Σελ. 1 από 10 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 148
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Αν και υπάρχουν αντίστοιχα threads (όπως αυτό) για το συγκεκριμένο θέμα επέλεξα να ανοίξω ένα καινούριο ώστε να είναι πιο ξεκάθαρη η «περιπέτεια» μου αλλά και να προειδοποιηθούν οι υποψήφιοι πελάτες – θύματα (έτσι φαίνεται να τους αντιμετωπίζει η Vivodi) για τους κινδύνους που τους περιμένουν .

Ήμουν κάτοχος 8μηνής συνδρομής DSLcube (Shared LLU) από τον Ιανουάριο του 2007 η οποία έληξε στις 18/9/2007. Μάλιστα όλο αυτό το διάστημα ήμουν ικανοποιημένος από την ποιότητα υπηρεσιών της Vivodi καθώς η σύνδεση μου ενεργοποιήθηκε γρήγορα και η ταχύτητα (σε σύγκριση πάντα με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα) ήταν ικανοποιητική, κοντά στα 4mbit.

Έχοντας διαβάσει τους όρους της αίτησης παροχής υπηρεσίας και εξετάζοντας τους τιμοκαταλόγους και τις προσφορές της Vivodi, πριν από τη λήξη της προπληρωμένης συνδρομής, αποφάσισα να μη διακόψω τις υπηρεσίες της μετά το πέρας του 8μήνου. Συγκεκριμένα στους όρους παροχής υπηρεσίας αναφέρεται ότι μετά την πάροδο της διάρκειας της υπηρεσίας , και εφόσον δεν προβώ σε κάποια ενέργεια για την διακοπή της, η διάρκεια παροχής υπηρεσιών μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Επίσης, αναφέρεται πως σε περίπτωση που η Vivodi παύσει να παρέχει εμπορικά την συμφωνημένη ταχύτητα θα με μεταφέρει σε πρόγραμμα με την αμέσως μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτσι θεώρησα ότι θα μεταφερόμουν στο πρόγραμμα MaXx10 με μηνιαία χρέωση 25 ευρώ. Ο Μ_ _ _ _ ας!!!

Χθες η Vivodi μου έστειλε λογαριασμό τον οποίο όταν τον άνοιξα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. 64,51 ευρώ για MaXx4 και την περίοδο 01/10/2007 – 31/10/2007.

Σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι εντάσσομαι στο τιμοκατάλογο καταργημένων υπηρεσιών, στο προϊόν MaXx4, και η χρέωση μου είναι 45 ευρώ ανά μήνα. Δηλαδή, σύμφωνα με τη Vivodi το καταργημένο προϊόν τους συνεχίζει να είναι διαθέσιμο εμπορικά. Επίσης, τα 64,51 ευρώ που με χρεώνουν περιλαμβάνουν τον Οκτώβριο και το διάστημα από 18/9/2007 ως και 30/9/2007. Φώναξα και τους είπα ότι είναι απαράδεκτοι, χωρίς να είμαι αγενής, και η υπάλληλος μου είπε ότι αν διαφωνούσα με το τιμολόγιο έπρεπε να τους στείλω fax. Μετά μου έκλεισε το τηλέφωνο στη μάπα. Νέα εποχή εξυπηρέτησης!!!

Στη συνέχεια έστειλα ερώτηση/ καταγγελία στην ΕΕΤΤ, την οποία κοινοποίησα στην Vivodi και στον Συνήγορο Καταναλωτή. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης/ καταγγελίας, το οποίο συνοδευόταν από όλα τα απαραίτητα έντυπα (αίτηση συνδρομής, τιμολόγιο, print screens των τιμοκαταλόγων):

Είμαι κάτοχος ευρυζωνικής συνδρομής μεριζόμενης πρόσβασης από την εταιρεία Vivodi Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.

Η συνδρομή μου ξεκίνησε με την αγορά του προπληρωμένου πακέτου DSLcube με αίτηση που απέστειλα στις 13/12/2006. Η παροχή των προπληρωμένων υπηρεσιών ολοκληρώθηκε στις 18/09/2007 και σύμφωνα με τους όρους παροχής της υπηρεσίας (επισυνάπτεται στο αρχείο aitisi_sindromis_sel2.jpg), στην παράγραφο 2.1, η διάρκεια παροχής της υπηρεσίας μετατράπηκε σε αορίστου χρόνου. Επίσης, στην ίδια παράγραφο αναφέρεται πως η Vivodi, εφόσον παύσει να παρέχει εμπορικά τη συμφωνημένη ταχύτητα αυτομάτως θα μου παρείχε την αμέσως μεγαλύτερη ταχύτητα, εκτός αν έπειτα από αίτηση μου ζητούσα την παροχή άλλης ταχύτητας.

Σημειώνεται πως η ενημέρωση για την ολοκλήρωση της σχετικής υπηρεσίας από τη Vivodi έγινε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μου αποστάλθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μου παρείχε η εταιρεία και όχι στην επίσημη διεύθυνση επικοινωνίας μου.

Στις 17/10/2007 παρέλαβα τιμολόγιο (επισυνάπτεται στο αρχείο timologio.jpg) από τη Vivodi, με ημερομηνία έκδοσης την 30/9/2007, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται παρακάτω:
    Προϊόν: MaXx Shared LLU
    Περιγραφή Χρέωσης: Πάγιο Τέλος MaXx4 4096/256
    Περίοδος: 01/10/2007 – 31/10/2007
    Καθαρή Αξία: 54,21
    ΦΠΑ: 10,30
    Σύνολο Λογαριασμού: 64,51
    Ημερομηνία Πληρωμής: 25/10/2007

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τη Vivodi με ενημέρωσαν πως ο τιμοκατάλογος που ισχύει για την περίπτωση μου είναι ο τιμοκατάλογος κατηργημένων (end of sales) υπηρεσιών (http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=638) (επισυνάπτεται στο αρχεία timokatalogos_katargimenwn_ipiresiwn_1.JPG και timokatalogos_katargimenwn_ipiresiwn_2.JPG) και όχι ο τιμοκατάλογος Broadband υπηρεσιών για ιδιώτες (http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=125) (επισυνάπτεται στο αρχείο (timokatalogos_broadband.JPG). Συγκεκριμένα μου χρέωσαν την παροχή υπηρεσιών για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου 2007, μετά τη λήξη της προπληρωμένης συνδρομής μου, καθώς και για τον Οκτώβριο του 2007, με τιμή 45€ ανά μήνα.

Σημειώνεται πως στον τιμοκατάλογο κατηργημένων υπηρεσιών αναφέρεται σε υποσημείωση ότι «Οι τιμοκατάλογοι ισχύουν για υφιστάμενες συνδρομές μετά την αναβάθμισή τους στις νέες υπηρεσίες».

Επίσης στον τιμοκατάλογο Broadband υπηρεσιών για ιδιώτες υπάρχει πακέτο DSLcube με υποσημείωση ότι το πακέτο αφορά τις χρεώσεις μετά το αρχικό προπληρωμένο διάστημα και την τρέχουσα ταχύτητα ενεργοποίησης.

Τέλος, στους όρους παροχής της υπηρεσίας και στην παράγραφο 5.1 αναφέρεται πως ο πελάτης υποχρεούται να προκαταβάλει μηνιαίως εντός 30 ημερών από την έκδοση του λογαριασμού τα σταθερά πάγια υπηρεσιών διαδικτύου.

Ακολουθούν η ερωτήσεις που θέλω να υποβάλω:
    1. Κατά πόσο το προϊόν MaXx4 για μεριζόμενη πρόσβαση, το οποίο εντάσσεται στις καταργημένες υπηρεσίες, θεωρείται ότι παρέχεται σήμερα εμπορικά από τη Vivodi;
    2. Υπό την προϋπόθεση ότι η ταχύτητα των 4mbit δεν παρέχεται πλέον εμπορικά από τη Vivodi δεν θα έπρεπε έπειτα από τη λήξη της προπληρωμένης συνδρομής μου να με μεταφέρουν στην αμέσως μεγαλύτερη ταχύτητα (MaXx10 – 10mbit) και να με χρεώσουν αντίστοιχα (€25 /μήνα);
    3. Δεν θα έπρεπε να ενταχθώ στο προϊόν DSLcube του τιμοκαταλόγου Broadband υπηρεσιών (με υποσημείωση: «Χρεώσεις μετά το αρχικό προπληρωμένο διάστημα και την τρέχουσα ταχύτητα ενεργοποίησης») και χρέωση €25;
    4. Εφόσον ο τιμοκατάλογος καταργημένων υπηρεσιών ισχύει για υφιστάμενες συνδρομές μετά την αναβάθμισή τους στις νέες υπηρεσίες γιατί εφαρμόζεται στην περίπτωση μου όπου δεν υπήρξε καμία αναβάθμιση της υπηρεσίας;
    5. Εφόσον η συνδρομή έληξε στις 18/9/2007 δεν θα έπρεπε να με χρεώνουν για υπηρεσίες από τις 18 του μηνός ως τις 18 του επομένου μηνός;
    6. Δεν θα έπρεπε το τιμολόγιο να αναγράφει την πραγματική διάρκεια που αναφέρεται η χρέωση, ήτοι 18/9/2007 – 31/10/2007;
    7. Η προθεσμία πληρωμής του συγκεκριμένου τιμολογίου δεν θα έπρεπε να είναι 30 ημέρες και όχι 25 όπως φαίνεται από το τιμολόγιο;

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την νομιμότητα του συγκεκριμένου χειρισμού για την οποία δεν μπορώ να έχω άποψη, θεωρώ πως η αντιμετώπιση της Vivodi προς το πρόσωπο μου αποτελεί περίπτωση κοροϊδίας, όσον αφορά τις χρεώσεις, την περίοδο χρέωσης και την ημερομηνία αποστολής των τιμολογίων.
    Προφανώς έκανα αμέσως αίτηση διακοπής.

Αυτό που καταλαβαίνω πως κάνει η Vivodi είναι ότι με μεθόδους αμφιβόλου νομιμότητας (δεν είμαι ειδικός) προσπαθεί να υποχρεώσει τους πελάτες της να ζητήσουν μεταφορά σε άλλο πακέτο (π.χ. MaXx 10) καταθέτοντας εκ νέου αίτηση ώστε να δεσμευτούν για άλλους 12 μήνες. Και για αυτό επινόησαν ένα σύστημα με διπλούς τιμοκαταλόγους και προϊόντα φαντάσματα.

Κλείστε τους!

PS προς Vivodi: Ο εγκέφαλος που σχεδίασε τη συγκεκριμένη πολιτική πρέπει να αρχίσει τις διαλέξεις, να γράψει βιβλίο και να προταθεί για βραβείο marketing.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nevang Εμφάνιση μηνυμάτων
    PS προς Vivodi: Ο εγκέφαλος που σχεδίασε τη συγκεκριμένη πολιτική πρέπει να αρχίσει τις διαλέξεις, να γράψει βιβλίο και να προταθεί για βραβείο marketing.
    Ή μήπως βραβείο ηλιθιότητας, "πώς να εξοργίσετε και να στείλετε στον ανταγωνισμό όσους περισσότερους πελάτες μπορείτε";

(δεν το έκαναν μόνο σε σένα, τους τελευταίους μήνες όλο τέτοια διαβάζουμε στο forum απο πελάτες DSLcube που τους έκαναν την ίδια "πονηριά")
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariadgr : 18-10-07 στις 21:33.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    Linksys Wag200 Annex Α
    SNR / Attn
    18(dB) / 27(dB)
    Τι να λέμε τώρα.
    Είχα από Ιανουάριο το cube. Ιούνιο με το νέο RUO πήγα στην forthnet. Από αρυς vivodi σε μοιραζόμενη με forthnet. Όλα ωραία και καλά μέχρι χθές 18/10.
    Μου στέλνει η vivo λογαριαμό τελών για όλο τον Οκτώβρη.
    Λένε ότι δεν έχω κάνει διακοπή οι απίστευτοι. Δεν πάνε καθόλου καλά.
    Τι να κάνω να τους στείλω fax ή να στείλω πίσω τον λογαριασμό ως απαράδεκτο.
    Δεν ανοίγω νέο topic γιατί θεωρώ ότι είναι σχετικό με λογαριασμούς κλπ.
    Εμένα για ένα μήνα μου έβαλαν:
    Πάγιο 1024/256 16.32
    Πάγιο πρόσβασης 1024/256 Α.Ρ.Υ.Σ. 16.32
    ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ 32.64
    ΦΠΑ 6.20
    ΣΥΝΟΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 38.84
    Να τους πω τι θα πάρουν…

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RedAdder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχα από Ιανουάριο το cube. Ιούνιο με το νέο RUO πήγα στην forthnet. Από αρυς vivodi σε μοιραζόμενη με forthnet. Όλα ωραία και καλά μέχρι χθές 18/10.
    Μου στέλνει η vivo λογαριαμό τελών για όλο τον Οκτώβρη.
    Λένε ότι δεν έχω κάνει διακοπή οι απίστευτοι. Δεν πάνε καθόλου καλά.
    Τι να κάνω να τους στείλω fax ή να στείλω πίσω τον λογαριασμό ως απαράδεκτο.
    Fax θα στείλεις, σύμφωνα με το template που θα βρεις εδώ.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    Linksys Wag200 Annex Α
    SNR / Attn
    18(dB) / 27(dB)
    @ariadgr thx a lot
    όσο και να έψαχνα δεν θα το έβρησκα μέσα στην altec...
    η κοινότητα σκίζει

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ή μήπως βραβείο ηλιθιότητας, "πώς να εξοργίσετε και να στείλετε στον ανταγωνισμό όσους περισσότερους πελάτες μπορείτε";

(δεν το έκαναν μόνο σε σένα, τους τελευταίους μήνες όλο τέτοια διαβάζουμε στο forum απο πελάτες DSLcube που τους έκαναν την ίδια "πονηριά")
    Το ότι με στέλνουν σε άλλο πάροχο είναι το λιγότερο. Έχουν καταφέρει με μια κίνηση (ματ) να μου δημιουργήσουν τη διάθεση να προσπαθήσω με ζήλο να εμποδίσω οποιοδήποτε υποψήφιο πελάτη, φίλο μου και όχι μόνο, τους σκέφτεται ως επιλογή.

Περιοχή
    Στη δικτατορία των ηλιθίων...
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Η κλασικη μπινια της βιβοντι, για την οποια τοσα εχουμε γραψει...
    Δυστυχως nevang δεν ετυχε να τα διαβάσεις έγκαιρα...
    Οπως εχω χιλιοπει, πραγματικα μου κανει εντυπωση πως η ΕΕΤΤ, ακομα και σημερα, δεν εχει επεμβει στο θεμα των διπλων καταλογων της βιβοντι... Ελεος πια...
    Ας ελπισουμε οτι με την καταγγελια του φιλου, θα ασχοληθει επιτελους με το θέμα.
    Θα σε παρακαλουσα nevang, αν θελεις, να μας ενημερωνεις σε αυτο το thread για την εξελιξη της υποθεσης. Πιστευω οτι θα εχει πολυ ενδιαφέρον.
    - Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από contime Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η κλασικη μπινια της βιβοντι, για την οποια τοσα εχουμε γραψει...
    Δυστυχως nevang δεν ετυχε να τα διαβάσεις έγκαιρα...
    Οπως εχω χιλιοπει, πραγματικα μου κανει εντυπωση πως η ΕΕΤΤ, ακομα και σημερα, δεν εχει επεμβει στο θεμα των διπλων καταλογων της βιβοντι... Ελεος πια...
    Ας ελπισουμε οτι με την καταγγελια του φιλου, θα ασχοληθει επιτελους με το θέμα.
    Θα σε παρακαλουσα nevang, αν θελεις, να μας ενημερωνεις σε αυτο το thread για την εξελιξη της υποθεσης. Πιστευω οτι θα εχει πολυ ενδιαφέρον.
    Έχεις δίκιο contime. Αν και διάβαζα τακτικά το forum δεν το έψαξα αρκετά για τη Vivodi. Νόμιζα πως διαβάζοντας τους όρους της σύμβασης και κοιτάζοντας τα προϊόντα τους καλυπτόμουν. Που να φανταστώ ότι «αναβάθμιση υπηρεσιών» σημαίνει να παραμένεις στην ίδια ταχύτητα με πολλαπλάσιο κόστος.

Όταν υπάρχουν εξελίξεις θα σας ενημερώσω.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Altec Telecoms
    DSLAM
    HOL - ΛΕΥΚΑΔΑ
    Router
    microcom 2636
    Ειναι πονηροι, κουτοι, κουτοπονηροι δεν ξερω. Κι εμενα οταν μου ειχε τελειωσει το dsl cube με πηγαν αοριστου με 38 ευρω το μηνα στο κατηργημενο προγραμμα 512/128 (δεν υπηρχε πλεον στον τιμοκαταλογο). Μετα απο 6 μηνες μου επεστρεψαν τα χρηματα οταν παρενεβει η ΕΕΤΤ. Απορω παντως γιατι η ΕΕΤΤ δε τους ριχνει ενα προστιμο να ισιωσουν. Αφου σχεδον ολους τους πελατες του μεταφερουν σε προγραμματα που δεν υπαρχουν στον τιμοκαταλογο τους, γιατι η ΕΕΤΤ προτιμαει να ασχολειται με καθε υποθεση ξεχωριστα (οσων φτανουν στην καταγγελια) κι οχι να τους αναγκασει να εχουν ξεκαθαρα προγραμματα και χρεωσεις;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakistsalikis : 19-10-07 στις 23:08.

Περιοχή
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Έχεις δίκιο contime. Αν και διάβαζα τακτικά το forum δεν το έψαξα αρκετά για τη Vivodi. Νόμιζα πως διαβάζοντας τους όρους της σύμβασης και κοιτάζοντας τα προϊόντα τους καλυπτόμουν. Που να φανταστώ ότι «αναβάθμιση υπηρεσιών» σημαίνει να παραμένεις στην ίδια ταχύτητα με πολλαπλάσιο κόστος.

Όταν υπάρχουν εξελίξεις θα σας ενημερώσω.
    Εν τω μεταξυ, για να καταλαβεις οτι δεν ξερουν τι τους γινεται, διαβασε αυτο...
    - Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    για να καταλαβεις οτι δεν ξερουν τι τους γινεται, διαβασε αυτο...
    πραγματι ... δυσκολο να πιστεψει κανεις οτι και οι δυο ενημερωσεις εφυγαν απο την ιδια εταιρεια !

... ρε παιδια, μπας και υπαρχουν τελικα δυο εταιρειες με το ονομα "Vivodi" στην αγορα ?!?! (αυτο θα τα εξηγουσε ολα παντως)

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    Router
    Linksys WAG200G
    SNR / Attn
    9(dB) / 21(dB)
    Εν τω μεταξυ, για να καταλαβεις οτι δεν ξερουν τι τους γινεται, διαβασε αυτο...
    Πάντως κάτι τέτοιο μπορεί να τεκμηριώσει ότι είναι απατεώνες.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    Πάντως κάτι τέτοιο μπορεί να τεκμηριώσει ότι είναι απατεώνες.
    η οτι αφου δεν μπορουν να συμφωνησουν ουτε οι ιδιοι μεταξυ τους εσωτερικα, αντε να συμφωνησουν με ολους τους πελατες τους εξωτερικα

Περιοχή
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    To ξαναλεω.
    Απορω πως δεν εχει επιληφθει η ΕΕΤΤ του θεματος...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    4096/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    Linksys Wag200 Annex Α
    SNR / Attn
    18(dB) / 27(dB)
    Πιο πάνω περιέγραψα την περίπτωσή μου. Μου έστειλαν λογαριασμό Οκτωβρίου ενώ δεν είμαι πελάτης τους από τον Ιούνη.
    Έστειλα fax το Σάββατο και σήμερα πρωί πρωί με ενημέρωσαν ότι θα έρθει πιστωτικό.
    Σίγουρα είναι απαράδεκτο που έχουν τόσο χάλια λογιστήριο και δεν υπάρχει οργάνωση, τηλεφωνικό κέντρο κλπ.
    Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην πω και το θετικό που με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν.
    Που καταντήσαμε να είμαστε ευχαριστημένοι όταν κάνουν τα αυτονόητα…

Σελ. 1 από 10 1236 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-09, 18:30
  2. Επιβεβαίωση του "Είμαστε για τα μπάζα" (έκφραση του "αγγαρεύοντος" υπουργού Δημ. Τάξης)
    Από georgex στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-07, 15:40

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία