Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 16
    ΄Μένω στα Βριλήσια και έκανα σύνδεση με τη ΗΟΛ αρχές αυγούστου. Η σύνδεση εδέησε να ενεργοποιηθεί μέσα Σεπτεμβρίου οπότε και έμεινα περί τις 5-6 μέρες χωρίς τηλέφωνο (για ιντερνέτι ούτε λόγος). Κάποια στιγμή μετά από πολλές ώρες στο κινητό με το σαπορτ (μη xe$0) απέκτησα τηλέφωνο. Έκτοτε το άλλες φορές δουλέυει νορμαλ, άλλες φορές έχει μερικά παράσιτα ενώ ενίοτε δεν έχει καθόλου.
    Τις προάλλες μετέφερα το ρουτερ από το σαλόνι (που δεν ταίριαζε με τη διακόσμηση) στην κουζίνα που έχει πιο ουδέτερο ντεκόρ και ενώ συνδέθηκα κανονικά για κανά μισάωρο, μετά μάλλον το δίκτυο κατάλαβε την μετατόπιση του ρούτερ (που προφανώς δεν του άρεσε) και το τηλέφωνο σίγισε για άλλες 5 μέρες.

Σήμερα το τηλέφωνο ήρθε, αλλά το ίντερνετ χάθηκε κάπου στη διαδρομή και έιμαι εντελώς οφλαιν

Έχω φτάσει πλέον στα όρια και δεν ξέρω τι να κάνω πια. ποιον να για να έχω αδιάλειπτη παροχή; αν είναι να πληρώνω μειωμένο πάγιο επειδή τις μισές μέρες του μήνα δεν έχω τηλέφωνο, να επιστρέψω στον ρημάδη τον ΟΤΕ να ησυχάσω.

Μπορεί κανείς να μου προτείνει τρόπο αντίδρασης? Τους πήζω στα μαιλς κάθε φορά αλλά προφανώς δεν ιδρώνει το αυτί τους.

thanx

Περιοχή
    Δανία του Κ*λου
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    ISP
    Conn-x OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spacewatcer Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΄Μένω στα Βριλήσια και έκανα σύνδεση με τη ΗΟΛ αρχές αυγούστου. Η σύνδεση εδέησε να ενεργοποιηθεί μέσα Σεπτεμβρίου οπότε και έμεινα περί τις 5-6 μέρες χωρίς τηλέφωνο (για ιντερνέτι ούτε λόγος). Κάποια στιγμή μετά από πολλές ώρες στο κινητό με το σαπορτ (μη xe$0) απέκτησα τηλέφωνο. Έκτοτε το άλλες φορές δουλέυει νορμαλ, άλλες φορές έχει μερικά παράσιτα ενώ ενίοτε δεν έχει καθόλου.
    Τις προάλλες μετέφερα το ρουτερ από το σαλόνι (που δεν ταίριαζε με τη διακόσμηση) στην κουζίνα που έχει πιο ουδέτερο ντεκόρ και ενώ συνδέθηκα κανονικά για κανά μισάωρο, μετά μάλλον το δίκτυο κατάλαβε την μετατόπιση του ρούτερ (που προφανώς δεν του άρεσε) και το τηλέφωνο σίγισε για άλλες 5 μέρες.

Σήμερα το τηλέφωνο ήρθε, αλλά το ίντερνετ χάθηκε κάπου στη διαδρομή και έιμαι εντελώς οφλαιν

Έχω φτάσει πλέον στα όρια και δεν ξέρω τι να κάνω πια. ποιον να για να έχω αδιάλειπτη παροχή; αν είναι να πληρώνω μειωμένο πάγιο επειδή τις μισές μέρες του μήνα δεν έχω τηλέφωνο, να επιστρέψω στον ρημάδη τον ΟΤΕ να ησυχάσω.

Μπορεί κανείς να μου προτείνει τρόπο αντίδρασης? Τους πήζω στα μαιλς κάθε φορά αλλά προφανώς δεν ιδρώνει το αυτί τους.

thanx
    Σαν πρώτο βήμα μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ πιθανώς να βοηθούσε.Από κει και πέρα εάν τα προβλήματα συνεχιστούν, το μόνο που απομένει να κάνεις είναι να αλλάξεις πάροχο.Μην ταλαιπωρείσαι άδικα, έχει κι αλλού πορτοκαλιές.Αν και εκεί μη σου τύχει είναι πάλι.
    .

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Router
    ZTE ZXV10 H108L
    SNR / Attn
    11(dB) / 22(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gila1899 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν πρώτο βήμα μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ πιθανώς να βοηθούσε.Από κει και πέρα εάν τα προβλήματα συνεχιστούν, το μόνο που απομένει να κάνεις είναι να αλλάξεις πάροχο.Μην ταλαιπωρείσαι άδικα, έχει κι αλλού πορτοκαλιές.Αν και εκεί μη σου τύχει είναι πάλι.
    Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι !!!!

Τα δικά μου προβλήματα
    • παραπληγική "ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ" δεν την βρίσκεις ποτέ και σαφώς σε ανθρώπινες ώρες. Μόνο μετά τις 5 το πρωί με 6μιση...
    • καθυστέρηση της ενεργοποίηση τουλάχιστον 5 μέρες μέχρι σήμερα (προσωπικά) με αποτέλεσμα να είμαι χωρίς τηλέφωνο adsl σύνδεση και σαφώς απούσα τεχνική υποστήριξη για να να απευθυνθώ ως πελάτης
    • Υποκρισία και ψέμμα των πωλητών τους ότι η ενεργοποίηση από τη στιγμή που θα κοπεί το κύκλωμα του ΟΤΕ δεν θα είχε υπερβεί τις "κάποιες ώρες" και που αυτό δεν συναίβει, ήδη περιμένων 5-6 μέρες μέχρι σήμερα με νεκρά τηλέφωνα και χωρίς adsl
    • Φτηνές δικαιολογίες που αφορά την ανίχνευση του λάθους πχ μήπως φταίει το router κτλ κτλ μήπως οι τεχνικοί του ΟΤΕ έχουν κρεμασμένο το καλώδιο σου και δεν το έχουν συνδέσει κτλ...
    ΛΙΑΝ ΕΠΙΟΙΚΩΣ απαράδεκτοι.

Αυτή η εταιρία κάποτε ΗΟLενε... σήμερα κοροιδεύει.
    http://www.clubsradio.com
    59'/hour dance music ;)

Περιοχή
    Πάτημα Χαλάνδρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Fritz!Box 7140
    Να πω κι εγώ τα δικά μου γιατί θα σκάσω. (αφού δεν μας ακούνε στην HOL τουλάχιστον να τα λέμε μεταξύ μας, κάτι σαν group therapy).
    Αφού έκαναν 3 μήνες να με ενεργοποιήσουν (υπάρχει ζωή και χωρίς ADSL, αύτο έμαθα) δούλεψε το ρημάδι για 1 μήνα χωρίς πρόβλημα (p2p, ftp, VoIP όλα καλά). Τι το έπιασε εδώ και 6 μέρες όμως που χάθηκε το link και πάει και το Net, πάει και το τηλέφωνο.
    Για τεχνική υποστήριξη βέβαια ούτε λόγος, "το εξετάζουν οι τεχνικοί", "θα σας καλέσουμε εμείς", κλπ
    Είναι απαράδεκτοι. Το μόνο που μένει είναι η ΕΕΤΤ ή κανένα εξώδικο.

Να τα πω κι εγώ!
    Η εταιρεία είναι μία γελοία καρικατούρα.
    Ψεύτες ως προς όλα.
    1. Ως προς τις ταχύτητες που υπόσχονται
    2. Ως προς τη δήθεν 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη
    3. Ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών

Το μόνο που απαντά είναι οι νέες συνδέσεις για να κοροϊδέψουν κι άλλο κόσμο.
    Δεν τους ελέγχει κάποιος για να τους κλείσουν σαν εταιρεία??
    Είναι γελοίοι...

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Router
    ZTE ZXV10 H108L
    SNR / Attn
    11(dB) / 22(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eumetaxas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να τα πω κι εγώ!
    Η εταιρεία είναι μία γελοία καρικατούρα.
    Ψεύτες ως προς όλα.
    1. Ως προς τις ταχύτητες που υπόσχονται
    2. Ως προς τη δήθεν 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη
    3. Ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών

Το μόνο που απαντά είναι οι νέες συνδέσεις για να κοροϊδέψουν κι άλλο κόσμο.
    Δεν τους ελέγχει κάποιος για να τους κλείσουν σαν εταιρεία??
    Είναι γελοίοι...
    Τελικά αναζητούν και άλλους homo sapiens να "πουλήσουν" εξού και η διαφήμισή τους...
    Ουδείς λόγος για την υποστήριξή τους και σαφώς για τις φτηνές δικαιολογίες τους ...
    ΛΥΣΗ θα δώσουν ?
    Περιττό να πω ότι ήδη το θέμα θα το προωθήσω στο NEO INKA και σαφώς στην ΕΕΤΤ αν μέχρι και την Παρασκευή το πρωί δεν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία τους, για τον λόγο ότι διαφημίζουν παροχές που ούτε στοιχειωδώς καλύπτουν ... με αποτέλεσμα την παραπλάνηση του καταναλωτή να "αγοράσει" κάτι φανταστικό...
    Όποιος θέλει να γίνει ομαδική ας μου στείλει pm
    Δεν αναφέρομαι για ταχύτητες .. κάτι που θα έπρεπε να είναι συμμαζεμένοι και σ'αυτό αλλά για την στοιχειώδη ενεργοποίηση της τηλεφωνίας...
    Πηγαίνω αισίως στην 7η μέρα χωρίς τηλέφωνο και σαφώς χωρίς την στοιχειώδη ενημέρωση για την πορεία της αποκατάστασης και ενεργοποίησης τουλάχιστον της τηλεφωνίας !!!!

ΝΑ αναφέρω για την τεχνική υποστήριξη ?
    Να αναφέρω για τις προωθήσεις των βλαβών και την υποθετική και φανταστική λύση εντός 48ώρου ?
    Τίποτα από τα ανωτέρω δεν λειτουργεί και ειλικρινα όλοι τους κρύβονται από προιστάμενο μέχρι και το τεχνικό τους τμήμα που είναι απώντες και κατά φαντασίαν υπαρκτοί.
    Περιμένω από την Δευτέρα να επικοινωνήσει αρμόδιος μαζί μου όπως ανέφερε το τμήμα πωλήσεων τους που το προωθησε το θέμα.

ΑΙΣΧΟΣ.
    http://www.clubsradio.com
    59'/hour dance music ;)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ HOL ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ Ε ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΑΝ ADSL ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ.

Περιοχή
    Χαϊδάρι
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Router
    TL-WA5210G --> ΦΡΙΤΣ
    Πολύ καλά το είπες!
    Ότι δεν υπάρχει, δεν χαλάει.

Περιοχή
    Πάτημα Χαλάνδρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Fritz!Box 7140
    Talking
    Πάντως για να είμαστε δίκαιοι να λέμε και την συνέχεια.
    Μετά από επίσκεψη μου στα γραφεία τους προχθές μου έδωσαν ( μετά από πολύ πίεση βέβαια) πρωσωρινή λύση για το τηλέφωνο με σταθερό Vodafone που είχε όμως το κανονικό μου νούμερο (210-25χχχχχ).
    Εχτές το μεσημέρι αποκαταστάθηκε και η ADSL, χωρίς κάποια ενημέρωση βέβαια αλλά γενικά όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό.

Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι άλλο ...

ΥΓ. Μου έμεινε και το σταθερό Vodafone που δεν χτυπάει πια στις εισερχόμενες αλλά παίρνει κανονικά.

Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Το εχω ξαναπει πολλες φορες, πως για οσους ταλαιπωρουνται απο μακροχρονιες βλαβες στην τηλεφωνια η hol εχει στην διαθεση της το σταθερο Vodafone το οποιο το δινει σε προσωρινη αντικατασταση του DP, κατόπιν πιεσης ασφαλως...

Ειναι μια πολυ καλη back-up λυση.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16742/980
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΑΡΗΣ
    Router
    ZTE ZXHN H108N
    SNR / Attn
    7.8(dB) / 19.7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Τα ιδια προβληματα εχει και η vodafone που χρησιμοποιει το δικτυο της hol?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    8192/384
    ISP
    OTEnet
    Φιλε μου αφου σου εκατσε προβληματακι, παρε τα κουβαδακια σου και γυρνα στον ΟΤΕ. Αμα δεις ολα τα thread στο forum, οι ευχαριστημενοι ειναι αυτοι που δεν τους εκατσε προβλημα απο την αρχη(μακαρι να ειμασταν και εμεις τυχεροι). Για εμας τους υπολοιπους υπαρχει ο ΟΤΕ για να ειναι ηρεμα τα νευρα μας. Θα πληρωσεις και την επιστροφη σου στον ΟΤΕ, αλλα μπορει να γλιτωσεις τους μεγαλους λογαριασμους στο κινητο (και κανα πακετο τσιγαρα) αμα την κανεις γρηγορα. Εγω τους κυνηγησα 2 μηνες(αλλο εναλλακτικο) και τιποτα δεν ειδα.

Επισης μια καλη λυση ειναι shared. τηλεφωνο απο OTE, net απο οποιο θελεις.(λιγα προβληματα εκει)

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300000/30000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Razor911 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα ιδια προβληματα εχει και η vodafone που χρησιμοποιει το δικτυο της hol?
    Αν υπάρχουν προβλήματα προφανώς ναι.

Περιοχή
    Πάτημα Χαλάνδρι
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6144/1024
    ISP
    HOL
    Router
    Fritz!Box 7140
    Παιδια δεν είμαι σιγουρος αν το ξέρετε αλλά το σταθερό Vodafone παίζει μέσω κινητής, έχει ένα κουτάκι με κάρτα sim και εκει πάνω συνδέεις το RJ11 του σταθερού σου.
    Συνεπώς άν έχεις σήμα Vodafone παίζει μια χαρά χωρίς καλώδια, PSTN, ADSL, κλπ

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΑΡΝΑΣ
    Στη περιοχή μου τα ίδια ακριβώς απ'ότι έμαθα σήμερα...
    Τα βράδυα, ούτε απο Vodafone υπάρχει bandwith.

....Κλάταρε η HOL

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μεγάλα προβλήματα με HOL
    Από CuBiCLe στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-07, 19:04
  2. Προβλήματα HOL - NetRoute2
    Από rouvasi στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-06, 08:47
  3. Προβλήματα με HOL
    Από Ziggy23 στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-06, 17:08
  4. Προβλήματα με HOL...
    Από Agent M στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-05, 16:46
  5. προβλήματα ταχύτητας με HOL
    Από Pulsar στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-05, 15:43

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks