Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης: Έχετε προβλήματα από την υπηρεσία HOL TV;

Ψήφισαν
85. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Όχι δεν έχω,η υπηρεσία λειτουργεί άψογα

40 47,06%
  • Ναί έχω, πολλά προβλήματα

20 23,53%
  • Και ναι, και όχι, λίγα προβλήματα, αλλά είμαι ευχαριστημένος

25 29,41%
Σελ. 1 από 23 12361121 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 342
    Το avatar του μέλους DaveMurray
    DaveMurray Guest
    Αφού πλέον η υπηρεσία HOL TV άρχισε ΕΠΙΣΗΜΑ, να δίατείθεται προς το κοινό, πήρα το θάρρος να ανοίξω το συγκεκριμένο νήμα, για να συζητήσουμε περί του HOL TV, και να μας πουν γνώμες οι τυχόν ενεργοποιημένοι σε αυτό.... Η συμπεριφορά του HOL TV είναι οκ; Έχετε πολλά προβλήματα...; Ότι αφορά το HOL TV, ας το συζητήσουμε....

Εγώ πάντως αναμένω ενεργοποίηση.... Για να ειδούμε, με τα 7,5 - 8mbit....

(To προφίλ μου λέει για 6, που είχα όταν τους ζήτησα cap χωρίς να αλλάξω πακέτο...)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaveMurray : 13-03-09 στις 20:02.

Το avatar του μέλους antonisperr
    antonisperr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DaveMurray Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού πλέον η υπηρεσία HOL TV άρχισε ΕΠΙΣΗΜΑ, να δίνεται, πήρα το θάρρος να ανοίξω το συγκεκριμένο νήμα, για να συζητήσουμε περί του HOL TV, και να μας πουν γνώμες οι τυχόν ενεργοποιημένοι σε αυτό.... Η συμπεριφορά του HOL TV είναι οκ; Έχετε πολλά προβλήματα...; Ότι αφορά το HOL TV, ας το συζητήσουμε....

(To προφίλ μου λέει για 6, που είχα όταν τους ζήτησα cap χωρίς να αλλάξω πακέτο...)
    ΟΚ, καλά το άνοιξες αυτό το νήμα, ώστε να ενημερωθούμε και εμείς που δεν έχουμε ακόμα μπεί σε αυτό το καλούδι.
    Βασικά εκτός απο την συμπεριφορά που είναι σημαντική, έντονο ενδιαφέρον θα έχει όλο το πακέτο σε ότι αφορά τα κανάλια, ταινίες κλπ.

Downloads
    12
    Uploads
    5
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Forthnet
    SNR / Attn
    2/7(dB) / (dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DaveMurray Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού πλέον η υπηρεσία HOL TV άρχισε ΕΠΙΣΗΜΑ, να δίατείθεται προς το κοινό, πήρα το θάρρος να ανοίξω το συγκεκριμένο νήμα, για να συζητήσουμε περί του HOL TV, και να μας πουν γνώμες οι τυχόν ενεργοποιημένοι σε αυτό.... Η συμπεριφορά του HOL TV είναι οκ; Έχετε πολλά προβλήματα...; Ότι αφορά το HOL TV, ας το συζητήσουμε....

Εγώ ξέρω απο ανθρώπους της ΤΥ της hol,ότι εάν δέν έχεις 12mbps και άνω δέν σε συνδέουν γιατί θα έχεις πρόβλημα.
    Εσύ πώς περιμένεις ενεργοποίηση?

DaveMurray Guest
    Εσύ ξέρεις, εγώ ξέρω, και πάει λέγοντας....

Στο Site δεν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός για το ποιες ταχύτητες σηκώνουν το συγκεκριμένο, ΟΥΤΕ Η ΤΥ λέει ΕΠΙΣΗΜΑ, όταν πάρεις για να το παραγγείλεις.... Ρωτάς, με συγχωρείτε έχω το double play αλλά πιάνω 7,5 mbps άντε 8, θα έχω πρόβλημα...; Όχι κύριε, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα... (Τσεκαρισμένο με 5 διαφορετικούς εκπροσώπους πωλήσεων από το 13844, και άλλους 5 διαφορετικούς τεχνικούς από ΤΥ, και ξεχωριστούς της HOL, που σε παίρνουν τηλέφωνο... Όταν λοιπόν ψάχνεις κάτι, και το ερευνάς, το ερευνάς καλά...)

Εκείνο που διαπίστωσα είναι ότι πρέπει να έχεις double play (όχι lite) και να υποστηρίζεται αυτή η υπηρεσία στο DSLAM σου.... Αν ήταν θα έλεγαν, κύριοι πελάτες κάτω από μια ορισμένη ταχύτητα, δυστυχώς η υπηρεσία δεν μπορεί να δουλέψει, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί....

Εγώ άκουσα, εσύ άκουσες, ο άλλος άκουσε, και και και, αλλά δεν κάνουμε δουλειά έτσι....

Εγώ πως περιμένω....;

Απλώς το παρέγγειλα, ελέγχησαν τα πάντα, και κανονίστηκε για Πέμπτη ο εξοπλισμός.... Κοίταξαν αν μπορεί να γίνει η ενεργοποίηση, με πήραν ξανά τηλέφωνο, είπαν όλα καλά, θέλετε να προχωρήσετε με την παραγγελία...; Προχωρήσαμε, και απλώς.... Περιμένω....

(Μου είναι αδύνατο να πιστέψω πως είναι ολίγον "μαζόχες" (με το συμπάθειο) να μην κοίταξαν το πόσο συχρόνιζα (7,5 - 8mbps), ώστε να με ενεργοποιήσουν, να έχω προβλήματα, και απλώς να κάνω ακύρωση την υπηρεσία, να επιστρέψω τον εξοπλισμό, και να μην πληρώσω φράγκο, άρα να μην πάρουν και εκείνοι.... Αν ήταν, θα το έλεγαν... Κοινή λογική απλώς.....)
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaveMurray : 14-03-09 στις 09:15.

Περιοχή
    Ελλαδα
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    1020/6500
    ISP
    Forthnet
    Router
    Thomson 585 v8
    SNR / Attn
    9(dB) / 38(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παντως,ρωτησα πριν απο μια εβδομαδα,για να το βαλω με 6ταχ.στο lite,και μου'παν πως θα με περνανε τηλ.ακομα περιμενο!!!!

Περιοχή
    Zauberberg
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Άρθρα
    13
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Router
    ZTE ZXHN H168N
    SNR / Attn
    25(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Eχω εδώ και 3 μέρες το hol tv και αν και γενικά δεν βλέπω τηλεόραση συν του ότι είναι μικρό το χρονικό διάστημα χρήσης είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. η γραμμή είναι αρκετά καλή, η εικόνα είναι άψογη, η ροή της χωρίς προβλήματα. Ψήφισα πολύ ικανοποιημένος. Ο εμπλουτισμός του περιεχομένου είναι ένα θέμα, το οποίο φαντάζομαι θα λυθεί με τον καιρό.

Επίσης: αυτό για τα 12mbps μην το δένετε κόμπο. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει πολιτική η hol.

Περιοχή
    Πλ Αμερικής
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    HUAWEI HG 8145 V5 GPON
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ πάλι σκέφτηκα να ανοίξω και άλλο νήμα αλλά νομίζω και από εδώ θα καλυφθω.
    Δηλαδη κάθε φορά που συνεργάζεται κάποια εταιρεία, δορυφορικά ή μέσω IPTV κλπ, πλήρώνει τα δικαιώματα στους αντίστοιχους παρόχους τηλεοπτικού υλικού... Ξαφνικά δηλάδη το FOX θα γίνει πάμπλουτο μόνο από την πώληση δικαιωμάτων;
    Ξέρει κανείς να μας πει;
    Όσο αναφορά τις ταχύτητες των συνδέσεων για να έχει κανείς IPTV είναι όλα εξαρτώματα. Στην Ελλάδα πάντα φυσικά για να είναι οι πάροχοι σίγουροι θέτουν ένα όριο τα 8mbit, εμφανής ο λόγος ε; Σου λέει κατσε μην πληρώνει για 8 και έχει κλειδώσει στα 3!... γενικότερα κάτω απο 4 είναι λίγο επίφοβο για να μπορείς να σερφάρεις και παράλληλα να βλέπεις το καινούριο επεισόδιο του Galactica
    Αν σε άλλη χώρα πλήρωνες για 4 και είχες 4 τότε θα ήταν οκ.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από frixosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάλι σκέφτηκα να ανοίξω και άλλο νήμα αλλά νομίζω και από εδώ θα καλυφθω.
    Δηλαδη κάθε φορά που συνεργάζεται κάποια εταιρεία, δορυφορικά ή μέσω IPTV κλπ, πλήρώνει τα δικαιώματα στους αντίστοιχους παρόχους τηλεοπτικού υλικού... Ξαφνικά δηλάδη το FOX θα γίνει πάμπλουτο μόνο από την πώληση δικαιωμάτων;
    Ξέρει κανείς να μας πει;
    Όσο αναφορά τις ταχύτητες των συνδέσεων για να έχει κανείς IPTV είναι όλα εξαρτώματα. Στην Ελλάδα πάντα φυσικά για να είναι οι πάροχοι σίγουροι θέτουν ένα όριο τα 8mbit, εμφανής ο λόγος ε; Σου λέει κατσε μην πληρώνει για 8 και έχει κλειδώσει στα 3!... γενικότερα κάτω απο 4 είναι λίγο επίφοβο για να μπορείς να σερφάρεις και παράλληλα να βλέπεις το καινούριο επεισόδιο του Galactica
    Αν σε άλλη χώρα πλήρωνες για 4 και είχες 4 τότε θα ήταν οκ.

Φυσικά, για αυτό τα λένε και δικαιώματα, ο κάθε ενάς δηλώνει σε τι ποσοστο πληθυσμού θα το παρέχει καθώς και με τις απαραίτητες διαφυλάξεις οτι θα είναι μόνο εκει

ΥΓ και σε αλλές χώρες έχουν πρόβλημα ανάλογα με την περιόχη

Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ HOL Full
    Ταχύτητα
    1024/256
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Μόλις παρέλαβα το HOL Tv το συνδεσα αλλά τίποτα. Το λαμπάκι του link και του record αναβοσβήνουν συνέχεια. Μαλλον δεν περνει Internet. Ξερει κανείς τι IP πέρνει το κουτί? ή γενικά τι παίζει?

Εχω καλέσει την ΤΥ μου ειπαν θα με πάρουν αλλά τίποτα ακόμα....
    Oti Pareis 100 www.jivass.gr
    Καθημερινό ξεπούλημα σε τιμές κόστους.

DaveMurray Guest
    Βασικά αν και δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, και δεν έχω κάποια οδηγία, λογικά άλλο το VPI/VCI του... "Internet" και άλλο το VPI/VCI του "Iptv"..... Λογικά δεν θα σου έχει ενεργοποιηθεί το δεύτερο....

(υποθέσεις κάνω...)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΑΡΤΑΚΗ
    η υπηρεσια διατίθεται στην επαρχία; μέχρι στιγμής δεν μου βγάζει διαθεσιμότητα.

Downloads
    14
    Uploads
    0
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΝΙΚΑΙΑ
    Πάντως σήμερα στα Νέα έχει συγκριτικά όλων των παρόχων tV μέσω τηλεφώνου και έχει καλή αξιολόγηση στήν hol TV http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4506967&ct=1 καί http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4506967&ct=1 με τίτλο '' Η νεα τηλεόραση χτυπάει στο τηλέφωνο"
    Eίστε καλά ή να βάλω τις φωνές....!!!!!

DaveMurray Guest
    Επίσης υπάρχει η εξής απορία για εμένα....

Αν όντως τα έχω σωστά στο μυαλό μου, και όντως υπάρχει διαφορετικό VPI/VCI για το IPTV, αυτό μας λύνει τα χέρια, εφόσον δεν χρησιμοποιούμε netfaster (καλό, αλλα speedtouch rulezzz )

nm96027 μιας και είσαι ενεργοποιημένος, και ξέρεις κάτι παραπάνω από εμάς, είναι σωστά έτσι όπως τα έχω στο μυαλό μου...;

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Μιας και ειμαι απο τους πρωτους που ενεργοποιησαν την IPTV να πω και εγω τα συμπερασματα μου.
    Ας παρουμε πρωτα το περιεχομενο. Ακομα δεν εχει τιποτα το αξιολογο αλλα σε αυτον τον τομεα περιμενω οτι δεν θα μεινει ετσι η υπηρεσια περιμενω εξεληξης.
    Η ποιοτητα του σηματος στα SD καναλια δεν ειναι και η καλυτερη, για παραδειγμα τα βασικα καναλια προτιμω να τα βλεπω στο αναλογικο της τηλεορασης παρα στο ψηφιακο του IPTV σε αυτο ισως να μην βοηθαει και η πηγη φυσικα και οχι το bandwidth που διαθετη η hol σε καθε καναλι αν και εκει πιστευω οτι σιγα σιγα θα εχουμε βελτιωσεις.
    Το video club εκτος απο τα free περιεχομενα δεν νομιζω οτι θα αγγιξω ποτε κατι, εκτος αν δουμε ταινιες σε HD προβολη με 1,99 μπορει να το σκεφτω.
    Αν και μεχρι τωρα οσα εχω γραψει δεν ειναι και τοσο θετικα να πω οτι ειναι αρχη και θα δωσω περιθωριο χρονου, ουτος η αλλος το πακετο εχει 1 χρονο συμβολαιο, μετα αν δεν ειμαι ικανοποιημενος η θα παω αλλου ή θα κοψω την IPTV.
    Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας οι περισσοτεροι απο εμας αυτα που θελουμε να δουμε τα βλεπουμε και δωρεαν (σειρες και ταινιες) αυτο που θα πληρωνα εγω σε μια υπηρεσια ειναι τα live events, οχι μονο ποδοσφαιρο και μπασκετ αλλα και τα υπολοιπα αθληματα σε αξιοπρεπη ποιοτητα οπως το αγγλικο πακετο sky και φυσικα τα διαφορα καναλια με ντοκιμαντερ, πχ discovery hd, animal planet hd, national geographic hd(γι'αυτα τα τελευταια ισως να εδινα και κατι παραπανω)
    Αυτα περιμενω και αν δεν τα δω να γινονται μεσα στον επομενο χρονο την εκανα για αλλου, μιας και το περιεχομενο αυτην τη στιγμη για οποιον εχει και satellite ειναι τα ελληνικα καναλια και μερικα free πακετα που υπαρχουν σε ολους τους δορυφορους.
    Μιας και ειπα αυτα να πω και τα αλλα τωρα που μου χτυπησαν ασχημα απο την πρωτη στιγμη ενω δεν θα επρεπε να υπαρχουν.
    Το πρωτο πραγμα ειναι οτι το site τους δεν εχει σχεδον καμια πληροφορια για τις διαφορες διαβαθμισεις του iptv και τα καναλια που δινονται σε αυτες.
    Για παραδειγμα ο κοσμος παραγγελνει iptv σε μια τιμη και δεν του λενε οτι το iptv εχει 3 διαβαθμισεις με αντιστοιχο περιεχομενο. Το πρωτο πακετο ειναι 6Mbps το δευτερο 9Mbps και το τριτο 12Mbps και πανω. Αλλα αυτα δεν τα λενε στην αρχη παραγγελνεις πρωτα και αφου δεν δεις ολα τα καναλια σου λενε το παραμυθι μετα. Κατα τη γνωμη μου και για νομικους λογους γι'αυτο ειναι και τοσο ασαφεις το site ως προς το περιεχομενο.
    Αν καποιος απο την hol διαβαζει αυτα τα thread καλο θα ειναι
    να βγαλουν μια ανακοινωση στο site για τις διαβαθμισεις του πακετου εστω και με αστερακι διπλα στα καναλια να λεει οτι το ταδε καναλι θα σας παρεχετε στην περιπτωση που εχετε τοσα Mbps συνδεση. Εξαλου τα παιδια στη ΤΥ και στην εξυπηρετηση πελατων δεν φταινε να τα ακουνε καθε μερα απο εξαγριωμενους πελατες.

Downloads
    44
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ On Telecoms Full
    Ταχύτητα
    7680/1024
    ISP
    On Telecoms
    DSLAM
    HOL - ΒΥΡΩΝΑΣ
    Router
    Draytek 2700VG
    SNR / Attn
    5(dB) / 34(dB)
    Δεν ειμαι καν συνδρομητης ΗΟL αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης:
    Λεει οτι μπορεις να δεις φοτο κ να ακουσεις mp3s απο το pc σου δηλαδη συνδεεται το κουτι στο τοπικο σου δικτυο.
    Αυτο σημαινει οτι υποστηριζει κ να βλεπεις κ avi κλπ μεσω του τοπικου δικτυου απο τους συνδεδεμενους υπολογιστες στην τηλεοπραση?? Κατι δηλαδη οπως γινεται με XBMC κ ΧΒΟΧ...?
    Εχει δοκιμασει κανεις κατι αντιστοιχο??

Σελ. 1 από 23 12361121 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-11, 20:53
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-08, 22:21
  3. Μηνύματα: 2276
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-07, 10:47

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks