Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση 16-20 από 20
    Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap
    Υπάρχουν Administrators που είναι και webmasters, mail admins, τεχνικοί σύμβουλοι, developers, εκπαιδευτές, baby sitters, ηλεκτρολόγοι, καλωδιάδες και γενικώς... "κομπιουτεράδες" και δεν προλαβαίνουν τα ελέγχουν πάντα, τα πάντα, μέχρι να βγάλει η MS νέο update.

Τώρα που το σκέφτομαι... μάλλον υπάρχουν ΜΟΝΟ τέτοιοι Administrators στην Ελλάδα
    Θυμάμαι που ήρθαν για εσωτερικό έλεγχο στην Μηχανογράφηση, κάναν την καταγραφή τους και έστειλαν τις προτάσεις στην διοίκηση. Επρεπε να είχαμε έναν DBA, έναν IT Security manager, εναν sysadmin, εναν IT Manager (γενικώς), και έναν developer (για reports της εφαρμογής κλπ). Αυτα ήταν τα ελάχιστα απαιτητά, κανονικά οι θέσεις developers πρέπει να ήταν δύο, sysadmins δύο (το ελάχιστον) σύμφωνα με την πρόταση. Η διοίκηση τα διάβασε με σοβαρότητα, και συνέχισε με τα τρία άτομα (έναν anon που κάνει όλα τα παραπάνω, εναν developer και εναν τεχνικό!!! )

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Roulitsas
    Καλημέρα και από εμένα.. Είμαι και εγώ ενας (προσέξτε!) "System and Network Administrator"...!!! Δυστυχώς πολλά περνάνε από τα χέρια μου και όπως έιπε και ο αγαπητός συνομιλητής, πάλι θα αρχίσουν τα κλάμματα ότι "κάποιος" δεν έκανε σωστά την δουλειά του και δεν έβαλε τα patches. Δυστυχώς "το αφεντικό" απαγορεύει το Automatic Updates ή SUS/WUS κ.λ.π (δεν καταλαβαίνω το λόγο). Πείτε μου τώρα εσείς, πως είναι δυνατόν να κάνω εγώ update σε 35 servers και περίπου 500 PCs...!!!
    Υπάρχουν λογισμικά όπως πχ το SMS της μικρομαλακής καθώς και άλλα, τα οποία αυτοματοποιούν την διαδικασία εγκατάστασης λογισμικού και patches με κεντρική διαχείρηση κλπ. Βέβαια κοστίζουν. Είχα ξεκινήσει πρόσφατα και νήμα γιατί με ενδιαφέρει το θέμα, για να δώ εμπειρίες απο sysadmins που τα χρησιμοποιούν, αλλά φευ, κανείς δεν έχει απαντήσει.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=23855
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anon : 31-10-05 στις 11:40.

Περιοχή
    Espoo, FI
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/1G
    ISP
    Elisa
    Router
    Unifi Gateway Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από anon
    Υπάρχουν λογισμικά όπως πχ το SMS της μικρομαλακής καθώς και άλλα, τα οποία αυτοματοποιούν την διαδικασία εγκατάστασης λογισμικού και patches με κεντρική διαχείρηση κλπ. Βέβαια κοστίζουν. Είχα ξεκινήσει πρόσφατα και νήμα γιατί με ενδιαφέρει το θέμα, για να δώ εμπειρίες απο sysadmins που τα χρησιμοποιούν, αλλά φευ, κανείς δεν έχει απαντήσει.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=23855
    Μήπως επειδή ουσιαστικά κανείς δεν το χρησιμοποιεί (ή έστω πολύ λίγοι); Μήπως επειδή σε όσες περιπτώσεις που λειτουργεί είναι παράνομο; Μήπως επειδή, όπως πολύ σωστά ανέφερες, μια τέτοια λύση κοστίζει και οι decision makers (μην...αφοδεύσω!) θεωρούν τέτοια επένδυση "χαμένα λεφτά", αφού δεν μπορούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται, μιας και "δεν κερδίζουν από αυτό";

Παρέθεσα μερικά "μήπως"...προφανώς υπάρχουν και άλλα...
    Ανυπόγραφος

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από euri
    Μήπως επειδή ουσιαστικά κανείς δεν το χρησιμοποιεί (ή έστω πολύ λίγοι); Μήπως επειδή σε όσες περιπτώσεις που λειτουργεί είναι παράνομο; Μήπως επειδή, όπως πολύ σωστά ανέφερες, μια τέτοια λύση κοστίζει και οι decision makers (μην...αφοδεύσω!) θεωρούν τέτοια επένδυση "χαμένα λεφτά", αφού δεν μπορούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται, μιας και "δεν κερδίζουν από αυτό";

Παρέθεσα μερικά "μήπως"...προφανώς υπάρχουν και άλλα...
    Σωστοί οι λόγοι που αναφέρεις. Εγώ μέχρις στιγμής δεν χρησιμοποιώ τίποτα, αλλά έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Εχω κοντά 200 πισιά και έναν βοηθό τεχνικό, δεν προλαβαίνουμε. Σύμφωνα με μια μελέτη (δεν θυμάμαι απο ποιά εταιρία, μου φαίνεται Gartners ή κάτι τέτοιο), χρειάζεται ένας τεχνικός ανα 40 πισι περίπου. Και εμείς έχουμε κοντά 200. Προφανώς συμφέρει στον επιχειρηματία να πληρώσει ένα τέτοιο εργαλείο, διαφορετικά θα χρειαστούμε κι άλλον άνθρωπο. Απο την άλλη μειώνουμε την ανεργία

Το avatar του μέλους ibok
    ibok Guest
    Και εμείς έχουμε κοντά 200. Προφανώς συμφέρει στον επιχειρηματία να πληρώσει ένα τέτοιο εργαλείο, διαφορετικά θα χρειαστούμε κι άλλον άνθρωπο. Απο την άλλη μειώνουμε την ανεργία

Μα οι επιχειρηματίες ,ΑΥΤΟΙ δεν ειναι που θέλουν να γίνονται ΟΛΑ με "ΜΗΔΕΝ" Κόστος;;;;;;;;;

Περιοχή
    Λουξεμβούργο
    Downloads
    6
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500Μ Download/260M Uploa
    ISP
    Διάφοροι. Ολο
    Router
    Fritzbox!7490
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ibok
    Μα οι επιχειρηματίες ,ΑΥΤΟΙ δεν ειναι που θέλουν να γίνονται ΟΛΑ με "ΜΗΔΕΝ" Κόστος;;;;;;;;;
    Ακριβώς

Σελ. 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Κενό ασφαλείας σε router της Altec
    Από vag2008 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-08, 17:04
  2. Άλλο ένα κενό ασφαλείας στον Internet Explorer 7
    Από Reef στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-06, 10:13
  3. Κενό ασφαλείας σε προϊόντα της McAfee
    Από euri στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-06, 12:24