Καλά θυμάσαι ,μιας και μέχρι πρόσφατα καμία νύξη δεν είχε γίνει για τα σταθερά
όχι , κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει καν , μάλλον (υποθέτω) παν να υπερχρεώσουν το ΤΕΜ για να μπαλώσουν άλλες τρύπες του ΕΤΜΕΑΡ και ΕΛΑΠΕ
αν ήταν στο χέρι μου δε θα άφηνα να μπει χέρι καθόλου , ούτε για τα ρητροπρογράμματα , σκοπός είναι να πέσει η χοντρική ,όχι να μοιράζουμε τσίχλες στους ψηφοφόρους
οκ, το ίδιο λέμε , απλά όπως το έγραψες πριν μπορεί κάποιος να νομίζει οτι θα πάρει και 20€/μήνα
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1748. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
542 31,01% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
662 37,87% -
Δεν θα αλλάξω
454 25,97% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,15%
Εμφάνιση 9.091-9.105 από 25742
-
23-11-21, 01:12 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9091
-
23-11-21, 01:15 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9092
- Downloads
- 44
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 30
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 300/300 Mbps
- ISP
- Inalan
- Router
- EdgeRouter™ X
-
23-11-21, 08:54 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9093
1. Χαίρομαι που το παραδέχεσαι και σου θυμίζω ότι, οι δηλώσεις είχαν γίνει αλλά εσύ δεν τις δεχόσουν, θεωρώντας ότι μόνο οι δικές σου πληροφορίες ήταν σωστές.
2. Πάλι βλέπεις φαντάσματα και συνεχίζεις τις υποθέσεις, όπως γράφεις.
3. Κάνει μεγάλη εντύπωση η τοποθέτησή σου στο θέμα της επιδότησης και, ευτυχώς, που "δεν είναι στο χέρι σου".
Οι χονδρικές τιμές, γενικά, δεν διαμορφώνονται από τις χώρες που δεν παράγουν αλλά από εκείνες που παράγουν πρώτη ύλη.
Η επιδότηση στην ενέργεια (ρεύμα, αέριο, θέρμανση κλπ), στην παρούσα περίοδο και κρίση, είναι ένα κοινωνικό βοήθημα μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση και να επανέλθουν οι τιμές χονδρικής σε λογικά επίπεδα.
Εάν σκεφτούμε ότι, η επιδότηση αφορά σε 7.600.000 παροχές/νοικοκυριά, που καλύπτουν το σύνολο της χαμηλής τάσης και απ΄ αυτές τις παροχές/νοικοκυριά, η ΔΕΗ είχε την 30/9/21 το 75% των μετρητών/νοικοκυριών (και στο επόμενο διάστημα αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό, όπως βλέπουμε εδώ και σε άλλα fora), που στη συντριπτική τους πλειοψηφία χρησιμοποιούν το κυμαινόμενο Γ1, με ποια λογική θεωρείς ότι η επιδότηση αποτελεί "μοίρασμα τσιχλών στους ψηφοφόρους";
Εάν δεν υπήρχε η επιδότηση τι θα έλεγες;
Θεωρώ μεγάλο σφάλμα σου αυτό το χαρακτηρισμό.
- - - Updated - - -
Προφανώς, δεν παρακολουθούσες το νήμα την εποχή που ανακοινώθηκαν οι δηλώσεις για την επιδότηση.
-
23-11-21, 13:57 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9094
δεν είχα δικές μου πληροφορίες , μόνο δημοσιεύσεις που λέγαν για τα κυμαινόμενα
θα δείξει αργότερα στις ρυθμιζόμενες
οι τιμές χοντρικής δεν εξαρτιόνται μόνο απο το ttf , οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κλείσει μακροχρόνιο συμβόλαιο με πολύ καλύτερες τιμές
κοινωνικό βοήθημα καμουφλάζ βάζοντας χέρι σε δικαιώματα ρύπων , δεν είναι τζάμπα
οι δηλώσεις δεν αναφέρανε σταθερά προγράμματα και στην τελική δεν πήρανε ίδιο ποσό (ευτυχώς) με τα κυμαινόμενα
-
23-11-21, 14:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9095
-
23-11-21, 17:15 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9096There's no substitute for experience
CorollaClub
-
23-11-21, 18:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9097
Μόλις με πήρε τηλέφωνο η Φυσικό Αέριο για το ηλεκτρικό μου ρεύμα….
Πραγματικά λυπάμαι παρά πολύ τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από αυτά και θα την πατήσουνε. Μου έλεγε και επέμενε για εκπτώσεις και πως δεν πειράζει για τη ρήτρα αναπροσαρμογής και πως επιδοτείται από το κράτος. Εγώ να του λέω πως επιδοτείται μόνο 39€ από τα 250€ που έχει φτάσει η MWh, και αυτός να επιμένει πως δεν υπάρχει διαφορά. Εγώ να του λέω πως με βάση το τωρινό ΦΕΚ επιδοτούνται οι πρώτες 300kwh το μήνα, και αυτός να μου λέει πως επιδοτούνται από τις 300 και πάνω…
Μπαχαλο..
Μια συμβουλή-παράκληση.. Βοηθήστε τους μεγαλύτερους συγγενείς ή και φίλους, και ενημερώστε τους όσοι από εσάς τα έχετε διαβάσει, για να μην την πατήσουν οι άνθρωποι. Έστω ας πέμπουνε να διαβάσουν τι συμβαίνει με την ΟΤΣ, για να έχουν μια ιδέα παραπάνω..
-
23-11-21, 18:59 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9098There's no substitute for experience
CorollaClub
-
23-11-21, 19:12 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9099
Εσύ πάντως το χρέος σου και την καλή σου πράξη την έκανες. Τώρα αν δεν καταλαβαίνουν πως μπορεί να πληρώνουν και ένα καπέλο 50€ το μήνα, δικαίωμά τους.
Πάντως για να μην κάθομαι και τα εξηγώ, προσωπικά είχα βρει αυτό το άρθρο για να στέλνω σε φίλους για να πάρουν μια ιδέα για το τι παίζει, και κάθε μήνα σχεδόν ανεβάζουν σχετικά γρήγορα την ΟΤΣ του προηγούμενου μήνα.
-
23-11-21, 19:28 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9100
να τους αφήνετε να πουλάν το παραμύθι , μετά ρωτάτε αυτολεξεί
"Τελειώσατε την παρουσίαση ?"
αν πούνε ναι , απλά τους ευχαριστείτε (η τους τρομοκρατείτε ρωτώντας γιατί δεν ανέφεραν για τη ρήτρα )
και στέλνετε στο info της ΡΑΕ ονοματεπώνυμο πωλητή , εταιρία που αντιπροσωπεύει , ώρα/ημερομηνία κλήσεις και αναφέρετε την παραπλάνηση
Καλή παγίδα είναι να τους πείτε οτι είστε σε σταθερό πρόγραμμα χωρίς διακύμανση κιλοβατώρας που εκεί αν συνεχίσει το παραμύθι φτηνής κιλοβατώρας την έκατσε
-
23-11-21, 19:32 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9101
Από τα τέλη ΣΕΠ που κατάλαβα τι γίνεται με την τιμή της kwh στη ΦΑ, άρχισα τις ενέργειές μου για την αλλαγή παρόχου στο αέριο και το ρεύμα προς τη ΔΕΗ. Παράλληλα, με τα δικά μου, προσπάθησα να ενημερώσω συγγενείς και φίλους και βοηθάω στις διαδικασίες.
Από τις επαφές αυτές, μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα ότι ο κόσμος βλέπει τους λογαριασμούς, βλέπει ότι είναι φουσκωμένοι, αλλά ... μέχρι εκεί.
Εάν δεν τους μιλήσεις, να τους εξηγήσεις τι συμβαίνει και να προτείνεις τη λύση, δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν !!!
Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και, κυρίως, βοήθεια στη δύσκολη διαδικασία αλλαγής παρόχου.
-
23-11-21, 19:39 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9102
Ε ναι, δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά άμα δε γίνει έστω μια συζήτηση για να τους δείξεις ότι γνωρίζεις κανα δυο πράγματα για να πάρουν το θάρρος να σε ρωτήσουν και έστω να το πάρουν απόφαση να αλλάξουν πάροχο (όπως έκαναν και κάποτε όταν έφυγαν από τη ΔΕΗ) δε πρόκειται να γίνει τίποτα. Εγώ προσωπικά έχω ενημερώσει όλο το άμεσο περιβάλλον μου. Τώρα αν θέλουν να με ακούσουν και να υπολογίσουν τις καταναλώσεις τους για να δούνε αν τους συμφέρει να μείνουν ή όχι καλώς. Αν δε θέλουν, στην τελική δε θα φύγουν από τη δική μου τσέπη τα χρήματα.
-
23-11-21, 19:49 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9103
Καλησπερα στην παρεα, εχω εδω και κανα χρονο περιπου στην ΗΡΩΝ , καταναλωνω οσο μια 4μελης οικογενεια ,λογικα πλαισια δηλαδη ,το θεμα μου ειναι με αυτα που διαβαζω εδω (ρητρα αναπροσαμογης) να την κανω παλι για ΔΕΗ ή να μεινω ως εχει; στην ΗΡΩΝ εχω εκπτωση συνεπειας 45% και δεν εχω δεσμευση συμβολαιου, καθε απαντηση δεκτη.
-
23-11-21, 19:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9104
-
23-11-21, 19:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9105
Bookmarks