Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1750. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

543 31,03%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

662 37,83%
  • Δεν θα αλλάξω

455 26,00%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,14%
Σελ. 560 από 1722 ΠρώτηΠρώτη ... 540550555558559560561562565570580 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 8.386-8.400 από 25822
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο home enter + μπορείς να καταχωρείς τις ενδείξεις και να μην έχεις έναντι

Και στην ΔΕΗ και στον ΔΕΔΗΕ

https://sites.google.com/site/achaia...on-tou-metrete

https://www.wlearn.gr/index.php/394-dei

Συνημμένο Αρχείο 231732

στο κάτω μέρος του ebill

Αυτό έψαχνα.... Επιτέλους!!! Έχω κάνει αίτηση σε online και στους όρους αναφέρει για 12 εκκαθαριστικους και όταν με πήραν τηλέφωνο τους ρώτησα και μου είπαν ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα να δίνουμε μετρήσεις αλλά δεν συγκράτησα τον τρόπο!!!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν πήγες στο Online ενεργοποίησε τη πάγια εντολή στο ebill, αν δεν έχει ενεργοποιηθεί ήδη. Kαι να έχεις το νου αν ενεργοποιήθηκε το online ή αν είναι ακόμα υπο εξέταση.
    να'σαι καλά,η πάγια είχε μπει αυτόματα,στο εμπιλ λέει είναι ακόμα υπό εξέταση, μιλήσα και μου είπαν θέλει 2-3μερες για να φανεί στο σύστημα, από εχθές είμαι δεη..μου είπαν από δεδδηε
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vwgolf5 : 19-10-21 στις 18:34.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vwgolf5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να'σαι καλά,η πάγια είχε μπει αυτόματα,στο εμπιλ λέει είναι ακόμα υπό εξέταση, μιλήσα και μου είπαν θέλει 2-3μερες για να φανεί στο σύστημα, από εχθές είμαι δεη..μου είπαν από δεδδηε
    Αν ενεργοποιηθεί σφύρα, είμαι ακριβώς στην ίδια φάση. 1-2 μέρες στο Γ1 δέ χάλασε ο κόσμος, μιλάμε για 1 ευρώ.

Αλλά αν μέχρι την Παρασκευή στις 8:00 δε δούμε κίνηση, θα τους ταράξουμε στα τηλέφωνα.

Κανονικά δεν έχουν το δικαίωμα να χρεώσουν Γ1/Γ1Ν αυτές τις μέρες καθώς δεν υπήρξε προσυμβατική ενημέρωση για Γ1, ούτε αναγράφει τιμές η σύμβαση, ούτε επισσύναψαν τιμοκατάλογο - αίτημα υπαναχώρησης κλπ. Όλα στο φλου τα έκαναν.

Η μόνη προσυμβαστική ενημέρωση (econtract) αφορούσε το Online. Τέσπα, πολύ λόγος γίνεται.

Είναι τα ζώα μου αργά σε θέματα εξυπηρέτησης, σημασία έχει που θα βγάλουμε τζάμπα το χειμώνα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Μετά απο 12 μέρες ήρθε mail:Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Vermetalz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά απο 12 μέρες ήρθε mail:Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών.
    Από πού?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΝΤΕΛΗ
    ΔΕΗ. Τώρα μέσα σε 6 μήνες θα πρέπει να φτιαξω και το ΥΔΕ. Έτσι μου είπαν απο ΔΕΗ όταν έκανα την αιτηση.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    ΔΕΗ. Τώρα μέσα σε 6 μήνες θα πρέπει να φτιαξω και το ΥΔΕ. Έτσι μου είπαν απο ΔΕΗ όταν έκανα την αιτηση.
    καμία δουλειά δεν έχει η ΔΕΗ με ΥΔΕ, όταν σου στείλει ο ΔΕΔΔΗΕ έγγραφο τότε βγάζεις νέα ΥΔΕ και τη στέλνεις ΔΕΔΔΗΕ

- - - Updated - - -

Τέσπα, πολύ λόγος γίνεται.
    δεν υπάρχει περίπτωση να χρεώσουν Γ1, εκτός αν κάποιος υπέγραψε κατα λάθος για Γ1/ΓΝ1 (δηλαδή να γράφει η σύμβαση το συγκεκριμένο πρόγραμμα)
    εκεί ίσως χρεώσουν για το μικρό χρονικό διάστημα ρήτρες , αλλά και πάλι σιγά μην κάτσουν να σπάσουν τις χρεώσεις
    Στη χειρότερη , ΡΑΕ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Όταν μίλησα για την επιβεβαίωση των στοιχείων έτσι μου είπε. Έχει λήξει μου κάνει εδώ και δύο μήνες και μέσα σε έξι μήνες πρέπει να κάνετε ανανέωση μου λέει.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Αν ενεργοποιηθεί σφύρα, είμαι ακριβώς στην ίδια φάση. 1-2 μέρες στο Γ1 δέ χάλασε ο κόσμος, μιλάμε για 1 ευρώ.

Αλλά αν μέχρι την Παρασκευή στις 8:00 δε δούμε κίνηση, θα τους ταράξουμε στα τηλέφωνα.

Κανονικά δεν έχουν το δικαίωμα να χρεώσουν Γ1/Γ1Ν αυτές τις μέρες καθώς δεν υπήρξε προσυμβατική ενημέρωση για Γ1, ούτε αναγράφει τιμές η σύμβαση, ούτε επισσύναψαν τιμοκατάλογο - αίτημα υπαναχώρησης κλπ. Όλα στο φλου τα έκαναν.

Η μόνη προσυμβαστική ενημέρωση (econtract) αφορούσε το Online. Τέσπα, πολύ λόγος γίνεται.

Είναι τα ζώα μου αργά σε θέματα εξυπηρέτησης, σημασία έχει που θα βγάλουμε τζάμπα το χειμώνα.
    εννοείται πως θα τους ταράξουμε στα τηλέφωνα...
    Επειδή και μένα μου κάνε εντύπωση,ρώτησα και για το συγκεκριμένο,και μου απάντησε,πώς θα χρεωθεί κανονικά ός online και όχι ός Γ1,θα δείξει..για να δούμε..

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Όταν μίλησα για την επιβεβαίωση των στοιχείων έτσι μου είπε. Έχει λήξει μου κάνει εδώ και δύο μήνες και μέσα σε έξι μήνες πρέπει να κάνετε ανανέωση μου λέει.
    δεν ξαναγράφω τα ίδια

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΠΕΝΤΕΛΗ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ξαναγράφω τα ίδια
    Για να το λές έτσι θα είναι.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vwgolf5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εννοείται πως θα τους ταράξουμε στα τηλέφωνα...
    Επειδή και μένα μου κάνε εντύπωση,ρώτησα και για το συγκεκριμένο,και μου απάντησε,πώς θα χρεωθεί κανονικά ός online και όχι ός Γ1,θα δείξει..για να δούμε..
    Στον καθένα λένε διαφορετικά πράγματα, είναι για να μας κρατάνε σε εγρήγορση. Εγώ έχω και 4 περιπτώσεις ΚΟΤ από γνωστούς. Εχω διαβάσει μια περίπτωση πριν κάνα 2 μήνες που δεν "κούμπωσε" αρχικά το ΚΟΤ στο online, αλλά έγινε στο 2ο λογαριασμό (βάλανε και τον 1ο μήνα αναδρομικά). Είπα ρε γαμώτο θα ησυχάσω με τις αμφισβητήσεις στην Ελίν και θα τώρα βρήκα άλλο μπελά μέχρι να τους βάλω όλους σε μια σειρά.

Περιοχή
    Αγ. Ανάργυροι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30
    ISP
    COSMOTE
    Router
    FRITZBOX
    SNR / Attn
    6(dB) / 30(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μου απάντησαν σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού της ρήτρας, συγκεκριμένα:

"Αναφορικά με το παρακάτω αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον τρόπο υπολογισμού της χρέωσης ρήτρας προσαρμογής, όπως αυτό έχει αναρτηθεί στο site volterra.gr.

H οριακή τιμή συστήματος τροποποιήθηκε σε ρήτρα προσαρμογής και διαμορφώνεται στο άθροισμα Οριακής Τιμής Συστήματος, ΛΠ-2, ΛΠ-3, ΜΜΚΘΣΣ και απώλειες, δεδομένα τα οποία λαμβάνουμε κάθε μήνα από τον ΑΔΜΗΕ και εφαρμόζονται σε όλους τους πελάτες που κάνουν χρήση του Ελληνικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανεξαρτήτως του Προμηθευτή που έχουν επιλέξει.

Αν το μέσο άθροισμα των παραπάνω δεδομένων είναι μεγαλύτερο του ανώτατου ορίου ρήτρας ΟΤΣ που καθορίζεται στην σύμβαση μας, τότε ο καταναλωτής επιβαρύνεται με χρέωση ρήτρας προσαρμογής.
    Αν το άθροισμα των παραπάνω δεδομένων είναι μικρότερο του κατώτατου ορίου ρήτρας ΟΤΣ που καθορίζεται στην σύμβαση, τότε ο καταναλωτής επωφελείται με πίστωση ρήτρας προσαρμογής.
    Και στις δύο περιπτώσεις η χρέωση (ή πίστωση) ρήτρα προσαρμογής υπολογίζεται με βάση τον παρακάτω μαθηματικό τύπο και εμφανίζεται σε εκκαθαριστικούς λογαριασμού

Ο τρόπος υπολογισμού είναι:
    Μέσο Προσαυξημένο Άθροισμα(Ν) (€/MWh) = ( ΟΤΣ(Ν) + Μοναδιαίες Χρεώσεις ΛΠ(Ν) + Χρέωση ΜΜΚΘΣΣ(Ν) ) * ( 1 + Συντελεστής Απωλειών Δικτύου %Ν )

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επέλθει απρόβλεπτες μεταβολές στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίες έχουν άμεση επιρροή στο κόστος της προμήθειας της ενέργειας για την Εταιρεία μας. Οι άνω μεταβολές επηρεάζουν την ρήτρα προσαρμογής που ισχύει στην μεταξύ μας σύμβαση και η οποία προσαρμόζει την τιμή ανάλογα με τις διακυμάνσεις του κόστους προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για έκαστη περίοδο κατανάλωσης του Πελάτη.

Οι τιμές της εν λόγω ρήτρας τροποποιήθηκαν τελευταία λόγω αλλαγών των χρεώσεων από τον ΑΔΜΗΕ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εκτίναξη του κόστους σε δυσθεώρητα μεγέθη.

Η Εταιρεία έχει ήδη προσφύγει στις αρμόδιες αρχές διαμαρτυρόμενη έντονα και ζητώντας την λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του εν λόγω ζητήματος.

Αναλογιζόμαστε τη δυσαρέσκειά σας, αλλά θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η Εταιρεία μας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και τις αρμόδιες αρχές με σκοπό την άμεση επίλυση των ανωτέρω θεμάτων και θα σας κρατήσει ενήμερους για τυχόν εξελίξεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία σας"ΕΝΤΥΠΟ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΡΗΤΡΑΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.pdf

Έχω την εντύπωση ότι στην παράγραφο 7 του συμβολαίου αναφέρει τη σχέση Y=A x (SMP) + B. 3.-ΓΕΝΙΚΟΙ_ΟΡΟΙ_ΣΥΜΒΑΣΗΣ_-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ_ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ_ΕΝΕΡ?.pdf. Κάτι έχω καταλάβει λάθος...

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Από σήμερα μπορούμε να πάψουμε να την λέμε ΔΕΗ.

Ή ΔΕΗ
    Ή ΕΗ
    Ή ΔΕΗ#not

Διαλέξτε ή πείτε κανένα άλλο όνομα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Wind
    Στον καθένα λένε διαφορετικά πράγματα, είναι για να μας κρατάνε σε εγρήγορση. Εγώ έχω και 4 περιπτώσεις ΚΟΤ από γνωστούς. Εχω διαβάσει μια περίπτωση πριν κάνα 2 μήνες που δεν "κούμπωσε" αρχικά το ΚΟΤ στο online, αλλά έγινε στο 2ο λογαριασμό (βάλανε και τον 1ο μήνα αναδρομικά). Είπα ρε γαμώτο θα ησυχάσω με τις αμφισβητήσεις στην Ελίν και θα τώρα βρήκα άλλο μπελά μέχρι να τους βάλω όλους σε μια σειρά.
    σιγά μην το αφήσουμε έτσι,θα πέσει τηλέφωνο μέχρι να φύγει αυτό το είναι υπόεξέταση... το οποίο δεν το καταλαβαίνω από τη στιγμή που έχει γινει ξεκάθαρη αίτηση,φαίνεται και στο e-bill,εκεί που λέει αλλαγές ότι είναι επιλεγμένο από σύστημα διλαδη από τους ίδιους το online, τεσπά..
    ξέρουμε πότε περιμένουμε εκκαθαριστικό από ελιν;

Σελ. 560 από 1722 ΠρώτηΠρώτη ... 540550555558559560561562565570580 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία