Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1744. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
540 30,96% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
660 37,84% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,03% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,16%
Εμφάνιση 9.256-9.270 από 25523
-
27-11-21, 21:28 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9256-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
27-11-21, 21:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9257
-
27-11-21, 21:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9258
-
27-11-21, 21:32 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9259
Κακώς αφήνεις να σου "κλέβουν" κάτι που δικαιούσαι, ακόμα και αν είναι μικρο το ποσό.
Δεν λέω να πας δικαστικά (αυτό έλειπε) αλλά να κάνεις καταγγελία (ηλεκτρονικά).
Θα χάσεις λίγο χρόνο (και λίγο κόπο), αν δεν έχεις ... πάσο.
Βρίσκουν και τα κάνουν.
Και γι' αυτό φταίμε που τους δίνουμε "δικαιώματα".
-
27-11-21, 21:35 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9260
-
27-11-21, 21:37 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9261
Ευχαριστώ παιδιά
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
27-11-21, 21:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9262
Κανε το τώρα (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).
Κατά τ ' άλλα μου αρέσει που ρωτάς.
1. Ναι (για να παρακολουθείς τις χρεώσεις κ.τ.λ.).
2. Αν πληρώνει με πάγια εντολή, θέλει μηνιαίο λογαριασμό, έχει ΚΟΤ, τότε online, διαφορετικά βάλε enter.
- - - Updated - - -
Γιατί ;
- - - Updated - - -
Η οδηγία αυτή πρέπει ν΄αλλάξει το συντομότερο.
Η ενημέρωση θα πρέπει να είναι ΠΡΙΝ εφαρμοστεί και όχι κατόπιν εορτής.
Πάρτι θα κάνουν κάποιοι.
- - - Updated - - -
Παιδιά χαλαρά ...
Η οδηγία λέει ότι μπορεί να σε ειδοποιήσει πριν αλλά μπορεί και μετά (κατόπιν εορτής δηλαδή).
Και φυσικά αρκετοί, αν όχι όλοι, θα σε ενημερώνουν μετά.
Αυτό πρέπει ν ΄ αλλάξει και να είναι υποχρεωτικό να σ ΄ ενημερώνουν ΠΡΙΝ, για να μπορείς - προλάβεις να φύγεις.
-
27-11-21, 22:16 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9263
ότι και να λέει , ο κώδικας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας λέει και αναδρομικά και αυτό γράφουν και όλα τα συμβόλαια και γιαυτό ο @ekrepali έκανε ένσταση και πρόταση στις αρμόδιες αρχές
@makfil , δε χρειάζεται να πείσουμε ο ένας τον άλλον , επικοινώνησε με ΡΑΕ ή Γραμματεία Προστασίας Καταναλωτή , να δεις μόνος σου τι παίζει
-
27-11-21, 22:40 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9264
Όσοι έχουν ΚΟΤ και δεν ενημερωθούν άμεσα για αυξήσεις τιμών, μπορούν να δικαιωθούν πατώντας στο Άρθρο 35 του κώδικα προμήθειας. Μπορεί επιπλέον να τσιμπήσουν και ποινική ρήτρα αν κάνουν καταγγελία στο myrae και στη Προστασία Καταναλωτή.
Οι υπόλοιποι θνητοί γάμα τα. Αν περιμένουμε πότε θα αλλάξουν τον κώδικα προμήθειας, αν θα λάβουν υπόψιν τη πρόταση μου άστα να πάνε. Μπορεί κι αν αλλάξουν τον κώδικα προμήθειας να τα κάνουν χειρότερα αντί για καλύτερα... κάθε νόμος έχει παραθυράκια ανάλογα με τη διατύπωση του. Πάλι οι πάροχοι θα παίζουν με τις λέξεις.
-
27-11-21, 22:52 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9265
Διατυπώνουμε τις απόψεις μας, διαβάζοντας το ίδιο κείμενο, και τίποτε άλλο.
Δεν έχω κανένα λόγο να επικοινωνήσω με καμία υπηρεσία.
Όταν η ΕΛΙΝ αποφάσισε να αλλάξει το τιμολόγιό της φέτος, έστειλε επιστολή 26/7 για αλλαγή από 1/8.
Όταν άλλαξε για 2η φορά έστειλε επιστολή την 6/10 για αλλαγή από 10/10.
Και οι δύο επιστολές στάλθηκαν πριν την εφαρμογή του νέου τιμολογίου και όχι μετά.
Και, φυσικά, δεν τις έστειλε μόνο σ' εμένα αλλά σε όλους τους πελάτες της.
Και μόλις έλαβα τη 2η επιστολή άλλαξα στο Online της ΔΕΗ την ίδια μέρα (6/10), μέσω ebill.
-
27-11-21, 22:58 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9266
Για να δω θα προλάβω? οι τιμοκατάλογοι έλεγε πως αλλάζουν από 2 Δεκεμβρίου... άλαξα τα 2 ακίνητα σε enter (είναι 2 δυάρια σπίτια ενωμένα), στο ένα ο λογαριασμός είναι πάντα σύνολο γύρω στο 20άρικο..
Ενεργοποίησα τα πάντα, μηνιαίους, πάγιες .. όλα
Αυτό μου λέει πλέον
Το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Enter είναι υπό εξέταση
3 εργάσιμες ημέρες μετά την κατάθεση του αιτήματος σας μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο ebill και σε αυτό το σημείο θα δείτε την επιβεβαίωση ότι το προϊόν έχει ενεργοποιηθεί.There's no substitute for experience
CorollaClub
-
27-11-21, 23:07 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9267
-
27-11-21, 23:11 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9268
Πρώτη φορά βλέπω το "3 εργάσιμες ημέρες". Έχω κάνει πάρα πολλές αλλαγές τις τελευταίες εβδομάδες και πάντα άλλαζε σε 1-2 μέρα/ες με την έγκριση.
Ίσως λόγω φόρτου εργασίας να καθυστερέι, αλλά και πάλι προλαβαίνεις.
- - - Updated - - -
Εννοείς ότι η ΕΛΙΝ άλλαξε το τιμολόγιο αναδρομικά στους υπόλοιπους πελάτες της ή κάποιοι άλλοι πάροχοι;
Από όσα θυμάμαι, πολλοί έγραψαν ότι πήραν τις 2 επιστολές της ΕΛΙΝ πριν από τις αλλαγές.
-
27-11-21, 23:23 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9269
-
27-11-21, 23:38 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9270
Τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι πελάτες της ΕΛΙΝ δεν λάβαμε την επιστολή της 27/9/21, που πήρε ο ekrepali, αλλά τις 2 που έγραψα παραπάνω.
Υποθέτω ότι ο ekrepali δεν πήρε αυτές τις 2.
Σε κάθε περίπτωση, η μια αυτή επιστολή αύξησης αναδρομικά δεν μπορεί να αποτελεί κανόνα, όταν εγώ και πολλοί άλλοι λάβαμε 2 επιστολές από την ίδια εταιρεία πριν από την εφαρμογή της αύξησης.
Bookmarks