Εμφάνιση 7.651-7.665 από 14391
-
01-02-23, 20:39 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7651
-
01-02-23, 23:50 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7652
Η διαφορά είναι ότι εγώ ξέρω τι πρεβεύει ο ναζισμός (και) διαβάζοντας το Mein Kampf. Εσύ από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν έχεις ιδεά τι εστί κομμουνισμός. Για να ορίζεις κάτι ως "σκουπίδι" το ελάχιστο που πρέπει να έχεις, είναι μία έστω απλή κατανόηση του τι πρεσβεύει. Π.χ. το μεγαλύτερο σκουπίδι για μένα είναι η βίβλος, αλλά τη διάβασα και 5-6 φορές πριν τη χαρακτηρίσω έτσι. Και δε γράφω ό,τι μου κατέβει αποδίδοντας το στον χριστιανισμό επειδή το είπε o Μπάμπης ο σουγιάς και ο Νίκος ο πεταλούδας.
Ναι και ζητάς πηγή για τη πολύ συγκεκριμένη περίπτωση, και σου δίνω πηγή που το εξετάζει γενικότερα το θέμα των equal outcomes, αλλά εσύ επιμένεις να ζητάς source για τη πολύ συγκεκριμένη περίπτωση.Υπογραφή
-
02-02-23, 00:12 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7653
Ξέρω πολύ καλά τι είναι, πουθενά δε σου ζήτησα να με κρίνεις εσύ για τις γνώσεις μου. Οπότε κράτα τις απόψεις σου για μένα, και τι νόμιζεις ότι γνωρίζω και τι όχι για τον εαυτό σου.
Να δω αν είσαι μάγκας να πεις τα ίδια για το κοράνι.
Και επειδή βλέπω ότι triggαρεσαι πολύ όταν αποκαλώ σκουπίδια τον κομμουνισμό (όπως πριν μερικούς μήνες), και φτάνεις στο σημείο να αναφέρεις θρησκευτικά σύμβολα, για απάντησέ μου στις ερωτήσεις:
1. Τελικά είσαι κομμουνιστής ή όχι; (ένα ξεκάθαρο ναι ή όχι, και ότι απαντήσεις θα το σεβαστώ)
2. Αν ναι, τι κάθεσαι και αναλώνεσαι να γράφεις στο νήμα των ΗΠΑ, αφού ο κομμουνισμός εδώ όπως συζητάγαμε παλαιότερα είναι απαγορευμένος;
Δε διαφωνεί, μη λέμε τα ίδια. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα πριν.
-
02-02-23, 00:51 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7654
Μα φαίνεται ότι δεν ξέρεις, το παραδέχτηκες και ο ίδιος άλλωστε
Να δω αν είσαι μάγκας να πεις τα ίδια για το κοράνι.
Και επειδή βλέπω ότι triggαρεσαι πολύ όταν αποκαλώ σκουπίδια τον κομμουνισμό (όπως πριν μερικούς μήνες), και φτάνεις στο σημείο να αναφέρεις θρησκευτικά σύμβολα, για απάντησέ μου στις ερωτήσεις:
1. Τελικά είσαι κομμουνιστής ή όχι; (ένα ξεκάθαρο ναι ή όχι, και ότι απαντήσεις θα το σεβαστώ)
2. Αν ναι, τι κάθεσαι και αναλώνεσαι να γράφεις στο νήμα των ΗΠΑ, αφού ο κομμουνισμός εδώ όπως συζητάγαμε παλαιότερα είναι απαγορευμένος;
Και όχι, δεν είμαι κομμουνιστής. Ήμουν προ αμομνημονεύτων χρόνων
Δε διαφωνεί, μη λέμε τα ίδια. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα πριν.
Να σε ρωτήσω κάτι. Πιστεύεις ότι κάποιος πρέπει να αμοίβεται ανάλογα με το πόσο σκληρά δουλεύει?Υπογραφή
-
02-02-23, 01:22 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7655
1. Που είπα κάτι τέτοιο;;
2. Κάθεσαι εδώ και 2 σελίδες ρωτώντας και καλά αν έχω καταλάβει το "βαθύτερο νόημα" του κομμουνισμού, λες και είναι καμιά επιστήμη. Όχι δεν έχω κάτσει να διαβάσω τα σκουπίδια του Μαρξ και του Λένιν, αλλά οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει διαβάζοντας πηγές π.χ. από wikipedia και γνωρίζωνας 10 βασικά πράγματα από την νεότερη ιστορία.
Τώρα αν εσύ που "ήσουν" κομμουνιστής είχες τόσο κόλλημα και διάβαζες αυτές τις μπούρδες (που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν επικίνδυνες και καταστροφικές για τους κουτούς που τις πίστεψαν) και θες τάχα να μου κάνεις εξετάσεις στην κάθε λεπτομέρεια από τις μπούρδες που φαντάζονταν εδώ και 100 χρόνια κάποιοι, συγγνώμη αλλά δε συμμετέχω στην ιδέα σου παραπέρα.
Όχι.
-
02-02-23, 08:46 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7656There's no substitute for experience
CorollaClub
-
02-02-23, 11:00 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7657
Διαβάζεις τι γράφεις? Το "δε διαβάζω σκουπίδια" και το ποστάρισμα ενός link που αντικρούει αυτά που γράφεις τι είναι?
2. Κάθεσαι εδώ και 2 σελίδες ρωτώντας και καλά αν έχω καταλάβει το "βαθύτερο νόημα" του κομμουνισμού, λες και είναι καμιά επιστήμη. Όχι δεν έχω κάτσει να διαβάσω τα σκουπίδια του Μαρξ και του Λένιν, αλλά οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει διαβάζοντας πηγές π.χ. από wikipedia και γνωρίζωνας 10 βασικά πράγματα από την νεότερη ιστορία.
Τώρα αν εσύ που "ήσουν" κομμουνιστής είχες τόσο κόλλημα και διάβαζες αυτές τις μπούρδες (που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν επικίνδυνες και καταστροφικές για τους κουτούς που τις πίστεψαν) και θες τάχα να μου κάνεις εξετάσεις στην κάθε λεπτομέρεια από τις μπούρδες που φαντάζονταν εδώ και 100 χρόνια κάποιοι, συγγνώμη αλλά δε συμμετέχω στην ιδέα σου παραπέρα.
Btw, πως ξέρεις ότι διάβαζα μπούρδες αφού δεν τις έχεις διαβάσει ποτέ? Εκτός αν μιλάς για τη βίβλο και τα εκατομμύρια νεκρούς σε τέσσερις ηπείρους στο όνομά ενός παιδεραστή/σωβινιστή/cabbageiq θεού από κουτούς που τoν πίστεψαν, οπότε θα συμφωνήσω. Και αν με ρωτήσεις γιατί χαρακτηρίζω έτσι τον ιεχωβά, θα δου δώσω εδάφια από τη βίβλο, όxι από την wikiΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Crosswind : 02-02-23 στις 11:06.
Υπογραφή
-
02-02-23, 16:14 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7658
Αυτό το λες επειδή το λέει ο communist expert; Και ξαναγράφω για πολλοστή φορά ότι ο κομμουνισμός ανήκει στα σκουπίδια της ιστορίας μαζί με το ναζισμό, και γι'αυτό είναι απαγορευμένος στις ΗΠΑ (και δυστυχώς όχι στην Ελλάδα). Είναι ιστορικά αποδειγμένο και δε χρειάζεται να διαβάσεις τον Μαρξ για να καταλάβεις γιατί. Τώρα αν μερικοί αριστερόφρονες τριγκάρονται με αυτά γιατί έχουν στο μυαλό τους συγγενή ιδεολογία και αρέσκονται σε αυτά που ο κομμουνισμός ευαγγελίζεται, θα τους έλεγα να κάτσουν να σκεφτούν λίγο καλύτερα και να διαβάσουν νεότερη ιστορία.
Για 3η φορά, δε το αντικρούει, αλλά περιγράφει το πως συγγενεύει. Διάβασε ολόκληρο το κομμάτι και όχι μόνο την αρχή που αναφέρει για την οικονομική ισότητα.
-
02-02-23, 16:24 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7659There's no substitute for experience
CorollaClub
-
02-02-23, 16:33 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7660
-
02-02-23, 16:44 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7661
- Περιοχή
- δυο κλικ πιο κατω
- Downloads
- 38
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 24
- Τύπος
- ADSL2+
- Ταχύτητα
- 9500 εως 6500 /650
- ISP
- βρωμονταφον
- Router
- της hol
- SNR / Attn
- 9.5(dB) / 29(dB)
- Path Level
- Interleaved
αντεχεις να αμφιβαλεις για ολα οσα εχεις διδαχτει ;εξαιρετικη η μετριοτης !
Cancel my subscription to the Resurrection. Send my credentials to the House of Detention
ο φασισμος ειναι ο νομος των δουλων
AV tip:να ακολουθεις αυτο που ψαχνεις , οχι αυτο που σε βρισκει .
αν δεν υπαρχει δικαιοσυνη δεν υπαρχει νομιμοτητα
-
02-02-23, 16:48 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7662
Συμφωνώ, χρησιμοποίησα λάθος όρο.
´Οσο για το "φτηνοί στα λάχανα και ακριβοί στα μαρούλια", μάλλον θα το έλεγα εγώ για τους αριστερούς (συμπεριλαμβανομένων των αριστερών που έχουν κατακλύσει το νήμα εδώ), γιατί ενώ εμείς οι δεξιοί αποκυρήττουμε οτιδήποτε ακραίο που έχει σχέση με ναζισμό/φασισμό/ρατσισμό κλπ, οι αριστεροί αντιθέτως έχουν στο μυαλό τους "νομιμοποιήσει" κομμουνιστικές ή ακρο-αριστερές εν γένει ιδέες και τρέχουν να τις υπερασπιστούν όταν κάποιος πει ότι ανήκουν στα σκουπίδια (για να μην αναφέρω ότι πολλές φορές οι ακρο-αριστεροί καταλήγουν να είναι και εκείνοι φασίστες και ρατσιστές).
@Crosswind να σε ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου:
1. Γιατί ασπάστηκες τον κομμουνισμό πριν μερικά χρόνια που λες; Πως πήρες την απόφαση δηλαδή;
2. Όταν "αποστασιοποιήθηκες" από τον κομμουνισμό αργότερα, γιατί το έκανες;
-
02-02-23, 17:32 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7663
Τόσο μπλα μπλα αλλά ακόμα δε μας είπες γιατί είναι σκουπίδι. Μήπως να φταίει το ότι δεν ξέρεις γιατί?
Για 3η φορά, δε το αντικρούει, αλλά περιγράφει το πως συγγενεύει. Διάβασε ολόκληρο το κομμάτι και όχι μόνο την αρχή που αναφέρει για την οικονομική ισότητα.
- - - Updated - - -
1. Γιατί κάθε λογικός άνθρωπος ονειρεύεται μια κοινωνία όπου όλοι είναι ίσοι.
2. Γιατί ο μόνος τρόπος να εφαρμοστεί είναι να γίνει reset στα πάντα και να συμφωνούνε όλοι. Unrealistic με τα σημερινά δεδομένα.Υπογραφή
-
02-02-23, 18:03 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7664
Το έχω πει σε πολλά ποστ, και παλιότερα, αλλά βαριέμαι να ψάξω. Σκουπίδι είναι γιατί αποδεδειγμένα οδήγησε στη φτώχεια, στη δυστυχία, στον αυταρχισμό και σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πάει και τελείωσε. Σκέψου πως θα ήταν η ζωή σου σήμερα αν η Ελλάδα είχε καταλήξει κομμουνιστική χώρα μετά τον Β'ΠΠ.
Γιατί δηλαδή χτίστηκε το τείχος του Βερολίνου; Γιατί οι άνθρωποι που ζούσαν σε κομμουνιστικό καθεστώς πηδάγανε σαν τα ποντίκια ενώ τους πυροβολούν αδιακρίτως; Δεν τους άρεσε τελικά ο κομμουνιστικός παράδεισος;
Γράφει όμως και για διάφορους που είχαν συγγενή ιδεολογία με τον Μαρξ που όμως υποστήριζαν το equality of outcomes αντί του ecomonic equality. Και στο κάτω κάτω, όλα "απόψεις" είναι, δεν είναι hard science.
1. Όμως ο κάθε "λογικός" σκεπτόμενος άνθρωπος θα έπρεπε και να δει τι συνεπάγεται αυτό, και πως ξεκινάς από μια θεωρία που ακούγεται ωραία στα αυτιά, αλλά που οδηγεί στην πράξη..
2. Δηλαδή μπορεί να γίνει ο κομμουνισμός "ρεαλιστικός" στο μέλλον; Και αν ναι, υπό ποιες συνθήκες ακριβώς; Τι μας λείπει δηλαδή;
-
02-02-23, 18:17 Απάντηση: Πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ #7665
Έγινα και αριστερός τώρα
There's no substitute for experience
CorollaClub
Παρόμοια Θέματα
-
Πιθανή υποκλοπή δεδομένων από το online Adidas store στις ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-18, 20:09 -
Επιχείρηση στις ΗΠΑ για την εξάρθρωση botnet που είχε τον έλεγχο χιλιάδων routers και NAS
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-18, 22:03 -
Εντάλματα στην Google για μαζική παράδοση δεδομένων χρηστών που βρέθηκαν κοντά σε crime scenes στις ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-18, 13:33 -
Προώθηση ψεύτικων θετικών reviews για το Mate 10 Pro από την Huawei στις ΗΠΑ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-18, 01:36 -
Η Mozilla εγκαταλείπει την Yahoo στις ΗΠΑ, default search engine πάλι η Google
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 18Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-17, 19:37
Bookmarks