Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος;

Ψήφισαν
1745. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Έχω αλλάξει

541 31,00%
  • Δεν έχω αλλάξει, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω

660 37,82%
  • Δεν θα αλλάξω

454 26,02%
  • ΔΓ/ΔΑ

90 5,16%
Σελ. 1455 από 1706 ΠρώτηΠρώτη ... 14351445145014531454145514561457146014651475 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 21.811-21.825 από 25581
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τη δωροεπιταγη σκρουτζ δεν τη ζητάνε πίσω στη βολτον, σωστά?
    σωστά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Tourism4all
    Με πήραν και εμένα σήμερα από Volton ότι κέρδισα το λαχείο και είμαι δικαιούχος της επιταγής του public.
    10 μέρες είναι πάρα πολλές να περιμένεις οπότε μετά αίτηση προχθές στην ΕΛΠΕ είμαι πλέον «ξανά» πελάτης της και περιμένω τις επιταγές μου!!!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Teo16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανεβάζω τους δύο τελευταίους αν και νομίζω ότι κατάλαβα πως ανεβαίνει η τελική τιμή λόγω διακύμανσης και χρέωση ισχύς .με αποτέλεσμα να ξεπερνάει τη τιμή κατά πολύ .

Ευχαριστώ πολύ για το ξεμπέρδεμα
    0,174 σου βγήκε , ένα 50ρικο διαφοράς (με τα 325,85 προμήθειας,χωρίς πάγιο, ενώ ο προηγούμενος 0,151€/kw ) , αλλά θα είναι παραπάνω για Δεκέμβριο που ήδη μετράς kw με 0,23+
    Απο τη χρέωση ισχύος πάλι καλά που δεν είχες παραπάνω kw και σου χρεώνουν μια ελάχιστη ταρίφα (καινοτομία της ΔΕΗ και αυτό)
    μην το παίρνεις προσωπικά , το λέω σε όσους έχουν Γ21/Γ22 , εδώ και χρόνια (δυστυχώς) το ρεύμα είναι παράγοντας σημαντικός όπως οι προμήθειες και λοιπά έξοδα επιχείρησης , μην το παραμελείτε .
    Τουλάχιστον εσύ ψάχνεσαι , σε άλλους που εξηγούσα απο κοντά οτι χάνουν χιλιάρικα το έτος (μεγάλες καταναλώσεις) ,δεν το καταλάβαιναν (ένας απο τους λόγους που δεν ασχολήθηκα σαν πωλητής )

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZaxasK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tourism4all
    Με πήραν και εμένα σήμερα από Volton ότι κέρδισα το λαχείο και είμαι δικαιούχος της επιταγής του public.
    το νου σου , μη σου στείλουν κωδικό και σε χρεώσουν . Έχουν λόγο που την πασάρουν

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZaxasK Εμφάνιση μηνυμάτων
    μετά αίτηση προχθές στην ΕΛΠΕ είμαι πλέον «ξανά» πελάτης της και περιμένω τις επιταγές μου!!!
    κάτσε ρε συ , πότε έφυγες και πότε μπήκες ? έκατσες κανα μήνα τουλάχιστον ?
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Korakios : 05-12-24 στις 21:30.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Συνεχίζονται πάντως η προσφορές της Elpedison
    - 50€ για κάθε παροχή Σκλαβενίτη
    - 20€ για κάθε παροχή μου έδωσε ο πωλητής σαν σύσταση
    - 10€/μήνα μέχρι 5μήνες αν είσαι παλιός της Elpedison (Win Back)
    - Για 4 παροχές και άνω αν ο πωλητής είναι ωραίος δίνουνε και Public ή edenred ανάλογα με την χρήση του μετρητή. Οικιακός ή επαγγελματικός!!!

Τα δίνουν και στο Win More 2 που είναι μέχρι τον Ιανουάριο!!!!

Merry Christmas!!! xo, xo, xo

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο τη στιγμή που πήρες ήδη το 40% πριν τη διόρθωση (αντιλογισμό) έχει λογική στο να μην το υπολογίζει
    ένα καλό καφεδάκι τα λύνει όλα
    Κορακιε πες μου διεύθυνση να στείλω καμιά κουτα καφέ!
    χαχα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    εγώ ακόμα απο την άνοιξη τις έχω και το κακό είναι οτι πλέον δεν μπορείς να βάλεις 2 κωδικούς για μια παραγγελία[/QUOTE]

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ;

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από katsios2010 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ;
    για κατάστημα λέω , ηλεκτρονικά δε νομίζω να έπαιρνε πάνω απο μία , τώρα αν μου είπαν μπαρούφες δεν ξέρω , ρώτα καλύτερα ο ίδιος

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Yogi7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κορακιε πες μου διεύθυνση να στείλω καμιά κουτα καφέ!
    χαχα
    σήμερα ψώνισα , ευχαριστώ πάντως

Περιοχή
    ILION
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    232000/33000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΛΙΟΝ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Princeman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνεχίζονται πάντως η προσφορές της Elpedison
    - 50€ για κάθε παροχή Σκλαβενίτη
    - 20€ για κάθε παροχή μου έδωσε ο πωλητής σαν σύσταση
    - 10€/μήνα μέχρι 5μήνες αν είσαι παλιός της Elpedison (Win Back)
    - Για 4 παροχές και άνω αν ο πωλητής είναι ωραίος δίνουνε και Public ή edenred ανάλογα με την χρήση του μετρητή. Οικιακός ή επαγγελματικός!!!

Τα δίνουν και στο Win More 2 που είναι μέχρι τον Ιανουάριο!!!!

Merry Christmas!!! xo, xo, xo
    Από το τηλεφωνικό κέντρο της Elpedison ή από άλλου παιρνουμε ολα αυτα τα δωρακια?
    Ακομα περιμένω την Protergia αν δε ξυπνήσουν αυριο μαλλον θα πάω για ακόμα μια φορά ELPE οπότε αν μπορείς ενημέρωσε πως θα πάρουμε τα δωράκια..

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Λοιπόν παίδες έχω το εξής θέμα:

Αρχές Οκτώβρη πήγα στη Ζενίθ (Power Home Smart Night με -40% - άσχετο). Τότε με τη σύμβαση βάλαμε και πάγια εντολή, μου ζήτησαν ΙΒΑΝ κτλ. από Εθνική τράπεζα. Όλα καλά.
    Στο μεταξύ ανοίγω μισθοδοτικό στην Eurobank, ο οποίος έχει κάτι προνόμια: απεριόριστες πάγιες δωρεάν κτλ.
    Περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός στη Ζενιθ, πληρώνω και μετά από επικοινωνία στο live chat, ακυρώνω την πάγια στο myzenith και πάω στο ebanking της eurobank και βάζω πάγια εντολή.
    Μετά από 8 μέρες, μπαίνω στο myzentih και εξακολουθούσε να λέει ότι η πάγια είναι απενεργοποιημένη.
    Παίρνω στην εξυπηρέτηση της ζενιθ, μου λένε δεν βλέπουμε την πάγια - πάρτε την τράπεζα. Παίρνω την τράπεζα, μου λέει όλα είναι οκ.
    Την άλλη μέρα, ξανά τηλέφωνο στη ζενιθ, μου λένε θα το κοιτάξουμε άμεσα. Αυτό έγινε το Σάββατο που μας πέρασε 30/11.
    Θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος γιατί ο πρώτος λογαριασμός άργησε να εκδοθεί και δεν ξαναπήρα. Περίμενα να με πάρουν.
    Εχθές 4/12 βγαίνει λογαριασμός, όπου είχε και το 50αρικο της εγγυησης.
    Ξαναπαίρνω, τους λέω "σου μου του" μου λενε δωστε ΙΒΑΝ, δινω, μου λένε τωρα θα την ενεργοποιήσουμε αλλά να μην τα πολυλογώ, εγώ τους έλεγα να βγάλουν διορθωτικό χωρίς την εγγύηση και αυτοί μου λέγανε θα σας κάνουμε πίστωση. Επομένως να την πληρώσω την εγγύηση σ' αυτό το λογαριασμό.
    Σημειωτέον σε όλη αυτή την κουβέντα δεν μου είπε κανένας να ενεργοποιήσω την πάγια μέσω του myzenith.

Τους έστειλα και μήνυμα, με screenshot από το ebanking που φαίνεται πότε έκανα την πάγια, τους είπα να εκδοθεί διορθωτικός γιατί δεν είναι δική μου υπαιτιότητα και τους είπα ότι αν δεν γίνει θα καταφύγω ΡΑΕ, για μη τήρηση των όρων του συμβολαίου.

Και εδώ ρωτάω τους έμπειρους να μου πουν αν το χειρίζομαι καλά ή να το αφήσω;

Περισσότερο με ενδιαφέρει να μην πληρώνω εγγύηση, γιατί μπορεί να μου καπνίσει να πάω καμια elpe και μετά κανέναν ηρων που θα έχω κλείσει και 6μηνο μακρυά τους και δεν θέλω να μπλέκω με πιστωτικά.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από wolfnik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίρνω στην εξυπηρέτηση της ζενιθ, μου λένε δεν βλέπουμε την πάγια - πάρτε την τράπεζα.
    εκεί έγινε η στραβή

μου λενε δωστε ΙΒΑΝ, δινω, μου λένε τωρα θα την ενεργοποιήσουμε
    αυτό έπρεπε να γίνει εξαρχής

Και εδώ ρωτάω τους έμπειρους να μου πουν αν το χειρίζομαι καλά ή να το αφήσω;

Περισσότερο με ενδιαφέρει να μην πληρώνω εγγύηση, γιατί μπορεί να μου καπνίσει να πάω καμια elpe και μετά κανέναν ηρων που θα έχω κλείσει και 6μηνο μακρυά τους και δεν θέλω να μπλέκω με πιστωτικά.
    βάλε κάτω το χρόνο που θα χάσεις επιπλέον στο myrae για διορθωτικό / έκτακτο πιστωτικό (η ελπέ πάντως το έκανε αυτόματα), VS το σύνολο του λογαριασμού με τέλη κτλ μείον 50€
    Εκτός αν σκέφτεσαι να την κάνεις τις επόμενες μέρες
    Πάντως δεν το χάνεις το πιστωτικό , στο μήνα μπαίνει . Βέβαια θυμάμαι παλιά στην NRG έκανε 4μηνο σχεδόν να μπει αλλά δεν ασχολήθηκα και δεν τους ενόχλησα

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Και εγώ άμεσα τη θελω, ηδη έχω υποσχεθεί στους πιτσιρικαδες βαση ps5 και κάτι άλλα....!!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Καλησπέρα σ ολους!

Για νεα παροχη κοινοχρήστου υπάρχει κατι να προτιμήσω ή το αντιμετωπίζω σαν άλλη μια οικιακή παροχή ?!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    _

Aν αφήσεις απλήρωτο το 50άρι και το πρόγραμμα που έχεις είναι με συνέπεια, θα τη χάσεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tpanayiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σ ολους!

Για νεα παροχη κοινοχρήστου υπάρχει κατι να προτιμήσω ή το αντιμετωπίζω σαν άλλη μια οικιακή παροχή ?!
    Για Γ21;

Μια λύση, volton protect που έχει 0.089 μέχρι τέλος Φλεβάρη... μετά γίνεται ρητροπρόγραμμα και πρέπει να φύγεις για να βρεις κάτι φτηνό πάλι. Αν κάνεις αίτηση volton πρέπει να πας σε κατάστημα... ώστε να αρνηθείς την δωροεπιταγή public (να αναγραφεί σαφέστατα η άρνηση) γιατί αν φύγεις πρέπει να επιστρέψεις το 50άρι.

Μια άλλη καλή λύση είναι το σταθερό 6μηνο value safe της Protergia με 0.115. Έχει 9.90 πάγιο αλλά το πατσίζεις αν κάνεις την αίτηση μέσω σύστασης από άλλο πελάτη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Vodafone
    Ευχαριστώ πολύ Korakios και ekrepali, από ό,τι βλέπω δεν είχα υπογράψει τίποτα, ενδεχομένως να μου το είπε τηλεφωνικά με κάποιο τρόπο. 'Eχω ξενερώσει και θα φύγω για ελπεντισον, ελπίζω έτσι να τους πιέσω και να μου το σβήσουν ή τουλαχιστον να μου δώσουν παράταση στη δωροεπιταγή για να πάρω κάτι από public...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Korakios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκεί έγινε η στραβή

αυτό έπρεπε να γίνει εξαρχής

βάλε κάτω το χρόνο που θα χάσεις επιπλέον στο myrae για διορθωτικό / έκτακτο πιστωτικό (η ελπέ πάντως το έκανε αυτόματα), VS το σύνολο του λογαριασμού με τέλη κτλ μείον 50€
    Εκτός αν σκέφτεσαι να την κάνεις τις επόμενες μέρες
    Πάντως δεν το χάνεις το πιστωτικό , στο μήνα μπαίνει . Βέβαια θυμάμαι παλιά στην NRG έκανε 4μηνο σχεδόν να μπει αλλά δεν ασχολήθηκα και δεν τους ενόχλησα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ekrepali Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν αφήσεις απλήρωτο το 50άρι και το πρόγραμμα που έχεις είναι με συνέπεια, θα τη χάσεις.
    Ευχαριστω παιδιά για τις συμβουλές και τις επισημάνσεις.

Σελ. 1455 από 1706 ΠρώτηΠρώτη ... 14351445145014531454145514561457146014651475 ... ΤελευταίαΤελευταία

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία