H Μicrosoft θα παρουσιάσει σήμερα στο Σαν Φρανσίσκο τα Windows 7, το νέο λειτουργικό της σύστημα σε εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο. Η εκδήλωση έχει τίτλο "The New Efficiency" και βασικός ομιλητής θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Steve Balmer.
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 29/9, ώρα Ελλάδας 19:00-20.30 (τοπική ώρα Ειρηνικού 9.00).
Στην συζήτηση θα συμμετέχουν υποστηρικτές των Windows 7 και εκπρόσωποι της βιομηχανίας, της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης (Intel, Starwood Hotels, Ford Motors Company, Australia's New South Wales Dept. of Education) ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων.
Το βασικό θέμα της εκδήλωσης είναι ο ρόλος της τεχνολογίας στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Σε ποιο βαθμό η εξοικονόμηση πόρων, η αύξηση της παραγωγικότητας και η καινοτομία μπορούν να συνδυαστούν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας; Η Microsoft μας καλεί να ενημερωθούμε για τους τρόπους με τους οποίους μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν στην τεχνολογία.
Στα πλαίσια της συζήτησης θα υποβληθούν ερωτήσεις και θα γίνει διάλογος γύρω από τα Windows 7, Windows Server 2008 R2, Microsoft Exchange Server 2010, Microsoft Forefront, Microsoft System Center και Microsoft Desktop Optimization Pack.
Προκειμένου να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση ή και να υποβάλετε την ερώτηση σας, πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης "The New Efficiency".
Πηγή: Microsoft Hellas
Εμφάνιση 1-15 από 40
-
29-09-09, 10:44 Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις 19.00 #1
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
29-09-09, 10:54 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #2
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
Να διευκρινίσω πως τα Windows 7 θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης. Δεν είναι αναγκαίο να μονοπωλήσουν την κουβέντα. Είναι όμως σίγουρα η πρώτη επίσημη παρουσίασή/αναφορά των Windows 7.
-
29-09-09, 17:29 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #3
"Απόψε στις 7, windows 7."
Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
29-09-09, 18:09 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #4
-
29-09-09, 18:19 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #5
-
29-09-09, 19:11 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #6
Ξεκίνησε !
Το δικαίωμά σου να μιλάς δεν περιλαμβάνει την υποχρέωσή μου να σε πάρω στα σοβαρά.
-
29-09-09, 19:46 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #7
- Περιοχή
- Καλλιθέα, Αθήνα
- Downloads
- 46
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 212751/21998
- ISP
- Vodafone
- Router
- Vodafone H 300s
- SNR / Attn
- 17.6(dB) / 0.0(dB)
- Path Level
- Interleaved
Κάποιος ρώτησε αν θα υπάρξει αργότερα download της παρουσίασης και του απάντησαν πως θα είναι εντός της εβδομάδας. Έτσι ρώτησα κι εγώ αν θα είναι διαθέσιμο σε HD και μου απορρίψαν την ερώτηση! Τσαντίστηκα!
Πάντως όπως φαίνεται οι εταιρίες ψάχνουν τρόπους να έχουν τους υπαλλήλους 24/7/365 διαθέσιμους!
-
29-09-09, 20:01 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #8
Nαι και εγω ρωτησα για την αναμειξη στα σχολικους υπολογιστες και του οτι ο μαθητης που δεν εχει εισοδημα θα πρεπει να πληρωνει για το software του τωρα και με γειωσαν :P
TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
29-09-09, 22:02 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #9
Is this a working link?
http://mfile.akamai.com/81820/live/r...asx?bkup=35554
........Auto merged post: DimitrisH πρόσθεσε 93 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
This is the .WMV file after the session was finished:
http://mediadl.microsoft.com/mediadl...mandComing.wmvΤελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisH : 29-09-09 στις 22:02. Αιτία: auto merged post
-
29-09-09, 23:06 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #10
Πάντως εγώ παιδιά τρέχω τα Window 7 Proffesional 64bit(την official έκδοση) εδώ και καμιά βδομάδα και όλα πάνε ρολόι! Χρόνια είχα να ενθουσιαστώ τόσο με ένα λογισμικό της Microsoft. Δεν έχω αντεμετωπίσει και κανένα πρόβλημα συμβατότητας με μοναδική εξαίρεση ένα μικρό-θεματάκι με το Daemon Tools το οποίο λύθηκε πανεύκολα. Εύχρηστα και πανέμορφα!
-
30-09-09, 00:16 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #11
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Σήμερα μας τα έδειξαν και σε εμάς στη δουλειά, και μπορώ να πω ότι οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές.
-
30-09-09, 00:31 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #12
κι εγώ τρέχω Windows 7 Ultimate τις τελευταίες ημέρες και είμαι ενθουσιασμένος
είναι πολύ πιο γρήγορα από τα Vista, τα προγράμματα τρέχουν καλύτερα, πιο σταθερά και στο κομμάτι του βίντεο που με ενδιαφέρει οι ταχύτητες είναι εμφανέστατες.
επίσης όλο το στήσιμό τους είναι πιο βολικό.
Και φανταστείτε ότι δεν έχω και οθόνη αφής και με έχουν ενθουσιάσει τόσο
-
30-09-09, 03:17 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #13
Δεν έκανε κανένα καραγκιοζιλίκι ο Μπάλμερ; Απογοήτευση... Πάντως παραμένει ο πιο διασκεδαστικός CEO.
-
30-09-09, 10:49 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #14
Σχετικά με την ταχύτητα, μην ξεχνάτε ότι οποιαδήποτε φρεσκοεγκατεστημένα windows είναι πάντοτε πολύ πιο γρήγορα από διανομή που έχει στην πλάτη της αρκετό καιρό, service packs, εγκατεστημένα προγράμματα και γράψε-σβήσε στο δίσκο.
Κι εμένα μου αρέσουν τα windows 7, αλλά και με τα vista μία χαρά κάνω τη δουλειά μου, πολύ πιο βολικά από τα xp. Απλά θέλουν τουλάχιστον διπύρηνο 2GHz και 4GByte RAM για να τρέξουν καλά (με αντίστοιχο υλικό, που είναι οικονομικά προσιτό, τα XP είναι πιο αργά).Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
30-09-09, 13:12 Απάντηση: Microsoft: Παρακολουθήστε ζωντανά την πρώτη παρουσίαση των Windows 7 σήμερα στις #15
Παρόμοια Θέματα
-
Microsoft: Διαθέσιμη για το κοινό η πρώτη beta έκδοση των Windows 7
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 978Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-09, 14:32 -
H Microsoft παρουσίασε μία πρώτη έκδοση των Windows 7
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 123Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-08, 23:19
Bookmarks