Είσαι σίγουρος ότι είναι ενεργοποιημένο το Online; Γράφει στο ebill ενεργό ως xx/xx/23; Ή λεει υπό εξέταση;
Αν γράφει στο ebill ότι είναι ενεργό, μήπως άργησες να το ενεργοποιήσεις και χρεώθηκες για μια μικρή περίοδο ΔΕΗ Γ1;
Πάγια εντολή, μηνιαίος λογαριασμός, ηλεκτρονικός λογαριασμός είναι ενεργοποιημένα;
Ανέβασε screenshots απ'το "Ιστορικό Επιλογών μου" στο ebill.
Aνέβασε μπρος πίσω λογαριασμούς ΔΕΗ και Volterra, διαγράφοντας τα προσωπικά στοιχεία.
Ολόκληρες τις σελίδες, οχι κομματάκια παζλ να βγάλουμε τα μάτια μας.
Υπάρχει περίπτωση διπλοχρέωσης αν ο προηγούμενος πάροχος καθηστερήσει να πάρει ενημέρωση απ'τον ΔΕΔΔΗΕ ότι έφυγες και εκδώσει λογαριασμό. Κάνεις αμφισβήτηση και ζητάς να τον ακυρώσουν και να εκδώσουν τελικό με σωστή περίοδο κατανάλωσης.
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;
- Ψήφισαν
- 1743. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Έχω αλλάξει
540 30,98% -
Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω
659 37,81% -
Δεν θα αλλάξω
454 26,05% -
ΔΓ/ΔΑ
90 5,16%
Εμφάνιση 9.406-9.420 από 25504
-
03-12-21, 21:45 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9406
-
03-12-21, 21:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9407
-
03-12-21, 21:56 Re: Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9408
-
03-12-21, 22:07 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9409
-
03-12-21, 22:35 Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9410
01/09 με 30/11 στην watt& volt για 930 kwh ημέρας και 247 νυχτερινές, σύνολο λογαριασμού ρεύματος κοντά στα 360 Ε. Με ΚΟΤ-Β και επιδοτήσεις.
Είμαι σίγουρος ότι η επιδότηση του ταμείου ενεργειακής μετάβασης είναι λάθος, γιατί αναγράφει 0,03 Ε * 900kwh και τίποτα παραπάνω, ενώ για πρόγραμμα ΚΟΤ μάλλον για Οκτώβριο & Νοέμβριο θα έπρεπε να είναι παραπάνω, αλλά και πάλι, ιδιαίτερα τσουχτερό το σύνολο.
Θα υποβάλλω παράπονο από βδομάδα για να τό διορθώσουν, και λογικά θα αμφισβητήσω το όλο ύψος των ρητρών κτλ, καθώς μόνο για ρήτρα κόστους προμήθειας έχει 218 Ε (ή αλλιώς 0,019 E/kwh πέραν των 0,099 που χρεώνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα κυμαινόμενα προ ΚΟΤ).
Λογικά και αλλού με λογαριασμούς Οκτωβρίου / Νοεμβρίου κτλ θα γίνει μεγάλο πάρτι...Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
03-12-21, 22:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9411
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 03-12-21 στις 23:10.
-
03-12-21, 22:58 Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9412
-
03-12-21, 23:03 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9413
Εγώ δεν έχω θέμα διπλοχρέωσης, ο λογαριασμός μου είναι σωστός. Το πρόβλημά μου είναι ότι παρότι ερχόμενος από άλλο πάροχο είχα υπογράψει από την αρχή στο συμβόλαιο τιμολόγιο MyHomeOnline, για τις 13 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ενεργοποιήσω το e-bill με τοποθέτησαν αυθαίρετα στο Γ1Ν και με χρέωσαν αυξημένο τιμολόγιο και 35 ευρώ ρήτρα προσαρμογής. Τι ακριβώς προτείνεις;
-
03-12-21, 23:10 Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9414
-
03-12-21, 23:12 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9415
Το πρόγραμμα προϋποθέτει ενεργοποίηση του Myhomeonline, πάγιας εντολής, μηνιαίου λογαριασμού και ηλεκτρονικού λογαριασμού στο ebill... το λένε οι όροι. Αν είχες κάνει αίτηση μέσω econtract, ναι έχεις δίκιο θα έπρεπε αυτά να γίνονται αυτόματα αλλά δυστυχώς δε γίνονται. Ήθελαν χειροκίνητη ενεργοποίηση.
Τώρα έχεις τεράστιο πρόβλημα γιατί αν πατήσεις ενεργοποίηση το MyhomeOnline θα σου το ενεργοποιήσει με τις νέες τιμές δηλαδή 0.17. Επίσης έχουν γίνει αλλαγές ως προς το ΚΟΤ. Τα νέα Enter και Enter+ με 0.18 αρχική παίρνουν σίγουρα ΚΟΤ, το γράφουν στους όρους. Ενώ το νέο MyHomeOnline με 0.17 δε είναι 100% σίγουρο πως παίρνει ΚΟΤ.
Αν ενεργοποιήσεις το Online τώρα, είναι σαν να αποδέχεσαι τις νέες τιμές...και δεν είναι 100% σίγουρο ότι έχει ΚΟΤ.
Αν αφήσεις το ebill όπως είναι θα συνεχίσεις να χρεώνεσαι Γ1 και παρόλο που η σύμβαση λέει MyHomeOnline, η ΔΕΗ θα επικαλείται τους ειδικούς όρους του προγράμματος και τον τιμοκατάλογο και θα σου πει πως έπρεπε να το έχεις ενεργοποιήσει πριν τις 3/12 για να έχεις τις παλιές τιμές.
Πραγματικά δε ξέρω πως να το χειριστείς, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
- - - Updated - - -
Για τη διπλοχρέωση αποφάσισε. Ανέβασε μπρος πισω λογαριασμούς ολόκληρους.
-
03-12-21, 23:22 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9416
το έχουμε κάψει και μάλλον πρέπει να κάνουμε διάλειμμα
ο Panas34 είναι η κλασσική περίπτωση που έφαγε Γ1 μέχρι να ενεργοποιηθεί το online .
Το online το είχε ενεργοποιήσει με παλιές τιμές ,απλα του ήρθε λογαριασμός
- - - Updated - - -
https://www.adslgr.com/forum/threads...13#post7165813
ο chrismasgr είναι με την διπλοχρέωση απο ΔΕΗ και Volterra
-
03-12-21, 23:31 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9417
-
03-12-21, 23:48 Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9418
(περίπου) 20/10/2021 κάνω ηλεκτρονικά αίτηση για το myHomeOnline
25/10/2021: στέλνω υπογεγραμμένα τα συμβόλαια (δες φωτο)
2/11/2021: ενημερώνομαι από ΔΕΗ ότι είμαι εντάξει και έχει προωθηθεί εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ
4/11/2021: διαπιστώνω από το γνωστό link του ΔΕΔΔΗΕ ότι είμαι ήδη στη ΔΕΗ
8/11/2021: γράφομαι για πρώτη φορά στο ebill
16/11/2021: ενεργοποιείται το ΔΕΗ myHome Online στο ebill (μετά από δική μου αίτηση γιατί ψυλλιάστηκα τι παίζει διαβάζοντας το forum. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ωστόσο με διαβεβαιώνουν ότι είμαι από την αρχή στο ΔΕΗ myHome Online και να μην ανησυχώ).
26/11/2021: εκδίδεται ο πρώτος λογαριασμός ΔΕΗ όπου για το διάστημα 3-16/11 έχω τιμολογηθεί με το Γ1Ν.
- - - Updated - - -
Ναι εντάξει είμαι με τις παλιές τιμές, απλά γιατί να τους χαρίσω τα 35 ευρώ ρήτρας προσαρμογής που με χρέωσαν; Από την άλλη κάποια στιγμή κουράζεσαι με τους μαλάκες, δεν είναι δυνατόν να προσπαθείς συνεχώς να αποδείξεις τα αυτονόητα.
-
03-12-21, 23:53 Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9419
-
03-12-21, 23:55 Απάντηση: Re: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9420
Eννοείται δε θα τους τα χαρίσεις. Σε βοηθάει το γεγονός ότι η συμβαση λέει online, θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο αν είχες κρατήσει screenshot από το ιστορικό επιλογών του ebill με το Online επιλεγμένο αυτόματα απ'το Σύστημα, πριν ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα χειροκίνητα και χαθεί το ιστορικό.
Αν δεν έχεις κρατήσεις screenshots, επικοινώνησε με το τμήμα ebill και ζήτα να σου στείλουν το ιστορικό επιλογών πριν ενεργοποίησης το πρόγραμμα χειροκίνητα. Αν είχε επιλεγεί το Online απ'το σύστημα είναι ευνόητο να μην ήξερες ότι πρέπει να το ενεργοποιήσεις κι εσυ.
Ούτε εγώ το ήξερε, απλά σκάλιζα εδώ κι εκεί να δω τι βγάζει το ιστορικά... είδα ότι έλειπε η πάγια εντολή και την ενεργοποίησα μόνος μου. Και το screenshot κατά λάθος το κράτησα καθώς το ανέβασα στο δίπλα forum, δεν το είχα κρατήσει στο δικό μου αρχείο. Μετά που εξαφανίστηκαν διάφορες επιλογές και πάλι θα είχα αγχωθεί αν δε γνώρισα πως έτσι έγινε και σε άλλον και στο τέλος ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ekrepali : 04-12-21 στις 00:00.
Bookmarks