Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1748. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

542 31,01%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

662 37,87%
  • Δεν θα αλλάξω

454 25,97%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,15%
Σελ. 607 από 1717 ΠρώτηΠρώτη ... 587597602605606607608609612617627 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 9.091-9.105 από 25742
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από makfil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν θυμάμαι καλά, υποστήριζες, με κάθε τρόπο, ότι ΔΕΝ υπάρχει επιδότηση για τα σταθερά τιμολόγια, όταν επέμενα για το αντίθετο.
    Καλά θυμάσαι ,μιας και μέχρι πρόσφατα καμία νύξη δεν είχε γίνει για τα σταθερά

Θεωρείς ότι, έστω και αυτή η επιδότηση (δώρο), είναι λίγη σε όσους δεν έχουν πληρώσει 1 ευρώ για ρήτρα;
    όχι , κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει καν , μάλλον (υποθέτω) παν να υπερχρεώσουν το ΤΕΜ για να μπαλώσουν άλλες τρύπες του ΕΤΜΕΑΡ και ΕΛΑΠΕ
    αν ήταν στο χέρι μου δε θα άφηνα να μπει χέρι καθόλου , ούτε για τα ρητροπρογράμματα , σκοπός είναι να πέσει η χοντρική ,όχι να μοιράζουμε τσίχλες στους ψηφοφόρους

20€/μήνα για τη Mwh, για τις πρώτες 300kwh.
    οκ, το ίδιο λέμε , απλά όπως το έγραψες πριν μπορεί κάποιος να νομίζει οτι θα πάρει και 20€/μήνα

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Άρθρα
    30
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    EdgeRouter™ X
    Εάν θυμάμαι καλά, υποστήριζες, με κάθε τρόπο, ότι ΔΕΝ υπάρχει επιδότηση για τα σταθερά τιμολόγια, όταν επέμενα για το αντίθετο.
    Μα δεν υπήρχε τότε, εσύ πως επέμενες;
    OK boomer

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά θυμάσαι ,μιας και μέχρι πρόσφατα καμία νύξη δεν είχε γίνει για τα σταθερά

όχι , κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει καν , μάλλον (υποθέτω) παν να υπερχρεώσουν το ΤΕΜ για να μπαλώσουν άλλες τρύπες του ΕΤΜΕΑΡ και ΕΛΑΠΕ

αν ήταν στο χέρι μου δε θα άφηνα να μπει χέρι καθόλου , ούτε για τα ρητροπρογράμματα , σκοπός είναι να πέσει η χοντρική ,όχι να μοιράζουμε τσίχλες στους ψηφοφόρους
    1. Χαίρομαι που το παραδέχεσαι και σου θυμίζω ότι, οι δηλώσεις είχαν γίνει αλλά εσύ δεν τις δεχόσουν, θεωρώντας ότι μόνο οι δικές σου πληροφορίες ήταν σωστές.

2. Πάλι βλέπεις φαντάσματα και συνεχίζεις τις υποθέσεις, όπως γράφεις.

3. Κάνει μεγάλη εντύπωση η τοποθέτησή σου στο θέμα της επιδότησης και, ευτυχώς, που "δεν είναι στο χέρι σου".
    Οι χονδρικές τιμές, γενικά, δεν διαμορφώνονται από τις χώρες που δεν παράγουν αλλά από εκείνες που παράγουν πρώτη ύλη.
    Η επιδότηση στην ενέργεια (ρεύμα, αέριο, θέρμανση κλπ), στην παρούσα περίοδο και κρίση, είναι ένα κοινωνικό βοήθημα μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση και να επανέλθουν οι τιμές χονδρικής σε λογικά επίπεδα.
    Εάν σκεφτούμε ότι, η επιδότηση αφορά σε 7.600.000 παροχές/νοικοκυριά, που καλύπτουν το σύνολο της χαμηλής τάσης και απ΄ αυτές τις παροχές/νοικοκυριά, η ΔΕΗ είχε την 30/9/21 το 75% των μετρητών/νοικοκυριών (και στο επόμενο διάστημα αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό, όπως βλέπουμε εδώ και σε άλλα fora), που στη συντριπτική τους πλειοψηφία χρησιμοποιούν το κυμαινόμενο Γ1, με ποια λογική θεωρείς ότι η επιδότηση αποτελεί "μοίρασμα τσιχλών στους ψηφοφόρους";
    Εάν δεν υπήρχε η επιδότηση τι θα έλεγες;
    Θεωρώ μεγάλο σφάλμα σου αυτό το χαρακτηρισμό.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από globalnoise Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα δεν υπήρχε τότε, εσύ πως επέμενες;
    Προφανώς, δεν παρακολουθούσες το νήμα την εποχή που ανακοινώθηκαν οι δηλώσεις για την επιδότηση.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    1. Χαίρομαι που το παραδέχεσαι και σου θυμίζω ότι, οι δηλώσεις είχαν γίνει αλλά εσύ δεν τις δεχόσουν, θεωρώντας ότι μόνο οι δικές σου πληροφορίες ήταν σωστές.
    δεν είχα δικές μου πληροφορίες , μόνο δημοσιεύσεις που λέγαν για τα κυμαινόμενα

Πάλι βλέπεις φαντάσματα και συνεχίζεις τις υποθέσεις, όπως γράφεις.
    θα δείξει αργότερα στις ρυθμιζόμενες

Η επιδότηση στην ενέργεια (ρεύμα, αέριο, θέρμανση κλπ), στην παρούσα περίοδο και κρίση, είναι ένα κοινωνικό βοήθημα μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση και να επανέλθουν οι τιμές χονδρικής σε λογικά επίπεδα.
    οι τιμές χοντρικής δεν εξαρτιόνται μόνο απο το ttf , οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κλείσει μακροχρόνιο συμβόλαιο με πολύ καλύτερες τιμές
    κοινωνικό βοήθημα καμουφλάζ βάζοντας χέρι σε δικαιώματα ρύπων , δεν είναι τζάμπα

Προφανώς, δεν παρακολουθούσες το νήμα την εποχή που ανακοινώθηκαν οι δηλώσεις για την επιδότηση.
    οι δηλώσεις δεν αναφέρανε σταθερά προγράμματα και στην τελική δεν πήρανε ίδιο ποσό (ευτυχώς) με τα κυμαινόμενα

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vwgolf5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις βγήκε ο πρώτος μου λογαριασμός ΔΕΗ online,μπορεί να μου πει κάποιος αν βλέπει κάτι περίεργο η εάν είναι όλα οκ;Συνημμένο Αρχείο 232499
    Νυχτερινό να βάλεις..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νυχτερινό να βάλεις..
    Εμείς βάζουμε ζακέτες πάντως που λένε και στη Ραδιο Αρβύλα Τα πάντα είναι off.. μόνο φώτα... ψάχνω πατέντα για μαγείρεμα με τον ήλιο τώρα
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Μόλις με πήρε τηλέφωνο η Φυσικό Αέριο για το ηλεκτρικό μου ρεύμα….

Πραγματικά λυπάμαι παρά πολύ τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από αυτά και θα την πατήσουνε. Μου έλεγε και επέμενε για εκπτώσεις και πως δεν πειράζει για τη ρήτρα αναπροσαρμογής και πως επιδοτείται από το κράτος. Εγώ να του λέω πως επιδοτείται μόνο 39€ από τα 250€ που έχει φτάσει η MWh, και αυτός να επιμένει πως δεν υπάρχει διαφορά. Εγώ να του λέω πως με βάση το τωρινό ΦΕΚ επιδοτούνται οι πρώτες 300kwh το μήνα, και αυτός να μου λέει πως επιδοτούνται από τις 300 και πάνω…

Μπαχαλο..

Μια συμβουλή-παράκληση.. Βοηθήστε τους μεγαλύτερους συγγενείς ή και φίλους, και ενημερώστε τους όσοι από εσάς τα έχετε διαβάσει, για να μην την πατήσουν οι άνθρωποι. Έστω ας πέμπουνε να διαβάσουν τι συμβαίνει με την ΟΤΣ, για να έχουν μια ιδέα παραπάνω..

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων

Πραγματικά λυπάμαι παρά πολύ τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από αυτά και θα την πατήσουνε. Μου έλεγε και επέμενε για εκπτώσεις και πως δεν πειράζει για τη ρήτρα αναπροσαρμογής και πως επιδοτείται από το κράτος. Εγώ να του λέω πως επιδοτείται μόνο 39€ από τα 250€ που έχει φτάσει η MWh, και αυτός να επιμένει πως δεν υπάρχει διαφορά. Εγώ να του λέω πως με βάση το τωρινό ΦΕΚ επιδοτούνται οι πρώτες 300kwh το μήνα, και αυτός να μου λέει πως επιδοτούνται από τις 300 και πάνω…

Μπαχαλο..

Μια συμβουλή-παράκληση.. Βοηθήστε τους μεγαλύτερους συγγενείς ή και φίλους, και ενημερώστε τους όσοι από εσάς τα έχετε διαβάσει, για να μην την πατήσουν οι άνθρωποι. Έστω ας πέμπουνε να διαβάσουν τι συμβαίνει με την ΟΤΣ, για να έχουν μια ιδέα παραπάνω..
    Προσπάθησα, προσπάθησα πολύ.. κανείς δεν καταλαβαίνει από συγγενείς/συνεργάτες κλπ... να πω την αλήθεια στην αρχή δεν το είχα πάρει πρέφα και εγώ γιατί δεν διάβαζα το νήμα εδώ... από εκεί και πέρα ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπάθησα, προσπάθησα πολύ.. κανείς δεν καταλαβαίνει από συγγενείς/συνεργάτες κλπ... να πω την αλήθεια στην αρχή δεν το είχα πάρει πρέφα και εγώ γιατί δεν διάβαζα το νήμα εδώ... από εκεί και πέρα ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του.
    Εσύ πάντως το χρέος σου και την καλή σου πράξη την έκανες. Τώρα αν δεν καταλαβαίνουν πως μπορεί να πληρώνουν και ένα καπέλο 50€ το μήνα, δικαίωμά τους.
    Πάντως για να μην κάθομαι και τα εξηγώ, προσωπικά είχα βρει αυτό το άρθρο για να στέλνω σε φίλους για να πάρουν μια ιδέα για το τι παίζει, και κάθε μήνα σχεδόν ανεβάζουν σχετικά γρήγορα την ΟΤΣ του προηγούμενου μήνα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    να τους αφήνετε να πουλάν το παραμύθι , μετά ρωτάτε αυτολεξεί
    "Τελειώσατε την παρουσίαση ?"
    αν πούνε ναι , απλά τους ευχαριστείτε (η τους τρομοκρατείτε ρωτώντας γιατί δεν ανέφεραν για τη ρήτρα )
    και στέλνετε στο info της ΡΑΕ ονοματεπώνυμο πωλητή , εταιρία που αντιπροσωπεύει , ώρα/ημερομηνία κλήσεις και αναφέρετε την παραπλάνηση
    Καλή παγίδα είναι να τους πείτε οτι είστε σε σταθερό πρόγραμμα χωρίς διακύμανση κιλοβατώρας που εκεί αν συνεχίσει το παραμύθι φτηνής κιλοβατώρας την έκατσε

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4997
    ISP
    Φιλοθέη/Γλυφά
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    ZTE H168N
    SNR / Attn
    17,1(dB) / 13,5(dB)
    Path Level
    Interleaved

Μπαχαλο..

Από τα τέλη ΣΕΠ που κατάλαβα τι γίνεται με την τιμή της kwh στη ΦΑ, άρχισα τις ενέργειές μου για την αλλαγή παρόχου στο αέριο και το ρεύμα προς τη ΔΕΗ. Παράλληλα, με τα δικά μου, προσπάθησα να ενημερώσω συγγενείς και φίλους και βοηθάω στις διαδικασίες.

Από τις επαφές αυτές, μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα ότι ο κόσμος βλέπει τους λογαριασμούς, βλέπει ότι είναι φουσκωμένοι, αλλά ... μέχρι εκεί.
    Εάν δεν τους μιλήσεις, να τους εξηγήσεις τι συμβαίνει και να προτείνεις τη λύση, δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν !!!

Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και, κυρίως, βοήθεια στη δύσκολη διαδικασία αλλαγής παρόχου.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Από τα τέλη ΣΕΠ που κατάλαβα τι γίνεται με την τιμή της kwh στη ΦΑ, άρχισα τις ενέργειές μου για την αλλαγή παρόχου στο αέριο και το ρεύμα προς τη ΔΕΗ. Παράλληλα, με τα δικά μου, προσπάθησα να ενημερώσω συγγενείς και φίλους και βοηθάω στις διαδικασίες.

Από τις επαφές αυτές, μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα ότι ο κόσμος βλέπει τους λογαριασμούς, βλέπει ότι είναι φουσκωμένοι, αλλά ... μέχρι εκεί.
    Εάν δεν τους μιλήσεις, να τους εξηγήσεις τι συμβαίνει και να προτείνεις τη λύση, δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν !!!

Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και, κυρίως, βοήθεια στη δύσκολη διαδικασία αλλαγής παρόχου.
    Ε ναι, δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά άμα δε γίνει έστω μια συζήτηση για να τους δείξεις ότι γνωρίζεις κανα δυο πράγματα για να πάρουν το θάρρος να σε ρωτήσουν και έστω να το πάρουν απόφαση να αλλάξουν πάροχο (όπως έκαναν και κάποτε όταν έφυγαν από τη ΔΕΗ) δε πρόκειται να γίνει τίποτα. Εγώ προσωπικά έχω ενημερώσει όλο το άμεσο περιβάλλον μου. Τώρα αν θέλουν να με ακούσουν και να υπολογίσουν τις καταναλώσεις τους για να δούνε αν τους συμφέρει να μείνουν ή όχι καλώς. Αν δε θέλουν, στην τελική δε θα φύγουν από τη δική μου τσέπη τα χρήματα.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20050/1022
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    speedport Entry2i
    SNR / Attn
    6(dB) / 4,3(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλησπερα στην παρεα, εχω εδω και κανα χρονο περιπου στην ΗΡΩΝ , καταναλωνω οσο μια 4μελης οικογενεια ,λογικα πλαισια δηλαδη ,το θεμα μου ειναι με αυτα που διαβαζω εδω (ρητρα αναπροσαμογης) να την κανω παλι για ΔΕΗ ή να μεινω ως εχει; στην ΗΡΩΝ εχω εκπτωση συνεπειας 45% και δεν εχω δεσμευση συμβολαιου, καθε απαντηση δεκτη.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    άσχετο αλλά το econtract είναι σκαλωμένο και δε δέχεται τα προϊόντα myhome . Δοκιμάστε αύριο

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω εκπτωση συνεπειας 45%
    το 45% κάτι ακριβού δεν το κάνει φθηνό

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    καθε απαντηση δεκτη
    άργησες κιόλας

Downloads
    6
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Η απάντηση στα παραπάνω μηνύματα, είναι ο λογαριασμός που ήρθε στον πατέρα μου:

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  Screenshot.png 
Εμφανίσεις:  48 
Μέγεθος:  36,0 KB 
ID: 232542

Τον είχα ειδοποιήσει για να κάνει αλλαγή προγράματος.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι οι εκπτώσεις και οι πιστώσεις;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σελ. 607 από 1717 ΠρώτηΠρώτη ... 587597602605606607608609612617627 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία