Εμφάνιση 46-60 από 109
-
21-11-21, 22:25 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #46
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
21-11-21, 22:31 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #47
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Πού ακριβώς εννοείς ότι είναι καταχωρημένο στην ΑΑΔΕ;
Αν εννοείς το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, τότε ναι, δε χρειάζεται καμία επιπλέον πιστοποίηση, μπορείς να προχωρήσεις μόνο με τους κωδικούς του taxisnet. Προφανώς έχεις πιστοποιήσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου με κάποιον από τους διαθέσιμους τρόπους.
Αν εννοείς τα στοιχεία επικοινωνίας από το λογαριασμό στο taxisnet (βλέπε εικόνα παρακάτω), αυτά δεν είναι πιστοποιημένα.
Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας επιπλέον πληροφορίες για αυτό, εφόσον όπως λες γνωρίζεις;
- - - Updated - - -
Από το λογιστήΑνυπόγραφος
-
21-11-21, 22:33 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #48
Τι θες να πεις; Εγω παντα με κωδικους taxis μπαινω και δεν εμπλεκεται καμια τραπεζα. Η δυνατοτητα πιστοποιησης με τραπεζες ειναι μια επιπλεον επιλογη για την ευκολια του πολιτη.
Οσον αφορα το offtopic, ειμαι πολυ περιεργος να μαθω πως το ΟΤΡ αυξανει τα κερδη της τραπεζας, μιας και περα απο προστασια απο απατες η τραπεζα δεν εχει αλλο κερδος, αντιθετα σημαντικο κοστος για υποστηριξει τεχνικα την λυση και να στελεχωσει support για τις περιπτωσεις που θα υπαρχει προβλημα.
-
21-11-21, 22:37 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #49
-
21-11-21, 22:41 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #50
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Ούτε καν αυτό χρειάζεται πλέον αν δεν κάνω λάθος. Αν το καταχωρήσεις μέσω Εθνικού Μητρώου Επικοινωνίας, η πιστοποίηση μπορεί να γίνει απευθείας από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
Το ΚΕΠ μάλλον θα χρειαστεί αν δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση με τον παραπάνω τρόπο (πχ υπάρχει κάποιο θέμα με τα στοιχεία της σύνδεσης και το ΕΜΕπ δεν μπορεί να τα αντλήσει από τον πάροχο).Ανυπόγραφος
-
21-11-21, 22:42 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #51
-
21-11-21, 22:44 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #52
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
-
21-11-21, 23:25 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #53
Δεν νομίζω ότι αντλούνται καν κάποια στοιχεία από τον πάροχο. Τουλάχιστον πριν μερικές μέρες που καταχώρησα για λογαριασμό της γυναίκας μου τα στοιχεία της στο μητρώο, χρησιμοποίησα αριθμό δηλωμένο στο όνομά μου (Cosmoκάρτα, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, απλώς το αναφέρω) και ο αριθμός ταυτοποιήθηκε κανονικά μέσω SMS κωδικού.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν δέχεται αριθμό ο οποίος να έχει προηγουμένως ταυτοποιηθεί για άλλο λογαριασμό.
-
22-11-21, 01:14 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #54Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. Ανδρέας Κάλβος
There is some shit, I will not eat. e.e.cummings
30 Hours per Week
-
22-11-21, 01:24 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #55
-
22-11-21, 02:44 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #56
Αρνητές του Πιερρακάκη!
-
22-11-21, 09:44 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #57
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
Ok, προφανώς κάτι μου έχει διαφύγει.
Αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις την τράπεζα για την πιστοποίηση του αριθμού, μπορείς να πας σε ΚΕΠ, όπως αναφέρεται και στο screenshot σου.
Κτηματολόγιο δε χρειάστηκε να έχω δοσοληψίες. Όμως με πολλή άνεση έχω εκδόσει πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, εξουσιοδοτήσεις, κλπ.Ανυπόγραφος
-
22-11-21, 09:57 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #58
-
22-11-21, 10:48 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #59
-
22-11-21, 12:33 Απάντηση: Μέσω του docs.gov.gr η βεβαίωση του γνησίου υπογραφής για όλα τα ιδιωτικά έγγραφα #60
Bookmarks