Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1750. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
543 31,03% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
662 37,83% -
Δεν θα αλλάξω
455 26,00% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,14%
Εμφάνιση 8.386-8.400 από 25822
-
19-10-21, 17:33 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8386
-
19-10-21, 18:19 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8387
-
19-10-21, 19:46 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8388
Αν ενεργοποιηθεί σφύρα, είμαι ακριβώς στην ίδια φάση. 1-2 μέρες στο Γ1 δέ χάλασε ο κόσμος, μιλάμε για 1 ευρώ.
Αλλά αν μέχρι την Παρασκευή στις 8:00 δε δούμε κίνηση, θα τους ταράξουμε στα τηλέφωνα.
Κανονικά δεν έχουν το δικαίωμα να χρεώσουν Γ1/Γ1Ν αυτές τις μέρες καθώς δεν υπήρξε προσυμβατική ενημέρωση για Γ1, ούτε αναγράφει τιμές η σύμβαση, ούτε επισσύναψαν τιμοκατάλογο - αίτημα υπαναχώρησης κλπ. Όλα στο φλου τα έκαναν.
Η μόνη προσυμβαστική ενημέρωση (econtract) αφορούσε το Online. Τέσπα, πολύ λόγος γίνεται.
Είναι τα ζώα μου αργά σε θέματα εξυπηρέτησης, σημασία έχει που θα βγάλουμε τζάμπα το χειμώνα.
-
19-10-21, 19:47 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8389
Μετά απο 12 μέρες ήρθε mail:Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών.
-
19-10-21, 19:49 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8390There's no substitute for experience
CorollaClub
-
19-10-21, 19:52 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8391
ΔΕΗ. Τώρα μέσα σε 6 μήνες θα πρέπει να φτιαξω και το ΥΔΕ. Έτσι μου είπαν απο ΔΕΗ όταν έκανα την αιτηση.
-
19-10-21, 19:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8392
καμία δουλειά δεν έχει η ΔΕΗ με ΥΔΕ, όταν σου στείλει ο ΔΕΔΔΗΕ έγγραφο τότε βγάζεις νέα ΥΔΕ και τη στέλνεις ΔΕΔΔΗΕ
- - - Updated - - -
δεν υπάρχει περίπτωση να χρεώσουν Γ1, εκτός αν κάποιος υπέγραψε κατα λάθος για Γ1/ΓΝ1 (δηλαδή να γράφει η σύμβαση το συγκεκριμένο πρόγραμμα)
εκεί ίσως χρεώσουν για το μικρό χρονικό διάστημα ρήτρες , αλλά και πάλι σιγά μην κάτσουν να σπάσουν τις χρεώσεις
Στη χειρότερη , ΡΑΕ
-
19-10-21, 19:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8393
Όταν μίλησα για την επιβεβαίωση των στοιχείων έτσι μου είπε. Έχει λήξει μου κάνει εδώ και δύο μήνες και μέσα σε έξι μήνες πρέπει να κάνετε ανανέωση μου λέει.
-
19-10-21, 19:56 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8394
-
19-10-21, 19:56 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8395
-
19-10-21, 19:59 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8396
-
19-10-21, 20:56 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8397
Στον καθένα λένε διαφορετικά πράγματα, είναι για να μας κρατάνε σε εγρήγορση.
Εγώ έχω και 4 περιπτώσεις ΚΟΤ από γνωστούς. Εχω διαβάσει μια περίπτωση πριν κάνα 2 μήνες που δεν "κούμπωσε" αρχικά το ΚΟΤ στο online, αλλά έγινε στο 2ο λογαριασμό (βάλανε και τον 1ο μήνα αναδρομικά). Είπα ρε γαμώτο θα ησυχάσω με τις αμφισβητήσεις στην Ελίν και θα τώρα βρήκα άλλο μπελά μέχρι να τους βάλω όλους σε μια σειρά.
-
19-10-21, 21:05 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8398
Μου απάντησαν σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού της ρήτρας, συγκεκριμένα:
"Αναφορικά με το παρακάτω αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού της χρέωσης ρήτρας προσαρμογής, όπως αυτό έχει αναρτηθεί στο site volterra.gr.
H οριακή τιμή συστήματος τροποποιήθηκε σε ρήτρα προσαρμογής και διαμορφώνεται στο άθροισμα Οριακής Τιμής Συστήματος, ΛΠ-2, ΛΠ-3, ΜΜΚΘΣΣ και απώλειες, δεδομένα τα οποία λαμβάνουμε κάθε μήνα από τον ΑΔΜΗΕ και εφαρμόζονται σε όλους τους πελάτες που κάνουν χρήση του Ελληνικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανεξαρτήτως του Προμηθευτή που έχουν επιλέξει.
Αν το μέσο άθροισμα των παραπάνω δεδομένων είναι μεγαλύτερο του ανώτατου ορίου ρήτρας ΟΤΣ που καθορίζεται στην σύμβαση μας, τότε ο καταναλωτής επιβαρύνεται με χρέωση ρήτρας προσαρμογής.
Αν το άθροισμα των παραπάνω δεδομένων είναι μικρότερο του κατώτατου ορίου ρήτρας ΟΤΣ που καθορίζεται στην σύμβαση, τότε ο καταναλωτής επωφελείται με πίστωση ρήτρας προσαρμογής.
Και στις δύο περιπτώσεις η χρέωση (ή πίστωση) ρήτρα προσαρμογής υπολογίζεται με βάση τον παρακάτω μαθηματικό τύπο και εμφανίζεται σε εκκαθαριστικούς λογαριασμού
Ο τρόπος υπολογισμού είναι:
Μέσο Προσαυξημένο Άθροισμα(Ν) (€/MWh) = ( ΟΤΣ(Ν) + Μοναδιαίες Χρεώσεις ΛΠ(Ν) + Χρέωση ΜΜΚΘΣΣ(Ν) ) * ( 1 + Συντελεστής Απωλειών Δικτύου %Ν )
Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επέλθει απρόβλεπτες μεταβολές στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίες έχουν άμεση επιρροή στο κόστος της προμήθειας της ενέργειας για την Εταιρεία μας. Οι άνω μεταβολές επηρεάζουν την ρήτρα προσαρμογής που ισχύει στην μεταξύ μας σύμβαση και η οποία προσαρμόζει την τιμή ανάλογα με τις διακυμάνσεις του κόστους προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για έκαστη περίοδο κατανάλωσης του Πελάτη.
Οι τιμές της εν λόγω ρήτρας τροποποιήθηκαν τελευταία λόγω αλλαγών των χρεώσεων από τον ΑΔΜΗΕ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εκτίναξη του κόστους σε δυσθεώρητα μεγέθη.
Η Εταιρεία έχει ήδη προσφύγει στις αρμόδιες αρχές διαμαρτυρόμενη έντονα και ζητώντας την λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του εν λόγω ζητήματος.
Αναλογιζόμαστε τη δυσαρέσκειά σας, αλλά θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η Εταιρεία μας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και τις αρμόδιες αρχές με σκοπό την άμεση επίλυση των ανωτέρω θεμάτων και θα σας κρατήσει ενήμερους για τυχόν εξελίξεις
Σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία σας"ΕΝΤΥΠΟ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΡΗΤΡΑΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.pdf
Έχω την εντύπωση ότι στην παράγραφο 7 του συμβολαίου αναφέρει τη σχέση Y=A x (SMP) + B. 3.-ΓΕΝΙΚΟΙ_ΟΡΟΙ_ΣΥΜΒΑΣΗΣ_-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ_ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ_ΕΝΕΡ?.pdf. Κάτι έχω καταλάβει λάθος...
-
19-10-21, 21:08 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8399
Από σήμερα μπορούμε να πάψουμε να την λέμε ΔΕΗ.
ΉΔΕΗ
Ή ΕΗ
Ή ΔΕΗ#not
Διαλέξτε ή πείτε κανένα άλλο όνομα.
-
19-10-21, 21:09 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8400
σιγά μην το αφήσουμε έτσι,θα πέσει τηλέφωνο μέχρι να φύγει αυτό το είναι υπόεξέταση... το οποίο δεν το καταλαβαίνω από τη στιγμή που έχει γινει ξεκάθαρη αίτηση,φαίνεται και στο e-bill,εκεί που λέει αλλαγές ότι είναι επιλεγμένο από σύστημα διλαδη από τους ίδιους το online, τεσπά..
ξέρουμε πότε περιμένουμε εκκαθαριστικό από ελιν;
Bookmarks