Σελ. 1025 από 1344 ΠρώτηΠρώτη ... 10051015102010231024102510261027103010351045 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 15.361-15.375 από 20148
    Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από trod Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τον καινουργιο νομο απο τον Σεπτεμβριο δεν εχουμε την επιλογη να κρατησουμε το ONT και να μην βαλει ο τεχνικος το 5530; Δηλαδη να παρω τηλεφωνο και να κανω αναβαθμιση στην 1000αρα αλλα να κρατησω ακριβως το ιδιο setup που εχω στην 500αρα;
    Yeap. (από Οκτώβριο)

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Toν περιμενω την Πεμπτη και θα σας πω ακριβως. Θα πεσει γελιο διοτι θα θελει να μου ξηλωσει επι τοπου το 7530 μου και να βαλει το 5530, πραγμα που δεν προκειται να γινει εκεινη την στιγμη.
    Ειναι τοσο π@νιβL@κες και μας ταλαιπωρουν ακομα ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. Και ολα αυτα λογω upload διοτι πρακτικα το 500αρι down ειναι more than enough (και ευκολα εφικτο σε WiFi) αλλα το 50αρι upload ειναι ασχολιαστο.
    Λες και ειναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να κανουν ενα κλικ στον υπολογιστη και να παει ο κοφτης 1000/100 απο 500/50.... αλλα θα μου πεις τι ψαχνεις με δαυτους...εναμησι χρονο σε ειχαν με την ινα κρεμασμενη στον αερα.

Να ρωτησω και κατι οφ τοπικ, τα Unifi 6LR τερματιζουν την GbE ή μπα; Πιανουν 930-940;

Περιοχή
    Beyond the Coast
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    COSMOTE
    Router
    UniFi Dream Machine Pro
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pz106r Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτησω και κατι οφ τοπικ, τα Unifi 6LR τερματιζουν την GbE ή μπα; Πιανουν 930-940;
    Στα U6 Pro έχω δει ~840.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Για να μπορέσεις να τερματίσεις την γραμμή σε 1000άρα από μία μόνο συσκευή
    θα πρέπει να έχεις διασύνδεση ρούτερ <> ΟΝΤ με 2.5G ether
    και διασύνδεση ρούτερ <> ΗΥ με 2.5G ether.
    + ότι θα πρέπει το ρούτερ σουνα μπορεί να διαχειριστεί το φορτίο των πακέτων της 1000άρας.
    Εννοείται ότι με ασύρματη διασύνδεση δεν μπορείς να έχεις σταθερές/εγγυημένες ταχύτητες.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Toν περιμενω την Πεμπτη και θα σας πω ακριβως. Θα πεσει γελιο διοτι θα θελει να μου ξηλωσει επι τοπου το 7530 μου και να βαλει το 5530, πραγμα που δεν προκειται να γινει εκεινη την στιγμη.
    Ειναι τοσο π@νιβL@κες και μας ταλαιπωρουν ακομα ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. Και ολα αυτα λογω upload διοτι πρακτικα το 500αρι down ειναι more than enough (και ευκολα εφικτο σε WiFi) αλλα το 50αρι upload ειναι ασχολιαστο.
    Λες και ειναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να κανουν ενα κλικ στον υπολογιστη και να παει ο κοφτης 1000/100 απο 500/50.... αλλα θα μου πεις τι ψαχνεις με δαυτους...εναμησι χρονο σε ειχαν με την ινα κρεμασμενη στον αερα.

Για να μην χαλας τα νευρα σου, παραγγελνεις 500ρα, και αφου βαλει την μπουρουχα speedport, την βγαζεις, βαζεις το δικο σου και μετα παιρνεις ενα τηλεφωνο και ζητας αναβαθμιση στα 1000.
    Γινεται επι τοπου στο τηλεφωνο , και τελος.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να βάλεις ότι ont θες η και sfp το οποίο να έχει δυνατότητα για clone /spoof εφόσον όμως κάνει activate ο τεχνικός το 5530. Βέβαια δεν σου εγγυάται κάνεις ότι θα δουλέψει η θα δουλεύει στο μέλλον
    Θυμάμαι πριν καιρό επί εποχής adsl είχα κάνει mac spoofing σε ένα ρούτερ για να νομίζει ο πάροχος ότι έχω το μαμα ρούτερ επάνω στη γραμμή.. Δε θυμάμαι ακριβώς τώρα το λόγο για τον οποίο το είχα κάνει αυτό.... Για να παίζει η τηλεφωνια; Ούτε θυμάμαι... Η ουσία είναι ότι για λίγο καιρό έπαιζε οκ... Μετά από κάποιο διάστημα άρχισε να τρώει ρεσταρτ στο άκυρο και εντόπισα τη βλάβη στο mac spoofing, προφανώς έστελναν κάποια εντολή που δεν τη καταλάβαινε το ρούτερ και έτρωγε ρρ...
    Βγάζοντας το spoofing έστρωσε...
    Να σημειωθεί ότι και τα 2 ρούτερ ήταν δικά τους, απλά το ένα ήταν μεν πιο παλιό αλλά με βόλευε περισσότερο...
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    COSMOTE

Μπορείς να ζητήσεις να σου δώσει ένα απευθείας τηλέφωνο τεχνικων για ενεργοποιήσεις fiber?

Ακόμη περιμενω να κάνουν κάποιους συστημικούς και καλά ελεγχους στη γραμμή πριν με πάρουν για ραντεβού. Πιο σαφή απάντηση δε μου δίνουν από εξυπηρετηση πελατών. Χθες με κάλεσαν από ενα τηλέφωνο στη Κρήτη για να μου κλείσουν ραντεβου και ρώτησα αν έκαναν τον έλεγχο που έλεγαν και δε με ξαναπήρε πίσω.
    Συγκεκριμένα στο ONT δεν ανάβει το PON σταθερά και ο πρώτος τεχνικός δε κατάφερε να ενεργοποιήσει τον εξοπλισμό.

Αν καταφέρεις και σου δώσει τηλ ή αν θυμηθείς να τον ρωτήσεις τι μπορει να περιμένω θα ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστω πολύ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Καλησπέρα
    Πήρα το Archer 73 της tp link.
    Η οπτική ίνα έρχεται και συνδέεται στη κλασική Nokia συσκευή g-010g-r που δίνει η cosmote.
    Από εκεί βγαίνει ένα καλώδιο Ethernet, που πηγαίνει στο speedport.
    Το speedport θα το χρειαστώ πάλι;
    Ή μπορώ με συνδέσω απευθείας το ethernet που βγαίνει από το Nokia στο archer?
    Στην θύρα Wan ή ethernet?

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geortsaki Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα
    Πήρα το Archer 73 της tp link.
    Η οπτική ίνα έρχεται και συνδέεται στη κλασική Nokia συσκευή g-010g-r που δίνει η cosmote.
    Από εκεί βγαίνει ένα καλώδιο Ethernet, που πηγαίνει στο speedport.
    ONT <wan> TPLINIK <lan> SPEEDPORT
    TPLINK <lan> devices
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Απευθείας στην WAN του Archer. Στο Archer πρέπει να ρυθμίσεις VLAN ID 835 (πιστεύω στο μενού Advanced > Network > IPTV/VLAN > Internet VLAN ID) και τα PPPoE credentials σου (Advanced > Network > Internet ή στο αρχικό Wizard) για να συνδεθεί.

- - - Updated - - -

Μόνο αν χρειάζεσαι και τηλεφωνία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Οκ. Το καλώδιο από το Nokia ont συνδέθηκε στην θύρα Wan.

Username και password Είναι σωστά έπειτα και από τηλεφωνική επικοινωνία με cosmote.

Αλλά συνεχίζει να μην δουλεύει.

Ανέφερα στο τηλέφωνο στην cosmote για το vlan και 835
    Φάνηκαν να μην γνωρίζουν κάτι.

Βάζω και ένα screenshot σε περίπτωση που κατάλαβα κάτι λάθος με την συμπλήρωση των πεδίων.Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  IMG_6456.jpg 
Εμφανίσεις:  35 
Μέγεθος:  69,3 KB 
ID: 254595

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ndan_gr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να ζητήσεις να σου δώσει ένα απευθείας τηλέφωνο τεχνικων για ενεργοποιήσεις fiber?
    Ακόμη περιμενω να κάνουν κάποιους συστημικούς και καλά ελεγχους στη γραμμή πριν με πάρουν για ραντεβού.
    Αν καταφέρεις και σου δώσει τηλ ή αν θυμηθείς να τον ρωτήσεις τι μπορει να περιμένω θα ήμουν ευγνώμων.
    Ευχαριστω πολύ
    Γελαω.... Οχι με τον φιλο παραπανω φυσικα, αλλα με την κατασταση.
    Βρε παιδια.... Γενικα θα το πω, οχι για τον φιλο εδω.. Δεν εχετε ακομα καταλαβει πως λειτουργουν εκει μεσα; Να το εξηγησω; Ο πελατης ΔΕΝ εχει προσβαση σε τιποτα. Δεν εχεις να παρεις κανεναν και τιποτα, ετσι λειτουργει αυτη η εταιρια. Απλως περιμενεις με τα κεφια τους ποτε και πως θα σε εξυπηρετησουν. Εμενα με ειχαν με οπτικη ινα στον αερα 15 μηνες και δεν ερχοντουσαν στα ραντεβου που μου κανονιζαν. Τους περιμενα στο σπιτι και τα γαιδουρια δεν ερχοντουσαν. Πιστευω οτι θα μας διαβαζουν εδω που και που και θα γελανε με αυτα που γραφουμε. Oταν βγηκα και εκραζα εδω τοτε, οι mods μου εσβηναν τα μηνυματα.....
    Ενω μου εκλειναν ραντεβου και δεν ερχονταν, με επαιρναν τηλ απο το 13888 και μου ελεγαν αν θελω οπτικη ινα, οτι ειναι διαθεσιμη στην περιοχη μου χαχαχαχαχαχα. Τους ελεγα οτι εχω οπτικη ινα, στο περιπου.
    Θελετε να κανω σχολιο τωρα γενικως και ειδικως για την κοσμοτε; Θα μου το σβησουν οι mods. Θα το πω ευγενικα, ειναι τσιρκο η κοσμοτε. Όποιος θελει να το καταλαβει θα κανει καλο στην ψυχικη του υγεια.

Υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις , οπως ας πουμε ενα cosmote business email που δεν θυμαμαι ακριβως ποιο ειναι, στο οποιο καποτε ειχα ζητησει σε μια συνδεση φιλου DSL , PPPoE passthrough ωστε να παιξει η τηλεφωνια , και μου ειχαν απαντησει-ρυθμισει μεσα σε δυο ωρες. Μου ειχε φανει κουφο αλλα το εκαναν. Mπραβο τους για να λεμε και τα καλα.

Θα σας πω μονο το εξης. Σε συνδεση φιλου, DSL που παει για αναβαθμιση σε οπτικη, εχουν τηλεφωνο επικοινωνιας εναν αριθμο της αδερφης του. Τους εχει ζητησει 20 φορες, σε καθε επικοινωνια που κανουν για τις εξελιξεις να το αλλαξουν και να μην ενοχλουν την αδερφη του, να το αλλαξουν με το δικο του.. Τα ατομα επι 6 μηνες ακομα δεν μπορουν να κανουν ενα update στο συστημα τους για ενα τηλεφωνο επικοινωνιας και εξακολουθουν να καλουν την αδερφη του.. Τωρα, τι θελετε να πουμε αποκει και περα;
    /rant

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να μην χαλας τα νευρα σου, παραγγελνεις 500ρα, και αφου βαλει την μπουρουχα speedport, την βγαζεις, βαζεις το δικο σου και μετα παιρνεις ενα τηλεφωνο και ζητας αναβαθμιση στα 1000.
    Γινεται επι τοπου στο τηλεφωνο , και τελος.
    Εχω 500. Δεν γινεται αυτο που λες. Ζητησα 1000 και μου ειπαν θα στειλουν το 5530 και ΜΕΤΑ θα ερθει και τεχνικος (ειχα γραψει λαθος παραπανω οτι θα ερθει ο τεχνικος παρεα με το 5530 στο χερι)

Δεν εχω καν speedport, δεν μου εδωσαν ποτε ουτε και θελω, ΛΟΛ.

Για να μπορέσεις να τερματίσεις την γραμμή σε 1000άρα από μία μόνο συσκευή
    θα πρέπει να έχεις διασύνδεση ρούτερ <> ΟΝΤ με 2.5G ether
    και διασύνδεση ρούτερ <> ΗΥ με 2.5G ether.
    + ότι θα πρέπει το ρούτερ σουνα μπορεί να διαχειριστεί το φορτίο των πακέτων της 1000άρας.
    Εννοείται ότι με ασύρματη διασύνδεση δεν μπορείς να έχεις σταθερές/εγγυημένες ταχύτητες.
    Προφανως... άλλο ρωτησα, πάμε παρακατω ειναι και οφ τοπικ.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G

Εχω 500. Δεν γινεται αυτο που λες. Ζητησα 1000 και μου ειπαν θα στειλουν το 5530 και ΜΕΤΑ θα ερθει και τεχνικος (ειχα γραψει λαθος παραπανω οτι θα ερθει ο τεχνικος παρεα με το 5530 στο χερι)

Δεν εχω καν speedport, δεν μου εδωσαν ποτε ουτε και θελω, ΛΟΛ.
    Δεν το πες καθαρα, ουτε το γραφεις στο προφιλ σου.. Μπορεις να επικαλεστεις το σχετικο νόμο της εεττ. Φυσικα και μπορουν. Η διαδικασια με το υποχρεωτικο 5530 είναι παλιά.
    Ειναι και που θα πεσεις. Γενικοτερα δεν καταλαβαινουν ΧΡΙΣΤΟ απο ευελιξια. Και ενα πολυ μεγαλο ποσοστο απο αυτους που σηκωνουν τα τηλεφωνα ειναι καρα ασχετοι.
    (με σπανιες φωτεινες εξαιρεσεις.)

Worst case senario, παραγγειλε ενα spoofable ont αστους να σου στειλουν το 5530 και ας τους να βραζουν στο ζουμι τους.
    Δωρο τα 2.5G αν και στη πραξη δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Cosmote 2 Gbps!
    https://www.adslgr.com/forum/threads...63#post7553863

Μυρίζει τίποτα ??

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iris07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Cosmote 2 Gbps!
    https://www.adslgr.com/forum/threads...63#post7553863

Μυρίζει τίποτα ??
    μουχλα..... ισος fake

Σελ. 1025 από 1344 ΠρώτηΠρώτη ... 10051015102010231024102510261027103010351045 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία