Έχουμε προτείνει και εξηγήσεις για το ότι να δώσεις σε έναν άνθρωπο έναν κωδικό δεν γενικεύεται στο σύνολο των συνδρομητών, όπως σωστά και μεθοδικά έκανε πχ η Vodafone. Επίσης έχουμε σχολιάσει και αυτοί που έχουμε επιλέξει να κρατήσουμε προς το παρόν και γραμμές στην Nova, παρά την προτίμησή μας να έχουμε τους κωδικούς.
Αυτό που ακόμα δεν καταλαβαίνω είναι τι επιδιώκεις ξαναγράφοντας λίγο-πολύ τα ίδια. Δικαίωμά σου είναι, αλλά εκτός να χαλάς τη διάθεσή σου τι θεωρείς ότι κερδίζεις(-ουμε);
Εμφάνιση 151-165 από 1119
-
31-10-23, 14:58 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #151
-
31-10-23, 15:11 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #152
για αρχη δεν γραφω στο αλλο thread οποτε δεν ενοχλω παρα μονο οσους θελουν να διαβαζουν εδω και να σχολιαζουν ελευθερα οτι θελουν κατι που στο αλλο θεωρειται σπαμ απο καποιοιυς που εχουν τους λογους τους και συμφερον να ενοχλουνται
Δεν χαλαω την διαθεση μου γιατι οπως ξανειπα η βασικη μου συνδεση ειναι cosmote και αυτη με νοιαζει
Στη Νοβα εχω αλλη συνδεση που δε με νοιαζει ιδιαιτερα
Αρκετοι διαβαζουν που τους απασχολεί το θεμα (οπως και το αλλο thread) Αυτοι κερδιζουν κατι Οι αλλοι δεν κερδιζουν και φυσικα δε παρακολουθουν κατι που δεν τους ενδιαφερει απλα
καποιοι που σκεφτονται να πανε στη Νοβα μπορει να τους ενδιαφερει η πληροφορια
Καποιο δυσκολευονατι να το κατανοησουν γιατι εχουν μαθει να κανουν πραγματα μονο για τον εαυτο τους οποτε εγω τους κατανοώ που τουε φενεται περιεργο που καποιος ζηατει απλα το σωστο, το νομο
Εδω γραφουμε οσοι μας νοιαζει και κυρίως οσοι εχουμε κανει καταγγελια και λεμε αν υπαρχει προοδος η αν εγινε κατι κτλ νεα χωρις να εχοχλουμε στο αλλο thread
Επισης αν το διαβασουν πολλοί και κανουν πολλοι καταγγελια μπορει να γινει κατι
Ελπιζω να σου απαντησαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Dim80 : 31-10-23 στις 15:32.
-
31-10-23, 15:45 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #153
Λοιπόν απάντηση σε φόρμα επικοινωνίας που έκανα
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας με κωδικό xx-xxxxxxxxx και μετά από διερεύνηση των στοιχείων σχετικά με την τηλεφωνική σύνδεση 2xxxxxxxx και την παροχή κωδικών για χρήση δκού σας εξοπλισμού, σας ενημερώνουμε ότι η παροχή κωδικών είναι σε διαδικασία επίλυσης.
Βάσει της παραπάνω ενημέρωσης, δεν εγκρίνεται ακύρωση ατελώς.
Για οτιδήποτε χρειαστείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, με γραπτό αίτημα μέσω της ιστοσελίδας μας www.NOVA.gr, καλέστε μας στο 13800 (από σταθερό με χρέωση 0,25€ ανά κλήση).
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε
-
31-10-23, 15:49 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #154
Υποψιάζομαι οτι θα στήσουν ένα νεό carrier grade sip server και οποιος ζητάει θα του δινουν απο κει, ελπιζω over internet vlan, ala cosmote.
Να περνάνε ολες τις νεες συνδεσεις εκεί, και σιγά σιγά να τους κάνουν όλους migrate.
Το να συντηρεις ξεχωριστό δίκτυο πανελλαδικά για φωνή δεν είναι και ότι καλύτερο.
Αν ημουν nova, αυτο θα εκανα.
-
31-10-23, 16:46 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #155
Ενδιαφέρουσα απάντηση. Όμως η ΕΕΤΤ έδωσε συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία για τη δυνατότητα αυτή. Η οποία παρήλθε. Οπότε το "είναι στο δρόμο τα σουβλάκια, τώρα μόλις εφύγε το παιδί" χωρίς καν αναφορά προβλεπόμενης ημερομηνίας δεν ξέρω πόσο μπορεί να σταθεί απέναντι σε μια καταγγελία για κάτι που είχε χρονική προθεσμία να δωθεί εδώ και καιρό. Η "διαδικασία επίλυσης" έτσι γενικώς και αορίστως μπορεί να είναι αύριο και μπορεί να είναι και 6 μήνες από τώρα. Αν μου έδιναν συγκεκριμένη ημερομηνία, ας ήταν και 1 μήνα από τώρα, δεν θα επιδίωκα λύση συμβολαίου, αλλά αν στείλουν και σε μένα τόσο γενική αναφορά... θα επιμείνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marcus1 : 31-10-23 στις 16:53.
-
31-10-23, 17:34 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #156
τυπικα ειναι σωστο αυτο που λες αφου δεν τηρεί το νομο
οταν κανεις καταγγελια σου λεει να γραψεις και πιθανο τροπο επίλυσης διαφοράς οποτε παιζει και ρρλο τι εχει ζητησει εκει ο καθενας Εδω ο φιλος προφανος εχει ζητησει να φυγει ατελώς
Ασχέτως τι θα απαντηση η εταιρια ο καταγγελων εχει δικαιωμα να επανελθει μετα την πρωτη απντηση αν δεν ικανοποιηθεί Αν βεβαια μεχρι τοτε σου εχει δωσει κωδικους χλωμο να σε αφησει να φυγεις αφου τοτε τυπικα δεν θα υπαρχει θεμα. Θα ειναι ενταξει ο παροχος
-
31-10-23, 17:36 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #157
-
31-10-23, 20:41 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #158
-
31-10-23, 22:24 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #159
Άθλια απάντηση της ακατονομαστης, ξέρει ότι παραβιάζει νομοθεσία, στο λέει καταμουτρα και δεν ντρέπεται. Υπομονή λοιπόν να λήγουν συμβόλαια και να φεύγουν ένας ένας οι πελάτες. Μπράβο Φαιδων
-
31-10-23, 23:39 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #160
Καλησπέρα και από εμένα. Η απάντηση που έλαβες είναι σαφώς εκ διαμέτρου αντίθετη από το "οι κωδικοί τηλεφωνίας δεν παρέχονται σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας", απάντηση που έλαβα εγώ μόλις σήμερα το απόγευμα μέσω chat, αφού πρώτα μου έβγαλαν στην κυριολεξία την ψυχή στο...περίμενε με τις ώρες και στην αοριστολογία.
Εξυπακούεται ότι ειχα επικοινωνήσει μαζί τους εχθές και μέσω της φόρμας τους, χωρίς, βέβαια, να έχω λάβει απάντηση μέχρι και τώρα, κάτι που δεν περίμενα ούτως ή άλλως με βάση τα όσα διάβασα εδώ στο forum σε 2-3 νήματα.
Επίσης, σήμερα έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ για το θέμα αυτό, μόνο και μόνο για να είμαι τυπικά καλυμμένος σε ενδεχόμενο μελλοντικής δικαστικής αντιπαράθεσης με την εν λόγω εταιρεία επειδή, αύριο κιόλας, σκοπεύω να υποβάλω αίτηση φορητότητας στην Cosmote.
Ερωτήσεις προς όποιον γνωρίζει: 1) Μπορεί η Nova να συνεχίσει να με χρεώνει με μηνιαίους λογαριασμούς (απομένουν 11 μήνες διάρκειας συμβολαίου από τους αρχικούς 24) αφού έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα στο νέο πάροχο (Cosmote)? 2) Έχει τη δυνατότητα η Nova να εμποδίσει την αποχώρησή μου και να αρνηθεί στο νέο πάροχο την αίτηση φορητότητας?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SpyrosAthens : 01-11-23 στις 15:47.
-
01-11-23, 00:01 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #161
εχεις ενα συμβολαιο που εχεις κανει αποδοχη ορων
αν αποχωρησεις πρόωρα πληρωνεις την ρητρα αποχώρησης
μπορεις να παρεις τηλεφωνο και θα σου πουν ακριβος τι θα σε χρεωσουν αλλα να το ζητησεις γγραπτα Αν δε το παρεις γραπτα μπορει να να πληρωσεις κατι αλλο τελικα Εχω ρωτησει 8 μηνες πριν την ληξη και μου ειχαν πει οτι το συστημα δείχνει μηδεν .... δεν με έπεισαν και δεν ειχα φυγει τοτε οποτε δεν ξερω σιγουρα αλλα πιστευω ειχα πεσει σε ασχετο
εχουν φροντισει και δεν εχεις καμμια αποδειξη τι ακριβός σου ειπαν .... μπορουν να ισχυριστουν οτι θελουν
πολυ καλα εκανες με την καταγγελια ειναι η μοναδικη αποδειξη που εχεις για το προβλημα (αλλα δεν εχει απόδειξη τι σου απάντησαν)
-
01-11-23, 00:01 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #162
Μιλάμε για σταθερή/ιντερνετ πάντοτε έτσι? (δεν ξέρω τί παίζει σε συνδυαστικά συμβόλαια με κινητό μαζί)
1) Δεν μπορεί να συνεχίσει να στέλνει μηνιαίους λογαριασμούς για γραμμή που πέρασε σε άλλον πάροχο με τίποτα. Αλλά μπορεί (χωρίς να δικαιούται για τους λόγους που συζητάμε στο θρεντ) να ζητήσει εφάπαξ "τέλη διακοπής"/"ποινή πρόωρης αποχώρησης" και τέτοια .
2) Εφόσον έχεις πληρωμένους λογαριασμούς (όχι ληξιπρόθεσμους) δεν μπορεί να εμποδίσει την μετάβαση ούτε να αρνηθεί αίτηση φορητότητας, απλά μετά θα σε πρήζει για ρήτρα αποχώρησης όπως ανάφερα στο 1.
Εγώ στη θέση σου θα περίμενα απάντηση της ΕΕΤΤ για την καταγγελία, ώστε να έχω επίσημη γνωμοδότηση ότι δικαιούμαι να αποχωρήσω ατελώς (όπως και σκοπεύω να κάνω).
-
01-11-23, 00:26 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #163
Αν μπορεί να θεωρηθεί απόδειξη, η απάντηση του εκπροσώπου τους μέσω chat, αλλά και το γεγονός ότι είχα επικοινωνήσει μαζί τους μέσω της φόρμας τους (χωρίς να μου απαντήσουν μέχρι στιγμής, όπως προείπα), είναι ισχυρά πειστήρια ότι α) ακόμα και σήμερα στην εταιρεία αυτή ενεργούν παρανόμως, μη δεχόμενοι να γνωστοποιήσουν τους κωδικούς τηλεφωνίας voip ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ή ΠΑΡΑΤΑΣΗ (όπως ζήτησαν παράταση γενικώς και αορίστως απαντώντας σε άλλη καταγγελία πελάτη τους) γιατί η προθεσμία που είχαν για να εναρμονιστούν βάσει Νόμου έληξε την 1η.10.2023 και β) παρόλο που στην επικοινωνία μου μαζί τους ζητώ ξεκάθαρα να με αποδεσμεύσουν από το ισχύον συμβόλαιο ατελώς (χωρίς πέναλτι διακοπής του), αυτοί 99% θα αρνηθούν να το πράξουν, όπως έκαναν και με τον προαναφερθέντα πελάτη τους. Εγώ ή ο όποιος άλλος πελάτης της Nova, γιατί πρέπει να το ανεχθεί αυτό και να μην εξασκήσει το δικαίωμά του να αποχωρήσει μονομερώς? Έχει το ελεύθερο αυτός που αποδεδειγμένα παρανομεί να σε εγκαλέσει και να απαιτήσει να πληρωθεί και από πάνω?
Ναι, το συμβόλαιο είναι μόνο για σταθερή, internet & TV (Triple play με Novacinema κανάλια), χωρίς κινητή. Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες!
-
01-11-23, 00:30 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #164
Μη φύγεις από τώρα, μην μας βγάλει καμιά βλαμμένη γνωμοδότηση η ΕΕΤΤ και μετά μας χρεώνουν τέλη διακοπής. Κάνε λίγη υπομονή προτείνω. Φυσικά συμφωνώ μαζί σου ότι δικαιούμαστε να φύγουμε ατελώς (γι'αυτό εξάλλου έκανα κι εγώ καταγγελία, σαν εσένα), αλλά δεν θα πάρει πολύ να βγει γνωμοδότηση ΕΕΤΤ.
-
01-11-23, 01:13 Απάντηση: η Nova επισημα ΔΕΝ δινει κωδικους voip 2/10/2023 #165
Η ΕΕΤΤ είναι...αθάνατο ελληνικό Δημόσιο και, ως εκ τούτου, λογικό οι αποφάσεις της να εμπνέουν...ανησυχία λόγω του γεγονότος ότι, όσοι έχουν το χρήμα κάτω απ' το τραπέζι, διαπλέκονται με τους λαδιάρηδες δημοσιοκάφρους και τελικά παίρνουν από το Δημόσιο τις αποφάσεις που τους εξυπηρετούν. Το χρήμα να...ρέει όπου, όπως και όσο πρέπει και...όλα λύνονται!! Όσο για τους χρόνους λήψης αποφάσεων της ΕΕΤΤ, δεν θα έλεγα ότι είναι και οι συντομότεροι. Είπαμε, ελληνικό Δημόσιο. Χαλαρααααααααά...και άσε τους άλλους να βράζουν στο ζουμί τους.
Bookmarks