Σελ. 40 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 203035383940414245 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 586-600 από 734
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100M/100M
    ISP
    Inalan
    Router
    TP-Link Archer C6 v2
    Δεν υπάρχει σύγκριση. Έχω το συγκεκριμένο Daikin να καλύπτει τριπλάσιο χώρο από συνομηλικο Toyotomi στο ίδιο σπίτι. Μιλάμε για χαώδη διαφορά. Μετρημένες καταναλώσεις με πριζακια κλπ. Πάρε το Daikin.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από slalom Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι αρχες Ιουνιου? Αυτα ειναι αμεσα διαθεσιμα, και πλεον οι καινουριες σειρες έχουν wifi

Ασε που το δινει στο Θεο, και δεν ειναι και επισημο
    Ναι, γνωρίζω ότι το έχει ελαφρώς τσιμπημένο (περίπου 100€ σε σχέση με skroutz).

Ο λόγος που προτίμησα να το πάρω απ'αυτούς, είναι για το after sales service, που τους θεωρώ πιο αξιόπιστους από skroutz.

Δεν με πειράζει να μου παραδοθεί τον ιούνιο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thourios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το WiFi που είδα σε ένα δικό μου είναι όπως ένα usb stick που κουμπώνει σε ένα σημείο ανοίγοντας το καπάκι της εσωτερικής μονάδας
    Τώρα αν ζητούν και για αυτό επιπλέον για να το κουμπώσουν είναι σίγουρα απατεώνες
    Όχι δεν ζητούν για την εγκατάσταση. Το ίδιο το daikin είναι wifi ready, που σημαίνει πως θέλει ειδικό έξτρα module (σαν ορθογώνιο κουτί είναι που μπαίνει στον τοίχο.

Δεν θα μου άρεσε αισθητικά κάτι τέτοιο, συν ότι κοστίζει 70-80€ και συν ότι θέλει εγκατάσταση, που σίγουρα θα έχει ένα σχετικό κόστος.

Επίσης, οι wifi δυνατότητες που προσφέρει το εν λόγω module, είναι περιορισμένες. Προφανώς λοιπόν και δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και σίγουρα είναι deal breaker το συγκεκριμένο μοντέλο για μένα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίταξε, έχω το ίδιο ακριβώς στην κρεβατοκάμαρα. Εγώ όμως το είχα αγοράσει 674€ πριν από 2 χρόνια. Θεωρώ πως το πλαίσιο το βαράει, ασχέτου που δίνει την δωρεάν εγκατάσταση.
    https://www.skroutz.gr/s/40600974/Da...nt_price=549.0

Ήδη σήμερα μου ήρθε αυτή η ειδοποίηση και το έχουν στα 549€, το οποίο και θα προτιμούσα διότι θα αναγκαζόμουν να επιλέξω εγώ εγκαταστάτη και δε θα ερχόταν ο κάθε τυχάρπαστος που δεν τον γνωρίζω για να κάνει την δωρεάν εγκατάσταση. Το σημείο κλειδί της υπόθεσης είναι να μπούνε το λιγότερο 3 μέτρα σωληνώσεις, και να κάνουν αντλία κενού χωρίς να λένε μα μου. Αν θέλεις τη δική μου συμβουλή, το καλύτερο είναι να μπει στο δάπεδο αν έχεις χώρο για να μπορείς να το πλένεις και πιο εύκολα, και να είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα βάλουν 3 μέτρα σωληνώσεις.
    Κατά τα άλλα για το κλιματιστικό δεν έχω να πω πολλά. Εγώ εντυπωσιάζομαι που είναι αθόρυβο. Στο δικό μου σπίτι έχω πάρει ένα Toshiba 16αρι και αυτό το Daikin και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
    Πριν από 2 χρόνια, οι τιμές σε πολλά πράγματα ήταν διαφορετικές. Δεν με ενδιαφέρει να συγκρίνω τιμές του τότε με το τώρα.

Με ενδιαφέρει να κάνω μία καλή αγορά, ακόμα κι αν είναι κάπως ακριβή, μακροπρόθεσμα να κάνω απόσβεση γιατί εδώ δεν μιλάμε για συσκευή που θα την κρατήσω 2-3 χρόνια και θα την αλλάξω.

Θέλω κάτι που να το κρατήσω όσο περισσότερο γίνεται και να έχει χαμηλές καταναλώσεις.

Για τα του σκρουτζ, αναφέρω στο πρώτο quote αυτού του comment μου.

Για δάπεδο σκέφτομαι κι εγώ. Απλώς το σκέφτομαι μήπως το βάλω στον τοίχο εξωτερικά, γιατί το μπαλκόνι μου έχει χώματα και φύλλα από γλάστρες και δεν θα ήθελα να εισέρχονται μέσα στη μονάδα τέτοια πράγματα. Θα δω.

Τώρα για το περί τυχάρπαστων εγκαταστατών, οκ, συμφωνώ. Είναι και λίγο τύχη να πετύχεις καλό.

Θα δω τι θα μου πει και αναλόγως θα πράξω. Κρατάω αυτό με τα 3 μέτρα σωληνώσεων που λες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NURSE MARIOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην κάνεις το λάθος!
    Η μέρα με τη νύχτα.
    Το έχω το συγκεκριμένο, είναι εξαιρετικό.
    Το Toyotomi είναι φασον, κινεζικό, Gree.
    Έχουν μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση, ιδίως όταν invertαρει.
    Έχεις δίκιο. Έψαξα λίγο συγκριτικά και όντως τα daikin είναι καλύτερα σε σύγκριση με καταναλώσεις κλπ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Basilhs23_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσυπογράφω 101%.
    Σ'ευχαριστώ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από uncle_nontas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει σύγκριση. Έχω το συγκεκριμένο Daikin να καλύπτει τριπλάσιο χώρο από συνομηλικο Toyotomi στο ίδιο σπίτι. Μιλάμε για χαώδη διαφορά. Μετρημένες καταναλώσεις με πριζακια κλπ. Πάρε το Daikin.
    Εντάξει. Με πείσατε. Θα μείνω σε daikin αλλά σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε αυτό το μοντέλο:

http://www.plaisio.gr/klima-spitiou/...-btu-h_4582179

Βγαίνει σχεδόν διπλάσια τιμή απ'το αρχικό που παρήγγειλα, αλλά εκτός του ότι αυτό διαθέτει κανονικό wifi, έχει και κάποια επιπλέον features που μου φαίνονται ενδιαφέροντα.

Μου κάνει εντύπωση που στο πλαίσιο αναφέρουν 3 χρόνια εγγύηση, ενώ ο κατασκευαστής αν δεν κάνω λάθος, δίνει 10.

Φυσικά το 9άρι βγαίνει 200€ ευρώ πιο φτηνό, αλλά μου πρότειναν φίλοι μου να πάω σε 12άρι γιατί θα έχει καλύτερη απόδοση σε extreme ζέστες.

Ποιά η γνώμη σας πάνω στο τελευταίο;
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gentoo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης, οι wifi δυνατότητες που προσφέρει το εν λόγω module, είναι περιορισμένες.
    Ποιος στο ειπε αυτο?
    E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
    Spoiler:
    WD15EARS, WD30EFRX, WD30EURS, WD30EZRX, WD40EFRX, WD60EFRX
    Intel Xeon E5-2670 v2 @ 2.9GHz 16GB WD15EARS, 2xWD40EFRX, WD60EFRX, 2xWD100EFΑX
    i5 750 @ 3.36GHz 4GB 2xWD60EFRX, 5xWD80EFZX, 2xWD100EFΑX Sony Vaio VPC-F13Z1E/B

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Ποιος στο ειπε αυτο?
    Το διάβασα κάπου, δεν θυμάμαι που. Αν δεν ισχύει, οκ.

Ας πούμε καταναλώσεις κλπ βλέπεις; Με την εφαρμογή onecta?
    "Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Ναι, γνωρίζω ότι το έχει ελαφρώς τσιμπημένο (περίπου 100€ σε σχέση με skroutz).

Ο λόγος που προτίμησα να το πάρω απ'αυτούς, είναι για το after sales service, που τους θεωρώ πιο αξιόπιστους από skroutz.

Δεν με πειράζει να μου παραδοθεί τον ιούνιο.

Όχι δεν ζητούν για την εγκατάσταση. Το ίδιο το daikin είναι wifi ready, που σημαίνει πως θέλει ειδικό έξτρα module (σαν ορθογώνιο κουτί είναι που μπαίνει στον τοίχο.

Δεν θα μου άρεσε αισθητικά κάτι τέτοιο, συν ότι κοστίζει 70-80€ και συν ότι θέλει εγκατάσταση, που σίγουρα θα έχει ένα σχετικό κόστος.

Επίσης, οι wifi δυνατότητες που προσφέρει το εν λόγω module, είναι περιορισμένες. Προφανώς λοιπόν και δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και σίγουρα είναι deal breaker το συγκεκριμένο μοντέλο για μένα.

Πριν από 2 χρόνια, οι τιμές σε πολλά πράγματα ήταν διαφορετικές. Δεν με ενδιαφέρει να συγκρίνω τιμές του τότε με το τώρα.

Με ενδιαφέρει να κάνω μία καλή αγορά, ακόμα κι αν είναι κάπως ακριβή, μακροπρόθεσμα να κάνω απόσβεση γιατί εδώ δεν μιλάμε για συσκευή που θα την κρατήσω 2-3 χρόνια και θα την αλλάξω.

Θέλω κάτι που να το κρατήσω όσο περισσότερο γίνεται και να έχει χαμηλές καταναλώσεις.

Για τα του σκρουτζ, αναφέρω στο πρώτο quote αυτού του comment μου.

Για δάπεδο σκέφτομαι κι εγώ. Απλώς το σκέφτομαι μήπως το βάλω στον τοίχο εξωτερικά, γιατί το μπαλκόνι μου έχει χώματα και φύλλα από γλάστρες και δεν θα ήθελα να εισέρχονται μέσα στη μονάδα τέτοια πράγματα. Θα δω.

Τώρα για το περί τυχάρπαστων εγκαταστατών, οκ, συμφωνώ. Είναι και λίγο τύχη να πετύχεις καλό.

Θα δω τι θα μου πει και αναλόγως θα πράξω. Κρατάω αυτό με τα 3 μέτρα σωληνώσεων που λες.

Έχεις δίκιο. Έψαξα λίγο συγκριτικά και όντως τα daikin είναι καλύτερα σε σύγκριση με καταναλώσεις κλπ.

Σ'ευχαριστώ

Εντάξει. Με πείσατε. Θα μείνω σε daikin αλλά σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε αυτό το μοντέλο:

http://www.plaisio.gr/klima-spitiou/...-btu-h_4582179

Βγαίνει σχεδόν διπλάσια τιμή απ'το αρχικό που παρήγγειλα, αλλά εκτός του ότι αυτό διαθέτει κανονικό wifi, έχει και κάποια επιπλέον features που μου φαίνονται ενδιαφέροντα.

Μου κάνει εντύπωση που στο πλαίσιο αναφέρουν 3 χρόνια εγγύηση, ενώ ο κατασκευαστής αν δεν κάνω λάθος, δίνει 10.

Φυσικά το 9άρι βγαίνει 200€ ευρώ πιο φτηνό, αλλά μου πρότειναν φίλοι μου να πάω σε 12άρι γιατί θα έχει καλύτερη απόδοση σε extreme ζέστες.

Ποιά η γνώμη σας πάνω στο τελευταίο;
    Κοίταξε, για όλα υπάρχει το sweet spot. Δε θα έπαιρνα κάποιο τόσο ακριβό προσωπικά. Εχει διπλάσια τιμή.
    Ακόμα και σε 10 χρόνια να χρειαστεί να το άλλαζα, το πρώτο θα μου έβγαινε 70€/ετος. Προσωπικά μου κάθεται διαφορετικά.
    Τα 10 χρόνια που λες θα πρέπει ή να πάρεις από την αρχή από blue dealer ή να πας και να αγοράσεις ένα πακέτο συντηρήσεων από κάποιον blue dealer για να έρχεται κάθε χρόνο να στο κάνει συντήρηση και υπό αυτές τις προϋποθέσεις να σου δώσει 10 χρόνια.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Το διάβασα κάπου, δεν θυμάμαι που. Αν δεν ισχύει, οκ.

Ας πούμε καταναλώσεις κλπ βλέπεις; Με την εφαρμογή onecta?
    Ναι onecta. Το ιδιο wifi εχουν (ή δεν έχουν) ολα. Και τα μοντελα του 2025 θα έχουν ολα wifi

Στο δικο μου FTXP25 εχω περασει και 2 firmware μεσα σε ενα χρονο
    Spoiler:

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/30MBPS
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Αν είναι δυνατόν;
    Daikin (extra επιβάρυνση)

Invertor (Περιλαμβάνεται)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Ναι onecta. Το ιδιο wifi εχουν (ή δεν έχουν) ολα. Και τα μοντελα του 2025 θα έχουν ολα wifi

Στο δικο μου FTXP25 εχω περασει και 2 firmware μεσα σε ενα χρονο
    Α οκ. Μια χαρά τότε.

Αδυνατώ να καταλάβω πάντως το σκεπτικό τους να φτιάξουν έξτρα module αντί να έχουν εξαρχής WiFi.

Εγώ τελικά άλλαξα την παραγγελία σε Daikin siesta 12000btu με WiFi κλπ. Μου βγήκε 999€.

Σκεφτόμουν να πάω στο perfera αλλά λυπήθηκα να δώσω +400€.

Δηλαδή οκ το perfera έχει καλύτερες καταναλώσεις απ' ότι είδα, αλλά στους συγκριτικους πίνακες είχε διάφορα στην κατανάλωση ψύξης περίπου 40 κιλοβατώρες ετησίως.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100M/100M
    ISP
    Inalan
    Router
    TP-Link Archer C6 v2
    Δεν είναι αληθές αυτό, η πραγματική διαφορά μεταξύ Perfera-Sensira είναι αρκετά μεγαλύτερη. Νομίζω όμως πως κ εγώ δε θα έδινα τόσα παραπάνω. Το sensira είναι καταπληκτικό μηχάνημα που θα ευχαριστηθείς

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από uncle_nontas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι αληθές αυτό, η πραγματική διαφορά μεταξύ Perfera-Sensira είναι αρκετά μεγαλύτερη. Νομίζω όμως πως κ εγώ δε θα έδινα τόσα παραπάνω. Το sensira είναι καταπληκτικό μηχάνημα που θα ευχαριστηθείς
    Εγώ απλώς αναφέρω τα specs που δίνει ο κατασκευαστής.

Στην πράξη σίγουρα θα έχουν διαφορές.

Εγώ το θέλω περισσότερο για τις τρελές ζεστές, οπότε δεν με πολύ προβληματίζει η κατανάλωση.

Βέβαια αν σε λειτουργία inverter αξίζει να το έχω αναμενο ώρες και να διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία χωρίς υψηλές καταναλώσεις, αυτό θα με ενδιέφερε. Θα το δω στην πράξη βέβαια.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Αδυνατώ να καταλάβω πάντως το σκεπτικό τους να φτιάξουν έξτρα module αντί να έχουν εξαρχής WiFi.

Εγώ τελικά άλλαξα την παραγγελία σε Daikin siesta 12000btu με WiFi κλπ. Μου βγήκε 999€.
    Πολλα λεφτα, γιατι δε ρωτας master ή blue dealer?
    Spoiler:

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Inalan
    Router
    ZTE F670L
    Πολλα λεφτα, γιατι δε ρωτας master ή blue dealer?
    Δεν είναι πολλά. Εμπεριέχεται και η εγκατάσταση.

Στο Σκρουτζ η διαφορά στην τιμή άντε να είναι 200 ευρώ λιγότερα αλλά με εγκατάσταση έξτρα κόστος που τη ζητάνε 100ευρω +

Θα το βάλω με δόσεις έτσι κι αλλιώς οπότε δεν με πειράζει 100 πάνω 100 κάτω.

Το master και blue dealer τι είναι; Πρώτη φορά τα ακούω.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    100M/100M
    ISP
    Inalan
    Router
    TP-Link Archer C6 v2
    Εγώ απλώς αναφέρω τα specs που δίνει ο κατασκευαστής.

Στην πράξη σίγουρα θα έχουν διαφορές.

Εγώ το θέλω περισσότερο για τις τρελές ζεστές, οπότε δεν με πολύ προβληματίζει η κατανάλωση.

Βέβαια αν σε λειτουργία inverter αξίζει να το έχω αναμενο ώρες και να διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία χωρίς υψηλές καταναλώσεις, αυτό θα με ενδιέφερε. Θα το δω στην πράξη βέβαια.
    Αυτό σε συμφέρει 1000%, μετά από δοκιμές
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος uncle_nontas : 17-05-25 στις 19:29.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    H268Q
    Το master και blue dealer τι είναι; Πρώτη φορά τα ακούω.
    Τα επισημα καταστηματα
    Spoiler:

Περιοχή
    ΜΕΛΙΣΣΙΑ
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ VDSL 100/10
    Τα blue dealer είναι καταστήματα.
    Αλλά εσύ μπορείς μόλις το παραλάβεις, να βγάλεις μια φωτογραφία το ταμπελάκι μέσα έξω και να τα στείλεις στο email της Daikin. Στο support@daikin.gr
    Με έξτρα 99€ πας την εγγύηση στα 10 έτη.
    Εγώ αυτό έκανα.

Σελ. 40 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 203035383940414245 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία