσιεύεται στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας "
    Έψαξα αλλα δεν βρήκα τιμές φυσικού αερίου στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας. Μήπως ξέρει κάποιος που τις δημοσιεύουν;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved

25/01 το ρολόι σου έγραφε 4505, και την επόμενη μέρα ο ΔΕΔΔΗΕ κατέγραψε 3641 λανθασμένα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μη πληρώσεις τα κέρατα σου σε ΥΚΩ είναι να αμφισβητήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ την καταμέτρηση που έγινε στις 26/1 και να γίνει πλήρη ακύρωση της. Έπειτα να έρθουν για νέα έκτακτη καταμέτρηση άμεσα. Μόνο με με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει ο πάροχος να σου πιστώσει την κατανάλωση μέχρι 26/1 κι έπειτα να σου εκδώσει νέο εκκαθαριστικό λογαριασμός με μεγαλύτερο εύρος στις ημέρες κατανάλωσης πχ 150 μέρες.

Αν ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει την μαλακία να έρθει να πάρει νέα μέτρηση χωρίς να ακυρώσει την καταμέτρηση στις 26/1, τότε θα φαίνεται σαν να κατανάλωσες ένα σωρό κιλοβατώρες σε 1 μήνες και θα έρθουν τα ΥΚΩ φουσκωμένα.

---

Αυτό για το νυχτερινό κι εγώ σε έχασα. Πως γίνει να έχεις νυχτερινό μετρητή, αλλά στο λογαριασμό να φαίνεται μόνο η μέτρηση για το ημερήσιο; Ακόμα κι αν έχεις το 365, ο ΔΕΔΔΗΕ μετράει και τον ημερήσιο μετρητή για τον νυχτερινό, και μετά ο πάροχος κάνει πρόσθεση της κατανάλωσης και χρεώνει με ίδια τιμή προμήθειας.
    Μήπως δεν κατάλαβες, αν και λες ότι κατάλαβες, ότι έγραψε για την 25/1 "4505 (3627 ημερα - 878 νυχτα)":
    Το "4505" αντιστοιχεί, κατά τον ίδιο, στο σύνολο της Κανονικής και Νυκτερινής κατανάλωσης και όχι στην ένδειξη του μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ.
    Γνωρίζεις μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ που να αθροίζει την Κανονική και Νυκτερινή κατανάλωση; (ρητορική ερώτηση)

Downloads
    0
    Uploads
    0

---

Ακριβώς αυτό που κατάλαβες εννοώ. Τώρα γιατί δεν καταγράφει ο ΔΕΔΔΗΕ το νυχτερινό μου δεν το γνωρίζω.
    (ισως επειδή είμαι στο προγραμμα νυχτερινό 365 της Ελιν και δεν παίζει ρόλο στην τιμολογηση?) Πάντως δεν έχω πάρει κανέναν λογαριασμό από Ελιν που να έχει νυχτερινή κατανάλωση.

Στο πρόβλημα τώρα. Μου είπαν απο ΔΕΔΔΗΕ (κεντρικά) ότι μπορώ να στείλω μονο ένα μειλ (το οποίο και έκανα) και δεν έχουν τηλέφωνο να μου δώσουν ούτε μπορώ να επισκεφθώ κατάστημα λόγω covid. Παίρνω από το πρωί τηλέφωνο στο γραφείο Μεταμόρφωσης (που ανήκω) και απλά δεν το σηκώνουν.
    Μπήκα πριν λίγο και στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ και υπέβαλλα και εκεί αίτηση.
    Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω (ειδικά τώρα με τα προβλήματα που έχουν) ότι θα με καλέσουν ή θα το λύσουν και θα με βάλουν να πληρώσω τα κερατα μου τον Μάιο (στον επόμενο εκαθαριστικό)

- - - Updated - - -

Μήπως δεν κατάλαβες, αν και λες ότι κατάλαβες, ότι έγραψε για την 25/1 "4505 (3627 ημερα - 878 νυχτα)":
    Το "4505" αντιστοιχεί, κατά τον ίδιο, στο σύνολο της Κανονικής και Νυκτερινής κατανάλωσης και όχι στην ένδειξη του μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ.
    Γνωρίζεις μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ που να αθροίζει την Κανονική και Νυκτερινή κατανάλωση; (ρητορική ερώτηση)
    Το ρολόι μου είναι καινούργιο ηλεκτρονικό. Δίνει στην αρχή 4505 (σύνολο kwh) και μετα 3627 ημέρα και 878 νύχτα. Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό?
    και απλά λέω, αν σε μπερδεύει ξέχνα την ημέρα και την νύχτα και κράτα το 4505.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΣΣΟΣ
    Βρε φιλε, άλλο το 3627-878 και άλλο το "γράφει πρώτα 3627 ημέρα και μετά 878 νύχτα", να μυρίσουμε τα νύχια μας να καταλάβουμε τί εννοείς; Γράψτα λίγο σωστά και αναλυτικά... Υποθέτω εννοείς αυτό

και βεβαια, δεν έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σημασία το τί εμπορικό πρόγραμμα έχεις, οι μετρήσεις είναι δυο αν έχεις νυχτερινό. Αν όντως έχεις νυχτερινό ρεύμα και υπάρχει μόνο μία μέτρηση τότε... τί να πω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    αυτές είναι οι ενδείξεις πριν λίγο

Όνομα:  20210224_140845.jpg 
Εμφανίσεις:  41 
Μέγεθος:  148,9 KB 
ID: 224923

Όνομα:  20210224_140839.jpg 
Εμφανίσεις:  31 
Μέγεθος:  141,5 KB 
ID: 224925

Όνομα:  20210224_140835.jpg 
Εμφανίσεις:  31 
Μέγεθος:  157,2 KB 
ID: 224926

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gryzor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε φιλε, άλλο το 3627-878 και άλλο το "γράφει πρώτα 3627 ημέρα και μετά 878 νύχτα", να μυρίσουμε τα νύχια μας να καταλάβουμε τί εννοείς; Γράψτα λίγο σωστά και αναλυτικά... Υποθέτω εννοείς αυτό

και βεβαια, δεν έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σημασία το τί εμπορικό πρόγραμμα έχεις, οι μετρήσεις είναι δυο αν έχεις νυχτερινό. Αν όντως έχεις νυχτερινό ρεύμα και υπάρχει μόνο μία μέτρηση τότε... τί να πω.
    Καταλαβαίνω ότι μπορεί το - που έβαλα να μπερδεψε. Αλλά γράφω "25/01/2021: 4505 (3627 ημερα - 878 νυχτα)"
    Έχω το σύνολο 4505 και τα ημέρα νύχτα είναι σε παρένθεση για μεγαλύτερη ακρίβεια..
    πάντως όπως βλέπεις έχω και νυχτερινό
    το οποίο όντως δεν είναι σε κανέναν λογαριασμό..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Βασικά δείχνει σαν να μην πήρε χαμπάρι ο ΔΕΔΔHE οτι έχεις νυχτερινό ρεύμα

Παίζει μεγάλο ρόλο στις ΥΚΩ και λοιπές ρυθμιζόμενες

Σελ. 422 από 1689 ΠρώτηΠρώτη ... 402412417420421422423424427432442 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία