Σελ. 1135 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11151125113011331134113511361137114011451155 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 17.011-17.025 από 21764

Θέμα: Inalan

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Καλησπέρα! Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι νέος σε αυτό το forum και δέν ξέρω ακριβώς σε ποιό thread να απευθυνθώ. Πρόσφατα έβαλα 200αρα γραμμή της Inalan και θα ήθελα να αλλάξω το router, υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή απλά να ξεχάσω την ιδέα αυτή. Εάν όμως γίνεται, ποιά είναι η διαδικασία ώστε να δουλέψει ένα άλλο router σε γραμμή FTTH; Θα δουλέψει το σταθερό; Υπάρχει τυχών διαδικασία ενεργοποιήσης του νέου ΟΝΤ;

Άμα έχω κάνει κάποιο λάθος και έπρεπε να κάνω αυτές τις ερωτήσεις σε άλλο thread, με συγχωρείται.

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓330 Mbps / ↑290 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Στο σωστό thread είσαι μην αγχώνεσαι. Θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ζητήσεις να γυρίσουν την σύνδεσή σου σε bridge mode. Το πιο πιθανό είναι να γίνει απομακρυσμένα μια αλλαγή στο υπάρχον ρούτερ σου που θα σου επιστρέψει ύστερα να συνδέσεις δικό σου εξοπλισμό στην LAN1. Η διευθυνσιοδότηση γίνεται με DHCP και θα πρέπει να δώσεις στην εξυπηρέτηση (ή στον τεχνικό αν έρθει σπίτι σου) την διεύθυνση MAC του εξοπλισμού που σκοπεύεις να συνδέσεις.
    My Speedtest:
    Spoiler:

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Δεν γίνεται να ξεφορτωθώ του ρούτερ της Inalan πλήρως και να χρησιμοποιήσω δικό μου ONT;

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Όχι, δεν γίνεται να βάλεις δικό σου.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Ουσιαστικά θα χρησιμοποιηθεί το router του παρόχου ώς ONT και θα συνδέσω το δικό μου; Δεν γίνεται να πάρω κάποιο ONU SFP module και να κάνω spoof το SN?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από VasP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Inalan κάθε λίγο και λιγάκι κλείνει τους δρόμους, φτιάχνουν ένα επιφανειακό δίκτυο της πλάκας, και όλα αυτά ώστε σε πολυκατοικίες των 20 διαμερισμάτων σε πυκνοκατοικημένες περιοχές να βάλει οπτική ίνα το ένα διαμέρισμα. Και που και που κόβουν και κανένα καλώδιο χαλκού όπως στην πολυκατοικία μου.

Μόνο σε κράτος μπανανία συμβαίνουν αυτά. Δεν τους θέλουμε εδώ! Το δίκτυο οπτικής ίνας έπρεπε να το περνάει μια κρατική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα και στις πολυκατοικίες να ανεβαίνει με απόφαση της γενικής συνέλευσης.
    ΟΛΟΙ οι παροχοι κλεινουν δρομους για να κανουν την δουλεια τους και οχι μονο παροχοι αλλα και για ολα τα αλλα δικτυα.
    Για οτι ετυχε να κοψουν τον χαλκο που λες εμενα το φυσικο αεριο χαλασε ΟΛΗ την χαλκινη πλεξουδα της πολυκατοικιας μου και μειναμε εκτος ιντερνετ-σταθερο-τηλεοραση για 1 μηνα!!!!!! και δεν ειπαν και κουβεντα!
    Εχω δει με τα ματακια μου η cosmote με το δισκοπριονο να κοβουν στην σειρα ΟΛΟΥΣ τους μετρητες νερου και να γεμιζει ο τοπος νερα!!!! βεβαια ειχε συνεργειο μετα τουλαχιστον! αλλα κοβανε ομως!
    Οποτε μην λεμε μονο για την ιναλαν για κατι που ετυχε!

Αυτο με την πολυκατοικια ΟΧΙ και ξανα ΟΧΙ, γιατι πρωτον ειναι ενα λεπτο καλωδιο που δεν φαινεται καλα καλα και ΔΕΝ χρειαζεται καμια εγκριση για να βαλεις και βαση νομου πλεον.
    Αλιμονο αν ηθελε γενικη συνελευση για να βαλεις δεν θα ειχανε ποτε οι περισσοτεροι!
    Με την ιδια λογικη να εχουμε και μια κεραια tv, μια δορυφορικη κεραια και παει λεγοντας.
    ευτυχως στην δικια μου εγω κανω κουμαντο...
    Αλλο κατι που αφορα ολη την πολυκατοικια αλλο κατι μεμονωμενο.
    Κρατικη εταιρεια? ανεκδοτο ειναι αυτο?????? ΜΟΝΟ με ιδιωτικες εταιρειες παμε μπροστα...

Τελος θεωρω οτι εισαι πολυ άδικος με την ιναλαν και δεν ξερω τον λογο....

Το μοναδικο δικιο που εχεις ειναι οτι την ινα την περνανε ρηχα και κινδυνευει απο ζημιες αλλα τουλαχιστον τις φτιαχνουν τρομερα αμεσα οχι σαν κατι αλλους...

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jeb47 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν γίνεται να ξεφορτωθώ του ρούτερ της Inalan πλήρως και να χρησιμοποιήσω δικό μου ONT;
    αμα θες δινουν και ενα ONT της Huwaei και βαζεις μετα απο το ethernet οτι θες εσυ, δικο σου ΟΝΤ ομως οχι.

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Δεν γίνεται να πάρω κάποιο ONU SFP module και να κάνω spoof το SN?
    Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δουλέψει. Δεν ξέρεις μέχρι να το δοκιμάσεις. Π.χ. σε Cosmote δεν παίζουν όλα, και εξαρτάται και από τον vendor του OLT και το πώς έχει ρυθμιστεί.

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓330 Mbps / ↑290 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Δεν αφήνει κανένας πάροχος (τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα) να βάλεις πάνω στην ίνα δικό σου εξοπλισμό. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους παρακαλέσεις για ONT (Huawei HG8310M) που και πάλι μπορεί να αρνηθούν.
    My Speedtest:
    Spoiler:

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    Καλησπέρα! Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι νέος σε αυτό το forum και δέν ξέρω ακριβώς σε ποιό thread να απευθυνθώ. Πρόσφατα έβαλα 200αρα γραμμή της Inalan και θα ήθελα να αλλάξω το router, υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή απλά να ξεχάσω την ιδέα αυτή. Εάν όμως γίνεται, ποιά είναι η διαδικασία ώστε να δουλέψει ένα άλλο router σε γραμμή FTTH; Θα δουλέψει το σταθερό; Υπάρχει τυχών διαδικασία ενεργοποιήσης του νέου ΟΝΤ;

Άμα έχω κάνει κάποιο λάθος και έπρεπε να κάνω αυτές τις ερωτήσεις σε άλλο thread, με συγχωρείται.
    καλησπερα, θα τους πεις να σου δωσουν το Huawei ONT και βγαζει απο οπτικη ινα σε ethernet οποτε μετα βαζεις το δικο σου ρουτερ. Το τηλεφωνο σου οτι εχεις θα μεινει με το ιδιο νουμερο σε οποια εταιρεια voip διαλεξεις απο αυτες τις 3 που εχουν, αλλα απο την στιγμη που δεν θα εχεις ρουτερ δικο τους πρεπει να βαλεις δικο σου voip εξοπλισμο για να παιζει.
    Για την διαδικασια ενεργοποιησης τηλεφωνο στην ιναλαν.
    Στο σωστο θεμα εισαι γιαυτο υπαρχει αυτο εδω.

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓330 Mbps / ↑290 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δουλέψει. Δεν ξέρεις μέχρι να το δοκιμάσεις. Π.χ. σε Cosmote δεν παίζουν όλα, και εξαρτάται και από τον vendor του OLT και το πώς έχει ρυθμιστεί.
    Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει να το έχει ψάξει κανένας με Inalan αν γίνεται spoofing. Θα ήταν ενδιαφέρον να γίνουν κάποιες δοκιμές από "γενναίους".
    My Speedtest:
    Spoiler:

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Έχει κεραίες το ΟΝΤ που σου δίνουν ; Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο περίεργο αλλά αυτό που θέλω να καταφέρω είναι να ξεφορτωθώ το router της Inalan (ZTE) επειδή πιάνει αρκετό χώρο εκεί που το έχω βάλει και θέλω να περάσω καλώδιο RJ45 στο δωμάτιο μου ώστε να είναι το router και το σταθερό μου δίπλα. Ουσιαστικά θέλω να είναι μικρό. Σόρρυ αμα ακουγεταί λίγο παλαβό.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/300 Mbps
    ISP
    Inalan FTTH
    Router
    CRS109-8G-1S-2HnD+HapAC2
    αφου ειναι ΟΝΤ!!!! φυσικα και ΔΕΝ εχει! δεν ειναι wifi router.

Δες το https://www.myaleashop.com/ont-gpon-eg8010hv6.html ναι ειναι πολυ μικρο δεν εχει σχεση με τα ρουτερς.

μιλα μαζι τους ομως λεγανε μερικοι οτι εδιναν δεν ξερω τι εγινε τελικα.

Αν εχεις τηλεφωνια θες μετα εξοπλισμο VOIP.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Thanasakis11 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει να το έχει ψάξει κανένας με Inalan αν γίνεται spoofing. Θα ήταν ενδιαφέρον να γίνουν κάποιες δοκιμές από "γενναίους".
    Και πιθανόν άμα δούλευε θα υπήρχαν προβλήματα με το σταθερό που είναι ο μόνος λόγος που δέν το έχω δοκιμάσει ήδη.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Nikiforos Εμφάνιση μηνυμάτων
    αφου ειναι ΟΝΤ!!!! φυσικα και ΔΕΝ εχει! δεν ειναι wifi router.

Δες το https://www.myaleashop.com/ont-gpon-eg8010hv6.html ναι ειναι πολυ μικρο δεν εχει σχεση με τα ρουτερς.

μιλα μαζι τους ομως λεγανε μερικοι οτι εδιναν δεν ξερω τι εγινε τελικα.

Αν εχεις τηλεφωνια θες μετα εξοπλισμο VOIP.
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εάν όμως το router που θα πάρω έχει δυνατότητες VoIP γίνεται να δουλέψει ή θα χρειαστεί να μου δώσουν τίποτα στοιχεία για το τηλέφωνο;

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Και πιθανόν άμα δούλευε θα υπήρχαν προβλήματα με το σταθερό που είναι ο μόνος λόγος που δέν το έχω δοκιμάσει ήδη.
    Γιατί να υπήρχαν θέματα με το σταθερό συγκεκριμένα; Τηλεφωνία δίνει από άλλους παρόχους η Inalan. Απλώς Internet να έχεις και παίζει κανονικά.

ή θα χρειαστεί να μου δώσουν τίποτα στοιχεία για το τηλέφωνο;
    Θα σου τα δώσει ο συνεργαζόμενος πάροχος (Inter Telecom, Yuboto ή Modulus) τον οποίο έχεις επιλέξει.

Περιοχή
    Κυπριάδου
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    ↓330 Mbps / ↑290 Mbps
    ISP
    Inalan
    Router
    AVM Fritz!Box 4060
    Έχει κεραίες το ΟΝΤ που σου δίνουν ; Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο περίεργο αλλά αυτό που θέλω να καταφέρω είναι να ξεφορτωθώ το router της Inalan (ZTE) επειδή πιάνει αρκετό χώρο εκεί που το έχω βάλει και θέλω να περάσω καλώδιο RJ45 στο δωμάτιο μου ώστε να είναι το router και το σταθερό μου δίπλα. Ουσιαστικά θέλω να είναι μικρό. Σόρρυ αμα ακουγεταί λίγο παλαβό.
    Δεν ακούγεται καθόλου παλαβό. Ακριβώς για αυτό τον λόγο ήθελα και εγώ ONT καθώς και για να μπορώ να τρέχω ρούτερ και ONT μαζί από ένα καλώδιο στο ίδιο mini UPS (το ONT είναι μόνο 0,5A).
    My Speedtest:
    Spoiler:

Σελ. 1135 από 1451 ΠρώτηΠρώτη ... 11151125113011331134113511361137114011451155 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία