Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 46
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    924
    Uploads
    141
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΑΚΡΟΠΟΛΗ
    Router
    Cisco Meraki/Zyxel
    SNR / Attn
    6.2(dB) / 19.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    ALTEC
    Δελτίο Τύπου:
    Η σύγκλιση σταθερής και κινητής τηλεφωνίας γίνεται πραγματικότητα και στην Ελλάδα, από την ALTECTELECOMS με το i-call.

Το i -Call είναι η ολοκληρωμένη υπηρεσία Τηλεφωνίας μέσω Internet, που πρώτη η ALTECTELECOMS εισήγαγε στην ελληνική αγορά, για να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε με το σταθερό και πλέον και με το κινητό μας τηλέφωνο, ακόμα και με μηδενική χρέωση στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Αρκεί μία ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο Internet, ανεξαρτήτως παρόχου, στο σπίτι ή στο γραφείο και μία συσκευή κινητού, συμβατή με το i-Call, για την πιο οικονομική – έως και δωρεάν - ευέλικτη επικοινωνία σε όλο τον κόσμο.

Ο χρήστης με την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του i-call μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας του μειώνοντας δραστικά το κόστος της -μέχρι μηδενισμού- και περιορίζει τις κλήσεις που θα δρομολογηθούν μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας στις περιπτώσεις που βρίσκεται σε χώρους που δεν υπάρχει ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο Internet.

Η λύση για την ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση έρχεται πάλι από την ALTECTELECOMS με τα δύο νέα της καινοτομικά πακέτα: το i-CallEasyBox και το ADSLi-CallUnlimited.

Το i-CallEasyBox απευθύνεται σε όλους τους υπάρχοντες χρήστες ADSL οποιουδήποτε παρόχου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση, αφού στο πακέτο προσφέρεται Wi-FiVoIPADSLrouter, ασύρματο τηλέφωνο DECT και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, μόνο με 15,99 € το μήνα. Οι κλήσεις προς όλους τους υπόλοιπους χρήστες i-Call και όλους τους χρήστες VoIP (SIP) τηλεφωνίας παγκοσμίως είναι εντελώς δωρεάν και απεριόριστες.

Για όσους επιθυμούν και σύνδεση ADSL η ALTECTELECOMS, προσφέρει το πακέτο ADSLi-CallUnlimited που αποτελεί την πλέον συμφέρουσα λύση. Διατηρώντας όλες τις παροχές του i-CallEasyBox (Wi-FiVoiPADSLrouter, ασύρματο τηλέφωνο DECT και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες του κόσμου), προσφέρει πρόσβαση ADSL 1024 Kbps, εγγραφή σε προνομιακό πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας με 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις κάθε μήνα, για ένα ολόκληρο χρόνο, μόνο με 33,99 € το μήνα.

Η ALTECTELECOMS για μία ακόμη φορά οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών, προς όφελος όλων των καταναλωτών, αξιοποιώντας στο έπακρο την τεχνογνωσία που διαθέτει και διαρκώς αναπτύσσει, σύμφωνα με την φιλοσοφία της.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aesir : 28-06-07 στις 18:10.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Εγω γιατι δε βλεπω καποια σχεση με τις κλησεις ΑΠΟ κινητα;

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    1.023 / 13.869
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Router
    Speedtouch 780WL
    SNR / Attn
    12,0(dB) / 8,0(dB)
    Δεν είσαι ο μόνος. Πολύ παραπλανητικός τίτλος και ουσία μηδέν.
    Hiro Hiro όλοι !

Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παντως περα απο τα χαρακτηριστικα του πακέτου, η Αλτεκ δεν το βάζει κάτω...
    Χωρις δικο της δικτυο συνεχίζει ακαθεκτη και βγάζει πακέτα που ανταγωνίζονται (οχι πολυ πετυχημενα βεβαια) τους υπολοιπους!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nm96027 : 28-06-07 στις 18:22.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΓΑΛΑΤΑΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 56(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Αυτό που κάνει η altec ονομάζεται ambush marketing και πάει να εκμεταλλευτεί αυτό που θα παρουσιάσει η vodafone με τη hol...

Ουσιαστικά παρουσιάζει το δικό της πακέτο, που είναι ουσιαστικά ένα τυπικό πακέτο τηλεφωνίας, ως όμοιο με το πακέτο της vodafone, αν και δεν έχουν καμία σχέση...

Προτείνω αλλαγή του τίτλου (όπως και γενικότερα στα δελτία τύπου που οι τίτλοι δε σέβονται το περιεχόμενό τους!)
    To forum έχει χρήστες. Το forum είναι οι Χρήστες...

Το avatar του μέλους gtl
    gtl Guest
    Με το καλό και οι διαφημίσεις στην τηλεόραση : τώρα η Altec (θα!) δίνει απεριόριστες κλήσεις από κινητό στους Ελληνες*.

* (Θα) ισχύει εντός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού μόνον.

Ολοι (?) άλλωστε καιγόμαστε να αντικαταστήσουμε τα ασύρματα τηλέφωνά μας με 'ειδικά' κινητά.

Στο πνεύμα της πρωτοποριακής Altec, σκέφτομαι να κολλήσω ένα αυτοκόλλητο Honda στο παλιό μου ποδήλατο, και να το διαφημίσω ως ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ! Δέχομαι προπαραγγελίες (ούργκα).
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gtl : 28-06-07 στις 18:51.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    FORTHnet
    Router
    Levelone fbr
    Τωρα που θα μας δωσει και η λανετ ασυρματο ιντερνετ σε ολη την επικρατεια, η υπηρεσια της αλτεκ θα ειναι πολυ χρησιμη. Πραγματικα μπορεις να στηριχτεις σε αυτες τις εταιρειες....

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    219999/22000
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    Vodafone - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Power Station WiFi 6
    SNR / Attn
    15.4(dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Εμενα δλδ που με ενδιαφερουν οι εξωτερικες κλησεις δεν λεει? Και κατι αλλο, αν βαλω το ADSLi-CallUnlimited θα συνεχιζω να πληρωνω τα παγια του ΟΤΕ?

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ωραία όλα αυτά αλλά ας βγει ο παραπλανητικός τίτλος στην αρχή! ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με κινητά τηλέφωνα. Μην αντιγράφουμε επ' ακριβώς τα διάφορα portals στα οποία ενίοτε εργάζονται και άσχετοι!

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nrg_polini Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω γιατι δε βλεπω καποια σχεση με τις κλησεις ΑΠΟ κινητα;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από R-evil-S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είσαι ο μόνος. Πολύ παραπλανητικός τίτλος και ουσία μηδέν.
    αναφέρει ξεκάθαρα τι εννοεί:

Ο χρήστης με την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του i-call μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας του μειώνοντας δραστικά το κόστος της -μέχρι μηδενισμού- και περιορίζει τις κλήσεις που θα δρομολογηθούν μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας στις περιπτώσεις που βρίσκεται σε χώρους που δεν υπάρχει ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο Internet.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fotisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην αντιγράφουμε επ' ακριβώς τα διάφορα portals στα οποία ενίοτε εργάζονται και άσχετοι!
    Δεν υπάρχει καμία αντιγραφή, είναι δελτίο τύπου της Altec.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΓΑΛΑΤΑΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 56(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από EvilHawk Εμφάνιση μηνυμάτων
    αναφέρει ξεκάθαρα τι εννοεί:
    Δηλαδή εγώ θα πάρω αυτό το πακέτο και όταν θα είμαι στην εμβέλειά του, οι κλήσεις από το κινητό μου δεν θα χρεώνονται?!

EvilHawk Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nmakry Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που κάνει η altec ονομάζεται ambush marketing και πάει να εκμεταλλευτεί αυτό που θα παρουσιάσει η vodafone με τη hol...

Ουσιαστικά παρουσιάζει το δικό της πακέτο, που είναι ουσιαστικά ένα τυπικό πακέτο τηλεφωνίας, ως όμοιο με το πακέτο της vodafone, αν και δεν έχουν καμία σχέση...

Προτείνω αλλαγή του τίτλου (όπως και γενικότερα στα δελτία τύπου που οι τίτλοι δε σέβονται το περιεχόμενό τους!)
    Χμμμ και εγώ γιατί νομίζω το αντίθετο? H vodafone ΘΑ το παρουσιάσει, ενώ εδώ προσφέρει ήδη κατιτίς ...

EvilHawk Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nmakry Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή εγώ θα πάρω αυτό το πακέτο και όταν θα είμαι στην εμβέλειά του, οι κλήσεις από το κινητό μου δεν θα χρεώνονται?!
    Εγώ έτσι το καταλαβαίνω, στην εμβέλεια του οι κλήσεις θα δρομολογούνται μεσω του i-call, αφήνει να εννοηθεί κάτι διαφορετικό?

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους... Από μια δεύτερη ανάγνωση προκύπτει ότι αν κάποιος διαθέτει κινητό που υποστηρίζει τηλεφωνία μέσω VoIP τότε θα μπορεί να αξιοποιεί το i-call για τηλεφωνήματα. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Κάνω λάθος; Το κινητό τηλέφωνο με VoIP ΔΕΝ είναι στη συσκευασία των δύο νέων υπηρεσιών που ανακοίνωσε η Altec Telecoms, αλλά μπορεί να το δώσουν και αυτό σύντομα...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΓΑΛΑΤΑΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 56(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από EvilHawk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έτσι το καταλαβαίνω, στην εμβέλεια του οι κλήσεις θα δρομολογούνται μεσω του i-call, αφήνει να εννοηθεί κάτι διαφορετικό?
    Ξέρουμε κανένα router ο οποίος να αναγνωρίζει GSM σήμα ώστε να το κάνει intercept πριν φτάσει στην κεραία της κινητής ώστε να κάνει αυτός τη δρομολόγηση?! Γιατί το δικό μου κινητό, GSM ξέρει μόνο...

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-03-08, 20:03
  2. Μηνύματα: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-07-07, 10:30
  3. Δωρεάν κλήσεις σε κινητά μέσω Voip!
    Από andrew_sh στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip Providers
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-06, 22:22

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks